Koga je to Emir K. izdao

Post Reply
hAZNADAR

#426 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by hAZNADAR »

ravno wrote:
Nekako s proljeća wrote:Kusta je samo...neprovjerena glasina. Pojam bijelog firauna...

Pa možete bez 11.500 svojih sugrađana stradalih u ratu (od toga ne znam koliko djece), pa šta je onda toliko u tome firaunu da se stalno mora o njemu trubiti. Pa da je mrtvi Tito ustao do zla je, a ne debil koji se svoje rodbine postidio i posrao se na nju. Svašta.
Zato sto firaun umjesto da rezira, ovog puta igra glavnu ulogu u filmu srpske mitomanije, a to je prikazi Bosnjake kao odrode, genetski otpad, izdajice, opcenito ljude nizeg ranga i koje treba mrziti i tretirati kao stoku zbog toga. On nije slijep ni glup da to ne vidi, da ne vidi da se taj mit o istoriji, bivsim Srbima i vracanju korijenima, - razbija preko ledja Bosnjaka.
jutarnja zvijezda

#427 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by jutarnja zvijezda »

Pa ljudi moj ,zar takav lik moze bilo koga izdati ? :oops: Mozda ga neko smatra umjetnickom gromadom (ja nikada) ,ali je cinjenica da je moralni PATULJAK .zato najbolje nam je IGNORIRATI.Takve to najvise boli,a da vam pravo kazem i za to me bas briga . :oops: Totalno mi je beznacajan u zivotu. :bih: :bih: :bih:
Prolaznick

#428 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by Prolaznick »

Ispijajući whiskey sa "voždom", u trenutcima dok je Bosna bila u plamenu,
možda je nekoga ( ili nešto ) izdao, ali ta sramota više i nije toliko bitna,
jer Kusturica nije jedina kukavica koja je pobjegla iz Bosne kad joj je bilo najteže,
kao što nije ni jedini ratni profiter, koji se minulim ratom enormono okoristio.
Mnogo je umjesnije pitanje, od onoga kojim je naslovljena tema - Kome je Kusturica uopće bitan ?!

--
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#429 Re: Koga je to Emir K. izdao

Post by japin_mutapi »

hu d fak iz emir k
Post Reply