jarancuga wrote:
greska u koracima....
bitno je sta patriote BiH misle o tome...niko drugi...
Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
- Redondo
#426 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
-
kv99
#427 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Vas problem je da bi dobili to sto zelite trebate da natjerate tu vecinu do Kozije cuprije na vase zahtjeve. A kako ne vidim nacina da ih natjerate ostaje vas jos da samo kukate i cvilite po forumima. I to je napredak jer ako se sjecas prosli put niste pitali uopste za misljenje ikoga vec ste krenuli u nametanje kroz genocid i masovne zlocine . Vidis kako se mjenja situacija ali ne onako kako ste vi planirali. Prosli put ste imali sve pretpostavke da nametnete sta god da ste zeljeli i opet ste danas u situaciji da molite i kukateRedondo wrote:I Banovici su za ljude, kad vidim ko ne ide u Banovice to mi dodje kao cast. Nemam iluziju da se na ovom forumu tolerise bilo koji drugi stav od stava vecine. Problem te vecine je sto se njihov glas gubi vec na Kozjoj cupriji a ako misle da sacuvaju drzavu morace se prilagodjavati, ma sta silajdzija, reis ili zavrzlama mislili o tome.zavrzlama wrote:
pusti ti hareta..sustina je da se rezultati genocida koriste od svih institucija malog ausvica i da taj isti genocid negiraju skoro svi politicki prvaci u tom entitetu...dodik npr.
hare je otisao a ostavio mene dok se on ne vrne ponovo
nego sta bi sa mojim lijecenjem ima sli jos koju onu sarenu pilulu ili si se prepao Banovica
-
jarancuga
#428 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
onda carpe diem lafe...Redondo wrote:jarancuga wrote:
greska u koracima....
bitno je sta patriote BiH misle o tome...niko drugi...Dosadni ste.
-
zavrzlama
#429 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
opet bjezanje ...ti izjavi da sam ja nazvao srbe genocidnim narodom..nadji tu izjavu...kad nadjes idemo daljeRedondo wrote:I Banovici su za ljude, kad vidim ko ne ide u Banovice to mi dodje kao cast. Nemam iluziju da se na ovom forumu tolerise bilo koji drugi stav od stava vecine. Problem te vecine je sto se njihov glas gubi vec na Kozjoj cupriji a ako misle da sacuvaju drzavu morace se prilagodjavati, ma sta silajdzija, reis ili zavrzlama mislili o tome.zavrzlama wrote:
pusti ti hareta..sustina je da se rezultati genocida koriste od svih institucija malog ausvica i da taj isti genocid negiraju skoro svi politicki prvaci u tom entitetu...dodik npr.
nego sta bi sa mojim lijecenjem ima sli jos koju onu sarenu pilulu ili si se prepao Banovica
prilagodjavati cemu..rezultatima genocida,etnickog ciscenja i zlocina...zbog cega i zasto se prilagodjavati...zato sto si ti nesposoban da budes moralan,covjek i imas trunku smisla za realnost i humanost...ne kolega "salonac" nastavak borbe sa bolesnom idejom pa ko izdrzi,da ti mozes izdrzati i da si siguran u to sto podrzavas ,nebi ovdje na forumu trazio od mene i slicnih da ti aminiju to sto prizeljkujes...u strahu su velike oci,a i ona samosvijset zna doci u san kad podrzavas nesto sto je nehumano,bolesno i osudjeno na propast
- Real Khan
#430 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
@Redondo, nekako mi zvučiš previše "iskusan" na ovom forumu...a registrovan si tek prije dvije hefticeRedondo wrote:I Banovici su za ljude, kad vidim ko ne ide u Banovice to mi dodje kao cast. Nemam iluziju da se na ovom forumu tolerise bilo koji drugi stav od stava vecine. Problem te vecine je sto se njihov glas gubi vec na Kozjoj cupriji a ako misle da sacuvaju drzavu morace se prilagodjavati, ma sta silajdzija, reis ili zavrzlama mislili o tome.zavrzlama wrote:
- Redondo
#431 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
@ zavrzlama, jasno je sve, postoje tvoji postovi i na temi desavanja u srbiji iz kojih se jasno vidi kakve su ti intencije cak i ako ne kazes direktno da je srpski narod genocidan.
@ real kan ti stalno govoris u mnozini, to je tipicno za gestapo, ili neke totalitarne rezime.
@ real kan ti stalno govoris u mnozini, to je tipicno za gestapo, ili neke totalitarne rezime.
- manolito
#432 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
cetoooRedondo wrote:@ zavrzlama, jasno je sve, postoje tvoji postovi i na temi desavanja u srbiji iz kojih se jasno vidi kakve su ti intencije cak i ako ne kazes direktno da je srpski narod genocidan.
- Redondo
#433 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
manolito wrote:cetoooRedondo wrote:@ zavrzlama, jasno je sve, postoje tvoji postovi i na temi desavanja u srbiji iz kojih se jasno vidi kakve su ti intencije cak i ako ne kazes direktno da je srpski narod genocidan.
- fedor
#434 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
što se mučiš? stavi ih na ignore i to je to!Redondo wrote:@ zavrzlama, jasno je sve, postoje tvoji postovi i na temi desavanja u srbiji iz kojih se jasno vidi kakve su ti intencije cak i ako ne kazes direktno da je srpski narod genocidan.
- Real Khan
#435 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
@Redondo,
Pa jebaji ga...nismo sami ti i ja na ovom forumu pa da budemo sebični. Zato ti stalno pišem u množini, a usput da vidiš da je BH patriotizam masovna pojava. Jesi li ikada obratio pažnju kolika je ovdje publika? Najveća u državi, a preko 90% su Bosnoljubi

Pa jebaji ga...nismo sami ti i ja na ovom forumu pa da budemo sebični. Zato ti stalno pišem u množini, a usput da vidiš da je BH patriotizam masovna pojava. Jesi li ikada obratio pažnju kolika je ovdje publika? Najveća u državi, a preko 90% su Bosnoljubi
Last edited by Real Khan on 01/11/2010 17:15, edited 1 time in total.
- Sezam
#436 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
A ja mislio u gestapu ili totalitarnim rezimima su 'prijateljski objasnjavali' ljudima sta su oni u stvari mislili i govorili , kad evo ista stvar u demokratskoj PCRedondo wrote:@ zavrzlama, jasno je sve, postoje tvoji postovi i na temi desavanja u srbiji iz kojih se jasno vidi kakve su ti intencije cak i ako ne kazes direktno da je srpski narod genocidan.
treba ti "time out" kolega, kosarkaskim rijecnikom...
- Bosnolog
#437 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Ti kao da si ti onaj supermoderator esh **** sa demokratskog foruma Krstarcie,Redondo wrote:Nije uvreda to je dijagnoza.zavrzlama wrote:
ubaci jos koju uvredu dok imas sansuZnam da nemam sansu, za razliku od tebe i mnogih drugih koji u svom punom sjaju prosipate svoj fasisticki opus, nazivajuci citav jedan narod genocidnim. A hocete da zivite s tim istim narodom u zajednickoj drzavi. Satro.
-
zavrzlama
#438 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
[/quote]
Da, i Veljko Sladojevic je napravio genocid 1993. pa ga zvjerski ubise u Zenici. I babe po Sarajevu su pravile genocid pa su 1992. i 1993. punile rupe po Trebevicu. Zlocin je zlocin i treba da odgovara ko god ga je napravio. Mi koji nismo okrvavili ruke moramo graditi ovu zemlju a ne mozemo ici naprijed ako cemo samo o tome pricati. Neka sudovi rade svoj posao. Sad zvucim kao politicar ali fakat je tako.
opet bjezanje od sustine....nije bitno osuditi zlocin nego ponistiti rezultate zlocina...znaci sutra bosnajci etnicki ociste BIH od srba i osude taj cin a ne ponisti se rezultat tog zlocina i ja tebi kasnije kazem'sta hoces svi optuzeni su kaznjeni" a ti zivis u nekom selu u srbiji,bez mogucnosti da se vratis jer rezim u BIH podrzaje rezultate zlocina...
nisam ti ja kriv sto su se pripadnici tvog naroda(njih vecina) sto dobrovoljno sto pod prisliom borili na pogresnoj strani i za bolesne ciljeve i sto danas podrzavaju rezultate tih bolesnih ideja...srbima su velikosrbi nametnuli zivot na bolesnim osnovama ,gdje je genocid vojna pobjeda,oteto od drugih materijalni dobitak a borba protiv svega navedenog "izdaja srpstva"...mnogi srbi su ubjedjeniji da ce lakse dobiti oprost za svoja nedjela od bosnjaka ,nego da ce uspjeti svoju crkvenu i politicku garnituru uspjeti urazumitin da pristupe ponistenju rezulatat bolesne ideologije..a ti si jedna od njih...uzalud vam trud sviraci,na nesto neprirodno se ne moze normalan covjek naviknuti i pomiriti sa istim..rahat patnja i cekanje da se srbi sami promijene,a promijenit ce se ,bice primorani...
- Redondo
#439 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Ne mucim se, cak mi je i zabavno. Ali fakat nesto kontam, kad ne mogu samnom kako bi se dogovarali sa nekim zadrtim krajisnikom, hercegovcem ili romanijcem? Mozda ratom da im objasne ali tesko.fedor wrote:što se mučiš? stavi ih na ignore i to je to!Redondo wrote:@ zavrzlama, jasno je sve, postoje tvoji postovi i na temi desavanja u srbiji iz kojih se jasno vidi kakve su ti intencije cak i ako ne kazes direktno da je srpski narod genocidan.
Eto ostali drugari, pozdravljam vas, bilo je lijepo druziti se sa vama, kad dodje zoom poselamite i njega. Kan, Zavrzlama, Sezame i ManoLito manje mrznje vise sporta i sve ce doci na svoje.
@Zavrzlama, ne mozes ti mene za to optuzivati koji nisam ni luk jeo ni luk mirisao.Za te stvari postoji sud. Niti imas pravo da trazis od mene da pristanem na takav dijalog u fazonu prvo nam odgovori na par pitanja da mi vidimo kakav si ti pa cemo onda da te svrstamo u neki odredjen kos (posteni Srbin
-
Did
#440 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
vrlo jednostavno, zato i navedoh "diskontinuitet teritorija", neka ljudi odluče većinom, na nivou općine, mjesne zajednice, sela, u kojem federalnom dijelu će živjeti...[/quote]
Kojom većinom? Većinom ljudi ili broja cijevi?
Šalim se naravno. Pretpostavljam da misliš na raferendum. Ali prijatelju, zar misliš da se vlasti u BiH mogu dogovorit na kojem nivou da bude taj referendum. Nema šanse da bilo koja strana pristane da bude na nivou općina. Barem 4 općine u sredjoj Bosni bi se morale podijelit, a nema teorije da tu neko povuče crte. Moralo bi se ići na neki još niži nivo, kako ti kažeš selo ili mjesna zajednica. Pa zamisli da se po gradovima na nivou mjesne zajednice odlučuje. To znači da bi barem u 5 gradova u srednjoj Bosni bilo 3,4,5 mjesnih zajednica i mahala u različitim etničim jedinicama. Kako bi to funcioniralo?[/quote]
ne znamo, ali znamo šta ne funkcionira , ovo danas, znamo šta je dovelo do krvoprolića, ono prije rata, dakle vrijedi pokušati...[/quote]
Pobrkao si uzroke i posljedice. Do krvoprolića je došlo 93., upravo kad su se počele zapišavati teritorije, a ne zbog "onog prije rata". Slažem se da ovo danas ne funkcionira, ali ne vjerujem da bi rješenja iz početka devedesetih išta riješila. Nisu tad, pa zašto bi sad.
Šta fali švicarskom modelu?
Kojom većinom? Većinom ljudi ili broja cijevi?
Šalim se naravno. Pretpostavljam da misliš na raferendum. Ali prijatelju, zar misliš da se vlasti u BiH mogu dogovorit na kojem nivou da bude taj referendum. Nema šanse da bilo koja strana pristane da bude na nivou općina. Barem 4 općine u sredjoj Bosni bi se morale podijelit, a nema teorije da tu neko povuče crte. Moralo bi se ići na neki još niži nivo, kako ti kažeš selo ili mjesna zajednica. Pa zamisli da se po gradovima na nivou mjesne zajednice odlučuje. To znači da bi barem u 5 gradova u srednjoj Bosni bilo 3,4,5 mjesnih zajednica i mahala u različitim etničim jedinicama. Kako bi to funcioniralo?[/quote]
ne znamo, ali znamo šta ne funkcionira , ovo danas, znamo šta je dovelo do krvoprolića, ono prije rata, dakle vrijedi pokušati...[/quote]
Pobrkao si uzroke i posljedice. Do krvoprolića je došlo 93., upravo kad su se počele zapišavati teritorije, a ne zbog "onog prije rata". Slažem se da ovo danas ne funkcionira, ali ne vjerujem da bi rješenja iz početka devedesetih išta riješila. Nisu tad, pa zašto bi sad.
Šta fali švicarskom modelu?
-
zavrzlama
#441 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
ma ja jasta...preventiva braleRedondo wrote:@ zavrzlama, jasno je sve, postoje tvoji postovi i na temi desavanja u srbiji iz kojih se jasno vidi kakve su ti intencije cak i ako ne kazes direktno da je srpski narod genocidan.
nisam ja napisao,ali ti znas sta ja u sebi mislim...
"nisu oni u Srebrenici krivi,ali hajmo ih sve pobiti znam ja sta oni misle"
tanji i tanji ti argumenti,ako se ista kod tebe moze smatrati nekim argumentom...
- Redondo
#442 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Napisao si ti itekako, nema sta da se nagadja ili trpa u usta. Ti o danasnjoj Srbiji kazes da je zlocinacka drzava. Ne treba dalje. Sad stvarno zdravo.zavrzlama wrote:ma ja jasta...preventiva braleRedondo wrote:@ zavrzlama, jasno je sve, postoje tvoji postovi i na temi desavanja u srbiji iz kojih se jasno vidi kakve su ti intencije cak i ako ne kazes direktno da je srpski narod genocidan.
@ real kan ti stalno govoris u mnozini, to je tipicno za gestapo, ili neke totalitarne rezime.![]()
nisam ja napisao,ali ti znas sta ja u sebi mislim...![]()
tanji i tanji ti argumenti,ako se ista kod tebe moze smatrati nekim argumentom...
- Vitez Koja
#443 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Ne znam ni samo kako,ali ako RS pokusa otici, vec ce se naci nacin kako ce se ratovati. Na kraju, ima se vise, nego 1992.godine (bar, sto se tice ove bh.strane).Redondo wrote:Ne, Marsali su ovi drugi sto hoce ratovati. Pitam ih kako.Vitez Koja wrote:
Ne treba nam nikakav primjer od onoga sto smo imali u zadnjem ratu. Ni oruzija, ni znacajnije podrske (osim deklaritivne), 1992.godine nisu imale BH patriote, pa se odbranise.S druge strane, JNA, precutno odobravanje od strane MZ itd. I sta cemo sad!?
Kakve dubine ti spominjes!? Marsal ti je drugo ime!?
Nemoj se brinuti za ljudstvo. Bice ga (mada, nebi volio da toga dodje).
Opet, Ameri, Rusi i Kinezi. Dodaj jos marsovce i imaces kompletnu sliku.
- Sezam
#444 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Kakve mrznje? Pusti se emotivnih nebuloza, rekao sam ti to nakon tvog prvog posta na ovoj temi, al ti se ocigledno ufurao da si pametniji...jebi ga, sta cu ti ja... Nema vise budala, shvati to kolega...i mani se vatrepola, odbojke...svetskih uspeha, to su 'hljeba i igara' taktike...nego uzmi ti 'time out' pa se vrati opet da porazgovaramo ko ljudiRedondo wrote:Ne mucim se, cak mi je i zabavno. Ali fakat nesto kontam, kad ne mogu samnom kako bi se dogovarali sa nekim zadrtim krajisnikom, hercegovcem ili romanijcem? Mozda ratom da im objasne ali tesko.fedor wrote:što se mučiš? stavi ih na ignore i to je to!Redondo wrote:@ zavrzlama, jasno je sve, postoje tvoji postovi i na temi desavanja u srbiji iz kojih se jasno vidi kakve su ti intencije cak i ako ne kazes direktno da je srpski narod genocidan.
Eto ostali drugari, pozdravljam vas, bilo je lijepo druziti se sa vama, kad dodje zoom poselamite i njega. Sezame manje mrznje vise sporta i sve ce doci na svoje.
-
zavrzlama
#445 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
pa ti bas mirises taj luk(rezultat genocida,etnickog ciscenja i zlocina)na savkom koraku manjeg entiteta...o tome se prica....tebi ne smrdi taj luk,tebi on prija....problem je sto je vrt sa lukom u mojoj basti(BIH) a ti bi da se ja ne mijesam u otklanjanje tog smrada,jer ti trpis smrad jer se nadasa da cu ja odustati od svoje baste...e necu...ti smrdi na luk a ja cu naci nacin da ti kazem da postoji cetkica za zube,kupatilo i da ima boljih stvari od smrdljivog luka(genocidne tvorevine)..zato i pisem na forumu@Zavrzlama, ne mozes ti mene za to optuzivati koji nisam ni luk jeo ni luk mirisao
-
zavrzlama
#446 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Redondo wrote:Napisao si ti itekako, nema sta da se nagadja ili trpa u usta. Ti o danasnjoj Srbiji kazes da je zlocinacka drzava. Ne treba dalje. Sad stvarno zdravo.zavrzlama wrote:ma ja jasta...preventiva braleRedondo wrote:@ zavrzlama, jasno je sve, postoje tvoji postovi i na temi desavanja u srbiji iz kojih se jasno vidi kakve su ti intencije cak i ako ne kazes direktno da je srpski narod genocidan.
@ real kan ti stalno govoris u mnozini, to je tipicno za gestapo, ili neke totalitarne rezime.![]()
nisam ja napisao,ali ti znas sta ja u sebi mislim...![]()
tanji i tanji ti argumenti,ako se ista kod tebe moze smatrati nekim argumentom...![]()
de nadji taj moj post ,pa onda otidji
- Redondo
#447 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Sve bi ti pilo vode da sam ja u manjem entitetu.zavrzlama wrote:pa ti bas mirises taj luk(rezultat genocida,etnickog ciscenja i zlocina)na savkom koraku manjeg entiteta...o tome se prica....tebi ne smrdi taj luk,tebi on prija....problem je sto je vrt sa lukom u mojoj basti(BIH) a ti bi da se ja ne mijesam u otklanjanje tog smrada,jer ti trpis smrad jer se nadasa da cu ja odustati od svoje baste...e necu...ti smrdi na luk a ja cu naci nacin da ti kazem da postoji cetkica za zube,kupatilo i da ima boljih stvari od smrdljivog luka(genocidne tvorevine)..zato i pisem na forumu@Zavrzlama, ne mozes ti mene za to optuzivati koji nisam ni luk jeo ni luk mirisao
Imas post na temi deasvanja u Srbiji, sinoc smo o tome pricali.
- Mali_Vuk
#448 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
A koliko gladne djece u RS-u i Srbiji se moglo nahraniti parama koje Tadić i Dodik daju ovakvim čmoljama kao što je Montgomery (Ramzes - Kalpurnije Pizon - Bush
), pa školski pribor, patike, ovo - ono... tuga jedna.
-
zavrzlama
#449 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
mani imas....daj postiraj taj post...vec treci put lazes ..Redondo wrote:Sve bi ti pilo vode da sam ja u manjem entitetu.zavrzlama wrote:pa ti bas mirises taj luk(rezultat genocida,etnickog ciscenja i zlocina)na savkom koraku manjeg entiteta...o tome se prica....tebi ne smrdi taj luk,tebi on prija....problem je sto je vrt sa lukom u mojoj basti(BIH) a ti bi da se ja ne mijesam u otklanjanje tog smrada,jer ti trpis smrad jer se nadasa da cu ja odustati od svoje baste...e necu...ti smrdi na luk a ja cu naci nacin da ti kazem da postoji cetkica za zube,kupatilo i da ima boljih stvari od smrdljivog luka(genocidne tvorevine)..zato i pisem na forumu@Zavrzlama, ne mozes ti mene za to optuzivati koji nisam ni luk jeo ni luk mirisaoAli ne, tebi sam ja kriv koji sa tobom dijelim smrad veceg entiteta koji ti ne vidis jer si zaslijepljen, mozda manje smrdi nego u manjem ali opet smrdi. Kako su ti tek krivi oni u manjem.
![]()
Imas post na temi deasvanja u Srbiji, sinoc smo o tome pricali.
- Redondo
#450 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Jesu li ovo tvoje rijeci?
"srbiji nije problem hvatanje mladica,jer isti pije kafu sa tadicem ..problem su oni koji podrzavaju mladica i mogu lako od SPC i Kostunicine struje biti iskoristeni da naprave gradjanski rat u srbiji....afera "gey parada" "Genova" su samo dobro kordinirani incidenti da se ima izgovor za hvatanje glavnih kolovodja koji su na strani SPC/Kostunjavog...srbiji sa 50% + populacije koji vide u mladicu nacionalnog heroja je tesko se odluciti za hvatanje krvnika...medjutim stab je izracunao da je bolje istog isporuciti Hagu i pretrpjeti par dana lomljave po srbiji,nego kriti istog i uci u konfrontaciju sa zapadom i dugorocno ekonomsko i polkiticko propadanje srbije,gdje bi na kraju opet fasovali gradjanski rat...
kako god srbija je donja,jer je zlo posijala ,zlo ce i brati....za srbiju je bolja opcija sto prije poslati u Hag krvnika....
problem srbije je srbija i njen narod.."
ili ovo
"srbija je sa hvatanjem ili bez ,je davno bacena na stub srama i dobila epitet zemlje zlocina,genocida ,lazi i faktora nestabilnosti..hvatanjem seronje, srbija nece popraviti naruseni ugled,nego je hvatanje samo radi unutrasnjih previranja i pokazivanja ko vlada srbijom..."
Ima toga koliko hoces, ja ne lazem i ajd sad zdravo.
"srbiji nije problem hvatanje mladica,jer isti pije kafu sa tadicem ..problem su oni koji podrzavaju mladica i mogu lako od SPC i Kostunicine struje biti iskoristeni da naprave gradjanski rat u srbiji....afera "gey parada" "Genova" su samo dobro kordinirani incidenti da se ima izgovor za hvatanje glavnih kolovodja koji su na strani SPC/Kostunjavog...srbiji sa 50% + populacije koji vide u mladicu nacionalnog heroja je tesko se odluciti za hvatanje krvnika...medjutim stab je izracunao da je bolje istog isporuciti Hagu i pretrpjeti par dana lomljave po srbiji,nego kriti istog i uci u konfrontaciju sa zapadom i dugorocno ekonomsko i polkiticko propadanje srbije,gdje bi na kraju opet fasovali gradjanski rat...
kako god srbija je donja,jer je zlo posijala ,zlo ce i brati....za srbiju je bolja opcija sto prije poslati u Hag krvnika....
problem srbije je srbija i njen narod.."
ili ovo
"srbija je sa hvatanjem ili bez ,je davno bacena na stub srama i dobila epitet zemlje zlocina,genocida ,lazi i faktora nestabilnosti..hvatanjem seronje, srbija nece popraviti naruseni ugled,nego je hvatanje samo radi unutrasnjih previranja i pokazivanja ko vlada srbijom..."
Ima toga koliko hoces, ja ne lazem i ajd sad zdravo.