Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
- bosan
#1 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Nek on mirno jede govna.
-
zemo_online
#2 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
on specijalni izaslanik za bih???? zar nije on bio ambasador u zagrebu?
-
luckypot
#3 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
a sto mirno ljepote moje sto ne nemirno? ja bas cekam dan disolucije, da se svedu racuni iz rata
al dzaba ja to cekam, niti referenduma niti otcjepljenja nista 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- ultima_palabra
- BSn
#6 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Prodjose nam zivoti u cekanju...
Il' mirno, il' nemirno, il' ujedinjenje, il' otcjepljenje - samo nek vise zavrsi.
IInace, problem bh. naroda je sto se pale na izjave svakojakih susa, kojima je to pos'o - da prodaju maglu po Balkanu.
Il' mirno, il' nemirno, il' ujedinjenje, il' otcjepljenje - samo nek vise zavrsi.
IInace, problem bh. naroda je sto se pale na izjave svakojakih susa, kojima je to pos'o - da prodaju maglu po Balkanu.
Last edited by BSn on 30/10/2010 22:18, edited 1 time in total.
-
luckypot
#7 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
ne bi se zacudio da kad krene mirna disolucija saznamo da je montgomeri u stvari predstavnik najvecih americkih kompanija koje se bave izvozom traktora u srbiju
-
uroborus
#8 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Pomenuti tip je prepran u sto voda, gdje je god im'o koristi na ovim ex-Yu prostorima, sa bilo koje strane, on je, naravno za novac, forsir'o određene političke stavove.
Sjetimo ga se samo kao kolumniste Avaza, tad' je mantro sasvim drugu priču...
Sjetimo ga se samo kao kolumniste Avaza, tad' je mantro sasvim drugu priču...
-
luckypot
#9 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
ne palimo se uopste, vec smo oguglali a i on je vec dosadan...onako ozbiljno receno, za lobiranje se mora uloziti vise novca, ne moze stalno pricati ista osoba, mora biti siroka lepeza da se stvori utisak da postoji veci konzensus - ali jebiga vec potrosene pare od telekoma, pa se ne moze vise kupitiBSn wrote:Prodjose nam zivoti u cekanju...
- Socijalista
#10 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Montgomery: Rješenja za propalu i nefunkcionalnu BiH je mirni raspad
- slobodni armirach
#11 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
ovo je zajebant, neznam jeli mu jos u zivotu ona njegova firma sto je dilala elektronske uredjaje, nisam siguran jeli vivax ili nesto slicno.
Uglovnom je bio exkluziva i uvozio tu elektroniku i uvaljivo po balkanu, naravno sjediste firme je bilo u Beogradu.
Ima taj da kaze sta god treba samo da mu roba ide
Uglovnom je bio exkluziva i uvozio tu elektroniku i uvaljivo po balkanu, naravno sjediste firme je bilo u Beogradu.
- Diogen_iz_Sinope
#12 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Mongomery po 15. put...lijepih sa para nakupio...
A fino covjek kaze da prica kontra zvanicnih stavova USA i MZ...ja bih mu moj Doviče odbio odmah od honorara..
A fino covjek kaze da prica kontra zvanicnih stavova USA i MZ...ja bih mu moj Doviče odbio odmah od honorara..
-
luckypot
#13 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
slobodni armirach wrote:ovo je zajebant, neznam jeli mu jos u zivotu ona njegova firma sto je dilala elektronske uredjaje, nisam siguran jeli vivax ili nesto slicno.
a jel valjao traktore i vucna kola? ja razmisljam o novim mogucnostima prosirenja biznisa regionalno, pa kontam mozda on moze i pomoci sta znas
Last edited by luckypot on 30/10/2010 22:38, edited 1 time in total.
- Komrad
#14 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Najbolje rijesenje jeste... ali ga je nemoguce provesti jer ce svi biti zakinuti za nesto sto misle da ne trebaju i onda ce doci do novog sukoba itd....
-
luckypot
#15 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
pa kako je onda najbolje rjesenje kad je nemoguce? i za mene je najbolje rjesenje da dobijem milion na lotu ali eto nesto ne ideKomrad wrote:Najbolje rijesenje jeste... ali ga je nemoguce provesti jer ce svi biti zakinuti za nesto sto misle da ne trebaju i onda ce doci do novog sukoba itd....
- dada-bis
#16 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Srbi i Hrvati se slažu (to znamo od '93), još trebaju ubjediti Bošnjake i Ostale 
-
luckypot
#17 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
pa sad vise ne znam ni koliko se slazu - svi se nesto kao slazu na prici, ali na djelima nistadada-bis wrote:Srbi i Hrvati se slažu (to znamo od '93), još trebaju ubjediti Bošnjake i Ostale
-
zemo_online
#18 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
a ima dobru zenu, sto jes jes. vidio sam je uzivo.
-
luckypot
#19 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
ima onaj video gdje plese dobar trbusnjak na stolu u nekoj kafani u beogradu...test01 wrote:a ima dobru zenu, sto jes jes. vidio sam je uzivo.
- 1gorstak
#20 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Smijesno. Nisu mi jasni likovi koji misle da bi Bosnjaci trebali prihvatiti to da im Srebrenica postane inostranstvo. Ili ni sam Montgomery ne vjeruje u mogucnost podjele, ali ipak bez ustrucavanja uzima lovu koju je Dodik odvojio za lobiranje, ili je budala.bumaje wrote:Nekadašnji specijalni savjetnik američkog predsjednika za BiH William Montgomery izjavio je večeras da je BiH propala država u kojoj ništa ne funkcioniše i da jedno od rješenja može biti mirna disolucija zemlje.
- bosan
#21 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
Ja budale ,kod nas se ne moze u miru ni kafa popit a kamo li zemlja dijelit. 
- Komrad
#22 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
luckypot wrote:pa kako je onda najbolje rjesenje kad je nemoguce? i za mene je najbolje rjesenje da dobijem milion na lotu ali eto nesto ne ideKomrad wrote:Najbolje rijesenje jeste... ali ga je nemoguce provesti jer ce svi biti zakinuti za nesto sto misle da ne trebaju i onda ce doci do novog sukoba itd....
Za sad je nemoguce ...a u buducnosti ce biti moguce ako Bog da al za sve treba vrijeme pa tako i da shvatimo da srbi i hrvati nece sa nama ... sto smo vidjeli i devedesetih a i svaki put na izborima
-
zemo_online
#23 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
treba samo cekat i oni koji vole bih ce do 2030 biti 70% stanovnistva bih.
- kamen spoticanja
#24 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
a ko ste vi...liliputanciKomrad wrote:luckypot wrote:pa kako je onda najbolje rjesenje kad je nemoguce? i za mene je najbolje rjesenje da dobijem milion na lotu ali eto nesto ne ideKomrad wrote:Najbolje rijesenje jeste... ali ga je nemoguce provesti jer ce svi biti zakinuti za nesto sto misle da ne trebaju i onda ce doci do novog sukoba itd....
Za sad je nemoguce ...a u buducnosti ce biti moguce ako Bog da al za sve treba vrijeme pa tako i da shvatimo da srbi i hrvati nece sa nama ... sto smo vidjeli i devedesetih a i svaki put na izborima
jarane nakad je slavuj navracao pa je bilo makar malo zanimljivo...ovo sad ulazi u rubriku "ma jel ovo moguce"
-
luckypot
#25 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad
ja eto vidjeli smo sve i opet ne pristajemo - sta ces takav narod...Komrad wrote:luckypot wrote:pa kako je onda najbolje rjesenje kad je nemoguce? i za mene je najbolje rjesenje da dobijem milion na lotu ali eto nesto ne ideKomrad wrote:Najbolje rijesenje jeste... ali ga je nemoguce provesti jer ce svi biti zakinuti za nesto sto misle da ne trebaju i onda ce doci do novog sukoba itd....
uostalom, gdje ti se zuri ima vremena, dejton i vjecnost su pred nama