A to je. Oni su upoznati sa nasim ustavom, pa tako zakljucise da smo BHS.nellington wrote:Viđu nam konstitutivnih narodaprofil wrote:Do kodova je to.
Bahamas BS BHS
I jado vidi Bosnia and Herzegovina i unese BS ili BHS
Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
#426 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
- nellington
#427 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Done.profil wrote:Da nebude samo suplja. Posto je nellington fino to skupio, nek im posalje ispravke na http://goal.com/en-gb/contact
-
Eborg
#428 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Ćiro, dobili smo pojačanje! 
#429 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
eeee, da smo ovo samo odradili prije baraza, bila bi to neka druga prica 
-
udrch
#430 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Ma bitno je da je Begović dobro branio ovu tekmu..držim mu fige..
- 11sumirp
#431 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Kad brani hasagic mi izgubimo,kad brani nemanja mi dobijemo,a begovic je rjesenje za narednih 10 godina.. 
Dakle,mladosti bih dao prednost u odnosu na iskustvo i srecu
Dakle,mladosti bih dao prednost u odnosu na iskustvo i srecu
#432 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
James danas branio za Portsmouth, Begovic na klupi.
- shalla
#433 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Večeras protiv Čelzija:
Asmir Begovic - 7 - Could do little about either goal conceded, but made a number of other solid saves in a game Portsmouth were so close to getting something from.
Uz Mokoenu i Piquionnea jedini koji je dobio sedmicu
Asmir Begovic - 7 - Could do little about either goal conceded, but made a number of other solid saves in a game Portsmouth were so close to getting something from.
Uz Mokoenu i Piquionnea jedini koji je dobio sedmicu
- Roy
#434 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Cudi me pa ga vratise na gol, mada sam vec kontao da mu je najbolje da se vrati u Ipswich.
- belafonte
#435 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Gledao sam sinoc drugo poluvrijeme tekme Chelsea-Portsmouth i komentatorima sa Sky-a(mislim da je Sky bio u pitanju) su bila puna usta Begovica, hvalili su svaku njegovu intervenciju, cak su spomenuli i Kapela i rekli mozda Asmir ima neke rodjake u Engleskoj posto je branio za Kanadu,pa bi ga mogao vrbovat u englesku repku(ocigledno neinformisani o prvom nastupu za nasu repku
)
Bio je fakat siguran na izlasku s gola, skinuo jedan precizan sut Lamparda sa 25 m, izvadio dvije teske lopte kad se odbijala od njegovih saigraca, jbg ima taj peh da skoro u svakoj tekmi mora penal braniti, Lampard je zakuco pod precku po sredini gola, ne bi 3 Begovica zajedno sa Cechom, Casilasom i Bufonom odbranila
sve u svemu i vise nego zasluzena 7 na jednom od najtezih gostovanja.
Bio je fakat siguran na izlasku s gola, skinuo jedan precizan sut Lamparda sa 25 m, izvadio dvije teske lopte kad se odbijala od njegovih saigraca, jbg ima taj peh da skoro u svakoj tekmi mora penal braniti, Lampard je zakuco pod precku po sredini gola, ne bi 3 Begovica zajedno sa Cechom, Casilasom i Bufonom odbranila
-
Eborg
#436 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
A Begović je sam priznao da mu penali nisu jača strana, otprilike u fazonu:"Od deset odbranim dva." E šteta. 
- Edin H.
#437 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Eborg wrote:A Begović je sam priznao da mu penali nisu jača strana, otprilike u fazonu:"Od deset odbranim dva." E šteta.
Neka se ne zali, nego neka trenira
Solidan golman jeste, ali realno je Kemaludin dokazao u utakmicama protiv Portugala da je jos uvijek No1
- and
#438 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
mora da je džejms opet povrijeđen.on ko naš keno,kao da su napadači.stalno povrijeđeniRoy wrote:Cudi me pa ga vratise na gol, mada sam vec kontao da mu je najbolje da se vrati u Ipswich.
-
Omerovim_Koracima
#439 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
jbga ovaj brani u najachoj ligi na svijetu,Kenan ne brani ni u Turskoj u ispodprosjechnoj ekipi tamoEdin H. wrote:Eborg wrote:A Begović je sam priznao da mu penali nisu jača strana, otprilike u fazonu:"Od deset odbranim dva." E šteta.
Neka se ne zali, nego neka trenira![]()
Solidan golman jeste, ali realno je Kemaludin dokazao u utakmicama protiv Portugala da je jos uvijek No1
- Dammme
#440 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Keno prošle sedmice branio na utakmici sa Kayserispor-om inače vodećim timom u Turskoj. Izgubila je Kenina ekipa sa 2-1 kod kuće.
-
Gray
#441 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Jebiga, ne idu svakom golmanu penali, ne idu npr. ni Buffonu, ne znam kada je zadnji put odbranio penal.
#442 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Definitivno vise nema dileme. Begovic je nas ubjedljivo najbolji golman vec u ovom trenutku. Sta skide sad protiv Liverpoola
i sta je skidao u srijedu na Stamford Bridge-u. Nece se dugo on zadrzati u Portsmouthu.
- alica.k
#443 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
asmir danas

-
holger
#444 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
mlad, neiskusan, sta ce on. e moj sinko nikad mi necemo na teren izaci sa 11 najboljih.
-
bosnisk_boy
#445 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Sta reci za asmira danas dva puta fantasticne intervencije spasio je dva gola danas za mornare.....
-
Eborg
#446 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
A zna li se je li na golu zbog dobrih partija ili je James povrijeđen?
#447 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Trenutno zbog povrede James-a, ali ga je jucer reziser fokusirao svaki put kad bi Asmir sta skino, nije izgledao nimalo sretanEborg wrote:A zna li se je li na golu zbog dobrih partija ili je James povrijeđen?
Postoje neke price da bi u januaru James mogao ici u neki bolji klub, kako bi se nametnuo Capelu za SP. Uglavnom ako ovako bude branio, James mu nije ni najmanja briga. Ako u tom slucaju ovi vrate Jamesa, sigurno ce neki drugi klub primijetiti da je to isuvise dobar golman da bi sjedio na klupi Portsmouth-a. Kazem ako nastavi ovako, a svi se nadamo da hoce.
-
guerlain
#448 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Da nam je država normalna, kao i savez, ova tema bi išla davno pod ključ odnosno ne bi bila ni postavljena!
Lik koji brani u engleskm premiershipu da bude rezerva Supiću (u to vrijeme bez kluba) ili Hasagiću rezerva u polovnjaku iz Turske ....
Lik koji brani u engleskm premiershipu da bude rezerva Supiću (u to vrijeme bez kluba) ili Hasagiću rezerva u polovnjaku iz Turske ....
-
holger
#449 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Upravo tako. Neozbiljnu temu i treba pod kljuc.
- cyprus
#450 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
A Asmir je u to vrijeme BRANIO u engleskom premiershipu?guerlain wrote:Da nam je država normalna, kao i savez, ova tema bi išla davno pod ključ odnosno ne bi bila ni postavljena!