Biseri iz izborne kampanje

Post Reply
probuseni $

#426 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by probuseni $ »

Control panel wrote:Njegovu pesnicu su neki vec osjetili.

Been wrote:"Mi nismo desnica, nismo lijevica, mi smo pesnica"

Fahro Radonča

Staljin is back. And he is very angry :D
Radončićevi batinaši pretukli aktivistu SDP-a

Jučer u ranim jutarnjim satima kod Vijećnice u Sarajevu mučki je napadnut i brutalno pretučen mladi aktivista SDP-a dok je postavljao plakate Željka Komšića, kandidata SDP-a za člana Predsjedništva BiH. Pouzdano se zna da su napad izvršili batinaši iz stranke Fahrudina Radončića, jer je među trojicom napadača bio io jedan od aktuelnih kandidata ove stranke za Skupštinu Kantona Sarajevo. Nažalost, radi se o „uglednom" građaninu - saopšteno je jučer iz Kantonalne organizacije SDP-a Sarajevo.

Mafijaški postupci

S obzirom da je izvršen i policijski uviđaj cijelog slučaja te da je u Kliničkom centru utvrđeno da je aktivista SDP-a teško povrijeđen, pokušano je s podmićivanjem mladića kako bi se cijeli slučaj zataškao i prikrio od javnosti. Sličan napad na SDP-ove aktiviste dogodio se i na području sarajevske općine Novi Grad. SDP će poduzeti sve zakonom utvrđene mjere kod nadležnih organa krivičnog gonjenja i uputiti CIK-u najoštriji protest, jer se ovakvi slučajevi moraju najoštrije sankcionirati. Na tome će mo insistirati i do kraja istrajati u nastojanju da se konačno uvede red i poštuju pravila demokratskog ponašanja - stoji i saopćenju SDP_a uz naglasak:

Želimo da javnost bude obaviještena o ovim mafijaškim postupcima i da stekne uvid u to ko je i kakav je čovjek i stranka koji nam obećavaju „bolju budućnost".

Primitivac iz Gusinja

Slučajevi „rata plakatima" dešavali su se i u ranijim izbornim ciklusima, a posebno su na udaru bili SDP-ovi oglasi i primitivno izrugivanje i nakaženje likova SDP-ovih kandidata. To je postalo već uobičajeni predizborni kolorit - kaže se u saopštenju SDP-a i zaključuje:

- Ovaj put suočili smo se s nečim mnogo težim i opasnijim, nečim što direktno ugrožava sigurnost i integritet čovjeka, što onemogućava našoj mladosti da se istinski i aktivno uključi u politički život i sama kroji svoju sutrašnjicu. Ovakvim postupcima primitivca iz Gusnja i njegovih plaćenika ubija se svaka nada da ćemo postati normalna, civilizirana zemlja. Građani moraju biti upozoreni o svim ovakvim nezakonitim dešavanjima kako bi s oprezom i dobrim promišljanjem odlučili o tome kome će pokloniti svoje povjerenje na predstojećim izborima.
Ko Radoncicu daje podrsku ? Ceric ! Izbori u Bosni treba da lice onima u Afghanistanu. ... :lol:
Normalan.ba

#427 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Normalan.ba »

macan prvi wrote:Kandidat SDU-a u Brckom je cinjenicu da mu je i pored vazece dozvole oduzeto oruzje u Doboju protumacio kao pritisak vlasti na opoziciju. :? :mrgreen: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: slušao sam ga,kaže :"u Doboju će u sledećih par dana biti dva velika mitinga pa se boje da ja ne bi napravio sr... sa tim pištoljem"... :lol:
kamen spoticanja

#428 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by kamen spoticanja »

"ne budi levat,budi mangup,glasaj za LDS" :shock: :-)
macan prvi

#429 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

Normalan.ba wrote:
macan prvi wrote:Kandidat SDU-a u Brckom je cinjenicu da mu je i pored vazece dozvole oduzeto oruzje u Doboju protumacio kao pritisak vlasti na opoziciju. :? :mrgreen: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: slušao sam ga,kaže :"u Doboju će u sledećih par dana biti dva velika mitinga pa se boje da ja ne bi napravio sr... sa tim pištoljem"... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
udrch

#430 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by udrch »

Cijela Zenica pjevala:
"Fahro volimo te".
Još platili na sarajevo-x.com reklamu da to objavi..
A što je najveći fazon ovi to objavljuju u trenutku dok dotični "uživo" gostuje u emisiji 60 minuta..a Bakir se ofira u pola emisije kad su se ovi posvađali da puste neki džingl, fazon da se prekine svađa..
Pa jebote nas levati svako živ na povom svijetu..e koji smo mi levatski narod..
bice_bice

#431 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by bice_bice »

za posljednju recenicu se zahvali sarajevo-x.com-u...

ovim putem jedno veliko hvala, jos veca onima koji su otkrili videima kako jeftino znaju lagati.. placenici obicni..
kurty

#432 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by kurty »

kurty wrote:Biser... Breza, lokalni izbori 2008

Image
Image

Novi dres...ocito :lol:
_A_

#433 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by _A_ »

Izgleda da Halil ima više transfera od Zlatana Ibrahimovića. :lol:
kurty

#434 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by kurty »

_A_ wrote:Izgleda da Halil ima više transfera od Zlatana Ibrahimovića. :lol:
Ako me sjecanje sluzi... 2008 godine je zelio da bude kandidat za nacelnika ispred SDA stranke... Nije mu uspjelo... Ali mu je uspjelo da bude kandidat za nacelnika :D
hadžialagić

#435 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by hadžialagić »

kurty wrote:
kurty wrote:Biser... Breza, lokalni izbori 2008

Image
Image

Novi dres...ocito :lol:
I frizura. Gledaj malo bolje. :D :run:
hadžialagić

#436 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by hadžialagić »

Vrteska wrote:
felipe kajetano wrote:Novo Grujic-Gruja SRS RS :D

Image

Gdje ja živim... hahahahhahahah :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
A DŽe je vez'o ata (konja)? :-) :run:
za_sada_bez_dobrog_nicka

#437 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

Svi govore o ekonomiji, prosperitetu, boljoj budućnosti, otvaranju radnih mjesta, itd. a niko još ne reče kako misli državu urediti, jer ovakva je nefunkcionalna, a samim tim svaka priča o ekonomiji pada u vodu.
Nažalost, koliko mi se čini jedino SDA pominje da treba razgovarati, razgovarati i stalno su na tome fonu, ali ne vidjeh platformu za uređenje države....
8. sekretar SKOJ-a

#438 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

udrch wrote:Cijela Zenica pjevala:
"Fahro volimo te".
A što je najveći fazon ovi to objavljuju u trenutku dok dotični "uživo" gostuje u emisiji 60 minuta..a Bakir se ofira u pola emisije kad su se ovi posvađali da puste neki džingl, fazon da se prekine svađa..
Domena socijalne psihijatrije.
:(
mrchinho

#439 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by mrchinho »

primjetio sam plakat HDZ-a na Skenderiji (zgrada irisa)....gdje se fino mole bosnjaci da ne glasaju za Komsica :shock:

jeli to po vama ok?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#440 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by pici »

"Fahro volimo te".

Image

slobo mi te volimo,slobo mi te volimo.......pardom........faHro mi te volimo,faHro mi te volimo

:mrgreen:
Frooteky

#441 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Frooteky »

pici wrote:
"Fahro volimo te".

Image

slobo mi te volimo,slobo mi te volimo.......pardom........faHro mi te volimo,faHro mi te volimo

:mrgreen:
:run: i frizure su im nako slicne a bice iste za godinu dvije :lol: :lol: :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#442 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by -LIBERO- »

Provincijski diktator u usponu. Samo je tragicno sto ce ga ipak postizborna koalicija izdici u vlast.

Zemljo Bosno samoubij se,a i onako ce te likvidirati ako ovako nastave i to vrlo brzo :x
Banksy

#443 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Banksy »

** No links **.ba VIDEO/MACA FAHRUDINA RADONČIĆA: Zvali su iz drugih stranaka da ih podržim ...

http://** No links **.ba/izbori_2010/zvali_su_iz_ ... mo_prde~z-

http://www.youtube.com/watch?v=RaExqpV2 ... r_embedded
red01

#444 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by red01 »

-LIBERO- wrote:Provincijski diktator u usponu. Samo je tragicno sto ce ga ipak postizborna koalicija izdici u vlast.

Zemljo Bosno samoubij se,a i onako ce te likvidirati ako ovako nastave i to vrlo brzo :x
Jel to ti o Bajiću ili nedo Bog o Krsmanoviću..... Rudo ili Hvoča pitanje je sad.....
hadžialagić

#445 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by hadžialagić »

Zaim Backović, Deenov babuka uživo na TVSa - debate: Aščeriću, Iščeriću, Aščeriću... Čovjek se zove Išerić. :D

Isfata ga po rukama, prijeti prstom. Itd. :lol: :-) Imao je neku *ebačku žutu kravatu. Mora da mu je sin bir'o. Samo pravo je grohn'o. Zar nije bio i on svojevremeno 100 posto? :) Sad BPS-ovac.
Last edited by hadžialagić on 29/09/2010 22:24, edited 1 time in total.
hadžialagić

#446 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by hadžialagić »

Nekakva Alma Čolo iz SDA veli Išeriću iz SBBH kako će te vi raspisati vanredne izbore za dvije godine. Tako ste neodgovorni. Pa znate li vi da to košta 2 miliona KM. Ovaj joj odgovara, pa država finansira stranke sa preko 100 miliona. Onda ona poče nešto lijevo. :lol: :D

U međuvremenu se dirala po stopalu dok je valjala gluposti. :-)
hadžialagić

#447 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by hadžialagić »

Safet Halilović navukao neki sako, bez kravate naravno. Neobrijan. Kao da su ga sa klupe negdje pokupili. Da sam negdje drugo mislio bih da je vani padao snijeg - toliko mu peruti na sakou. :-) :D

Kaže trebamo radikalne promjene. :evil: Valjda ga povuklo slušajući ove što bi da mijenjaju njih na vlasti.

Priča o izbjeglicama, a na čelu je ministarstva za izbjeglice ili kako se već zove. Kaže znate li vi kako je teško utvrditi koliko se ljudi vratilo, pa oni hodaju malo u Sarajevo - malo u Zvornik - kaže floting (ma šta to značilo). :-) Pa ljudi u Kini zavše popis za manje od godinu dana. :lol: :roll:
macan prvi

#448 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

hadžialagić wrote:Nekakva Alma Čolo iz SDA veli Išeriću iz SBBH kako će te vi raspisati vanredne izbore za dvije godine. Tako ste neodgovorni. Pa znate li vi da to košta 2 miliona KM. Ovaj joj odgovara, pa država finansira stranke sa preko 100 miliona. Onda ona poče nešto lijevo. :lol: :D

U međuvremenu se dirala po stopalu dok je valjala gluposti. :-)
Kako se ona to tacno ba dirala po stopalu :shock: 8-) :lol: :lol: :lol:
hadžialagić

#449 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by hadžialagić »

Neprimjereno pojavljivanju na tv u političkoj debati. :D Da je bilo u ovo doba u nekom drugom programu, možda bi se neki i obradovali. :-) :lol: Samo da znaš nije čemu.

Image
macan prvi

#450 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

hadžialagić wrote:Neprimjereno pojavljivanju na tv u političkoj debati. :D Da je bilo u ovo doba u nekom drugom programu, možda bi se neki i obradovali. :-) :lol: Samo da znaš nije čemu.

Image
Fala, nije moj tip :mrgreen: :lol: :lol: Ovo treba Regulatornoj agenciji prijavit, zar je SDA spala na te grane da suptilnom erotikom ganja glasove? :( :roll: :mrgreen: :lol:
Post Reply