Joooj, i ja sam ga danas vidio, neki smb, gurbet pravi.
Ovo gore od onih sanze jonze, kinze konze.
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Kad si vec tako opterecen i iskompleksiran, 3x Toyota, ne zelis znati $$$, btw, da povrh toga otkupim sve sto imas od voznog parka i imovine? Ah da, i grickam salatu vrlo rado i sve ostalo, sto zelim, a i guzim kad hocu, a pride i ne kazem sta vozim, jer jebooooteee, zamisli ima zena kojima to nije ni u peti. Znam da sam ti srusio ideale i predstavu o zivotu.. . Jel' ti bolje sad?
Izgleda imamo jos jednog uvrijedjenog amerikanca ovdje... ali razumijem te. Sav taj nakupljeni bijes i frustracije od gledanja ne jedne nego tri azijske nakaze ispred kuce moras negdje izbaciti. Nije to zdravo. Vidi da upises fitness i rijesis se tih rugoba dok ne bude kasno.Ostri_Mac wrote: ↑11/07/2020 21:51Kad si vec tako opterecen i iskompleksiran, 3x Toyota, ne zelis znati $$$, btw, da povrh toga otkupim sve sto imas od voznog parka i imovine? Ah da, i grickam salatu vrlo rado i sve ostalo, sto zelim, a i guzim kad hocu, a pride i ne kazem sta vozim, jer jebooooteee, zamisli ima zena kojima to nije ni u peti. Znam da sam ti srusio ideale i predstavu o zivotu.. . Jel' ti bolje sad?
Po tebi treba skrojiti etalon kockoglavog WV vozaca, da budes mjerna jedinica idiotizma i primitivnosti...
Ovo ne postojiOstri_Mac wrote: ↑11/07/2020 21:51Kad si vec tako opterecen i iskompleksiran, 3x Toyota, ne zelis znati $$$, btw, da povrh toga otkupim sve sto imas od voznog parka i imovine? Ah da, i grickam salatu vrlo rado i sve ostalo, sto zelim, a i guzim kad hocu, a pride i ne kazem sta vozim, jer jebooooteee, zamisli ima zena kojima to nije ni u peti. Znam da sam ti srusio ideale i predstavu o zivotu.. . Jel' ti bolje sad?
Po tebi treba skrojiti etalon kockoglavog WV vozaca, da budes mjerna jedinica idiotizma i primitivnosti...

Jah, kinezi su preposten narod sa izuzetno kvalitetnim proizvodima.veliki_vezir wrote: ↑20/07/2020 00:05 Njemačko smetlje,njemačka prevara
https://www.klix.ba/biznis/najzaduzenij ... /200719051
Do 2025e ovo kupuju Kinezi i prvi put u istoriji će VW da bude poštena firma sa kvalitetnim proizvodima.
veliki_vezir wrote: ↑20/07/2020 00:05 Njemačko smetlje,njemačka prevara
https://www.klix.ba/biznis/najzaduzenij ... /200719051
Do 2025e ovo kupuju Kinezi i prvi put u istoriji će VW da bude poštena firma sa kvalitetnim proizvodima.
U dure je bošnjak klase optimist. Jesil rođeni sarajlija?Jah, kinezi su preposten narod sa izuzetno kvalitetnim proizvodima.
Između ostalog zato gore piše prevara.A VW je višestruka prevara.Pogledaj kome VW najvise duguje VW banci, isto tako BMW banka, Toyota banka. Duguju sami sebi da izbjegnu raznorazne namete, dazbine. I naravno ako si u gubitku, dugu ne isplacujes dividendu.