Fudo387 wrote:Nema bakterija, ima ona sisata sto ti doda pivu i namigne.moonca wrote:![]()
Svasta , opasnije su ti bakterije u bazenu.
Sve bakcile ubija.
o, ne to - namiguju - misle vidi levata --
salim se
Fudo387 wrote:Nema bakterija, ima ona sisata sto ti doda pivu i namigne.moonca wrote:![]()
Sve bakcile ubija.
Levati su oni sto ih helikopterom traze.moonca wrote:Fudo387 wrote:Nema bakterija, ima ona sisata sto ti doda pivu i namigne.moonca wrote:![]()
Sve bakcile ubija.![]()
o, ne to - namiguju - misle vidi levata --![]()
salim se
Znas i sam, ipak je humano naci zrtvu, familije radi.Fudo387 wrote:Levati su oni sto ih helikopterom traze.moonca wrote:Fudo387 wrote:
Nema bakterija, ima ona sisata sto ti doda pivu i namigne.
Sve bakcile ubija.![]()
o, ne to - namiguju - misle vidi levata --![]()
salim se![]()
Proguta brod k’o nista i oni tu nesta glume i plivaju.
Stvarno nisu normalni.
Vala bas, vazda ista suplja, aajjjjj male plate, nema posla, a kako cu bez mame, jarana, dje cu ku’cu...i onda zavrse na abilifaju bezveze.HAVANA wrote:Meni je gora bila do prosle strane.Pisanje u dalj,sto odavde tamo,sto od tamo vamo...Idite ba,vracajte se,kako je kome qrcu ceif.I kako ko zna svojoj guzici nastimat.
E jbg havana, nije tako lahko odlucitiHAVANA wrote:Meni je gora bila do prosle strane.Pisanje u dalj,sto odavde tamo,sto od tamo vamo...Idite ba,vracajte se,kako je kome qrcu ceif.I kako ko zna svojoj guzici nastimat.
Pozivam te u goste na 3 dana, pa se sam uvjeri. Raj , raj, nema druge rijeci za opisati.Fudo387 wrote:Vala bas, vazda ista suplja, aajjjjj male plate, nema posla, a kako cu bez mame, jarana, dje cu ku’cu...i onda zavrse na abilifaju bezveze.HAVANA wrote:Meni je gora bila do prosle strane.Pisanje u dalj,sto odavde tamo,sto od tamo vamo...Idite ba,vracajte se,kako je kome qrcu ceif.I kako ko zna svojoj guzici nastimat.
Mi bar nudimo konkretne stvari edukativnog karaktera.![]()
Moonca pise o nakon raju na zemlji a oko kuce hodaju aligatori k’o u Tarzanovim filmovima. Ja kad samo ono vidio iste sekunde sam ga nabr’o, frajer se parkir’o pored rostilja i spava k’o da je macka il’ cuko. I dje je to normalno?
A gdje ti vidje naglasak na auto od 20 milja, to je samo jedno od pobrojanih. Evo recimo uzmi za primjer ovo drugo: Lijepi, veseli, razigrani... a još plus imaju stan ili kuću, siguran posao sa platom od 2000 KM+, Idu na more kad žele, mjesec dana godišnjeg, izlaze u restoran, u diskoteku, buvalno žive život koji žele. A još u BIH možeš zamislitiHendrix wrote:sweet dreams wrote: Jebaji ga brate, ti ovdje došao da nas ubjeđuješ da je tamo sve super i da ste rahat, i da uživate, bankovna kartica vam je nebitna jer je uvijek napunjena, a sam sebe lažeš da se vamo svi pate i da si ti na ljeto kad dođeš "glavni". Nije to baš tako, ali dobro, ako će ti biti lakše onda...
Ima ovdje ljudi što rade za minimalac, ali ima i veliki broj onih koji u BIH žive mnooooogo bolje nego 90% vas vani. Imaju radno vrijeme 8 sati, stambeno obezbjeđeni, voze auta od 20 000KM+, mladi, lijepi, veseli, razigrani...![]()
Nije ovdje baš crno kako ti sebe ubjeđuješ... More im je standardno pa nek voze i po 10 sati, odu barem na deset dana i odmore ko ljudi, a i potroše-. Dijasporac kad dođe ide kilometar od mora da se provuče. Ima mnogo primjera, sad da ne pobrajam...
![]()
Sa naglaskom na auta preko 20 milja, to je taj rahatluk hehehe. Fuli ti poentu ali nema veze, uzivaj.
Jarane,i u kaknju je bolje.Fudo387 wrote:Samo tri dana?![]()
Bio sam bona milion puta, imam i dobre raje tu.
Jaran htio upaliti rostilj, a tamo ono cudo lezi.
Onda je dosao na genijalnu ideju da ga opali kamenom, kao pobjece on. Sam’ ga pobunio da pobudali, em sto je ruzan, em sto je strasan, kad je zijevn’o zubi mu k’o klanfe, al’ sto je brz.
Pravo nama, sve smo se guzovima sudarali ko ce prije u kucu, kasnije smo skontali da smo probili onu mrezu na vratima sto se stavi da muhe i komarci ne ulaze.
Poslije su dosli oni budalasi animal control, citav dan su ga ganjali.
moonca wrote:Pozivam te u goste na 3 dana, pa se sam uvjeri. Raj , raj, nema druge rijeci za opisati.Fudo387 wrote:Vala bas, vazda ista suplja, aajjjjj male plate, nema posla, a kako cu bez mame, jarana, dje cu ku’cu...i onda zavrse na abilifaju bezveze.HAVANA wrote:Meni je gora bila do prosle strane.Pisanje u dalj,sto odavde tamo,sto od tamo vamo...Idite ba,vracajte se,kako je kome qrcu ceif.I kako ko zna svojoj guzici nastimat.
Mi bar nudimo konkretne stvari edukativnog karaktera.![]()
Moonca pise o nakon raju na zemlji a oko kuce hodaju aligatori k’o u Tarzanovim filmovima. Ja kad samo ono vidio iste sekunde sam ga nabr’o, frajer se parkir’o pored rostilja i spava k’o da je macka il’ cuko. I dje je to normalno?
![]()
Kako ne razumijete da to stoo si naveo, mama , jarani- zbilja mladjoj generaciji nedostaje. Ne vjerujem da ih ima u vecem broju ali nije isto okruzenje. Pogotovo za neozenjene.
Kakanj je civilizacija za ovo.HAVANA wrote:Jarane,i u kaknju je bolje.Fudo387 wrote:Samo tri dana?![]()
Onda je dosao na genijalnu ideju da ga opali kamenom, kao pobjece on. Sam’ ga pobunio da pobudali, em sto je ruzan, em sto je strasan, kad je zijevn’o zubi mu k’o klanfe, al’ sto je brz.
Pravo nama, sve smo se guzovima sudarali ko ce prije u kucu, kasnije smo skontali da smo probili onu mrezu na vratima sto se stavi da muhe i komarci ne ulaze.
Ja cim sam vidio onaj znak "No Shark Fishing" sam odusto od kupanja u otvorenom moruFudo387 wrote:Normala, po kaucu.HAVANA wrote:Dofu,surfas li?![]()
Jarane ja u ovu vodurinu ovdje ne ulazim, nema kakvog akrapa u njoj nema. Dok kazes keks naka te luda ajkula spuca...bizi.
Bazen, napune ga morskom vodom i nastimaju valove.
Ih , ne znam sta mi bi da ti napisem i 3 danaHAVANA wrote:Jarane,i u kaknju je bolje.Fudo387 wrote:Samo tri dana?![]()
HAVANA wrote:Jarane,i u kaknju je bolje.Fudo387 wrote:Samo tri dana?![]()
HAVANA wrote:Tako moj stari otiso u johanesburg na par mjeseci.Reko kako je bilo? Bjez jebo im johanesburg mater.Ona naka im crnkinja radi povazdan po kuci,dijete svezano na ledjima,ja je sve ganjo de bona sjedi...isto rob matere mi.Oni opet nosaju pistolj u tasni ko ja naocale.Ograda pod strujom,hodat negdje zaboravi.U auto i do nakog centra,pa tu setaj.Ako te usput ko ne olesi.Na slikama ljepsi bi.
Meni su sega te starije generacije.Kod nas u belgiju dosao stari od kuma,zivjeli vrata do vrata.Bio je on jedno 3 dana ok,cetvrti ode nedje hodat,peti kuka...Sesti izaso kaze odo ja hljeb kupit.Nema covjeka sat,dva,tri...panika pocinje.U policiju isli...Zove sutra ujutro,sjeo levat na bus i ispario se za sarajevo.
Volim ja vas sve,i unuke...eto vam mame gore,neka mene vamo.
drndalo wrote:Ko mi u Kakanj dirne, ko da je zeravicu u zjenicu oka turio...!
Eto, sve ti je jasno, pa ti zaroni majcin sine.detroit-mercy wrote:Ja cim sam vidio onaj znak "No Shark Fishing" sam odusto od kupanja u otvorenom moruFudo387 wrote:Normala, po kaucu.HAVANA wrote:Dofu,surfas li?![]()
Jarane ja u ovu vodurinu ovdje ne ulazim, nema kakvog akrapa u njoj nema. Dok kazes keks naka te luda ajkula spuca...bizi.
Bazen, napune ga morskom vodom i nastimaju valove.
Jesul jos lignje dobre u Kamenom Dvorcudrndalo wrote:Ko mi u Kakanj dirne, ko da je zeravicu u zjenicu oka turio...!