Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
moonca

#426 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by moonca »

Fudo387 wrote:
moonca wrote::roll:
Svasta , opasnije su ti bakterije u bazenu. :-)
Nema bakterija, ima ona sisata sto ti doda pivu i namigne.
Sve bakcile ubija.
:facepalm:

o, ne to - namiguju - misle vidi levata -- :kiss:

salim se
Fudo387

#427 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by Fudo387 »

moonca wrote:
Fudo387 wrote:
moonca wrote::roll:
Svasta , opasnije su ti bakterije u bazenu. :-)
Sve bakcile ubija.

salim se
Levati su oni sto ih helikopterom traze. :D
Proguta brod k’o nista i oni tu nesta glume i plivaju.
Stvarno nisu normalni.
HAVANA

#428 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by HAVANA »

Moja bi zena djecu kanafom za gelender svezala.Nema nidje maknut! :lol:
Last December

#429 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by Last December »

Jbt u šta se pretvori ova tema :run:
HAVANA

#430 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by HAVANA »

Meni je gora bila do prosle strane.Pisanje u dalj,sto odavde tamo,sto od tamo vamo... :D Idite ba,vracajte se,kako je kome qrcu ceif.I kako ko zna svojoj guzici nastimat.
moonca

#431 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by moonca »

Fudo387 wrote:
moonca wrote:
Fudo387 wrote:
Sve bakcile ubija.

salim se
Levati su oni sto ih helikopterom traze. :D
Proguta brod k’o nista i oni tu nesta glume i plivaju.
Stvarno nisu normalni.
Znas i sam, ipak je humano naci zrtvu, familije radi. :sad:

Vise ljudi nastrada od uboda ose nego li grickanja od ajkule.
Slobodno se ti bucni u plicak :oops: :lol: :lol: i plutaj ugodno na ledjima. :lol:
Fudo387

#432 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by Fudo387 »

HAVANA wrote:Meni je gora bila do prosle strane.Pisanje u dalj,sto odavde tamo,sto od tamo vamo... :D Idite ba,vracajte se,kako je kome qrcu ceif.I kako ko zna svojoj guzici nastimat.
Vala bas, vazda ista suplja, aajjjjj male plate, nema posla, a kako cu bez mame, jarana, dje cu ku’cu...i onda zavrse na abilifaju bezveze.
Mi bar nudimo konkretne stvari edukativnog karaktera. :D
Moonca pise o nakon raju na zemlji a oko kuce hodaju aligatori k’o u Tarzanovim filmovima. Ja kad samo ono vidio iste sekunde sam ga nabr’o, frajer se parkir’o pored rostilja i spava k’o da je macka il’ cuko. I dje je to normalno?
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#433 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by mk ultra »

HAVANA wrote:Meni je gora bila do prosle strane.Pisanje u dalj,sto odavde tamo,sto od tamo vamo... :D Idite ba,vracajte se,kako je kome qrcu ceif.I kako ko zna svojoj guzici nastimat.
E jbg havana, nije tako lahko odluciti :mrgreen:

Samo je forumsko misljenje nerelevantno

danas svak moze za 200KM otici gdje god u EU i vidjeti sta i kako... bežično provjeravanje kako je ne ide, i na slikama je i Haiti fin :mrgreen:
moonca

#434 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by moonca »

Fudo387 wrote:
Vala bas, vazda ista suplja, aajjjjj male plate, nema posla, a kako cu bez mame, jarana, dje cu ku’cu...i onda zavrse na abilifaju bezveze.
Moonca pise o nakon raju na zemlji a oko kuce hodaju aligatori k’o u Tarzanovim filmovima. Ja kad samo ono vidio iste sekunde sam ga nabr’o, frajer se parkir’o pored rostilja i spava k’o da je macka il’ cuko. I dje je to normalno?
Pozivam te u goste na 3 dana, pa se sam uvjeri. Raj , raj, nema druge rijeci za opisati.

:lol:

Kako ne razumijete da to stoo si naveo, mama , jarani- zbilja mladjoj generaciji nedostaje. Ne vjerujem da ih ima u vecem broju ali nije isto okruzenje. Pogotovo za neozenjene. :-)
sweet dreams

#435 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by sweet dreams »

Hendrix wrote:
sweet dreams wrote: Jebaji ga brate, ti ovdje došao da nas ubjeđuješ da je tamo sve super i da ste rahat, i da uživate, bankovna kartica vam je nebitna jer je uvijek napunjena, a sam sebe lažeš da se vamo svi pate i da si ti na ljeto kad dođeš "glavni". Nije to baš tako, ali dobro, ako će ti biti lakše onda...
Ima ovdje ljudi što rade za minimalac, ali ima i veliki broj onih koji u BIH žive mnooooogo bolje nego 90% vas vani. Imaju radno vrijeme 8 sati, stambeno obezbjeđeni, voze auta od 20 000KM+, mladi, lijepi, veseli, razigrani... :bih: :bih: Nije ovdje baš crno kako ti sebe ubjeđuješ... More im je standardno pa nek voze i po 10 sati, odu barem na deset dana i odmore ko ljudi, a i potroše-. Dijasporac kad dođe ide kilometar od mora da se provuče. Ima mnogo primjera, sad da ne pobrajam...
:bih:

Sa naglaskom na auta preko 20 milja, to je taj rahatluk hehehe. Fuli ti poentu ali nema veze, uzivaj.
A gdje ti vidje naglasak na auto od 20 milja, to je samo jedno od pobrojanih. Evo recimo uzmi za primjer ovo drugo: Lijepi, veseli, razigrani... a još plus imaju stan ili kuću, siguran posao sa platom od 2000 KM+, Idu na more kad žele, mjesec dana godišnjeg, izlaze u restoran, u diskoteku, buvalno žive život koji žele. A još u BIH možeš zamisliti 8) 8) :kiss: :bih: :bih:
Fudo387

#436 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by Fudo387 »

Samo tri dana? :D
Bio sam bona milion puta, imam i dobre raje tu.
Jaran htio upaliti rostilj, a tamo ono cudo lezi.
Onda je dosao na genijalnu ideju da ga opali kamenom, kao pobjece on. Sam’ ga pobunio da pobudali, em sto je ruzan, em sto je strasan, kad je zijevn’o zubi mu k’o klanfe, al’ sto je brz.
Pravo nama, sve smo se guzovima sudarali ko ce prije u kucu, kasnije smo skontali da smo probili onu mrezu na vratima sto se stavi da muhe i komarci ne ulaze.
Poslije su dosli oni budalasi animal control, citav dan su ga ganjali.
HAVANA

#437 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by HAVANA »

Fudo387 wrote:Samo tri dana? :D
Onda je dosao na genijalnu ideju da ga opali kamenom, kao pobjece on. Sam’ ga pobunio da pobudali, em sto je ruzan, em sto je strasan, kad je zijevn’o zubi mu k’o klanfe, al’ sto je brz.
Pravo nama, sve smo se guzovima sudarali ko ce prije u kucu, kasnije smo skontali da smo probili onu mrezu na vratima sto se stavi da muhe i komarci ne ulaze.
Jarane,i u kaknju je bolje. :lol:
HAVANA

#438 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by HAVANA »

I kaze cuke setaju,puno je cuka.Lijepi vauvau. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#439 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by _BataZiv_0809 »

moonca wrote:
Fudo387 wrote:
Pozivam te u goste na 3 dana, pa se sam uvjeri. Raj , raj, nema druge rijeci za opisati.

Kako ne razumijete da to stoo si naveo, mama , jarani- zbilja mladjoj generaciji nedostaje. Ne vjerujem da ih ima u vecem broju ali nije isto okruzenje. Pogotovo za neozenjene. :-)

:kiss:
Fudo387

#440 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by Fudo387 »

HAVANA wrote:
Kakanj je civilizacija za ovo. :D
detroit-mercy

#441 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by detroit-mercy »

Fudo387 wrote:
HAVANA wrote:Dofu,surfas li?
Normala, po kaucu. :D
Jarane ja u ovu vodurinu ovdje ne ulazim, nema kakvog akrapa u njoj nema. Dok kazes keks naka te luda ajkula spuca...bizi.
Bazen, napune ga morskom vodom i nastimaju valove. :D
Ja cim sam vidio onaj znak "No Shark Fishing" sam odusto od kupanja u otvorenom moru :mrgreen:
HAVANA

#442 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by HAVANA »

Tako moj stari otiso u johanesburg na par mjeseci.Reko kako je bilo? Bjez jebo im johanesburg mater. :lol: Ona naka im crnkinja radi povazdan po kuci,dijete svezano na ledjima,ja je sve ganjo de bona sjedi...isto rob matere mi.Oni opet nosaju pistolj u tasni ko ja naocale.Ograda pod strujom,hodat negdje zaboravi.U auto i do nakog centra,pa tu setaj.Ako te usput ko ne olesi.Na slikama ljepsi bi. :D Meni su sega te starije generacije.Kod nas u belgiju dosao stari od kuma,zivjeli vrata do vrata.Bio je on jedno 3 dana ok,cetvrti ode nedje hodat,peti kuka...Sesti izaso kaze odo ja hljeb kupit.Nema covjeka sat,dva,tri...panika pocinje.U policiju isli...Zove sutra ujutro,sjeo levat na bus i ispario se za sarajevo. :lol: Volim ja vas sve,i unuke...eto vam mame gore,neka mene vamo. :lol:
moonca

#443 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by moonca »

HAVANA wrote:
Ih , ne znam sta mi bi da ti napisem i 3 dana :lol: :qq:

:twisted: havana :pracka:
insomnia78

#444 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by insomnia78 »

HAVANA wrote:
jasko_ba

#445 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by jasko_ba »

Ima tema na ovom forumu "Jadi nas nezaposlenih", moze se procitati sta sam pisao prije 4-5 godina. Normalno da ljudi ne zele raditi nekada kad se ponasaju prema njemu kao najvecem govnetu. Znao sam ustati u 5 sati, i doci kuci u 7 navecer za platu od 400 maraka, radeci kod osobe koja je na kraju te godine dobila zahvalnicu od opstine. Tad sam se vidio kako se radi i rekao sam sebi nikad vise. Dotad, nek propadne sve, ja bar ne glasam za ove sto su vam dozvolili ovo stanje.
moonca

#446 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by moonca »

HAVANA wrote:Tako moj stari otiso u johanesburg na par mjeseci.Reko kako je bilo? Bjez jebo im johanesburg mater. :lol: Ona naka im crnkinja radi povazdan po kuci,dijete svezano na ledjima,ja je sve ganjo de bona sjedi...isto rob matere mi.Oni opet nosaju pistolj u tasni ko ja naocale.Ograda pod strujom,hodat negdje zaboravi.U auto i do nakog centra,pa tu setaj.Ako te usput ko ne olesi.Na slikama ljepsi bi. :D Meni su sega te starije generacije.Kod nas u belgiju dosao stari od kuma,zivjeli vrata do vrata.Bio je on jedno 3 dana ok,cetvrti ode nedje hodat,peti kuka...Sesti izaso kaze odo ja hljeb kupit.Nema covjeka sat,dva,tri...panika pocinje.U policiju isli...Zove sutra ujutro,sjeo levat na bus i ispario se za sarajevo. :lol: Volim ja vas sve,i unuke...eto vam mame gore,neka mene vamo. :lol:
:lol: :thumbup:
drndalo

#447 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by drndalo »

Ko mi u Kakanj dirne, ko da je zeravicu u zjenicu oka turio...!
moonca

#448 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by moonca »

drndalo wrote:Ko mi u Kakanj dirne, ko da je zeravicu u zjenicu oka turio...!
:shock:

Uh, u zadnjoj sekundi sam se suzdrzala komentara za Kakanj. :roll: :-D
Fudo387

#449 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by Fudo387 »

detroit-mercy wrote:
Fudo387 wrote:
HAVANA wrote:Dofu,surfas li?
Normala, po kaucu. :D
Jarane ja u ovu vodurinu ovdje ne ulazim, nema kakvog akrapa u njoj nema. Dok kazes keks naka te luda ajkula spuca...bizi.
Bazen, napune ga morskom vodom i nastimaju valove. :D
Ja cim sam vidio onaj znak "No Shark Fishing" sam odusto od kupanja u otvorenom moru :mrgreen:
Eto, sve ti je jasno, pa ti zaroni majcin sine.
Jos napenale k’o fol neke spasioce, nema u njemu 30 kila sa onom kanticom sto nosa, ne znam za koji ce mu ono qrac, i koga ce on spasit’?
Mene neko cudo ujelo, noga isto da su me na raznju kulatali, on uzeo bocu, k’o ona sto staklo cistis, i prsce po meni.
Zovi mi hitnu konju jedan, jebote tvoj vindeks, nisam sudoper...gleda me, calm down, calm down, ma mrs u pm calm down...jedva ziv osta, mislio sam srce ce mi dreknit kolko sam se usro. :D
detroit-mercy

#450 Re: Je li ovo sansa ili rub ponora ?

Post by detroit-mercy »

drndalo wrote:Ko mi u Kakanj dirne, ko da je zeravicu u zjenicu oka turio...!
Jesul jos lignje dobre u Kamenom Dvorcu :mrgreen:
Post Reply