Kakve zrtve i ko se salio na toj temi?insomnia78 wrote:Vidis, to je razmisljanje zrtveLjakan wrote:Po cemu to zakljucujes?Kinaski wrote:Strah vas ovog djeteta, ma dajte
Da li bi ti sad volio da tvoj zivot npr.prestane od sutra bit onakav kakav je bio zbog toga sto bi radi ovog i slicnih zaglavio u muriji?
Nista, uvijek mozes otvoriti temu na forumu ili bacati duhovite komentare na slike "mafijasa", to je bezopasno
Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
- Ljakan
#426 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
- insomnia78
#427 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
To ti neki anketar?
Cuj kakve zrtve
Cuj kakve zrtve
- Ljakan
#428 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
ne kontam sta pricas,kakve zrtve,ankete?ako si se napusio probaj pisat kad se dozoves.
- Dr.medicine
#429 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Brat wrote:Nije valjda da vas Dunge maltretira?![]()
Oj ovo navago mi ide na k......jednom me umalo nije zaj.ebo.
Pruza ruku i kao ono djes ba sta ima. Pruzam i ja....kontam znamo se od nekud. Kad ide spika daj marku ovo ono, a drzi ruku i ne pusta. Tu mu je zavrnem i odjebem ga.
Slijedeci put ja na pvom dejtu s nekom zemskom, cekam je pred Altom kad ide on.Kontam djes sad jbt, a i ona se priblizila na pet metara. Zaustavi on nju, oj reko belaj ......kad zenska: haj produzi, bjez mi s ociju hahahahha.
Kontam se ima mala potencijala haha
- Dozer
#430 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Mosh mislit' kako bi tek tebe otresla

- Logovan
#431 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Jašta nego do tebe, gdje ću se bojati ovog levata.Kinaski wrote: Do mene je onda, halali
- Better Man
#432 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Pričam sa šeficom danas u vezi ovog narkomana što su ga uhapsili i saznam da je to osoba koja je 2 puta do sad opljačkala. Prvi put joj iz ruke istrgao novčanik i pobjegao i to se desilo pred njenim ulazom u zgradu. I kad je ona otišla u policiju da prijavi, rekli joj da sve znaju i kojoj je ukrao novčanik i da im je rekao gdje ga je bacio, ali ga oni nisu našli. Žena se šokirala, jer sve znaju, a i dalje mali na slobodi. Drugi put dok je čekala trolejbus kako je isti kasnio, a ona zaboravila kući mobitel izvadi ona tablet da vidi koliko je sati (noć je bila) on samo proleti i trznu joj tablet i pobježe. Prijavi ona u MUP i naša bajna policija je savjetovala da ga ne prijavljuje kao on je opasan,a to je samo tablet. Ona izrevoltirana prijavi ga i nakon izvjesnog vremena dobije Rješenje od tužilaštva. Žena kad je vidjela Rješenje, htjela je podnijeti krivičnu prijavu protiv tužilaštva, ali je njeni nagovorili da ne radi da ne troši svoje zdravlje bezveze. Evo ispod da vidite Rješenje i ime tužiteljice koja štiti ovakve kriminalce i narkomane. Nema ni pouke o pravnom lijeku. Izgleda da je došlo vrijeme da sami uzmemo pravdu u svoje ruke. Još da dodam da u grnapu do Dervoza radi jedna djevojka crne kose bucmasta ni da ga poznaje i mislim čak i štiti, tako da bojkotujete taj granap.

-
FreakyStyley
#433 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Pu jebem ti drzavu ovakvu.
...i onda se nadje neko da brani drotove, sudove itd. Fuj.
...i onda se nadje neko da brani drotove, sudove itd. Fuj.
-
Fauja Singh
#434 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Eto, da je Klix kvalitetan i neovisan medij sad bi uz ovu sliku napisao kvalitetan clanak i prozvao kompetno tuzilastvo a posebno doticnu tuziteljicu, vidjeti ko stoji iza nje, iz koje je stranke...
Ne samo to, nego doci do informacije koliko je Emin Bibanovic do sada puta priveden i ponovno pustan da maltretira postene gradjane.
Ne samo to, nego doci do informacije koliko je Emin Bibanovic do sada puta priveden i ponovno pustan da maltretira postene gradjane.
-
Zastozato
#435 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Ovu Ljiljanu i sve druge Ljiljane odmah pozvati na odgovornost. Nekome odgovara ovakvo stanje.
- oldtajmer
#436 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
i sta drugo nego uzeti pravdu u svoje ruke
ja samo znam da ako ikada bude napadnut neko od mojih bliznjih,tom idiotu koji je to uradio ce to biti zadnje
jbg ako te drzava ne stiti,od suplje price niko od nas nema nista,moramo onda sami zastititi svoju familiju
da mi neko danas,sutra.... prebije ili opljacka majku,oca,sestru,brata,djevojku i sl. da znam ko je i da ga gledam sutra na ulici,e to nece da moze i svakome obecavam da ce mu to biti zadnje sto je uradio, jer je ovo zaista izmaklo kontroli i preslo sve granice zdravog razuma
ja samo znam da ako ikada bude napadnut neko od mojih bliznjih,tom idiotu koji je to uradio ce to biti zadnje
jbg ako te drzava ne stiti,od suplje price niko od nas nema nista,moramo onda sami zastititi svoju familiju
da mi neko danas,sutra.... prebije ili opljacka majku,oca,sestru,brata,djevojku i sl. da znam ko je i da ga gledam sutra na ulici,e to nece da moze i svakome obecavam da ce mu to biti zadnje sto je uradio, jer je ovo zaista izmaklo kontroli i preslo sve granice zdravog razuma
-
FreakyStyley
#437 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Koliko je ljudi ovo govno ojadilo, samo jer mu se pusta. Ojadice opet, naravno, sve dok nekome ne prekipi kad mu udari na majku, sestru, zenu.
-
FreakyStyley
#438 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Nazalost, sve si u pravu.oldtajmer wrote:i sta drugo nego uzeti pravdu u svoje ruke![]()
- ExNihilo
#439 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Pa hajde više, nek prekipi. Ovdje svaki prvi prijeti "samo nek me pogleda ružno", svi jebeni, a klošarčić godinama teroriše.
-
almir_tz
- insomnia78
#441 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
E, onda ide ona, "da robijam zbog klosara"ExNihilo wrote:Pa hajde više, nek prekipi. Ovdje svaki prvi prijeti "samo nek me pogleda ružno", svi jebeni, a klošarčić godinama teroriše.
-
FreakyStyley
#442 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Pogresno si shvatio post.ExNihilo wrote:Pa hajde više, nek prekipi. Ovdje svaki prvi prijeti "samo nek me pogleda ružno", svi jebeni, a klošarčić godinama teroriše.
Ocito je da ovakva govna idu samo na slabije od sebe, kao na zene. Drzavu boli qrac, pa je za ocekivat da ce to radit i u buducnosti, a radice to sve dok ne naidje na vecu budalu, dok ne udari na zenu, sestru, majku nekoga takvog.
- SmokingMan
#443 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Dobro,znači tako...
- Ljakan
#444 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Nista dok dijaspora ne uzme stvar u svoje ruke.Sta bi bez njih. 
- ExNihilo
#445 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Pa, evo, iskustvo Bettermana pokazuje da se ne ustručava uzurpirati i odrasle muškarce. Mora da je izrazito sretan pa nikad ne naleti na nekog od ovih jebenih ili na njihovu sestru, kćerku, majku...ili, možda, samo možda, jebeni nisu tako jebeni?FreakyStyley wrote:Pogresno si shvatio post.ExNihilo wrote:Pa hajde više, nek prekipi. Ovdje svaki prvi prijeti "samo nek me pogleda ružno", svi jebeni, a klošarčić godinama teroriše.
Ocito je da ovakva govna idu samo na slabije od sebe, kao na zene. Drzavu boli qrac, pa je za ocekivat da ce to radit i u buducnosti, a radice to sve dok ne naidje na vecu budalu, dok ne udari na zenu, sestru, majku nekoga takvog.
-
FreakyStyley
#446 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Onaj ko mu ne uzvrati ocito nije jeben koliko prica. Ne znam u cemu je problem, slazem se s tobom.ExNihilo wrote:Pa, evo, iskustvo Bettermana pokazuje da se ne ustručava uzurpirati i odrasle muškarce. Mora da je izrazito sretan pa nikad ne naleti na nekog od ovih jebenih ili na njihovu sestru, kćerku, majku...ili, možda, samo možda, jebeni nisu tako jebeni?FreakyStyley wrote:Pogresno si shvatio post.ExNihilo wrote:Pa hajde više, nek prekipi. Ovdje svaki prvi prijeti "samo nek me pogleda ružno", svi jebeni, a klošarčić godinama teroriše.
-
Pirija
#447 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
jah, ovi formuski mangupi nemaju kad da izadju napolje od forumanja...
- Ljakan
#448 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Pokretac teme nije ni jednom rekao za sebe da je jeben kolko sam ja upratio i nevdim razloga da ga iko radi toga proziva.A ako slucajno ko drugi bude zrtva doticnog onda ce se sigurno cut tako da ovo jeben ili manje jeben su djecije price...
- Thorgerson
#449 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Dohaka mu betterman bogami.
-
FreakyStyley
#450 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Nema potrebe da verglate jednu te istu pricu. Ja ne osudjujem nikoga ko mu se ne suprotstavi, neki ljudi to jednostavno ne mogu, naravno da zene ne mogu na primjer. Sta da se radi. Da li bi ja licno ili nebi, ili bilo ko od vas, nema potrebe o tome pricat uopste. Koga briga.
Samo sam u prvom postu napisao da ce on, kad-tad, naic na nekoga pogresnog.
A to sam napisao jer je to jedini nacin da se ovakvima stane u kraj, jer drzavu boli qrac. Jel' sad jasno? Ne moram valjda vagat svaku rijec, majku mu.
Samo sam u prvom postu napisao da ce on, kad-tad, naic na nekoga pogresnog.
A to sam napisao jer je to jedini nacin da se ovakvima stane u kraj, jer drzavu boli qrac. Jel' sad jasno? Ne moram valjda vagat svaku rijec, majku mu.