Jednom za svagda.Krushna mrva wrote:ima samo sto ti fasisti nisu imali ovaj kalibar bilmeza koji radi protiv sebe, oni su svoje fasisticke planove dobro radili a Alija katastrofa. To kad bi uzeli da je Aliji i bio cilj da manje strada narodDanguba wrote: Ima li ti tu gdje havera iz ága? jesu li sta oni krivi ili samo alija?
Ali to je tvoj idol i svi zajedno su tvoji jarani
Alija je moj prvi predsjednik i poslije njega drugoga nemam. Nista mu ne zamjeram kada sve sagledam u kojem vremenu je predsjedavao i sa kim je sve imao posla. Dobro smo i prosli ali zahvaljujuci njemu i Harisu Silajdzicu koji su stvar internacionalizovali.
O Silajdzicu nemam neko dobro misljenje za mnoge stvari.
O Bakiru imam totalno lose misljenje. Tip jos uvijek jase na nekim ocevim zaslugama i totalno je zalutao u politiku.
Nikada nisam bio clan niti simpatizer SDA stranke. Sada ti je sve jasno o meni i trci to tornjaku prenesi da opravdas svoj rad.
Najveca greska rahmetli Alije je sto je mnogima vjerovao. Svi su zloupotrijebili njegovo povjerenje i danas pljuju po njemu. To vise govori o njima da se nicega ne libe (da pljuju po Aliji i Bosnjacima) da bi dosli do novca i vlasti. Kada se samo sjetim Ugljanina, pa Ljajica, Zilkica...sve potrckala i prodane duse a o tornjaku, nemam rijeci. Takav je to sklop ljudi.