Mihael24 wrote:U kojoj si ti rupetini prebivao, kada sam ja branio doktrorske radove, nije pitanje za trollove, jer se njihova rupa neda sakriti? Dupli C!drugi profil wrote:Znate kako se kaze: don't feed troll
Ima to smisla.
Pricate zidu. Covjeku koji je citao ko biva sve i svasta ali je usvojio samo ono sto mu se uklapa u njegovu viziju univerzuma.
Mislim kad moze sve to osporiti sto se ovdje nama trudi, eno univerziteta, akademija, nek prijavi naucni rad i odbrani ga. Bice heroj Vatikana.
drugi profil wrote:
Ti si tvrdio da si doktorirao nesto. Nisam ja izbacio tu tvrdnju. Daj mi sad dokaz za to.
Ja nisam rekao da sam na neuropsihijatriji pa je tvoja tvrdnja uvreda i kleveta, jer nemas dokaze za to.
Evo ako imas problema sa logikom, ja nisam mogao jasnije napisati.
Pa evo da te podsjetim. Tvrdis da si doktor i da bi ti ovdje povjerovali ponudi nam neki dokaz. Ja ne tvrdim za sebe nista i potpuno je nebitno sta je sa mnom u ovom slucaju, jer nama se cini da nam malo lagiš. Haa?Mihael24 wrote:Donesi potvrdu da si zdrav, jer ovo sto nudis je cista psihopatologija.drugi profil wrote:Ja ne tvrdim nista tako da tvoja izjava moze biti tacna i pogresna. Da bi bila kleveta, Ja bih trebao dokazati da je laz.Mihael24 wrote: Ne trebas ti napisati da nisi u psihijatriji, jer galerija jasno vidi, gdje si ti!
Donesi mi potvrdu da si zdrav, i onda ce svi problemi biti rjeseni!
Dakle, sto cekas?
a na drugoj strani, (pazi sad ovo):
TI TVRDIS da si doktorirao nesto. Ja to nisam rekao niti izmisljam, samo te molim, da bi smo prihvatili to kao istinu pa tako i drugim ocima gledali na to sto nam predajes i objasnjavas, da nam to nekako dokazes. Npr. sa naslovom rad i institucijom gdje si ga branio.
jel sad malo lakse?
A ja sam stvarno DOKTOR!
To nije potrebo dokazivati, jer se to vidi iz aviona!
Ovo sto vi ovdje zaspamate nije znak inteligencije, nego neukosti i d.........