Zahvaljujem...sha_ba wrote:dale
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dale cooper
#4226 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- Čudna sorta
#4227 Re: Vasa najgora date iskustva :P
+1andalib wrote:dale cooper wrote:
Pa pričala je. Neće momka. To što ovaj nije shvatio poruku već nakon 2 kisele i nesa
i što je navalio da još proba i kolačeje već njegov problem. Ja bih brzo shvatio da nemam
tu šta tražiti. Ali bi makar ispao laf (ne zbog nje, nego zbog sebe) pa bih prihvatio poraz i platio
ceh. Ustvari ja bih te kolače svakako mahnuo zbog sebe, jer mi je ćejf, tako da tu ne bi bilo
žala. Ali jebiga, neko je bos, a neko hadžija.
-
XOX100
#4229 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Njezina je ba krivica.
Nije trebala izlaziti sa njim ako mu nije htjela dati sansu.
Nije trebala izlaziti sa njim ako mu nije htjela dati sansu.
- S4mpion
#4230 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa eto, ako s momcima izlazi na sastanak zbog učenja fizike, 45KM nije malo da se nauči za šta služi sastanakdale cooper wrote:Pa pričala je. Neće momka. To što ovaj nije shvatio poruku već nakon 2 kisele i nesaS4mpion wrote:Da priča k`o što misli, možda bi uštedila petobu
i što je navalio da još proba i kolačeje već njegov problem. Ja bih brzo shvatio da nemam
tu šta tražiti. Ali bi makar ispao laf (ne zbog nje, nego zbog sebe) pa bih prihvatio poraz i platio
ceh. Ustvari ja bih te kolače svakako mahnuo zbog sebe, jer mi je ćejf, tako da tu ne bi bilo
- dale cooper
#4231 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Prvi sastanak je samo prilika za upoznavanje. Za nešto više potrebna je hemija, a nju ne može stvoritiS4mpion wrote:Pa eto, ako s momcima izlazi na sastanak zbog učenja fizike, 45KM nije malo da se nauči za šta služi sastanakdale cooper wrote:Pa pričala je. Neće momka. To što ovaj nije shvatio poruku već nakon 2 kisele i nesaS4mpion wrote:Da priča k`o što misli, možda bi uštedila petobu
ni cijela torta.
- ultima_palabra
#4232 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Po meni je ta glupava rečenica da neće momka prelila čašu
Lakše je prihvatiti da se nekom ne sviđaš, nego da te taj neko zajebava.
- dale cooper
#4233 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa mogla je reći "ne sviđaš mi se" (i bilo bi najbolje da je to i uradila), ali bojim se njegove reakcije u tom slučaju.ultima_palabra wrote:Po meni je ta glupava rečenica da neće momka prelila čašuLakše je prihvatiti da se nekom ne sviđaš, nego da te taj neko zajebava.
- S4mpion
#4234 Re: Vasa najgora date iskustva :P
To je nepotpun odgovor, izašla je da se upozna sa momkom, slijedi pitanje zašto?dale cooper wrote:Prvi sastanak je samo prilika za upoznavanje. Za nešto više potrebna je hemija, a nju ne može stvoritiS4mpion wrote: Pa eto, ako s momcima izlazi na sastanak zbog učenja fizike, 45KM nije malo da se nauči za šta služi sastanak
ni cijela torta.Samo što ljudi teško podnose odbijanje, pa im je sve i svako drugi kriv.
Zbog potencijalne veze nije, jer ona neće momka(ne samo njega, već uopšteno). Sve miriše na vucaranje za nos, a to niko ne voli.
- CoCoLoCo
#4235 Re: Vasa najgora date iskustva :P
de ba imal kakav novi biser, smori ovaj frajer, koka mislila frajer lik, a ono suplja prica, skontala se da je levat, nece da joj on momak kraj price ba, nema se sta filozofirat, ajmo dalje, dajte sta novo alahavam 
- dale cooper
#4236 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kakvo vucaranje za nos, kada je u pitanju jedan jebeni dejt.S4mpion wrote:To je nepotpun odgovor, izašla je da se upozna sa momkom, slijedi pitanje zašto?dale cooper wrote:Prvi sastanak je samo prilika za upoznavanje. Za nešto više potrebna je hemija, a nju ne može stvoritiS4mpion wrote: Pa eto, ako s momcima izlazi na sastanak zbog učenja fizike, 45KM nije malo da se nauči za šta služi sastanak
ni cijela torta.Samo što ljudi teško podnose odbijanje, pa im je sve i svako drugi kriv.
![]()
Zbog potencijalne veze nije, jer ona neće momka(ne samo njega, već uopšteno). Sve miriše na vucaranje za nos, a to niko ne voli.
-
sour cherry
#4237 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da je platio još koji put,spominjao bi je do kraja života 
-
XOX100
#4238 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ona je ispala papak ne dajuci mu nikakvu sansu.
Nek bude sretna. Dobro je prosla.
Mogao je istresti nos u njen kolac dok ona ne gleda.
Nek bude sretna. Dobro je prosla.
Mogao je istresti nos u njen kolac dok ona ne gleda.
- CoCoLoCo
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#4240 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dje krkanskiKinaski wrote:A i ta slanja pica mi je krkanski nekako vala
- Kinaski
#4241 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hahahahhaMatijevic_Vlado wrote:dje krkanskiKinaski wrote:A i ta slanja pica mi je krkanski nekako vala? ja jednom poslao i vjeruj da sam ostao iznenadjen njihovom reakcijom
, naravno to se nije desilo u Sarajevu
. jedna od njih prisla, upoznala se i zahvalila, a nisam ni ocekivao da mi popusi
ma ja sam poprilicno "lijep", kad bi im poslao pice mislim da bi nazvale policiju ili one sekuritase poslale da me idu malo izdegenecit. Mozda jesam ruzan, ali zato mi je prica je losa drama
-
spacebound
#4242 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ama još isto analizirate,de ima li ko kakav frišak dejt da podijeli s rajom(impresije)
-
mefistofilis
#4243 Re: Vasa najgora date iskustva :P
S4mpion wrote:Ma ni ja nisam vidio pravilo da cura izlazi sa frajerom onako bezze, ne zna ni ona zaštolavorpunvode wrote:nije to nikakva emancipacija, samo seljakluk. i s njene strane jer ne zna reci, ne, hvala, dosta je bilo. a s njegove strane narocito. ja jos nigdje nisam vidjela da postoji pravilo da nudis nekoga i narucujes bez mjere i onda fino ustupis racun toj osobi koju si galantno nudio sve vrijeme.S4mpion wrote:Čist dokaz da pojedinim ženama ne odgovara baš svaki aspekt ženske emancipacije
jos joj pritom privali i ono sto je on pojeo i popio, za kaznu sto nema prolaz kod nje![]()
U ovoj priči ne postoje pravila, cura izašla sa frajerom i ubila se od hrane, a u startu prekrižila mogućnost veze, ne znam šta je ona htjela, da je neko voda i voza, da nekoga napravi ljubomornim, da se ogrebe...itd...itd...
pojela palacincic I kolac I ubila se of hrane, a jbt...
Trebao je platiti, nema Tu price... Ne znam samo kako mu je obraz izgurao u situaciji pred konobarom
Cura mozda I nije ispala korektna Ali to je samo razlog vise da on plati (zbog svega onoga sto to placanje i implicira)
Placao Sam cehove I ljudima Koji I nisu skrivali zadovoljstvo "sto Su me zajebali" pa sto be bi on njoj
- sheilak
#4244 Re: Vasa najgora date iskustva :P
avatar ti je losa drama.Kinaski wrote: ali zato mi je prica je losa drama
pa sta je trebala uraditi? sta je problem ako je izasla sa njim bez zelje za necim drugim?ultima_palabra wrote:Po meni je ta glupava rečenica da neće momka prelila čašuLakše je prihvatiti da se nekom ne sviđaš, nego da te taj neko zajebava.
a inace, davanje broja nekom nije obecanje, bilo koje vrste.
ali fakat, ima li sta novo?
- Ramzess Veliki
#4245 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Izašao ja u Johnny u petak uvečer sa jednom prsatom plavušom, neka se tamo dernjala na karaokama da mi je plavuša zamjerila i neće više da se čuje samnom ...sheilak wrote: ali fakat, ima li sta novo?
- sheilak
#4246 Re: Vasa najgora date iskustva :P
eto, zato sto si bio sa prsatom plavusom tamo, ne razgovaram vise s tobom.Ramzess Veliki wrote:Izašao ja u Johnny u petak uvečer sa jednom prsatom plavušom, neka se tamo dernjala na karaokama da mi je plavuša zamjerila i neće više da se čuje samnom ...sheilak wrote: ali fakat, ima li sta novo?
ali nisam ja bila u petak tamo. to ti je neko drugo skrsio date.
- ultima_palabra
#4247 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa ponovio sam x puta:sheilak wrote:pa sta je trebala uraditi? sta je problem ako je izasla sa njim bez zelje za necim drugim?ultima_palabra wrote:Po meni je ta glupava rečenica da neće momka prelila čašuLakše je prihvatiti da se nekom ne sviđaš, nego da te taj neko zajebava.
![]()
a inace, davanje broja nekom nije obecanje, bilo koje vrste.![]()
ali fakat, ima li sta novo?
a) ne davati broj
b) uljudno popiti kafu/sok i objasniti da joj se momak ne sviđa
c) uljudno popiti kafu/sok, reći da negdje žuri i kasnije preko telefona staviti do znanja da nije za dalje izlaske.
- sheilak
#4248 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ok, ultima, ti srecom nisi vrhovni autoritet kada su izlasci i ponasanje na njima u pitanju.
decko, nemam vise pojma ni ko je o ovome pisao
, se ponio glupo. ne zbog novca, vec zbog osvetnickog ponasanja. to mu nije trebalo. a izlazak nikad nije tracenje vremena.
i jos jednom kazem, davanje broja znaci iskljucivo da tu osobu zelis upoznati. nije obecanje za nesto vise. u vecini slucajeva.
decko, nemam vise pojma ni ko je o ovome pisao
i jos jednom kazem, davanje broja znaci iskljucivo da tu osobu zelis upoznati. nije obecanje za nesto vise. u vecini slucajeva.
- MedenoSrce
#4249 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sheilak wrote:
to sto neki sebi umisle kako je, ako je dala broj, smislila imena zajednicke djece nije problem djevojke
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4250 Re: Vasa najgora date iskustva :P
te što pričaju neće momka
obično osvanu zaručene ili u vezi
na fejsu naravno
što će reći da neće tog momka s kojim priča i tom trenutku ali ima nešto šema sa strane
obično osvanu zaručene ili u vezi
na fejsu naravno
što će reći da neće tog momka s kojim priča i tom trenutku ali ima nešto šema sa strane