Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dale cooper

#4226 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

sha_ba wrote:dale :cmok:
Zahvaljujem... :ljubimruke: :kakoste:
Čudna sorta

#4227 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Čudna sorta »

andalib wrote:
dale cooper wrote:
Pa pričala je. Neće momka. To što ovaj nije shvatio poruku već nakon 2 kisele i nesa
i što je navalio da još proba i kolače :lol: je već njegov problem. Ja bih brzo shvatio da nemam
tu šta tražiti. Ali bi makar ispao laf (ne zbog nje, nego zbog sebe) pa bih prihvatio poraz i platio
ceh. Ustvari ja bih te kolače svakako mahnuo zbog sebe, jer mi je ćejf, tako da tu ne bi bilo
žala. Ali jebiga, neko je bos, a neko hadžija. 8-)
:thumbup:
+1 :thumbup:
sha_ba

#4228 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

:ruza: :stidljiva:
XOX100

#4229 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by XOX100 »

Njezina je ba krivica.
Nije trebala izlaziti sa njim ako mu nije htjela dati sansu.
S4mpion

#4230 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by S4mpion »

dale cooper wrote:
S4mpion wrote:Da priča k`o što misli, možda bi uštedila petobu :evil:
Pa pričala je. Neće momka. To što ovaj nije shvatio poruku već nakon 2 kisele i nesa
i što je navalio da još proba i kolače :lol: je već njegov problem. Ja bih brzo shvatio da nemam
tu šta tražiti. Ali bi makar ispao laf (ne zbog nje, nego zbog sebe) pa bih prihvatio poraz i platio
ceh. Ustvari ja bih te kolače svakako mahnuo zbog sebe, jer mi je ćejf, tako da tu ne bi bilo
Pa eto, ako s momcima izlazi na sastanak zbog učenja fizike, 45KM nije malo da se nauči za šta služi sastanak :evil:
dale cooper

#4231 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

S4mpion wrote:
dale cooper wrote:
S4mpion wrote:Da priča k`o što misli, možda bi uštedila petobu :evil:
Pa eto, ako s momcima izlazi na sastanak zbog učenja fizike, 45KM nije malo da se nauči za šta služi sastanak :evil:
Prvi sastanak je samo prilika za upoznavanje. Za nešto više potrebna je hemija, a nju ne može stvoriti
ni cijela torta. :D Samo što ljudi teško podnose odbijanje, pa im je sve i svako drugi kriv.
ultima_palabra

#4232 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

Po meni je ta glupava rečenica da neće momka prelila čašu :-) Lakše je prihvatiti da se nekom ne sviđaš, nego da te taj neko zajebava.
dale cooper

#4233 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

ultima_palabra wrote:Po meni je ta glupava rečenica da neće momka prelila čašu :-) Lakše je prihvatiti da se nekom ne sviđaš, nego da te taj neko zajebava.
Pa mogla je reći "ne sviđaš mi se" (i bilo bi najbolje da je to i uradila), ali bojim se njegove reakcije u tom slučaju. :roll:
S4mpion

#4234 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by S4mpion »

dale cooper wrote:
S4mpion wrote: Pa eto, ako s momcima izlazi na sastanak zbog učenja fizike, 45KM nije malo da se nauči za šta služi sastanak :evil:
Prvi sastanak je samo prilika za upoznavanje. Za nešto više potrebna je hemija, a nju ne može stvoriti
ni cijela torta. :D Samo što ljudi teško podnose odbijanje, pa im je sve i svako drugi kriv.
To je nepotpun odgovor, izašla je da se upozna sa momkom, slijedi pitanje zašto? :D
Zbog potencijalne veze nije, jer ona neće momka(ne samo njega, već uopšteno). Sve miriše na vucaranje za nos, a to niko ne voli.
CoCoLoCo

#4235 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by CoCoLoCo »

de ba imal kakav novi biser, smori ovaj frajer, koka mislila frajer lik, a ono suplja prica, skontala se da je levat, nece da joj on momak kraj price ba, nema se sta filozofirat, ajmo dalje, dajte sta novo alahavam :D
dale cooper

#4236 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

S4mpion wrote:
dale cooper wrote:
S4mpion wrote: Pa eto, ako s momcima izlazi na sastanak zbog učenja fizike, 45KM nije malo da se nauči za šta služi sastanak :evil:
To je nepotpun odgovor, izašla je da se upozna sa momkom, slijedi pitanje zašto? :D
Zbog potencijalne veze nije, jer ona neće momka(ne samo njega, već uopšteno). Sve miriše na vucaranje za nos, a to niko ne voli.
Kakvo vucaranje za nos, kada je u pitanju jedan jebeni dejt. :roll:
sour cherry

#4237 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sour cherry »

Da je platio još koji put,spominjao bi je do kraja života :mrgreen:
XOX100

#4238 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by XOX100 »

Ona je ispala papak ne dajuci mu nikakvu sansu.
Nek bude sretna. Dobro je prosla.
Mogao je istresti nos u njen kolac dok ona ne gleda. :lol:
CoCoLoCo

#4239 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by CoCoLoCo »

:lol: :lol:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#4240 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Matijevic_Vlado »

Kinaski wrote:A i ta slanja pica mi je krkanski nekako vala
dje krkanski :mrgreen: ? ja jednom poslao i vjeruj da sam ostao iznenadjen njihovom reakcijom :mrgreen: , naravno to se nije desilo u Sarajevu :mrgreen: . jedna od njih prisla, upoznala se i zahvalila, a nisam ni ocekivao da mi popusi :mrgreen:
Kinaski

#4241 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

Matijevic_Vlado wrote:
Kinaski wrote:A i ta slanja pica mi je krkanski nekako vala
dje krkanski :mrgreen: ? ja jednom poslao i vjeruj da sam ostao iznenadjen njihovom reakcijom :mrgreen: , naravno to se nije desilo u Sarajevu :mrgreen: . jedna od njih prisla, upoznala se i zahvalila, a nisam ni ocekivao da mi popusi :mrgreen:
hahahahha :thumbup:
ma ja sam poprilicno "lijep", kad bi im poslao pice mislim da bi nazvale policiju ili one sekuritase poslale da me idu malo izdegenecit. Mozda jesam ruzan, ali zato mi je prica je losa drama :D
spacebound

#4242 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by spacebound »

ama još isto analizirate,de ima li ko kakav frišak dejt da podijeli s rajom(impresije)
mefistofilis

#4243 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mefistofilis »

S4mpion wrote:
lavorpunvode wrote:
S4mpion wrote:Čist dokaz da pojedinim ženama ne odgovara baš svaki aspekt ženske emancipacije :evil:
nije to nikakva emancipacija, samo seljakluk. i s njene strane jer ne zna reci, ne, hvala, dosta je bilo. a s njegove strane narocito. ja jos nigdje nisam vidjela da postoji pravilo da nudis nekoga i narucujes bez mjere i onda fino ustupis racun toj osobi koju si galantno nudio sve vrijeme.
jos joj pritom privali i ono sto je on pojeo i popio, za kaznu sto nema prolaz kod nje :-)
Ma ni ja nisam vidio pravilo da cura izlazi sa frajerom onako bezze, ne zna ni ona zašto :-)
U ovoj priči ne postoje pravila, cura izašla sa frajerom i ubila se od hrane, a u startu prekrižila mogućnost veze, ne znam šta je ona htjela, da je neko voda i voza, da nekoga napravi ljubomornim, da se ogrebe...itd...itd... :-)

pojela palacincic I kolac I ubila se of hrane, a jbt...

Trebao je platiti, nema Tu price... Ne znam samo kako mu je obraz izgurao u situaciji pred konobarom

Cura mozda I nije ispala korektna Ali to je samo razlog vise da on plati (zbog svega onoga sto to placanje i implicira)

Placao Sam cehove I ljudima Koji I nisu skrivali zadovoljstvo "sto Su me zajebali" pa sto be bi on njoj
sheilak

#4244 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

Kinaski wrote: ali zato mi je prica je losa drama :D
ultima_palabra wrote:Po meni je ta glupava rečenica da neće momka prelila čašu :-) Lakše je prihvatiti da se nekom ne sviđaš, nego da te taj neko zajebava.
pa sta je trebala uraditi? sta je problem ako je izasla sa njim bez zelje za necim drugim? :-)

a inace, davanje broja nekom nije obecanje, bilo koje vrste. ;-)

ali fakat, ima li sta novo? :D
Ramzess Veliki

#4245 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote: ali fakat, ima li sta novo? :D
Izašao ja u Johnny u petak uvečer sa jednom prsatom plavušom, neka se tamo dernjala na karaokama da mi je plavuša zamjerila i neće više da se čuje samnom ... :twisted:
sheilak

#4246 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote:
sheilak wrote: ali fakat, ima li sta novo? :D
Izašao ja u Johnny u petak uvečer sa jednom prsatom plavušom, neka se tamo dernjala na karaokama da mi je plavuša zamjerila i neće više da se čuje samnom ... :twisted:
eto, zato sto si bio sa prsatom plavusom tamo, ne razgovaram vise s tobom. :oops: :D

ali nisam ja bila u petak tamo. to ti je neko drugo skrsio date. :lol:
ultima_palabra

#4247 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

sheilak wrote:
pa sta je trebala uraditi? sta je problem ako je izasla sa njim bez zelje za necim drugim? :-)

a inace, davanje broja nekom nije obecanje, bilo koje vrste. ;-)

ali fakat, ima li sta novo? :D
Pa ponovio sam x puta:
a) ne davati broj
b) uljudno popiti kafu/sok i objasniti da joj se momak ne sviđa
c) uljudno popiti kafu/sok, reći da negdje žuri i kasnije preko telefona staviti do znanja da nije za dalje izlaske.
sheilak

#4248 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

ok, ultima, ti srecom nisi vrhovni autoritet kada su izlasci i ponasanje na njima u pitanju. :D

decko, nemam vise pojma ni ko je o ovome pisao :D , se ponio glupo. ne zbog novca, vec zbog osvetnickog ponasanja. to mu nije trebalo. a izlazak nikad nije tracenje vremena.

i jos jednom kazem, davanje broja znaci iskljucivo da tu osobu zelis upoznati. nije obecanje za nesto vise. u vecini slucajeva.
MedenoSrce

#4249 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

sheilak wrote:
i jos jednom kazem, davanje broja znaci iskljucivo da tu osobu zelis upoznati. nije obecanje za nesto vise. u vecini slucajeva.
:thumbup:

to sto neki sebi umisle kako je, ako je dala broj, smislila imena zajednicke djece nije problem djevojke
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4250 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

te što pričaju neće momka
obično osvanu zaručene ili u vezi
na fejsu naravno

što će reći da neće tog momka s kojim priča i tom trenutku ali ima nešto šema sa strane
Post Reply