Ruku na srce, al' fakat ni'e fer. I kol'ko mu je to +, isto tol'ko mu je i -. Jer malo vjerujem da ce da odnese pobjedu ma kol'ko on dobro pjev'o.
Hayat
Moderator: anex
- dusa_raskopuša
#4226 Re: Hayat
Pa normalno da pjeva kad ima dugogodisnjeg staza. Trebaju napraviti dva zmbt-a, jedan za one sa iskustvom, a druge za one bez iskustva, jer ovako ni'e fer.
Ruku na srce, al' fakat ni'e fer. I kol'ko mu je to +, isto tol'ko mu je i -. Jer malo vjerujem da ce da odnese pobjedu ma kol'ko on dobro pjev'o.
-
Konjanik
#4227 Re: Hayat
TV HAYAT je najsuplja medijaska kuca na Balkanu ,moje je misljenje da vodstvo te medijske kuce ima za cilj da oputpljuje svoje gledaoce sto vise moze, oni oupste nemaju nikakvih dokumentarnih serijala, obrazovnog programa nista sve se svodi na neke imbecilne plitkoumne serije sapunice i neke totalno idiotske ne kreativne niti zanimljive realitz programe ...fuuj uzas !!debilizam kao popularnost kojeg promovise tv hayat treba da bude zabranjem
-
zilla_
#4228 Re: Hayat
samo prebaciš kanalKonjanik wrote:TV HAYAT je najsuplja medijaska kuca na Balkanu ,moje je misljenje da vodstvo te medijske kuce ima za cilj da oputpljuje svoje gledaoce sto vise moze, oni oupste nemaju nikakvih dokumentarnih serijala, obrazovnog programa nista sve se svodi na neke imbecilne plitkoumne serije sapunice i neke totalno idiotske ne kreativne niti zanimljive realitz programe ...fuuj uzas !!debilizam kao popularnost kojeg promovise tv hayat treba da bude zabranjem
-
Melami
#4229 Re: Hayat
hahhaha nidje vezedusa_raskopuša wrote:Pa normalno da pjeva kad ima dugogodisnjeg staza. Trebaju napraviti dva zmbt-a, jedan za one sa iskustvom, a druge za one bez iskustva, jer ovako ni'e fer.![]()
-
Melami
#4230 Re: Hayat
ne bih se slozio sa tobom.zilla_ wrote:samo prebaciš kanalKonjanik wrote:TV HAYAT je najsuplja medijaska kuca na Balkanu ,moje je misljenje da vodstvo te medijske kuce ima za cilj da oputpljuje svoje gledaoce sto vise moze, oni oupste nemaju nikakvih dokumentarnih serijala, obrazovnog programa nista sve se svodi na neke imbecilne plitkoumne serije sapunice i neke totalno idiotske ne kreativne niti zanimljive realitz programe ...fuuj uzas !!debilizam kao popularnost kojeg promovise tv hayat treba da bude zabranjemmeni je OBN bar 10x gora televizija
- karanana
#4231 Re: Hayat
ammar i fikret los tandem. iz nekog razloga se vidi da ne mogu zajedno voditi istu stvar.
- dusa_raskopuša
#4232 Re: Hayat
To sto ti je takav komentar na moj post, govori dosta o tebi. Nekulturno je, al' otom-potom.
Sjooo Fikreta sto se blamira. Pogubio se otkako je us'o Nikola.
Sjooo Fikreta sto se blamira. Pogubio se otkako je us'o Nikola.
- fatamorgana
#4233 Re: Hayat
otom-potom, 
- karanana
#4234 Re: Hayat
ammar katastrofa. fikret katastrofa. ovaj subotnji show katastrofa. bljak kad im ono kazu da u sred recenice gdje daju bod plus i minus pihnu onaj sok pa se onda cuje kako progutaju. koji seljakluk od marketinga.
- dusa_raskopuša
#4235 Re: Hayat
Fato, pojest cu te.
Fikret kad ne zna sta ce, doziva Ammara, a Ammar nikako da se dohaviza pa da sklopi prostu recenicu. I Fikret upada u rijec covjeku, puJ kako nekulturno.
Fikret kad ne zna sta ce, doziva Ammara, a Ammar nikako da se dohaviza pa da sklopi prostu recenicu. I Fikret upada u rijec covjeku, puJ kako nekulturno.
-
Ambrozija
#4236 Re: Hayat
Nisam mislila da cu ikada to reci, ali ispade da je Dalila najbolji voditelj ZMBT-a.
Amar i Fikret katastrofa, ali tek ona druga voditeljica, ona plava...
Koji su kriteriji bili kada su je primili?
Iako su mi i Igor i Sejla bili iritantni, daleko su bolji ili bar profesionalniji...
Amar i Fikret katastrofa, ali tek ona druga voditeljica, ona plava...
Iako su mi i Igor i Sejla bili iritantni, daleko su bolji ili bar profesionalniji...
- fatamorgana
#4237 Re: Hayat
Ma znam, od dragosti,dusa_raskopuša wrote:Fato, pojest cu te.![]()
- dusa_raskopuša
#4238 Re: Hayat
Dalila je snalazljiva, ako nista ne prica 'u rikverc' k'o ona dvojica.
Samo se/je grozno oblaci/e u ovih nekol'ko posljednjih emisija.
FATO! Ozbiljna sam.
FATO! Ozbiljna sam.
- fatamorgana
#4239 Re: Hayat
Bilo je i vrijeme,dusa_raskopuša wrote:
FATO! Ozbiljna sam.
- fatamorgana
#4241 Re: Hayat
dusa_raskopuša wrote:
Sta mai u Patkovgradu?
-
Chuckie
#4242 Re: Hayat
Šta fali maloj plavoj, pravi je bombon, samo od fiće ne može doći do riječi.Ambrozija wrote:Nisam mislila da cu ikada to reci, ali ispade da je Dalila najbolji voditelj ZMBT-a.
Amar i Fikret katastrofa, ali tek ona druga voditeljica, ona plava...Koji su kriteriji bili kada su je primili?
-
Ambrozija
#4243 Re: Hayat
Nisam rekla da nije slatka, slatka je i lijepa...ali kad progovoriChuckie wrote:Šta fali maloj plavoj, pravi je bombon, samo od fiće ne može doći do riječi.Ambrozija wrote:Nisam mislila da cu ikada to reci, ali ispade da je Dalila najbolji voditelj ZMBT-a.
Amar i Fikret katastrofa, ali tek ona druga voditeljica, ona plava...Koji su kriteriji bili kada su je primili?
-
Chuckie
#4244 Re: Hayat
Ne treba ni govoriti.Ambrozija wrote:Nisam rekla da nije slatka, slatka je i lijepa...ali kad progovori
-
Ambrozija
#4245 Re: Hayat
Chuckie wrote:Ne treba ni govoriti.Ambrozija wrote:Nisam rekla da nije slatka, slatka je i lijepa...ali kad progovori
-
Mustang1
#4246 Re: Hayat
Kako se zvala ona emisija reality sta vec sto su bili ono na selu .. Ko Big Brother samo sto su negdje u planini .. Kad je onaj Izet Gegaj vazda klanjo
Hoce li to opet biti ..To za one koji misle da je zmbt odron odrona .. Da im osvjezi listu odrona 
-
Konjanik
#4247 Re: Hayat
ma iskreno ne gledam ih imam kablovsku ako i gledam TV to je onda fox crime, discovery national geografic i VH1zilla_ wrote:samo prebaciš kanalKonjanik wrote:TV HAYAT je najsuplja medijaska kuca na Balkanu ,moje je misljenje da vodstvo te medijske kuce ima za cilj da oputpljuje svoje gledaoce sto vise moze, oni oupste nemaju nikakvih dokumentarnih serijala, obrazovnog programa nista sve se svodi na neke imbecilne plitkoumne serije sapunice i neke totalno idiotske ne kreativne niti zanimljive realitz programe ...fuuj uzas !!debilizam kao popularnost kojeg promovise tv hayat treba da bude zabranjemmeni je OBN bar 10x gora televizija
-
Ambrozija
#4248 Re: Hayat
Joj, da.....ajme, kad se sjetim togaBubalo1 wrote:Kako se zvala ona emisija reality sta vec sto su bili ono na selu .. Ko Big Brother samo sto su negdje u planini .. Kad je onaj Izet Gegaj vazda klanjoHoce li to opet biti ..To za one koji misle da je zmbt odron odrona .. Da im osvjezi listu odrona
-
Chuckie
#4249 Re: Hayat
Haha to je ona emisija sa peshkom Kalimerom i onom kvazi pevaljkom Amelom? 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#4250 Re: Hayat
Ako se dobro sjećam, ta glupost se zvala "Izgubljeni".