Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
dusa_raskopuša

#4226 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Pa normalno da pjeva kad ima dugogodisnjeg staza. Trebaju napraviti dva zmbt-a, jedan za one sa iskustvom, a druge za one bez iskustva, jer ovako ni'e fer. :roll:

Ruku na srce, al' fakat ni'e fer. I kol'ko mu je to +, isto tol'ko mu je i -. Jer malo vjerujem da ce da odnese pobjedu ma kol'ko on dobro pjev'o.
Konjanik

#4227 Re: Hayat

Post by Konjanik »

TV HAYAT je najsuplja medijaska kuca na Balkanu ,moje je misljenje da vodstvo te medijske kuce ima za cilj da oputpljuje svoje gledaoce sto vise moze, oni oupste nemaju nikakvih dokumentarnih serijala, obrazovnog programa nista sve se svodi na neke imbecilne plitkoumne serije sapunice i neke totalno idiotske ne kreativne niti zanimljive realitz programe ...fuuj uzas !!debilizam kao popularnost kojeg promovise tv hayat treba da bude zabranjem
zilla_

#4228 Re: Hayat

Post by zilla_ »

Konjanik wrote:TV HAYAT je najsuplja medijaska kuca na Balkanu ,moje je misljenje da vodstvo te medijske kuce ima za cilj da oputpljuje svoje gledaoce sto vise moze, oni oupste nemaju nikakvih dokumentarnih serijala, obrazovnog programa nista sve se svodi na neke imbecilne plitkoumne serije sapunice i neke totalno idiotske ne kreativne niti zanimljive realitz programe ...fuuj uzas !!debilizam kao popularnost kojeg promovise tv hayat treba da bude zabranjem
samo prebaciš kanal :thumbup: meni je OBN bar 10x gora televizija :x
Melami

#4229 Re: Hayat

Post by Melami »

dusa_raskopuša wrote:Pa normalno da pjeva kad ima dugogodisnjeg staza. Trebaju napraviti dva zmbt-a, jedan za one sa iskustvom, a druge za one bez iskustva, jer ovako ni'e fer. :roll:

Ruku na srce, al' fakat ni'e fer. I kol'ko mu je to +, isto tol'ko mu je i -. Jer malo vjerujem da ce da odnese pobjedu ma kol'ko on dobro pjev'o.
hahhaha nidje veze
Melami

#4230 Re: Hayat

Post by Melami »

zilla_ wrote:
Konjanik wrote:TV HAYAT je najsuplja medijaska kuca na Balkanu ,moje je misljenje da vodstvo te medijske kuce ima za cilj da oputpljuje svoje gledaoce sto vise moze, oni oupste nemaju nikakvih dokumentarnih serijala, obrazovnog programa nista sve se svodi na neke imbecilne plitkoumne serije sapunice i neke totalno idiotske ne kreativne niti zanimljive realitz programe ...fuuj uzas !!debilizam kao popularnost kojeg promovise tv hayat treba da bude zabranjem
ne bih se slozio sa tobom.
karanana

#4231 Re: Hayat

Post by karanana »

ammar i fikret los tandem. iz nekog razloga se vidi da ne mogu zajedno voditi istu stvar.
dusa_raskopuša

#4232 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

To sto ti je takav komentar na moj post, govori dosta o tebi. Nekulturno je, al' otom-potom. :roll:

Sjooo Fikreta sto se blamira. Pogubio se otkako je us'o Nikola. :lol:
fatamorgana

#4233 Re: Hayat

Post by fatamorgana »

otom-potom, :lol:
karanana

#4234 Re: Hayat

Post by karanana »

ammar katastrofa. fikret katastrofa. ovaj subotnji show katastrofa. bljak kad im ono kazu da u sred recenice gdje daju bod plus i minus pihnu onaj sok pa se onda cuje kako progutaju. koji seljakluk od marketinga.
dusa_raskopuša

#4235 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Fato, pojest cu te. :twisted:

Fikret kad ne zna sta ce, doziva Ammara, a Ammar nikako da se dohaviza pa da sklopi prostu recenicu. I Fikret upada u rijec covjeku, puJ kako nekulturno. :lol:
Ambrozija

#4236 Re: Hayat

Post by Ambrozija »

Nisam mislila da cu ikada to reci, ali ispade da je Dalila najbolji voditelj ZMBT-a.
Amar i Fikret katastrofa, ali tek ona druga voditeljica, ona plava... :shock: Koji su kriteriji bili kada su je primili?
Iako su mi i Igor i Sejla bili iritantni, daleko su bolji ili bar profesionalniji...
fatamorgana

#4237 Re: Hayat

Post by fatamorgana »

dusa_raskopuša wrote:Fato, pojest cu te. :twisted:
Ma znam, od dragosti, :D
dusa_raskopuša

#4238 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Dalila je snalazljiva, ako nista ne prica 'u rikverc' k'o ona dvojica. :lol: Samo se/je grozno oblaci/e u ovih nekol'ko posljednjih emisija.

FATO! Ozbiljna sam. :twisted:
fatamorgana

#4239 Re: Hayat

Post by fatamorgana »

dusa_raskopuša wrote:

FATO! Ozbiljna sam. :twisted:
Bilo je i vrijeme, :run:
dusa_raskopuša

#4240 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

:razz:
fatamorgana

#4241 Re: Hayat

Post by fatamorgana »

dusa_raskopuša wrote::razz:

Sta mai u Patkovgradu? :D
Chuckie

#4242 Re: Hayat

Post by Chuckie »

Ambrozija wrote:Nisam mislila da cu ikada to reci, ali ispade da je Dalila najbolji voditelj ZMBT-a.
Amar i Fikret katastrofa, ali tek ona druga voditeljica, ona plava... :shock: Koji su kriteriji bili kada su je primili?
Iako su mi i Igor i Sejla bili iritantni, daleko su bolji ili bar profesionalniji...
Šta fali maloj plavoj, pravi je bombon, samo od fiće ne može doći do riječi. :D
Ambrozija

#4243 Re: Hayat

Post by Ambrozija »

Chuckie wrote:
Ambrozija wrote:Nisam mislila da cu ikada to reci, ali ispade da je Dalila najbolji voditelj ZMBT-a.
Šta fali maloj plavoj, pravi je bombon, samo od fiće ne može doći do riječi. :D
Nisam rekla da nije slatka, slatka je i lijepa...ali kad progovori :shock:
Chuckie

#4244 Re: Hayat

Post by Chuckie »

Ambrozija wrote:Nisam rekla da nije slatka, slatka je i lijepa...ali kad progovori :shock:
Ne treba ni govoriti. :-D
Ambrozija

#4245 Re: Hayat

Post by Ambrozija »

Chuckie wrote:
Ambrozija wrote:Nisam rekla da nije slatka, slatka je i lijepa...ali kad progovori :shock:
Ne treba ni govoriti. :-D
:lol:
Mustang1

#4246 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

Kako se zvala ona emisija reality sta vec sto su bili ono na selu .. Ko Big Brother samo sto su negdje u planini .. Kad je onaj Izet Gegaj vazda klanjo :D Hoce li to opet biti ..To za one koji misle da je zmbt odron odrona .. Da im osvjezi listu odrona :D
Konjanik

#4247 Re: Hayat

Post by Konjanik »

zilla_ wrote:
ma iskreno ne gledam ih imam kablovsku ako i gledam TV to je onda fox crime, discovery national geografic i VH1
Ambrozija

#4248 Re: Hayat

Post by Ambrozija »

Bubalo1 wrote:Kako se zvala ona emisija reality sta vec sto su bili ono na selu .. Ko Big Brother samo sto su negdje u planini .. Kad je onaj Izet Gegaj vazda klanjo :D Hoce li to opet biti ..To za one koji misle da je zmbt odron odrona .. Da im osvjezi listu odrona :D
Joj, da.....ajme, kad se sjetim toga :-)
Chuckie

#4249 Re: Hayat

Post by Chuckie »

Haha to je ona emisija sa peshkom Kalimerom i onom kvazi pevaljkom Amelom? :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#4250 Re: Hayat

Post by Entropio »

Ako se dobro sjećam, ta glupost se zvala "Izgubljeni".
Post Reply