Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mitsubiši je i dalje gigant kao velika kompanija. Automobilska industrija im je losa
Hondu elektrifikacija ce zajebat pravo. Sus motori se sve manje koriste. A oni kao najveci proizvodjaci placaju ceh,
B6Redhell wrote: ↑29/07/2024 16:41
Mitsubiši je i dalje gigant kao velika kompanija. Automobilska industrija im je losa
Hondu elektrifikacija ce zajebat pravo. Sus motori se sve manje koriste. A oni kao najveci proizvodjaci placaju ceh,
Naprave motor koji ima jaki pritisak u “crankcase” zbog male zapremine i jakog pritiska. . A naj jednostavniju stvar nisu napravili kako treba. Sigurno neki plasticni saraf sa palsitcnim deklom.
Ja ne postavljam izolovane slucaje. Svakom se desi.
Ovo je sve veci problem. Samo proguglajte malo. Za muzaru to i
Nije nepoznanica..
B6Redhell wrote: ↑29/07/2024 18:16
Naprave motor koji ima jaki pritisak u “crankcase” zbog male zapremine i jakog pritiska. . A naj jednostavniju stvar nisu napravili kako treba. Sigurno neki plasticni saraf sa palsitcnim deklom.
Nije nepoznanica..
ma ovo neka nestrucnost garant ili moguce posto je niska ova GR, vlasnik je zgulio negdje ispod
Nije nepoznanica..
kakve gluposti, ovo je zajeb servisera pri servisu, tako sam procitao na fb postu
Nije nepoznanica..
kakve gluposti, ovo je zajeb servisera pri servisu, tako sam procitao na fb
i na kraju krajeva dobit ce sve novo
Procitaj komentare. Ispod. Svako drugi vlasnik ima
Problem sa sarafom i zatezanjem
Uglavnom muzara bi sad reko da to
Bmw nebi pokrio.
Neka skrivena tocka u ugovoru..
Pa tako i u tojoti. I ako oni ne priznaju krivicu. Sumnjam da ce dobiti fening a potovo nov motor…
Nije nepoznanica..
kakve gluposti, ovo je zajeb servisera pri servisu, tako sam procitao na fb
i na kraju krajeva dobit ce sve novo
Procitaj komentare. Ispod. Svako drugi vlasnik ima
Problem sa sarafom i zatezanjem
Uglavnom muzara bi sad reko da to
Bmw nebi pokrio.
Neka skrivena tocka u ugovoru..
Pa tako i u tojoti. I ako oni ne priznaju krivicu. Sumnjam da ce dobiti fening a potovo nov motor…
Za te stvari postoji servisni nalog i racun
ma nije nikom maslo za ramazana, ne mozemo zaboravit ni njihove zajebe sa lezajevima radilice sa suludim tolerancijama na v8/10 motorima
samo bi se usudio rec da je 2jz 99% savrsen motor po svemu, pogotovo u fabrickoj formi...mozda ih ima jos al slabo, svaki ima nesto da ga jebe