Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
statixx wrote:
On i jeste krenuo od sebi najblizih i najsiromasnijih u njemu poznatim krajevima. Sta mislis kako bi se proveo da je prvo otisao u srediste Perzije ili Indije da siri islam.
Ne moram misliti. Vec znam. Sira/zivot Musa (a.s.) je to sto ti trazis.
Faraon - "bog" na zemlji, prakticno neogranicena moc;
Musa - ubica, kriminalac, prognanik.
Znas i sam kako se zavrsilo. (dobro ti ces mi sada reci da je sve to mit, sta da se radi ).
Slazemo se da se ne slazemo. Hajmo na neku drugu temu
Ma nije problem.
Sam si posatvio sliku na kojoj se jasno vidi gde se Muhamed smjestio, tako da nema smisla pricati kako je poceo od nule i postigao uspjeh. On je navodno iza sebe imao onog Boga, cija se moc mogla provjeriti kroz uspjeh crkve na zapadu, tako da je ideja svakako bila dovoljno dobra da stekne svoje sljedbenike.
Eto nek vrjenici dokazu da su u pravu da ima nesto... evo ja se necu truditi da dokazujem da nema nista, ali nemojte mi one suplje iz koje kakvih knjiga, nego da te djela, da je da ga vidimo vec jednom i jednog i drugog i sve to sto ide ali nemojte opet one suplje kad dodje virjeme daj sada hajde,
Ja bi sve te vjerske objekte sravni sa zemljom to je moje misljene.
Zviz wrote:
Ja bi sve te vjerske objekte sravni sa zemljom to je moje misljene.
Majstoreee....ev' ga još jedan militantni antiteista.
ReĆe forumski SDA aktivista ....
Hajd' molim te nađi jedan proSDA-ovski komentar. Ne valja lagat' moj @fato. Jesul' te tako učili ili je to slobodan i neovisan i unutarnji moral jednog ateiste?
Hajd' molim te nađi jedan proSDA-ovski komentar. Ne valja lagat' moj @fato. Jesul' te tako učili ili je to slobodan i neovisan i unutarnji moral jednog ateiste?
Hajd' što ja lažem i nekako, al ti ... tebi brani religija, nećeš u džennet i te fore, a ope' ....
Hajd' što ja lažem i nekako, al ti ... tebi brani religija, nećeš u džennet i te fore, a ope' ....
A vlažni snovi na Erdogana, tursku zastavu, i sva ostala izlizana SDA apologija na postovima koje je lako pogledati?
Ne krijem ja da mi je Erdogan drag jer je unaprijedio život jednog dijela ummeta, ali nema nikakve veze jedno globalno pitanje sa nekom našom političkom strankom koja na kandidatskoj listi ima više alkosa, kriminalaca i onih koji na skupu ne znaju nazvati selam. SDA I SDP nikada od mene neće dobiti glas i imam lični razlog zašto. Uz to Erdogan perfektno ispravno uči Kur'an.