Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Curila mi voda kod kod nogu vozača i suvozača kada je klima uključena. Bio u servisu autoklima. Kaže kondezacija, nekoliko minuta posla produvao kompresorom neki odvod kod prostora suvozačevih nogu, veli bit će dobro, nije htjeo ništa naplatititi.
Ispod nogu suvozača više ne curi , kod nogu vozača još vlaži osjetno manje. Koje je objašnjenje? Šta treba još uraditi?
Auto Ford Fiesta.
korisnicki wrote: ↑23/06/2022 23:34
Curila mi voda kod kod nogu vozača i suvozača kada je klima uključena. Bio u servisu autoklima. Kaže kondezacija, nekoliko minuta posla produvao kompresorom neki odvod kod prostora suvozačevih nogu, veli bit će dobro, nije htjeo ništa naplatititi.
Ispod nogu suvozača više ne curi , kod nogu vozača još vlaži osjetno manje. Koje je objašnjenje? Šta treba još uraditi?
Auto Ford Fiesta.
Ja sam svojevremeno kupio kcerki Fiestu MK 4, desavala se ista stvar.
Digni auto na kanal, vidjeces odozdo gumeno crijevo koje odvodi kondenz od klime.
Ottprilike dodje izmedju prednjih sjedista, bude puno blata i kake.
Ocisti ga i problema nema.
Ne znam koja je Fiesta u pitanju, vjerujem da je odvod kondenza rijesen na isti fazon.
Odem u servis kaže nema problema DPF je kao nov ne znaju ni oni do čega je rekli mi da dođem kroz 7 dana.
Ali kod sebe kada ga spojim na vcds vec je preko 10g sa predjenih 40 kilometara. Planiram skinut DPF kupit downpipe pa kad budem poslije nekad prodavao auto vratit ću sve na fabriku sa DPF jer ne idem vani nigdje iz BiH sa autom pa ne bi trebao imat problema na tehničkom...
To je nešto pravo čudno kod tebe. Ovlašteni servis radio sve?
Da ovlasteni
Sve sam provjerio nista nije samo moze preostat da je zapušen dpf i da nije se mogao oprat na mašinskom ciscenju. Ne znam da li da pokrenem regeneraciju preko dijagnostike prisilnu pa da vidim sta ce se desit.
Da ovlasteni
Sve sam provjerio nista nije samo moze preostat da je zapušen dpf i da nije se mogao oprat na mašinskom ciscenju. Ne znam da li da pokrenem regeneraciju preko dijagnostike prisilnu pa da vidim sta ce se desit.
A sto ti razbijas glavu oko toga, ako su oni radili valjda postoji garancija na rad? Vrati im auto neka prave, ne interesuje te