Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Danguba

#41901 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

vivaldi wrote:
Danguba wrote: Naravno da se slazem sa svim osim sa ovim boldiranim. To je EU interes ili tacnije receno njemacki, francuski i engleski sto je nedavno potvrdio i sam Incko rekavsi da oni sprecavaju bonske ovlasti a svi znamo cemu one sluze.
mislim da je to prilicno diskutabilno. mi smo periferna pojava i briselu i amerima - o nama ponekad progovore jos samo bivsa braca i sestre -kacin i fajonka
Ne bih se bas u potpunosti slozio. Ja to posmatram kao jedan organizam i gdje god nesto ne stima(upala) pravi debalans cijelog organizma. Mozes ti to ignorisati koliko hoces a ono postaje sve losije i losije dok to ne saniras.

Jednom su dali privremenu terapiju i nisu obracali puno paznje efektima iste i sada se to upaljuje ponovo. Ne bi bilo dobro sve to ignorisati ako ne zbog nas onda radi sebe trebaju nesto poduzeti i rijesiti to za sva vremena.(ni po babi ni po stricevima)
vivaldi

#41902 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vivaldi »

Danguba wrote:Ne bih se bas u potpunosti slozio. Ja to posmatram kao jedan organizam i gdje god nesto ne stima(upala) pravi debalans cijelog organizma. Mozes ti to ignorisati koliko hoces a ono postaje sve losije i losije dok to ne saniras. Jednom su dali privremenu terapiju i nisu obracali puno paznje efektima iste i sada se to upaljuje ponovo. Ne bi bilo dobro sve to ignorisati ako ne zbog nas onda radi sebe trebaju nesto poduzeti i rijesiti to za sva vremena.(ni po babi ni po stricevima)
a koliko tih upala postoji u svijetu? 20, 30, 50? koliko je tih upala vecih od nase? ustvari ima li ijedna upala manja od nase?
koliko tih upala namjerno izazivaju mocni? mozda nijedna nije slucajna?

zbog cega bi im stalo do nas? cime su to do sada pokazali?

sta uopste mogu uraditi, a da nisu vec probali? nas problem je nefunkcionalnost, a zaista ne vidim ni jedan jedini nacin na koji bi se to moglo rijesiti - pritom naravno mislim na nesto sto je izvedivo, nesto sto mozes sam u sebi provuci kroz padeze i dati odgovre na sva pitanja.

Ja nisam smislio nista sto ne bi ugrozilo jedinu stvar koju imamo - mir, a to je i jedino do cega je njima ili tacnije evropi stalo. Ne toliko "pravoj ervopi" vec bi svaki nemir u bih ekonomski poljuljao hrvatsku i sloveniju koje su clanice eu, a veliku stetu bi pretprila i austrija jer njihove banke dominiraju regionom, a to bi ih dobro pogodilo.
Danguba

#41903 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

vivaldi wrote:
Danguba wrote:Ne bih se bas u potpunosti slozio. Ja to posmatram kao jedan organizam i gdje god nesto ne stima(upala) pravi debalans cijelog organizma. Mozes ti to ignorisati koliko hoces a ono postaje sve losije i losije dok to ne saniras. Jednom su dali privremenu terapiju i nisu obracali puno paznje efektima iste i sada se to upaljuje ponovo. Ne bi bilo dobro sve to ignorisati ako ne zbog nas onda radi sebe trebaju nesto poduzeti i rijesiti to za sva vremena.(ni po babi ni po stricevima)
a koliko tih upala postoji u svijetu? 20, 30, 50? koliko je tih upala vecih od nase? ustvari ima li ijedna upala manja od nase?
koliko tih upala namjerno izazivaju mocni? mozda nijedna nije slucajna?

zbog cega bi im stalo do nas? cime su to do sada pokazali?

sta uopste mogu uraditi, a da nisu vec probali? nas problem je nefunkcionalnost, a zaista ne vidim ni jedan jedini nacin na koji bi se to moglo rijesiti - pritom naravno mislim na nesto sto je izvedivo, nesto sto mozes sam u sebi provuci kroz padeze i dati odgovre na sva pitanja.

Ja nisam smislio nista sto ne bi ugrozilo jedinu stvar koju imamo - mir, a to je i jedino do cega je njima ili tacnije evropi stalo. Ne toliko "pravoj ervopi" vec bi svaki nemir u bih ekonomski poljuljao hrvatsku i sloveniju koje su clanice eu, a veliku stetu bi pretprila i austrija jer njihove banke dominiraju regionom, a to bi ih dobro pogodilo.
Znaci, cekaonica je puna. Pomaze se onima kojima je hitnije.

Na sve drugo boldirano mogu ti samo reci, onako kako su zaustavili rat formalno ne pitajuci nikoga, kako su nametnuli ''kompromisni'' mirovni sporazum, isto tako mogu sve drugo da hoce. Ja mislim da oni nas problem ne smatraju previse ozbiljno i u tome je problem. dugo godina oni govore ''dogovorite se sami'' a zaboravljaju da se mi (bar za nasih zivota) nikada necemo dogovoriti jer svako zeli maksimum a niko kompromis.

Tek sada File i drugi primjecuju da je kod nas dogovor nemoguc i smisljaju kako dalje...a to ce potrajati.

Ako zele brze rezultate nema druge nego nametanje u kome ce svi gubiti i svi dobijati.
vivaldi

#41904 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vivaldi »

Danguba wrote:Znaci, cekaonica je puna. Pomaze se onima kojima je hitnije.
pa ne bih rekao. rijesava se vrlo malo, a novi samo nicu.
Danguba wrote:Na sve drugo boldirano mogu ti samo reci, onako kako su zaustavili rat formalno ne pitajuci nikoga, kako su nametnuli ''kompromisni'' mirovni sporazum, isto tako mogu sve drugo da hoce. Ja mislim da oni nas problem ne smatraju previse ozbiljno i u tome je problem. dugo godina oni govore ''dogovorite se sami'' a zaboravljaju da se mi (bar za nasih zivota) nikada necemo dogovoriti jer svako zeli maksimum a niko kompromis.
pa rat su expresno zaustavili jer je to bilo iskljucivo pitanje sile - to se moglo isplanirati maltene u dan, ali ne pomaze sila kod funkcionalnosti, to je cak u koliziji jedno s drugim.

oni govore "dogovorite se sami" jer sta drugo moze reci? svake godine treba donositi i mijenjati desetine zakona, pa ko ce to raditi? ameri? ali jebo i donosenje zakona, jer je vaznija impalemnetacija. Ko ce bilo sta sprovoditi svaki dan u cijeloj bih? amerika?
ali to je vjecni posao, tu nema ni pocetka ni kraja..

jebiga, ne mozes ovdje nikoga natjerati da radi i provodi nesto sto ne zeli, pogotovo sto se tu radi o konstanti - nije to jedna stvar, jednom u zivotu, vec svaki dan sve do beskonacnosti..
Danguba wrote: Ako zele brze rezultate nema druge nego nametanje u kome ce svi gubiti i svi dobijati.
ali sta znace brzi rezultati i u kojoj oblasti? pa mi ne mozemo u eu bar 15 jos godina da nemamo nijedan od ovih problema.

jos nam duze treba do ekonomskih rezultata.

ne znam sta je nevjerovatnija opcija - da se mi sami dogoramo sve te godine ili da nas neko svakonedvno kandzija decenijama.

ja za sve ove godine na forumu nisam cuo nijedan ozbiljan prijedlog za rijesavnje osnovnih problema - mislim naravno na prijedloge koji bi imali sansu da eventualno prodju, mada naravno ima milion ovih pausalnih koji su suplji na sve strane, pa ih ne vrijedi ni komentarisati
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#41906 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

MEGA-IZDAJNIK ČAVIĆ NE MIRUJE!!! :mrgreen:

Ako sam ja portparol BN TV, Dodik je portparol ZENGI
Dragan Čavić optužio Milorada Dodika da je porodicu dva puta sklanjao od rata.
Prvi put iz RS drugi put iz Beograda pred bombardovanje Srbije.

Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta, odgovorio je Miloradu Dodiku koji ga je prozvao da je portparol BN televizije.
Čavić pita zašto je Dodik portparol pripadnika ZENGI i zašto ne objavi gdje je bio dok je narod u Republici Srpskoj ratovao za Srpsku.
Optužbe na račun opozicije pa i na lidera NDP-a od strane Milorada Dodika su bahate i nedopustive odgovara predsjedniku Republike Dragan Čavić.

Image :oops:

Milorad Dodik ne odustaje, jasno je Draganu Čaviću od šatorske retorike.
“Milorad dodik je pokrovitelj mafije koja pljačka Republiku Srpsku. Kada se pokazivao patriotizam ja sam ratovao i bio u VRS a on je švercovao. Daje sebi za pravo da me proziva da sam portparol jedne patriotske BN televizije a on je portparol čovjeka koji je bio pripadnik Zbora narodne garde. Sve i da jesam a nisam portparol bilo koje televizije ja pitam šta je gore. Biti portparol televizije ili pripadnika ZENGI!”-rekao je Dragan Čavić predsjednik NDP-a.
Predsjednik NDP-a uvjerava i da je apsolutno nedopustivo da Milorad dodik bilo koga uči patriotizmu i borbi za Republiku srpsku.
Čavić je uvjeren da će Milorad Dodik da nestane sa političke scene demokratskim putem na izborima ali napominje i da je spreman da povede demonstracije zajedno sa ostalim strankama opozicije zbog kriminala, koruopcije, nepotizma i mafijaško stranačke pljačke naroda neslićenih razmjera.
Takodje, Dragan Čavić će tražiti da se pod hitno objavi ratni staž Milorada Dodika, Nebojše Radmanovića i Nikole Špirića.
(BN TV)
Ovaj Branković nad Brankovićima pojma nema da je Guardian još 1990-te naredio Novakoviću da se nečujno infiltrira
u redove ZNG-a i iznutra podriva borbenu gotovost i prikuplja dragocjene informacije.Postoje dokumenti koji dokazuju
da je Novaković svako jutro na postrojavenje jedinica ZNG-a dolazio neobrijan a nerijetko se dešavalo da mu nedostaje
i dugme na uniformi i na taj način ovaj hrabri i prekaljeni član preCedničke stranke činio je ogromnu štetu
neprijateljskim formacijama.Zabilježeno je da je Novaković u više navrata pokrao i toaletni papir u nekoliko WC kabIna
koje su koristili pripadnici ZNG-a,što je izazvalo pravu paniku i haos u neprijateljskim redovima. :mrgreen:

I sada jedan vizionar i strateg kakav je Guardian treba nešto da objašnjava i da se pravda plaćenicima i izdajnicima,
ili kojekakvim čobanima i guslarima? :oops:
prljavi Hare

#41907 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

SVE ANKETE PREDVIĐAJU OVAKAV REZULTAT IZBORA I U SLOBODARSKOJ ŠUMSKOJ!!!!
GUARDIAN 100% GLASOVA!!! :mrgreen:

Kim Džong-Un osvojio 100 odsto glasova na izborima :lol: :lol: :lol:

Severnokorejski mediji su danas potvrdili ono što nikad nije bilo u pitanju – da je lider te zemlje Kim Džong-Un na jučerašnjim parlamentarnim izborima osvojio 100 odsto glasova u svojoj izbornoj jedinici, kao i da su na glasanje izašli sve do jednog glasača. :lol: :lol: :lol:

Tako je Kim Džong-Un, koji ima čitav niz najviših titula u zemlji uključujući vrhovnog komandanta oružanih snaga Severne Koreje i predsednika moćne Nacionalne komisije za odbranu, sada postao i poslanik u Vrhovnoj narodnoj skupštini, prenela je agencija AFP.

“Svi glasači u izbornoj jedinici broj 111 su glasali, a 100 odsto njih je glasalo za Kim Džong-Una. To predstavlja izraz apsolutne podrške i poverenja u vrhovnog lidera Kim Džong-Una, s obzirom da su mu svi do jednoga ponovo iskazali lojalnost”, objavila je zvanična severnokorejska novinska agencija KCNA.

Građani Severne Koreje juče su izašli na birališta kako bi glasali na parlamentarnim izborima, koji su prvi takvi izbori otkad je u decembru 2011. aktuelni lider Kim DDzong-Un nasledio svog oca Kim Džong-Ila.

U svakoj od 687 izbornih jedinica je bio samo jedan kandidat, pa su glasači mogu samo da
napišu “da” pored imena jedinog kandidata na glasačkom listiću.
:lol: :lol: :lol:

Kao i njegov otac pre njega, Kim Džong-Il je kandidat u jedinici broj 111, u planinskom okrugu Paektu. Severnokorejanci toj planini pripisuju božanski status, pošto je na njenim obroncima, prema legendi, rođen Kim Džong-Il.

Izbori za Vrhovnu narodnu skupštinu se održavaju svake pete godine, a ta institucija obično zaseda dvaput godišnje
kako bi zvanično odobrila budžet ili druge odluke koje je donela vladajuća Radnička partija.

Idealan način za provođenje demokratskih izbora koji hitno treba uvesti u proceduru i u slobodarskoj šumskoj.Na ovaj
način narod se demokratski izjasni,a automatski se izbjegava mogućnost da se glasa za plaćenike,izdajnike,špijune,
špekulante i kojekakve muslimane. :mrgreen:
Tiger 033

#41908 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tiger 033 »

Iduci 8 mart "Sarajevo ljubavi moja" :D

LBVIEW

#41909 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by LBVIEW »

Tiger 033 wrote:Iduci 8 mart "Sarajevo ljubavi moja" :D

Halid 'mjesto Halida. :D
dudlov

#41910 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dudlov »

Uvijek sam se pitao, da li on voli žene ili žene njega
čaika

#41911 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Image
TEHERAN, 8.3.2014, ŠETNJA ZA GUARDIANA

Nažalost, Guardian neće moći udovoljiti frustriranim Teherankama, jer ga u tome sprječavaju Ustav Šumske i sertifikovani spiskovi nerotkinja RS. Jedina šansa ovim nerotkinjama je da se presele u Šumsku, uzmu njeno državljanstvo, stanu u red i strpljivo sačekaju da dođe do njih. Djeluje teško, ali mnoge su dočekale i kažu da je vrijedilo godina odricanja i patnje.
madner

#41912 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by madner »

Druze cavka, postujem vas kao cijenog stovatelja Guardiana i bedema obrane odabrane sumke trajne kategorije. No vjerovatno ste se malo zanjeli kada ste predlozili izborni inzinjering u vidu preregistracije iz jedne opcinu u drugu. Sumki cuvar naime se godinama bori protiv te prakse, jer bi mogla unistiti RS!
čaika

#41913 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

madner wrote:Druze cavka, postujem vas kao cijenog stovatelja Guardiana i bedema obrane odabrane sumke trajne kategorije. No vjerovatno ste se malo zanjeli kada ste predlozili izborni inzinjering u vidu preregistracije iz jedne opcinu u drugu. Sumki cuvar naime se godinama bori protiv te prakse, jer bi mogla unistiti RS!
Cijenim vaše mišljenje kolega, ali niste u pravu. Razmislite malo: Oplodnja od strane Guardiana mijenja stvari iz temelja! Nijedna oplođena nerotkinja nije glasala za izdajnika, nego za Guardiana, i tako će glasati do kraja života! Supremacija guardianskih gena je takođe naučno potvrđena, tako da će dijete biti čistokrvni Šumnjak, bez imalo sumnje.
Većina oplođenih nerotkinja sumnjive vjere je promijenila vjeroispovjest poslije čina oplodnje, sve je to savršeno isplanirano u Guardianskom štabu za demografiju i iskopavanje ruda.
Co0l

#41914 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Co0l »

PreCednik nakon jos jedne u nizu sesija oplođavanja:

Image

Oplođene sumkinje cekaju u redu da iskazu svoju zahvalnost PreCedniku sto je podijelio svoj genetski materijal sa njima :thumbup:
Tiger 033

#41915 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tiger 033 »

Co0l wrote:PreCednik nakon jos jedne u nizu sesija oplođavanja:

Image

Oplođene sumkinje cekaju u redu da iskazu svoju zahvalnost PreCedniku sto je podijelio svoj genetski materijal sa njima :thumbup:
Jel' ovo Majkicka iz mladih dana...men' se cini da je ovo slika s' mature :lol:
zavrzlama

#41916 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

Plan "B"...rahat patnja stupa na scenu :D

"Republika Srpska je izabrala dugoročnu borbu za svoja prava. Jednog dana ćemo sigurno raspisati referendum, ali taj momenat treba pažljivo birati bez političkog voluntarizma i uz razumijevanje ko su naši saveznici u tom procesu. Naša situacija je veoma delikatna - treba trpjeti, čekati, znati odreći se mnogo čega", naveo je Dodik.

On je rekao da će slučaj Krima stvoriti novu praksu u svijetu, te da procesi samoopredjeljenja postaju sve legitimniji. "Vidimo procese koji se dešavaju od Katalonije do Škotske", naveo je Dodik.
čaika

#41917 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Image

Da, ovo je formalni dio poslije sesije oplodnje, takozvano slikanje za komšiluk i Investiciono-razvojnu banku RŠ. Kad mladi guardiani i guardianke porastu, po Zakonu o sponzorisanoj oplodnji od strane Guardiana, oni imaju pravo na preventivni kredit protiv klošarluka i narkomanije, iz linije zdravstveno-patriotskih sredstava ekonomsko-socijalne komponente Razvojnog ciklusa RŠ. Važna karika u papirologiji za kredit je slika sa Guardianom koja nedvosmisleno dokazuje da je nerotkinja oplođena u skladu sa Ustavom Šumske. Na slici se vidi o kako krvavom poslu se radi i šta je Guardian sve spreman istrpiti kada je dobrobit Šumske u pitanju.
Vares City

#41918 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Vares City »

čaika wrote:

Image

Da, ovo je formalni dio poslije sesije oplodnje, takozvano slikanje za komšiluk i Investiciono-razvojnu banku RŠ. Kad mladi guardiani i guardianke porastu, po Zakonu o sponzorisanoj oplodnji od strane Guardiana, oni imaju pravo na preventivni kredit protiv klošarluka i narkomanije, iz linije zdravstveno-patriotskih sredstava ekonomsko-socijalne komponente Razvojnog ciklusa RŠ. Važna karika u papirologiji za kredit je slika sa Guardianom koja nedvosmisleno dokazuje da je nerotkinja oplođena u skladu sa Ustavom Šumske. Na slici se vidi o kako krvavom poslu se radi i šta je Guardian sve spreman istrpiti kada je dobrobit Šumske u pitanju.
Ma On je,..Prva maaasna brate,druga eno sva se usaFunjala,treca seka u jakni jbt,ova lijevo mu valjda obecala kad' odradi ove "ljepotice" :lol:
prljavi Hare

#41919 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Vares City wrote:
čaika wrote:

Image

Ma On je,..Prva maaasna brate,druga eno sva se usaFunjala,treca seka u jakni jbt,ova lijevo mu valjda obecala kad' odradi ove "ljepotice" :lol:

Kolega je naglasio da je proces oplodnje težak i krvav posao,ali ustav Guardianu nameće ovu nezahvalnu obavezu i on
kao veliki legalista svoju obavezu ispunjava nimalo ne štedeći sebe.
Dame na slici su poredane po spisku,istim onim redom kako je oplodnja i obavljena.Dama u crvenom je prva primila
dragocjeno Guardiansko sjeme a poslije nje ova vitka i dugonoga ljepotica :lol: ,dok je treća na spisku bila dama u
sivom žaketiću čiji rukavi djeluju pomalo predugački.Sa Guardianove desne strane je u bijeloj košulji stoji i zvanična
notarka čiji posao je da budućim sretnim majkama uruči prateću dokumentaciju o obavljenoj oplodnji iz koje one
onda crpe svoja prava.
Šta reći?Mnogo gadan posao. :mrgreen:

Dodik kritikovao SAD zbog odnosa prema Ukrajini :thumbup:

Milorad Dodik, predsjednik RS, razgovaraće sutra u Moskvi sa Sergejom Lavrovom, ministrom spoljnih poslova Rusije, o razvoju situacije u BiH.Dodik je potvrdio da će tokom posjete Moskvi imati sastanak i sa predstavnicima ruske kompanije “Zarubežnjeft” i drugim firmama koje su prisutne u RS. U intervjuu koji je dao “Glasu Rusije” rekao je da će njemu rezultat referenduma na Krimu, u kojem bi građani trebalo da se izjasne o budućnosti tog poluostrva, biti potpuno legitiman i prihvatljiv.

Dodik je kritikovao odnos SAD i EU prema događajima u Ukrajini.

“Imajući u vidu činjenicu da je Ukrajina složena zemlja sa različitim etničkim grupama i grupama koje imaju različite političke vrijednosti bilo je opasno ući u ovakav način rješavanja pitanja u Ukrajini i to posljedice koje sada vidimo nesumnjivo govore. Očigledno je da ta ‘narandžasta revolucija’ nikome nije donijela posebno dobro”, kazao je Dodik.

On boravi u zvaničnoj posjeti Ruskoj Federaciji, gdje će mu sutra biti uručeno odlikovanje Fonda jedinstva pravoslavnih naroda za istaknutu djelatnost na jačanju jedinstva pravoslavnih naroda i unapređenju i jačanju hrišćanskih vrijednosti u
društvu.

Image :oops:

Dodik je Srni izjavio da je veoma počastvovan što će od Fonda primiti odlikovanje.
“Ova prestižna nagrada dodjeljuje se u koordinaciji Ruske pravoslavne crkve i Kabineta ruskog predsjednika”, rekao je Dodik.

Dodao je da će mu odlikovanje dodijeliti patrijarh moskovski i cijele Rusije Kiril.
“Veoma sam počastvovan što imam priliku da budem jedan od odlikovanih”, rekao je Dodik i podsjetio da su prethodni dobitnici ovog odlikovanja ruski predsjednik Vladimir Putin i premijer Dmitrij Medvedev.

Dodik je naveo da su ova odlikovanja ranije dobili od sveštenih lica i patrijarh srpski Pavle i patrijarh Grčke pravoslavne crkve.

“Osim njih, odlikovani su i Emir Kusturica i Novak Đoković. Meni je drago da sam u društvu ovih ljudi koji su planetarno poznati i koji bude osjećanje pripadništva pravoslavlju”, rekao je Dodik

Još jedan orden stiže u Guardianovu riznicu i tu se nema šta dodati.Postavlja se pitanje zašto je ovaj orden dobio Guardian a ne onaj budalaš Dačić koji kritikuje izbor ličnosti koje preCednik daruje lentama i ordenima?E moj Dačiću,
pamet u glavu i više ni jedne. :mrgreen:

Guardian je iskoristio priliku da još jednom iskritikuje fašiste iz EU i imperijalističke uzurpatore.Nezvanično se saznaje
da je preCednik spreman aktivirati svoj čin general-potpukovnika Kozačkih jedonica i povesti ih u borbu za slobodu,jer
su na Krimu primjećeni zloglasni američki plaćenici iz "Black Water-a",a pomahnitale i povampirene horde Ukrajinaca se
ne misle primiriti i samo čekaju pravi momenat da udare na rusku nejač. :mrgreen:
Havatar

#41920 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Havatar »

Image
BHCluster

#41921 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by BHCluster »

Image

I pitamo se sto je natalitet negativan u RS-u, pa kada ce te mlade iz Rusije vishe da navrate...
XOX100

#41922 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by XOX100 »

Havatar wrote:Image

Ja ovdje vidim cvrst stisak ruke i veliki osmjeh Putina. Konacno je spasitelj dosao. Vidi se da mu je laknulo kada se Dodo pojavio. Sav onaj teret i pritisak Zapada na Putina je bio nepodnosljiv.
Sad je Dodo dotrcao u pomoc.
Gotovo je .
Rusija pobjedjuje siguran sam. Pravoslavni svijet je konacno pod pravim vodstvom.!
mO k3

#41923 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Koji red iza predsednika , bogme treba to sve podmiriti .
Divim se čovjeku koji je tako potentan , koji još uz to vodi drzavetinu, koji još se bori protiv mudzahedina iz pederacije ....
čaika

#41924 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

IZVRŠENJE USTAVNE OBAVEZE U DOBOJU: GUARDIAN I NEROTKINJE

Image
GUARDIAN SAMO ŠTO NIJE STIGAO, NEROTKINJE JEDVA SUDRŽAVAJU UZBUĐENJE KOJE SE OSJETI U VAZDUHU: DOBOJ, 8.3.2014.

Image
VAS TRI IDETE ZAJEDNO,NEMA RAZLOGA ZA LJUBOMORU, IMAM MALO VREMENA: GUARDIAN JE STIGAO I RASPOREĐUJE OBAVEZE

Image
BOSIĆ DA NEKOGA OPLODI, MOŽDA ONE NJIHOVE GOLOGUZANE IZ ŠUME: GUARDIAN HUMORESKAMA PODGRIJAVA RASPOLOŽENJE NEROTKINJA

Image
NISTE VI GOSPOĐO PRESTARI, UBRZO ĆETE BITI MAJKA PRAVOG DELIJE: GUARDIAN SE ČUDI NAIVNOSTI STARIJIH NEROTKINJA
Danguba

#41925 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Image

:lol: :lol:

odleti mi slika dole pa se izgubih medju cipelama...tacno ne znas kome pripadaju... :D

sto jest, jest- covjek sve povalja... :oops:
Locked