Ja sam tad predvidio konc logore
Ljudi mi se smijali
Niko od njihnije vani...ako zagreb nije vani

A sta cemo mi kao bijeli muslimani? Ja malo imam s azijatima,gotovo nista..i tako je za vecinu osim par vjernika ali su manjina oniswanfilter wrote: ↑26/11/2023 20:36 Ja sam uvjeren da ce bijela, krscanska Europa krenuti u zastitu svog statusa u Europi.
Natalitet je cinjenica.
Ili ce bijela Europa između sebe ratovati zbog suprostavljenih politika.
Slikareva snaga je bila u očaju naroda, koji je bio ponižen u Versaju i ekonomski uništen poslije rata.dječak sa šibicama wrote: ↑26/11/2023 18:41 Snaga brkice iz pivnickih podruma je proizasla iz mudrog manipuliranja mrznjom prema ekonomskim tlaciteljima iz redova mojsijevog naroda.
Ne potcjenjivati Europljane, mozda su oni sada tolerantni, ali isto tako mogu presvrnuti. Posebno u svjetlu "dogadjanja naroda" po europskim ulicama.
Bliskoistocni muslimani provociraju,njihov nacin nikako ali bas nikako se ne uklapa u zapadnjacki…tu i turci spadaju da ne pricam o arapima

Skroz drugaciji mentalitet,dokon um.Ni nove generacije nisu drugacije osim par izuzetaka,nisu bolji ni hriscani iz tpg dijela svijeta da ne bude da je do vjere
A zato uvijek se mora zbog politicke koreknosti govorit8 i o hriscanima
Ja govorim o legalnim migrantima, ljudima na radnim i studentskim vizama kojih je na milione u svijetu. Zapadne zemlje uzimaju inzinjere iz siromasnih zemalja, navuku ih na pricu o radu i onda ljudi voze Uber ili rade bilo kakav posao da se snadju kad skontaju da im ne priznaju uopste ni skole ni iskustvo._BataZiv_0809 wrote: ↑26/11/2023 11:23Ali lave pricamo o lezihljebovicima koji nista ne rade.
Muskarci u 20tim, nit znas ko su ni odakle dolaze, vidis po migosima koji prodju kroz BiH kakva je mraka u pitanju.
Prije cu ja dobit Nobelovu nagradu za mir nego sto ce ti takvo radit regular job i zaraditi penziju.
Ako barem blago naginjes teorijama zavjere, onda ovo ima itekako smisla.Hendrix wrote: ↑27/11/2023 09:27 Ja govorim o legalnim migrantima, ljudima na radnim i studentskim vizama kojih je na milione u svijetu. Zapadne zemlje uzimaju inzinjere iz siromasnih zemalja, navuku ih na pricu o radu i onda ljudi voze Uber ili rade bilo kakav posao da se snadju kad skontaju da im ne priznaju uopste ni skole ni iskustvo.
Plan je super, citava familija u Nepalu skuplja pare da sin studira u nekoj zemlji zapada sa nadom da ce povuci ostatak tamo. Sin lafo studira a ustvari radi ko rob u pekari ili autopraonici, zivi sa 10 ljudi u sobi nekad imaju i spavanje na smjene, dijele se kreveti. Zapadna zemlja dobije lovu za studije i roba koji radi, i tako to pomnozi sa stotine hiljada slicnih slucajeva. Na kraju ih vecinu sutnu nazad i krug se ponavlja, novi kandidat dolazi na mjesto starog.
Ili jos bolje ako dovedes imucnijeg covjeka, svu ustedjevinu donese i potrosi na preskupe nekretnine i skolovanje djece. Kolonizacija u rikverc, zasto ici i uzimati pare kad ce ih ocajni ljudi sami donijeti.
na temi zašto desničari osvajaju europu lik radi upravo ono zašto desničari osvajaju europu