Ja se sve nadam kada cemo ove sezone gledati lijevo Penerandu, desno Kyeremeha, Hasic iza i Oliveria u spicu.Paradox76 wrote: ↑06/11/2023 00:42Hamza kad je igrao krilo,(prosla sezona u Širokom, sad ova u Tuzli protiv Tuzla City, obje bio odličan i zabio golove).Dinostula wrote: ↑06/11/2023 00:23Hamza nije vidio krila nema on brzine za te pozicije njemu bi bilo najbolje da igra povucenog spica iza Oliveire.Na krila staviti Penerandu i Keremeha.Hamza treba biti u sredini i da tuce svaku koja mu dodje na sut.Iza Mustafic i Julardzija.Odbrana se manje vise vec zna.Za Sahinovica necu da trosim dugmad na tastaturi o njemu sve vec znamo.Paradox76 wrote: ↑06/11/2023 00:12 Jako loše postavljena utakmica od strane Rožmana.
Slažem se rano primljen gol, ali ne može Penaranda igrati špica.
Hamza je krilo i nemamo zamjenu za Renana, ranije je trebao napraviti neke izmjene.
Avramovskog i Ziljkica se riješiti podhitno, golman takodjer prioritet za prelazni rok.
Bilo je trenutaka kad smo ih stisli, pravili šanse.
Da je nama ovakvo suđenje na gostovanjima, imali bi sigurno vise bodova.
Odavno znamo da u ovakvoj konstalaciji odnosa ne možemo biti prvi, još to nije sve posloženo kako treba da bi se borili za titulu.
Ovu sezonu završiti među prva tri, pokušati osvojiti kup, mada i to teško.
Bitno je da podrška ne izostaje, rezultati će doći, uvjeren sam u to.
Nije klasično krilo, ali ta mu pozicija odgovara.
Ne može on igrati izmedju Mustafica,Julardzije i Renana.
Nije on lucidni igrac koji zna napraviti višak i podvaliti loptu, tu treba igrač tipa Zeka Turković, Rahmanovic i sl.
Naši mjesecima pokušavaju to od Avramovskog, ali on je totalni promašaj.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
gold'n'brown
#41401 Re: Utakmice.
- Cossack
#41402 Re: Utakmice.
Ziljkić kada je tek došao i ovaj sada kao da se u putu nisu sreli. Nisam nikada igrao fudbal pa mi je nije jasno kako neko može postati ovoliko loš u tako kratkom vremenu. Ok forma ide gore-dole ali ovo je odron. Još je u najboljim igračkim godinama (27).
A Avram je posebna priča, vidi se da ima neki potencijal u njemu. Vjerovatno ga treneri zbog toga i trpe. Ali na kraju utakmice nikada ne pruži ono što se od njega očekuje.
A Avram je posebna priča, vidi se da ima neki potencijal u njemu. Vjerovatno ga treneri zbog toga i trpe. Ali na kraju utakmice nikada ne pruži ono što se od njega očekuje.
-
Karikaturist
#41403 Re: Utakmice.
Drag je Avram i bori se on u skladu sa svojim mogucnostima, ali kad ga poredis sa Rahmanovicem prije par godina to je nebo i zemlja, niti golova niti asistencija. Ta se pozicija mora vratiti bar na kvalitet koji je Rahmanovic donosio.
Golmanska prica je vec ispricana, ako im je interes kluba na prvom mjestu naci ce golmana. Ako nije, neka se prave slijepi i glupi i mali ce ih kostati iole ozbiljnog rezultata.
Golmanska prica je vec ispricana, ako im je interes kluba na prvom mjestu naci ce golmana. Ako nije, neka se prave slijepi i glupi i mali ce ih kostati iole ozbiljnog rezultata.
- Logovan
-
mond
#41405 Re: Utakmice.
Guliša nadolazi. Vidjelo se da mu treba utakmica i adaptacija na ligu. Jako je agilan i reći ću inteligentan. Jako se dobro kreće, pokriva i otkriva. Momku se igra fudbal i treba mu se šansa ukazati poslije posudbe.
-
chino
#41406 Re: Utakmice.
Ma treba u pauzi prekinuti posudbu i vratiti ga nazad, mislim da je to najbolje
-
Anquilla
#41407 Re: Utakmice.
Ziljkic, sve vec receno
Penaranda je trebao poceti lijevo, kapiten na klupi, Hamza kao spic.
Pretpostavljam da nije zbog Hamzinog izdanja u Doboju, iako je tu bilo prilicno naivno ocekivati da on moze igrati sam, jer je i Avramovski tu utakmicu poceo s klupe.
Nadam se boljoj igri u Posusju.
Penaranda je trebao poceti lijevo, kapiten na klupi, Hamza kao spic.
Pretpostavljam da nije zbog Hamzinog izdanja u Doboju, iako je tu bilo prilicno naivno ocekivati da on moze igrati sam, jer je i Avramovski tu utakmicu poceo s klupe.
Nadam se boljoj igri u Posusju.
-
last mohicans
#41408 Re: Utakmice.
Ma ničemu se ne trebamo nadati, najbolje smanjiti očekivanja. Mene brine što je u nedostatku rješenja i Simon počeo malo lutati. Prošlu utakmicu jako loša postavka, sinoć i ne tako, sem par (ne)rješenja, kapiten i Pena u špici, ali se zajebo što nije računao da ćemo primiti gol kroz uši. Za Ziljkića fakat ne znam šta da mislim, ne može se zaboraviti igrati fudbal, ali nešto se dešava s njim. Nisam za zvizduke, konji na tribini su jedva čekali nekoga kome će se naklatiti na kosti. Puno puta smo sinoć vidjeli neka nerezonska i napamet ubacivanja, a i oni su poprilični jablani u odbrani, pa kroz sredinu najviše, gdje smo igrali za raju na male. Malo šuteva sa distance, još mokar teren bio, idealno za kakvu odbicu, prekidi i dalje bezopasni, sem one Hasićeve stative. Kornere ne trebamo ni izvoditi, ništa nam ne donose.
- GandalfSivi
#41409 Re: Utakmice.
Meni to nikako nije jasno, a nema veze ni sa trenutnim igracima ni sa trenerom. Uzet cu Ziljkica samo za primjer, a moze se primjeniti na bilo koga. Znaci, ako uzme loptu, ako se zavlaci skroz lijevo, ako je pelja i ne predaje na vrijeme, trenerovo je da mu ukaze na to i da mu promjeni pristup igri. Ja da sam Rozman, 100 puta bi mu pokazao sta je zajebao recimo u situacji kada ga je Pena izbacio u kontru, pa bi mu na treningu zabranio da je takne vise od dva puta, da ga navikne na ono sto se ocekuje od njega. Isto za Avramovskog, ili bilo koga. Jos pogotovo Rozman, koji cijelu utakmicu provede na nogama korigujuci svaki korak koji naprave. Nemoguce je da je bilo koji igrac toliko trvdoglav da i pored neprestanog ukazivanja ponavlja iste greske. Razumijem da i trener mora znati kapacitet svakog igraca, ali ova dvojica uveliko igraju ispod svog potencijala. Nije da im je izmislio nove pozicije pa da se ne snalaze, nego i na svojim pozicijama ne rade ono sto bi trebali raditi...
-
sencobih
#41410 Re: Utakmice.
Ziljkićev jedini kvalitet je bio taj dribling , prebačaj sa lijeve na desnu, i šut eventualno asistencija, e sad to mu je išlo u nekom trenutku relativno dobro, sad ga je to stalo. Kako sad Rožman da mu kaže da ne radi jedino što zna?GandalfSivi wrote: ↑06/11/2023 18:34 Meni to nikako nije jasno, a nema veze ni sa trenutnim igracima ni sa trenerom. Uzet cu Ziljkica samo za primjer, a moze se primjeniti na bilo koga. Znaci, ako uzme loptu, ako se zavlaci skroz lijevo, ako je pelja i ne predaje na vrijeme, trenerovo je da mu ukaze na to i da mu promjeni pristup igri. Ja da sam Rozman, 100 puta bi mu pokazao sta je zajebao recimo u situacji kada ga je Pena izbacio u kontru, pa bi mu na treningu zabranio da je takne vise od dva puta, da ga navikne na ono sto se ocekuje od njega. Isto za Avramovskog, ili bilo koga. Jos pogotovo Rozman, koji cijelu utakmicu provede na nogama korigujuci svaki korak koji naprave. Nemoguce je da je bilo koji igrac toliko trvdoglav da i pored neprestanog ukazivanja ponavlja iste greske. Razumijem da i trener mora znati kapacitet svakog igraca, ali ova dvojica uveliko igraju ispod svog potencijala. Nije da im je izmislio nove pozicije pa da se ne snalaze, nego i na svojim pozicijama ne rade ono sto bi trebali raditi...
-
gold'n'brown
#41411 Re: Utakmice.
Vjeruj da jesu tvrdoglavi. Mozda to i nije tvrdoglavost vec nedostatak fudbalske inteligencije. Cuo sam od jednog trenera da im se po sto puta ponavljaju jedne te iste stvari. Tu se i razlikuju igraci po kvalitetu, jer ovi bolji imaju sposobnost da neke drugacije rutine prije usvoje.GandalfSivi wrote: ↑06/11/2023 18:34 Meni to nikako nije jasno, a nema veze ni sa trenutnim igracima ni sa trenerom. Uzet cu Ziljkica samo za primjer, a moze se primjeniti na bilo koga. Znaci, ako uzme loptu, ako se zavlaci skroz lijevo, ako je pelja i ne predaje na vrijeme, trenerovo je da mu ukaze na to i da mu promjeni pristup igri. Ja da sam Rozman, 100 puta bi mu pokazao sta je zajebao recimo u situacji kada ga je Pena izbacio u kontru, pa bi mu na treningu zabranio da je takne vise od dva puta, da ga navikne na ono sto se ocekuje od njega. Isto za Avramovskog, ili bilo koga. Jos pogotovo Rozman, koji cijelu utakmicu provede na nogama korigujuci svaki korak koji naprave. Nemoguce je da je bilo koji igrac toliko trvdoglav da i pored neprestanog ukazivanja ponavlja iste greske. Razumijem da i trener mora znati kapacitet svakog igraca, ali ova dvojica uveliko igraju ispod svog potencijala. Nije da im je izmislio nove pozicije pa da se ne snalaze, nego i na svojim pozicijama ne rade ono sto bi trebali raditi...
-
Awakened
#41412 Re: Utakmice.
Je li se jos neko za glavu uhvatio kod prekida kad je igrac Borca dobio crveni...tribine nalozene, svi u 16-ercu, njima voda u usima...nas lik jedva dobaci do prvog igraca odbrane. Ispuha c..a k'o dusica. 
- omega369
#41413 Re: Utakmice.
Ma nije to uopste toliko lose. Ziljkic i radovic totalno podbacili i bili su nam 2 igraca manje na terenu. Sa losim golmanom, koji btw mora braniti zbog godista, mi smo prakticno igrali sa 8,5 igraca protiv ne lose ekipe borca. I opet smo bili bolji barem 70 min na terenu. Steta sto puno dobrih sansi fulamo, previse
Protiv sirokog 3 mrtva zicera, protiv borca u bl isto tako, sinoc 2 super sanse i stativa... premalo srece
Protiv sirokog 3 mrtva zicera, protiv borca u bl isto tako, sinoc 2 super sanse i stativa... premalo srece
-
mirza_15
#41416 Re: Utakmice.
Kakav je teren na mokrom docu? Može li lopta ići brzo?
Posušje je ozbiljna ekipa. 4 boda su uzeli Zrinjskom. Bit će to teška utakmica.
Posušje je ozbiljna ekipa. 4 boda su uzeli Zrinjskom. Bit će to teška utakmica.
-
mond
#41417 Re: Utakmice.
Loš teren. Očekujem bod sa obzirom na igru na gostovanjima.
- Logovan
#41418 Re: Utakmice.
Hajde Saraj'vooooo

-
mirza_15
#41419 Re: Utakmice.
Koristim ovaj flashscore da pratim rezultate. Tu budu i kvote nekih kladionica. Sada je mozzart.
2,30 na Posušje
3,15 na remi
3,05 na nas
Kladionica misli da je Posušje bliže pobjedi
2,30 na Posušje
3,15 na remi
3,05 na nas
Kladionica misli da je Posušje bliže pobjedi
- HarTar
- GandalfSivi
#41421 Re: Utakmice.
Eto, obojica pocinju na klupi. Hajde da vidimo kako ce to izgledati danas…
-
last mohicans
#41422 Re: Utakmice.
Šaha,joj ako se opet popiša po nama.
- Logovan
#41423 Re: Utakmice.
Hajde Hasicu ono tvoje kao u Gabeli 
-
mond
#41424 Re: Utakmice.
joj u laktu
Ne vraćaj režiser dovoljno je jednom ovo vidjeti