Demokratska fronta Željko Komšić

kluz franjo

#41351 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

Što bi Željko rekao:
Kao član Predsjedništva ističem da se Ustav i zakoni moraju poštovati. Kad dovodite u pitanje Ustav i zakone i obarate te postulate funkcionisanja države, onda su svakakva čuda moguća. Sve države, demokratske države, počivaju na provođenju Ustava i zakona.
(osim kada Mahir iz SDA kaže drugačije)
:meza1:
zavrzlama

#41352 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zavrzlama »

Škobo Habu wrote: 27/12/2019 15:06
zavrzlama wrote: 27/12/2019 15:00

Fulas sav fudbal...sad ce tebi zavrzlama objasnit.

Od 1995-2000 u BIH je bilo 60 000 Nato vojnika...bilo je 99,9% srpskih politicara sa dosijem ratnog zlocinca u fijoci zapada....
To je razlog privremenog stopiranja separatizms kod bih srba...

Od 2006 kad zapad baca fokus na zastitu kosova tad velikosrbi pojacavaju separatizam u BIH + desavaju se geostrateski potresi na drugim stranama svijeta.

Nikad srbi u bih nisu istinski pristajali na reforme nego birali manje zlo po njih...

Mogu se samo slozit da je bosanska patnja uticala na odluku zapada da pomogne kosovu,mada nije predudno.
Šta'š kome objašnjavati kada ne razumiješ sistem spojenih posuda koji smo imali nakon priznanja Kosova.

Tad je i Dodik bio pro-zapadni igrač, u određenoj mjeri, mnogo agilniji po pitanju državnosti čak i od Komšića, koje je bio posve nebitan lik.
Nakon Kosova, Srbi sklapaju deal sa Rusima sve do danas.

Hoću da kažem, nemamo mi ništa od Komšićeva prepucavanja sa Vulinom, baš kao što nismo imali ni kada je se prepucavao sa Tadićem, jer nam je Kosovo spucalo sankcije iste kao i Srbiji. Oni nas gledaju kroz isti okular.

Naka vas zabavlja i dalje Komšić. Vučić će otvarati nove kilometre auto-cesta i fabrike, a Komšić neka vas kljuka nisko-kaloričnim populističkim žvakama.
Opet fulas....kakve spojene posude.....nato serpe oko srbije a ruski lonci 3000 km daleko od serpa i srbije...

Nije dodik bio zapadni igrac,nego zapadni duznik....

Danas je svoj dug otplatio kosovom i sa par reformi....cist je samo nemoze vise dobit kredit kod zapada pa ide u ruske banke..
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#41353 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by japin_mutapi »

ode - ma hajte molim vas - dodje - auuufffff
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#41354 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

A ko ce drugi reci........crveni misevi sigurno nece...

https://hayat.ba/ostar-odgovor-komsica- ... ju/80580/?
palermo

#41355 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 27/12/2019 14:33

Palermo je zelen da ne može biti zeleniji, ko zelembać :D no sve pet, lični izbor, poštujem :D
Bogami je Palermo uvijek bio i bit će zanavijek Rođeni :D
Leverage

#41356 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Lik se prima na Komšićeva prepucavanja sa svima u smislu da je to nešto pozitivno.
cvrčak_na_hedonizmu

#41357 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

palermo wrote: 27/12/2019 16:17
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 27/12/2019 14:33

Palermo je zelen da ne može biti zeleniji, ko zelembać :D no sve pet, lični izbor, poštujem :D
Bogami je Palermo uvijek bio i bit će zanavijek Rođeni :D
Pa dobro, rodjeni u zelenom dresu :D

Jeste da zvuci malo cudno, al mozda je treca garnitura ili neka retro varijanta dresova :mrgreen:
ultima_palabra

#41358 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

#prayformario
hrasno38

#41359 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

Leverage wrote: 27/12/2019 16:19 Lik se prima na Komšićeva prepucavanja sa svima u smislu da je to nešto pozitivno.
Da ja tebe nesto pitam onako opusteno........koji ces ti moj na ovoj temi kad nemas veze ni sa DF-om ni sa Zeljkom tj. mrzis i jedno i drugo. Idi boan na temu o SDP i ziv bio nemoj komentarisati sve sto postavim jer ces otici u neku stvar onako usput. "Juce" si rodio na forumu i svakom loncu si poklopac.
shbc

#41360 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shbc »

Leverage wrote: 27/12/2019 16:19 Lik se prima na Komšićeva prepucavanja sa svima u smislu da je to nešto pozitivno.
Image

Ovako ga ja zamisljam :mrgreen:
Leverage

#41361 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

hrasno38 wrote: 27/12/2019 16:24
Da ja tebe nesto pitam onako opusteno........koji ces ti moj na ovoj temi kad nemas veze ni sa DF-om ni sa Zeljkom tj. mrzis i jedno i drugo. Idi boan na temu o SDP i ziv bio nemoj komentarisati sve sto postavim jer ces otici u neku stvar onako usput. "Juce" si rodio na forumu i svakom loncu si poklopac.
Teme na forumu nisu fan klubovi.
hrasno38

#41362 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

Leverage wrote: 27/12/2019 16:38
hrasno38 wrote: 27/12/2019 16:24
Teme na forumu nisu fan klubovi.
Ma znam ja da nisu fan klubovi ali nisu ni zamisljenje da moze da dodjes na temu i seres citavo vrijeme proti onoga o kome je naslov. Toga se drzi na sportu gdje Manijaci ne idu na teme Sarajeva i obratno a ako i odu onda je to neka prijateljska rasprava a ne kenjanje po jednom ili drugom klubu. Ti si se ovdje prijavio na Klix samo da bi srao po Zeljku ali vjeruj mi momcino dzaba ti je i tebi i ovima koji sa tobom to isto rade. Mali ste vi da bi vas neko ozbiljno shvatao. Bolje vma je da se uhvatite svojih stranaka da se ne raspadnu jer su beskorisne.
Uzgred izgleda da ce sutra biti za dorucak griz i jaja u Kantonu Sarajevo. Koliko mi nije drago zbog prije svega nekih dobrih ljudi iz sestorke a prije svega Forte, Igora Stojanovica, Jasne Durakovic....toliko mi je drago generalno radi prejadnog SDP-a pa i NS. Drago mi je zbog Konakovica koji je poceo da se ponasa ko Nikita Hruscov.
Sljedeca tema je skupljanje dobrovoljnih priloga za "SDP/NS/NIP sobu za plakanje"......Od 2004 godine sam ja na ovom forumu i uvijek sam pisao protiv SDA i uvijek sam bio za lijevu opciju ali nakon ovakvih pisanja i govanluka od SDP-a postane ti jos SDA simpaticna.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#41363 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

hrasno38 wrote: 27/12/2019 16:48 Sljedeca tema je skupljanje dobrovoljnih priloga za "SDP/NS/NIP sobu za plakanje"......Od 2004 godine sam ja na ovom forumu i uvijek sam pisao protiv SDA i uvijek sam bio za lijevu opciju ali nakon ovakvih pisanja i govanluka od SDP-a postane ti jos SDA simpaticna.
Meni je drago samo zbog forumskih narikača. Sa iznimkom Franje jedino što imaju reći je "To, Dino, car ne vadi" i "Jeste li dobili sendvič"neistomišljenicimal I NIŠTA drugo njih bar 15 ne kaže, ali plaču. Forumaju u čoporu, nemaju svoj stav i mišljenje, priklanjaju se sigurnoj većini i tako sklonjeni oni su kao mangupi. To mora imati dijagnozu... A nije mi nikako drago što će otići Edin doći Mario, otići Zineta doći Sanja :D Hoću reći SDA treba biti kažnjena za sve godine mučenja koja nam je priredila ko god vladao..
ultima_palabra

#41364 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

hrasno38 wrote: 27/12/2019 16:48

Ma znam ja da nisu fan klubovi ali nisu ni zamisljenje da moze da dodjes na temu i seres citavo vrijeme proti onoga o kome je naslov. Toga se drzi na sportu gdje Manijaci ne idu na teme Sarajeva i obratno a ako i odu onda je to neka prijateljska rasprava a ne kenjanje po jednom ili drugom klubu. Ti si se ovdje prijavio na Klix samo da bi srao po Zeljku ali vjeruj mi momcino dzaba ti je i tebi i ovima koji sa tobom to isto rade. Mali ste vi da bi vas neko ozbiljno shvatao. Bolje vma je da se uhvatite svojih stranaka da se ne raspadnu jer su beskorisne.
Uzgred izgleda da ce sutra biti za dorucak griz i jaja u Kantonu Sarajevo. Koliko mi nije drago zbog prije svega nekih dobrih ljudi iz sestorke a prije svega Forte, Igora Stojanovica, Jasne Durakovic....toliko mi je drago generalno radi prejadnog SDP-a pa i NS. Drago mi je zbog Konakovica koji je poceo da se ponasa ko Nikita Hruscov.
Sljedeca tema je skupljanje dobrovoljnih priloga za "SDP/NS/NIP sobu za plakanje"......Od 2004 godine sam ja na ovom forumu i uvijek sam pisao protiv SDA i uvijek sam bio za lijevu opciju ali nakon ovakvih pisanja i govanluka od SDP-a postane ti jos SDA simpaticna.
Ja nesto mislim da ce sutra vrata zgrade biti zakljucana, neradni dan a nema zakazanih aktivnosti.

Ako hoces mozes maznuti taj griz i jaja sa Devicem i Celikom kod portira ispred zgrade.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#41365 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by izvrsni direktor »

izvrsni direktor wrote: 27/12/2019 14:11 Clanak na klixu:
Vučić upitao Komšića: Što vam smeta Strategija Srbije? Je li imate planove da uništite RS?
Opa evo posla za komsica. Hitan odgovor istocnim komsijama slijedi sutra na stranackim portalima.
Online armija spremno ceka ga komentar napise: nek si im rekao komsicu!
Oho, vec danas je stigao odgovor
Komšić odgovorio Vučiću: Smeta nam što se dio Strategije zasniva na pravu koje nemate
Vrijedan nam komsic pravo.

A evo i prikladnog komentara vec:
SamoTo

-- ma samo trpaj gospodine Komšiću samo trpaj i nevadi nek crknu dušmani od jada
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#41366 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Da, zato što se to trpaj može, valjda, reći samo Bakšiš efendiji. Tad je cool.
hrasno38

#41367 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

ultima_palabra wrote: 27/12/2019 16:58
hrasno38 wrote: 27/12/2019 16:48

Ja nesto mislim da ce sutra vrata zgrade biti zakljucana, neradni dan a nema zakazanih aktivnosti.

Ako hoces mozes maznuti taj griz i jaja sa Devicem i Celikom kod portira ispred zgrade.
ma sve more samo ako ostane poslije vas :D
zippoo87

#41368 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

Bancho wrote: 27/12/2019 09:46 Mislim da je Katarina svojim zalaganjem na forumu zasluzila da je Komsic nagradi nekim ambasadorskim mjestom, jer velika bi steta bila da ovakva intelektualna gromada ostane na nivou nekog foruma. Njena svakodnevna zrtva u Republici Sarajevo, gdje je okruzena mrskim joj neprijateljima FGR, ne smije ostati zaboravljena.
pa do nedavno je i ona bila taj fgr...navodno glasa za Nasu stranku ali navodno :lol:
izgleda da se njoj nesto u glavi preko noci okrenulo,isto kao i Komsicu...pa sada puse u druga jedra :D
pemanapemani

#41369 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

Meni je samo relevantno u kojem stanju je BiH bila 2006., kada je Komsic dobio prvi mandat, a gdje je danas.

Bilo bi fino da nam gospodin Komsic izlista svoje rezultate, a ne da cmizdri kako mu zena nema za kruh.

Drago mi je da na ovoj temi ima dokumentovano da sam bio jedan od najzescih Komsicevih simpatizera dok nije kolirao sa SDA i HDZ 2015.
Vidim, @Kata i @hrasno vode revnosno tefter. Naravno, bez trunke histerije i generaliziranja. :D
zippoo87

#41370 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

Point. wrote: 27/12/2019 14:48
Škobo Habu wrote: 27/12/2019 13:41
Point. wrote: 27/12/2019 13:12
Ulazak u NATO Savez je prvenstveno sigurica da će većiniski narod manjeg entiteta konačno odustati od države rs i shvatiti da jedino kroz državu BiH mogu težiti ka boljem.
:mrgreen:

Ovo ti mene zajebavaš?

Eno ti Srba u Crnoj Gori, pa baš teže ka zajedničkoj državi koja je pride u NATO-u.
Jebo ga ti, nisu EU i NATO merhametska udruženja pa da primaju tek tako. Postoje procedure koje države koje žele biti članice moraju ispuniti, i jedni i drugi su jasno rekli bujrum uđite al prvo ispunite te i te tačke, do vas je.
Naravno da nisu. No, za razliku od ostalog srpskog življa u okruženju, Srbi imaju entitet u BiH.
Nismo mi ni Crna Gora, koja je i pored silnih stereotopa o Crnogorcima čisto džentlimenski odjebala Beograd i Srbe kao politički faktor, nismo ni Hrvatska kojoj je Zapad dao odriješene ruke za vojnu intervenciju, niti Kosovo kome su kumovali Amerikanci na državi.

Kod nas je sve još na šahovskoj tabli, i svi povlaće svoje poteze. Zato i smatram da je punopravno članstvo u NATO-u na dugom štapu. Još manje sam optimista po pitanju ANP-a nakon ulaska SNSD-a u vlast, u čija jedra puše HDZ.
Srbi malo galame sad u CG, utišaće se uskoro. Fakat misliš da su u stanju napraviti nekakvo sranje u jednoj članici NATO Saveza ili građanski rat o kojem mašta Vulin i ekipa?

NATO, kao i Inzko i EU, se vode strategijom dogovorite se pa bujrum. Dobro se bilo šta poslalo u Brisel kad se uzme u obzir da SNSD vapi za Srbijom i Rusijom, Čović i HDZ šupljiraju u međuprostoru između Istoka i Zapada bošnjačka ubleha Bakir se uvukao Erdoganu u pakaš i još želi dublje. Jedini u toj vodećoj raji koji istinski priča o Euroatlantskim integracijama je upravo Komšić.
fino si ti ovo sa dijasporske udaljenosti uocio ali upravo to i jeste problem...sto samo PRICA a nama kolega trebaju djela,treba zasukati rukave i raditi
a kako nas Komso radi,najbolje su pokazali rezultati dok je bio u Parlamentu ...ima 100% ucinak u nuliranju...sve nule :lol: :lol:
a ni u Predsjednistvu nije puno bolji,osim sto "udara po prstima" Mileta a nekada i "lupi sakom od stol" :D
ali to je sasvim dovoljno da mu ti dajes bezrezervnu podrsku...simpatican ti lik ili volis ove ostrije sto "lupaju od stol"...samo ne volis kada to radi Konakovic,to je onda radikalizam jel :lol:
kakvi likovi ovdje pisu,ludnica
palermo

#41371 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

zippoo87 wrote: 27/12/2019 18:37
:thumbup: naravno ovi njihovi.....

moji su skroz cool :izet:
madner

#41372 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Jos uvijek branite obaranje KSa?

Cudni ljudi, bar ovi sto zive u istom.
Point.

#41373 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Point. »

Leverage wrote: 27/12/2019 14:57 Daleko besmislenije političke kreacije od RS-a su u povoljnim političkim i historijskim momentima dolazile do pune političke afirmacije. Ti jednostavno nisi u stanju da razumiješ tu notornu činjenicu.
Hajde nam ih predstavi.
RunnerX

#41374 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by RunnerX »

madner wrote: 27/12/2019 18:49 Jos uvijek branite obaranje KSa?

Cudni ljudi, bar ovi sto zive u istom.
To su ljudi koji su branili sramotnu reviziju tužbe protiv Srbije.

Samo da se ne zaboravi.
zippoo87

#41375 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

palermo wrote: 27/12/2019 18:44
zippoo87 wrote: 27/12/2019 18:37
:thumbup: naravno ovi njihovi.....

moji su skroz cool :izet:

problem na ovoj temi zadnjih dana je sto ima jedna grupa koja je stala u odbranu LAZI,PODMETANJA,SPINOVANJA,MULJANJA,KUPOVINE PAPAKA ,ovo sve sada predstavlja Zeljko Komsic glavom i bradom
dakle lik je zadnjih par godina a najvise zadnjih par mjeseci izrekao toliko lazi i gluposti,da to niko normalan ne moze svariti i prihvatiti

i onda imamo sada ta dva bloka...jedan je protiv tih lazi,neki koji su podrzavali ovog i ovakvog Komsica ali su i oni konacno progledali i shvatili i imamo ove koji ocito jos nisu progledali ili vide a zarad nekih licnih interesa brane sve ovo sto sada predstavlja ZK

sve ostalo sto neki pokusavaju ovdje spinovati je u sluzbi odbrane ssvojih licnih interesa i ZK kao kreatora lazi i cega sve ne

spinovi tipa,ko je protiv Komsica ,on je protiv NATOa su iz iste te kuhinje...pricate o NATOu kao da sutra ulazimo a ne da smo izgleda sa ovim novim "priblizavanjem" ustvari samo jos dalje od NATOa
spinujete onda da opravdate one gluposti Komsica sto je rekao u CDu...za onog hodzu,helikoptere i ostale gluposti a cijeli ovaj scenario dogovoren jos u maju 2019. i to da bude zalosno,Zeljkov koalicioni partner i tata Bake ga pokopa

dakle ovdje imamo polarizaciju na ZDRAVORAZUMNE i NEZDRAVORAZUMNE i to je sve...a neka se svako sa sobom dogovori kojoj grupi pripada,meni ne smeta...imam oci da vidim a i mozga koliko toliko da to razumijem
Post Reply