Ja bih crne martinke s malim džonom, s nekim simpa nitnicama i biserima, al ne mogu da nadjem
A ove Guess sam zapikala , i divne su mi

nova_ja wrote:Nisu ni moj stil, mislim da ćes tesko kombinovati.
Ja bih crne martinke s malim džonom, s nekim simpa nitnicama i biserima, al ne mogu da nadjem
A ove Guess sam zapikala , i divne su mi![]()
[imgg[/img]
Auuu ... jesu ....nova_ja wrote:Nisu ni moj stil, mislim da ćes tesko kombinovati.
Jel de?Ramzess Veliki wrote:
Auuu ... jesu ....
Jesu ... peta je savrsena, elegantna linija, bas vrh.nova_ja wrote:Jel de?Ramzess Veliki wrote:
Auuu ... jesu ....Bas su hot za ponekad.
A te markinke su za jeans, pletenih haljinica i naših kišurina ...
Dobre. Ja imam slične, ubij me ako se mogu sjetiti koje marke, ali su moje boje vina i materijal je pola brušena koža, pola obična koža.nova_ja wrote:Nisu ni moj stil, mislim da ćes tesko kombinovati.
Wow.. I love it!nova_ja wrote:Nisu ni moj stil, mislim da ćes tesko kombinovati.
Meni su ove stvarno fine za jesen, za šetnju, i za svaki dan. Mislim čak da ih i nije toliki problem kombinovati, ovo su tople jesenje boje. Mogu ići i na hlače/farmerice, a i na jesenske suknje.male_okice wrote:nova_ja wrote:?nova_ja wrote:Ne znam na kojoj temi da pitam, a da ne otvaramo novu:
Kakve čizme ste planirale da kupite ove jeseni/zime? Mogu i slike.
Neko prijedlog gdje bih u Sa pogledala fine martinke odnosno takav model, al malo neobičnije ne klasika?
Hvala
ja cu kupiti ove. probala sam ih prosle sedmice udobne su mi, tamaris, planika uopste nisu skupe, 99 KM
Bočno je šlic. Vjerujem da su i te divne, to je lijepa zimska boja.Euridika wrote: Dobre. Ja imam slične, ubij me ako se mogu sjetiti koje marke, ali su moje boje vina i materijal je pola brušena koža, pola obična koža.
Kako se ove sa slike obuvaju, je li šlic bočno ili straga?
https://forum.klix.ba/pitanje-u-vezi-ci ... 56623.htmlnova_ja wrote:Bočno je šlic. Vjerujem da su i te divne, to je lijepa zimska boja.Euridika wrote: Dobre. Ja imam slične, ubij me ako se mogu sjetiti koje marke, ali su moje boje vina i materijal je pola brušena koža, pola obična koža.
Kako se ove sa slike obuvaju, je li šlic bočno ili straga?![]()
Ja imam geox ove boje konjaka, al do koljena i manje pete. i bas mi je to efektna boja.
Sad trazim te martinke al nemaaapreporučivali su mi Zara al ne znam koliko je to kvalitetno za hladno vrijeme
Munlajt wrote:https://forum.klix.ba/pitanje-u-vezi-ci ... 56623.htmlnova_ja wrote:Bočno je šlic. Vjerujem da su i te divne, to je lijepa zimska boja.Euridika wrote: Dobre. Ja imam slične, ubij me ako se mogu sjetiti koje marke, ali su moje boje vina i materijal je pola brušena koža, pola obična koža.
Ja imam geox ove boje konjaka, al do koljena i manje pete. i bas mi je to efektna boja.
Sad trazim te martinke al nemaaapreporučivali su mi Zara al ne znam koliko je to kvalitetno za hladno vrijeme
Evo nađoh sliku, Tamaris su, s tim da je peta na ovim mojim malo niža od tvoje (i mrvu je deblja od tvoje), ali meni i ne trebaju previsoke, imam dovoljno svoje visinenova_ja wrote:Bočno je šlic. Vjerujem da su i te divne, to je lijepa zimska boja.Euridika wrote: Dobre. Ja imam slične, ubij me ako se mogu sjetiti koje marke, ali su moje boje vina i materijal je pola brušena koža, pola obična koža.

Okata divne su....imas li neki link da ih bolje vidimmale_okice wrote:nova_ja wrote:?nova_ja wrote:Ne znam na kojoj temi da pitam, a da ne otvaramo novu:
Kakve čizme ste planirale da kupite ove jeseni/zime? Mogu i slike.
Neko prijedlog gdje bih u Sa pogledala fine martinke odnosno takav model, al malo neobičnije ne klasika?
Hvala
ja cu kupiti ove. probala sam ih prosle sedmice udobne su mi, tamaris, planika uopste nisu skupe, 99 KM
Jesi li pazarila čizme?nova_ja wrote:Vidjala sam, divne su ti, ljepse su jos uživo![]()
U retru sam u BBI upravo i gledala i nisu lose, usle su u uzi izbor. Hvala ti
Ove Guess naručila broj, zvat će me kad dodje...Euridika wrote:Jesi li pazarila čizme?nova_ja wrote:Vidjala sam, divne su ti, ljepse su jos uživo![]()
U retru sam u BBI upravo i gledala i nisu lose, usle su u uzi izbor. Hvala ti
Baš jutros isto tako razmišljam, izašla u cipelama, a vidim neke žene već obukle čizmice. A realno i jeste jutros bilo za čizama, temperatura bila 7 stepeni.nova_ja wrote:Ove Guess naručila broj, zvat će me kad dodje...Euridika wrote:Jesi li pazarila čizme?nova_ja wrote:Vidjala sam, divne su ti, ljepse su jos uživo![]()
U retru sam u BBI upravo i gledala i nisu lose, usle su u uzi izbor. Hvala ti![]()
A ove iz Retra nisam, hoću jos da obidjem malo, tek jos dolaze zimske kolekcijeko žensko komplikovano...
Još se borim da ne obučem čizme, valjda će biti jos lijepih dana
Meni u pola 7, bilo 4 st.Euridika wrote: Baš jutros isto tako razmišljam, izašla u cipelama, a vidim neke žene već obukle čizmice. A realno i jeste jutros bilo za čizama, temperatura bila 7 stepeni.Ja se ne dam, borim se svim silama protiv zime.
Volim suvo, hladno -vrijeme , ali me zbilja nervira kada udjes u toplu prostoriju, radno mjesto, robna kuca , slasticarne i moras slojeve odjece skidati... radijatori griju- a u cizmama pakao...Nisrin wrote:Ne mogu jos cizme, tj gleznjace...bude vruce na poslu i kasnije...jeste hladno ujutro ali oksfordice mogu uvijek...cak ih vaani i zimi nose
Kod nas prva kisa kad padne, bilo ljeto, jesen, proljece svi su u cizmama i zimskim jaknama :
evo ih u kataloguvjesticanametli wrote: Okata divne su....imas li neki link da ih bolje vidim
I ja sam isto planirala kupiti u camel boji al i prošle godine sam tražila pa odustala, na kraju sam razmišljala otici u Zg pa naci nešto.she+ wrote:Moze li preporuka za kvalitetan vuneni kaput? Klasicni kroj, strukirano, do koljena il malo ispod? Il bar gdje da pogledam? Ne dam vise od 4 stoje.
Gledala sam mango online.. nakaradni im krojevi, ne kontam u cemu je fazon.

E hvala, pogledam i tu, nisam do sada.nova_ja wrote:I ja sam isto planirala kupiti u camel boji al i prošle godine sam tražila pa odustala, na kraju sam razmišljala otici u Zg pa naci nešto.
Jesi pokusala Tiffany al onaj orginalni kod Ekonomije?
Benneton ima finih al su 500pa eto... pogledaj.