Srpskih palih boraca
Narod i Pravda (Konakovic)
- moonco
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Vaga
#40501 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ulica
Srpskih palih boraca
Srpskih palih boraca
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#40502 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
mislim da je nip ojačao izlaskom ademovića. svi kompromitirani kadrovi nipa su usko povezani sa kemalom i jasminom ademovićem koji su do prije nekoliko dana kontrolirali sve unutarstranačke pozicije unutar naroda i pravde.
o kemi sam osobno uvijek imao dobro mišljenje, ali sam znao da on nije za politike i da politika i stranka nisu aid.
o kemi sam osobno uvijek imao dobro mišljenje, ali sam znao da on nije za politike i da politika i stranka nisu aid.
- Danguba
#40503 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ovako su isto razmisljali u SDA kada ih je organizovana ekipa napustila.
Hebe lud zbunjenog.
Svi dobri niko ne valja.
Hebe lud zbunjenog.
Svi dobri niko ne valja.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#40504 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
nije tada sda anapustila organizirana ekipa, vec covjek koji ima karizmu. isto se dogodilo i sdpu kada ih je napustio zeljko komsic.
velika je razlika.
ovi sto su danas napustili nip, su se prije 6 godina priklonili dini, jer su na vrijeme prepoznali njegov osobni politicki kapacitet i karizmu. nisu pogrijesili, jer su dobili pozicije koje kroz sda nikada ne bi dobili.
kada je doslo vrijeme da ih dino preispituje, onda su odlucili da napuste stranku.
evo jedno blic pitanje, ko je rusmir pobric? citam zastupnik u skupstini kantona. nikada nisam cuo za njega.
- Danguba
#40505 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Vicevi su na drugom podforumu. 
-
neraaaa
#40506 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne izmišljam.Styling wrote: ↑31/10/2025 22:17Dino nema nikakvih skandala, sve izmišljaju i pumpaju sdfa i fahrina ekipa. Nikada nije bilo ni osnovane sumnje a kamoli da je procesuiran. Prema tome, ne izmišljaj.neraaaa wrote: ↑31/10/2025 19:27 Dođe mu Memija glave, a i priče o kartelu, posebno Europol shema.
Umjesto da je pametno odigrao, on se upecao i povlačio katastrofalne poteze. Ulijetalo je iz skandala u skandal i ovo danas što se dešava sa NIP-om je bilo neminovno.
Jebiga Dino, sam si zasro stvar da valja.
Jel Europol izmišlja?
Jel pokušao Memiji namjestiti tender za samit u Neumu?
Jel se tvoj, moj, ili pak njegov pasoš našao u Sky-u?
Koliko mi je muka od SDA kadirovaca, toliko mi je muka i od NIP-a i Dine. Mislio sam da su napokon Bošnjaci dobili političara po mjeri, elokventnog, britkog, pametnog, hrabrog, kad ono isti kao i prosječan kadar iz SDA sekte. U nekim stvarima i gori. Veliko razočarenje.
Samo se nadam da u svom samoubilačkom pohodu (u političkom smislu, naravno) neće povući i ostale dvije stranke trojke.
I sad mi je jasna tolika mržnja prema SDA. Mrze ih ne zbog toga što su u SDA ološ, lopine, izdajnici, već zbog toga što su im konkurencija.
- malakh
#40507 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
dezurni saljivdzija. odnosno pokusaj saljivdzije.
- amidzazeher
#40508 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I sta ce ovi sada sto su napustili NiP, bezbeli osnovati neku svoju stranku/pokret, baš nam toga manjka 
- malakh
#40509 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
koga vise boli qurac za memiju? ohanite ba.neraaaa wrote: ↑01/11/2025 00:12Ne izmišljam.Styling wrote: ↑31/10/2025 22:17Dino nema nikakvih skandala, sve izmišljaju i pumpaju sdfa i fahrina ekipa. Nikada nije bilo ni osnovane sumnje a kamoli da je procesuiran. Prema tome, ne izmišljaj.neraaaa wrote: ↑31/10/2025 19:27 Dođe mu Memija glave, a i priče o kartelu, posebno Europol shema.
Umjesto da je pametno odigrao, on se upecao i povlačio katastrofalne poteze. Ulijetalo je iz skandala u skandal i ovo danas što se dešava sa NIP-om je bilo neminovno.
Jel Europol izmišlja?
Koliko mi je muka od SDA kadirovaca, toliko mi je muka i od NIP-a i Dine. Mislio sam da su napokon Bošnjaci dobili političara po mjeri, elokventnog, britkog, pametnog, hrabrog, kad ono isti kao i prosječan kadar iz SDA sekte. U nekim stvarima i gori. Veliko razočarenje.
Samo se nadam da u svom samoubilačkom pohodu (u političkom smislu, naravno) neće povući i ostale dvije stranke trojke.
I sad mi je jasna tolika mržnja prema SDA. Mrze ih ne zbog toga što su u SDA ološ, lopine, izdajnici, već zbog toga što su im konkurencija.
-
neraaaa
#40510 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Memija ga je politički sahranio, ili što bi rekli, došao mu glave, a sve je krenulo od slika sa umre i tendera za samit u Neumu.malakh wrote: ↑01/11/2025 00:13koga vise boli qurac za memiju? ohanite ba.neraaaa wrote: ↑01/11/2025 00:12Ne izmišljam.
Jel Europol izmišlja?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#40511 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Vala kiflu ne mogu ocima, al ako ste mu od svega nasli taj posrani tender za neum...
-
A_A_AKCIJA
-
A_A_AKCIJA
- malakh
#40514 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
pa ne kroji dino memijin zivot, niti ga gura i stima mu tendere. ako cemo bas pravo, porodica memija je prije pojave dine konakovica bila jaka. direktna linija sa alijom izetbegovicem. ratna i poslijeratna. to zna cijelo sarajevo. ili je tebi svijet poceo od pojave nipa?neraaaa wrote: ↑01/11/2025 00:15Memija ga je politički sahranio, ili što bi rekli, došao mu glave, a sve je krenulo od slika sa umre i tendera za samit u Neumu.malakh wrote: ↑01/11/2025 00:13koga vise boli qurac za memiju? ohanite ba.neraaaa wrote: ↑01/11/2025 00:12
Ne izmišljam.
Jel Europol izmišlja?
Last edited by malakh on 01/11/2025 00:23, edited 1 time in total.
-
HelaS
#40515 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Odriješit će kesu SDA, a i isti im je krojač. Neće tu biti puno filozofijeamidzazeher wrote: ↑01/11/2025 00:13 I sta ce ovi sada sto su napustili NiP, bezbeli osnovati neku svoju stranku/pokret, baš nam toga manjka![]()
- drug_profi
#40516 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Meni vala NiP sada izgleda bolje sa izlaskom ove ekipe. Ionako su radili protiv koalicije.
Biće toga još.
Biće toga još.
-
neraaaa
#40517 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ima tu Europol, pasoši, ima i dim oko Tite i Dine i finansiranja NIP-a, a gdje ima dima…
Ima i dim oko Aljazeere, al najviše sto mi bode oči su hvalospjevi o Seki, exMagistrici i exDoktorici, dok je bio u SDA.
Nemoj pljuvati pa lizati. Ili ostani pri stavu da je ona heroina ili nemoj ništa komentarisati. Najviše ne podnosim te konvertite, sto sad ovako, sad onako.
Isto tako za lobiranje. Znamo da je Bakir pustio svoje kerove pa su to uništili, kao što su i reviziju unoštili, al što će mu ona priča da se šalio? Reci jesam, neka sam, i opet ću, a ne onako. Diskreditovao je sam sebe.
A o kadriranju u KS da i ne pričam. Pitam se šta Mizur radi tu, jer je jedini koji se izdvaja iz te kaljuže. Načelnik da ga nema takvog nadaleko. Sve ostalo, katastrofa. Direktori komunalnih preduzeća užas živi, grad ko deponija, VIK svakodnevno maltretira građane isključenjima i svako jutro preko 10 ulica na spisku, ministrica za obrazovanje… (bolje da prešutim), Katica.. o njemu sam dovoljno pisao na ovom forumu.
Sam se namjestio i Bakiru i Fahri.
-
Nisamsdaali
#40518 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
NiPu najviše prigovaraju to što su izvedenica SDA fanatici DFa. Ko koga ovdje jebe 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#40519 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
a gačanimalakh wrote: ↑31/10/2025 23:58 mislim da je nip ojačao izlaskom ademovića. svi kompromitirani kadrovi nipa su usko povezani sa kemalom i jasminom ademovićem koji su do prije nekoliko dana kontrolirali sve unutarstranačke pozicije unutar naroda i pravde.
- Haris.ba
#40520 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mladji Ademovic izasao iz nipa je manje vise nerelevantno.
Sta ce sa starijim biti?
Je li se zaboravlja kada je obarao mjesecima sjednice u Domu naroda, a Dino na to u javnosti govorio da i nisu pricali odavno?
I, nece li Dino na kraju ko Bake sam sa zenom ostati u stranci i nekom verzijom Zahirage?
Sta ce sa starijim biti?
Je li se zaboravlja kada je obarao mjesecima sjednice u Domu naroda, a Dino na to u javnosti govorio da i nisu pricali odavno?
I, nece li Dino na kraju ko Bake sam sa zenom ostati u stranci i nekom verzijom Zahirage?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#40521 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
veća je zajebancija da opet ne krwnu Mandiću skakat po leđima sa opozivom 
neka se djeca još ne znaju fino igrati
neka se djeca još ne znaju fino igrati
- Haris.ba
#40522 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma Mandic bi to jedva docekao. Uvijek ima izvlakusu kad nesto nije uradjeno - bio opoziv.JoseMujica wrote: ↑01/11/2025 07:39 veća je zajebancija da opet ne krwnu Mandiću skakat po leđima sa opozivom
neka se djeca još ne znaju fino igrati![]()
I opet bi uzeo ponovljene izbore. Sda i df nemaju kandidata da valja.
-
emmir1
#40523 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dino je ostao dosljedan i nije popustio nekim drugim interesima
Po meni jos jednom pokazao da je opsti interes ispred stranackog i ispred inferesa pojedinaca
Najvece razocaranje od Dine je bilo kada je Camparu i Zvizdica doveo u stranku
Ovo sve ostalo sto mu Fahro, SDA i njihovi botovi pakuju su laži kojima ga nastoje diskreditirati
Po meni jos jednom pokazao da je opsti interes ispred stranackog i ispred inferesa pojedinaca
Najvece razocaranje od Dine je bilo kada je Camparu i Zvizdica doveo u stranku
Ovo sve ostalo sto mu Fahro, SDA i njihovi botovi pakuju su laži kojima ga nastoje diskreditirati
- Haris.ba
- Styling
#40525 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
1. Pogledaj Europolovu šemu malo bolje, i ko se sve nalazi na istoj. Indikativno je da se nakon priče o šemi pojavio šef CIA u Sarajevu i sastao s Dinom. Misliš li da bi to uradio da je Dino kompromitovan? Nakon toga utihnula priča o šemi.neraaaa wrote: ↑01/11/2025 00:12Ne izmišljam.Styling wrote: ↑31/10/2025 22:17Dino nema nikakvih skandala, sve izmišljaju i pumpaju sdfa i fahrina ekipa. Nikada nije bilo ni osnovane sumnje a kamoli da je procesuiran. Prema tome, ne izmišljaj.neraaaa wrote: ↑31/10/2025 19:27 Dođe mu Memija glave, a i priče o kartelu, posebno Europol shema.
Jel Europol izmišlja?
2. Dino nema veze sa tenderom, opet si neinformisan. Tender je vodila komisija koju je osnovalo VM u kojoj su članovi bili iz svih relevantnim ministarstava. Glavna za komisiju Borjana Krišto.
3. Pasoš se našao na SKY-u, tačno. Da li je došlo do te famozne posjete i kontakta sa kartelom, nije. Jer da jeste, SDA bi to rastelalila na sva zvona. Pokušao je kartel da se uvuče u NIP ali, avaj, nije uspjelo. Finansije rekontrolisane sve čisto k’o suza.
Imašli još nekih teorija zavjere da ih raskrinkamo?
Ako neko treba da brine zbog SKY-a, onda su to Bakir i njegova ekipa