Satovi

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Adoxxx

#4051 Re: Satovi

Post by Adoxxx »

Image

Vase misljenje o ovom satu?
rida1976

#4052 Satovi

Post by rida1976 »

Ako vec ides na quartz ganjaj onda neki citizen eco drive

Sent from my iPhone using Tapatalk
Adoxxx

#4053 Re: Satovi

Post by Adoxxx »

Ovaj mi se svidio izgledom, a i kontam da je bolji od fosila, festine...
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#4054 Re: RE: Re: Satovi

Post by konektovan »

Adoxxx wrote:Ovaj mi se svidio izgledom, a i kontam da je bolji od fosila, festine...
Bolji je sigurno, al' opet ne toliko.

poslano sa Sonija Ze
Adoxxx

#4055 Re: Satovi

Post by Adoxxx »

Image

Ima li gdje u sarajevu kupiti ovu metalnu narukvicu?
Dentist80

#4056 Re: Satovi

Post by Dentist80 »

Pozz svima..

razmisljam o kupovini nekog sata sa metalnom narukvicom od nekih 120-200€.."Problem" je u tome sto i sam neznam sta bi htjeo..
Ovdje sam vec predstavio neke od mojih skromnih satova(Fossil, Casio G Shock, Pulsar)
Gledao sam neke Seiko,Hanowa, Citizen, Junkers, Zeppelin, Orient satove..

Mada sam juce uzivo vidio i Casio M650D 1AER..koji mi se jako svidio..

Imate li vi neku preporuku??

pozz
dinao

#4057 Re: Satovi

Post by dinao »

Ne znam jel ko spominjao, nije reklama, u Ferhadiji kod slasticarne Egipat, nova trgovina satova. Imaju Tag Heuer, Longines, Rado, Hamilton..Casio, Citizen..svega.. da se razbolis. :)
rida1976

#4058 Re: Satovi

Post by rida1976 »

Radnja city time..imaju stalnu akciju -15 posto za svicarce plus ako ide na kupca koji ima pasos druge zemlje moze jos 15 posto dolje(tax free)..sat npr kojem je redovna cijena 1.500 KM uzmes za 1.050..nije lose..imaju lijep izbor satova

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
shin

#4059 Re: Satovi

Post by shin »

Dentist80 wrote:Pozz svima..

razmisljam o kupovini nekog sata sa metalnom narukvicom od nekih 120-200€.."Problem" je u tome sto i sam neznam sta bi htjeo..
Ovdje sam vec predstavio neke od mojih skromnih satova(Fossil, Casio G Shock, Pulsar)
Gledao sam neke Seiko,Hanowa, Citizen, Junkers, Zeppelin, Orient satove..

Mada sam juce uzivo vidio i Casio M650D 1AER..koji mi se jako svidio..

Imate li vi neku preporuku??

pozz
Seiko i Citizen, eventualno g-shock ako ga ne planiraš nosati na košulju.
iceman ze

#4061 Re: Satovi

Post by iceman ze »

dinao wrote:I ja trazim narukvicu za Seiko, medjutim slab je izbor u SA. A na ebayu nisu nimalo jeftine.
Ako neko zna i neku online prodavnicu za narukvice, molim za link.

Ja sam svoju gumenu platio oko 16 dolara na ebayu. Sto se tice gumenih za divere Seiko, imate ih i kod Saracevica.
ortodont

#4062 Re: Satovi

Post by ortodont »

Dugo sam bio zaljubljen i konačno došao do njega:
Image
AmirBaa

#4063 Re: Satovi

Post by AmirBaa »

http://www.ebay.com/itm/Fossil-Mens-Mac ... SwLnlWn1yw sta mislite o ovome ? U radnji u importanne-u je oko 380 km, a na ebayu bi me dosao 200 km bez carine, a i da carine dosao bi oko 300, sto je opet manje nego kod nas.
Kataklinger

#4064 Re: Satovi

Post by Kataklinger »

Imam neki Fossil sa metalnom narukvicom. Evo godina dana kako je kupljen i vec se nakupilo prljavstine. Gdje u Sa mogu odnijeti da se to sve fino ocisti i ispolira? Imam i jednu manju ogrebotinu na staklu, pod noktom nije opipljiva ali me iritira haos. Moze li se i to sanirati i gdje?
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#4065 Re: RE: Re: Satovi

Post by konektovan »

Kataklinger wrote:Imam neki Fossil sa metalnom narukvicom. Evo godina dana kako je kupljen i vec se nakupilo prljavstine. Gdje u Sa mogu odnijeti da se to sve fino ocisti i ispolira? Imam i jednu manju ogrebotinu na staklu, pod noktom nije opipljiva ali me iritira haos. Moze li se i to sanirati i gdje?
Ja sam u penny plus centrima, nailazio na one setove za poliranje ogrebotina na satovima, mobitelima, pa mozda da pokusas tako nesto nabaviti ako nisu velike ogrebotine?! Nije skupo, a pomaze kod manjih ogrebotina.

poslano sa Sonija Ze
saale

#4066 Re: Satovi

Post by saale »

Jel neko narucivao s http://www.watchshop.com/

Kakva su iskustva?
joske

#4067 Re: Satovi

Post by joske »

kakvi su satovi sa Japan movement trebam dobit jedan od US POLO ASSN :-D
Ali_G

#4068 Re: Satovi

Post by Ali_G »

Taj mehanizam je najkvalitetniji dio sata.

tusk

#4069 Re: Satovi

Post by tusk »

Gdje je najbolji izbor smart satova, konkretno Moto 360 2nd gen?
Mea_parvitas

#4070 Re: Satovi

Post by Mea_parvitas »

Prodajem sat Emporio Armani, original, NOV, ni jednom nosen. Zainteresovani pp.

Image
joske

#4071 Re: Satovi

Post by joske »

Ali_G wrote:Taj mehanizam je najkvalitetniji dio sata.

hvala na odgovoru :thumbup:
klixo

#4072 Re: Satovi

Post by klixo »

Posto sam duduk sto se tice satova neka mi neko preporuci sat za maldju musku visoku i krupnu(ne debelu) osobu.
Pretpostavljam da treba malo veci satic ? :mrgreen:
Nista too fancy , samo softly classy...tako nekako :mrgreen:

Budzet 300-500 KM
iceman ze

#4073 Re: Satovi

Post by iceman ze »

Kakav je mehanizam Ronda 515 Quartz? Hvala
anonimni clan

#4074 Re: Satovi

Post by anonimni clan »

klixo wrote:Posto sam duduk sto se tice satova neka mi neko preporuci sat za maldju musku visoku i krupnu(ne debelu) osobu.

Budzet 300-500 KM
Satovi se ne kupuju pa izgledu a jos manje po velicini osobe koja bi ga trebala nositi.
Sat nije dio garderobe ….satovi nemaju velicinu kao cipele ili kosulja….
Sat je stvar individualnosti …..ukusa slicno kao sto je i nakit.
Sat je davno prestao biti komad metala koji pokazuje vrijeme……a isto tako davno postao olicenje individualnosti i ukusa onoga ko ga nosi.
Satovi ili odredjeni modeli se nose shodno prilici i tako postoje satovi sportskog izgleda i to vise njih razlicitih cak i po vrsti sporta ,satovi klasicnog izgleda i oblika …satovi za svakodnevnu upotrebu …satovi koji imaju vise razlicitih funkcija ….satovi koji su namjenjeni za djecu …odrasle ….muskarce … za zene ….i opet razliciti satovi za razlicite ukuse …sa ovakvim kazaljkama …sa onakim ciferblatime ….sa ovakvom bojom metala …sa onakvom naruvicom…sa onakvim kaisem………...
Toliko razlicitosti ….toliko mogucnosti ….sa toliko mogucnosti za individualnost ….da svako ko nosi sat ima neki svoj stil ili neki svoj osjecaj za sat kao sto ima i za cipele , kosulju,ili hlace ….za auto…za vrstu pica …za vrstu muzike …za zanr filmova ….za sve ono sto ga cini onakvim kakav jeste kao individua ili osoba onakva kakvom je poznajemo.

I sad se pojavi neko kao s neba i trazi preporuku za sat za maldju musku visoku i krupnu(ne debelu) osobu. !?
E jbg :run:
Norm

#4075 Re: Satovi

Post by Norm »

anonimni clan wrote:
klixo wrote:Posto sam duduk sto se tice satova neka mi neko preporuci sat za maldju musku visoku i krupnu(ne debelu) osobu.

Budzet 300-500 KM
Satovi se ne kupuju pa izgledu a jos manje po velicini osobe koja bi ga trebala nositi.
Sat nije dio garderobe ….satovi nemaju velicinu kao cipele ili kosulja….
Sat je stvar individualnosti …..ukusa slicno kao sto je i nakit.
Sat je davno prestao biti komad metala koji pokazuje vrijeme……a isto tako davno postao olicenje individualnosti i ukusa onoga ko ga nosi.
Satovi ili odredjeni modeli se nose shodno prilici i tako postoje satovi sportskog izgleda i to vise njih razlicitih cak i po vrsti sporta ,satovi klasicnog izgleda i oblika …satovi za svakodnevnu upotrebu …satovi koji imaju vise razlicitih funkcija ….satovi koji su namjenjeni za djecu …odrasle ….muskarce … za zene ….i opet razliciti satovi za razlicite ukuse …sa ovakvim kazaljkama …sa onakim ciferblatime ….sa ovakvom bojom metala …sa onakvom naruvicom…sa onakvim kaisem………...
Toliko razlicitosti ….toliko mogucnosti ….sa toliko mogucnosti za individualnost ….da svako ko nosi sat ima neki svoj stil ili neki svoj osjecaj za sat kao sto ima i za cipele , kosulju,ili hlace ….za auto…za vrstu pica …za vrstu muzike …za zanr filmova ….za sve ono sto ga cini onakvim kakav jeste kao individua ili osoba onakva kakvom je poznajemo.

I sad se pojavi neko kao s neba i trazi preporuku za sat za maldju musku visoku i krupnu(ne debelu) osobu. !?
E jbg :run:
...anonimni, easy, ne se nervirati...Pozdrav!
Post Reply