Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Inače, Fossil satovi imaju najljepše modele za cijenu od 200 do 400 KM (imam 3 njihova modela), i puno su mi ljepšii od ovih gore navedenih Citizen modela.
No, opet, sve je stvar ukusa
Ne kupuj te crne satove. To je premaz koji i na kvalitetnim satovima pravi probleme, a kamoli na Fossilu. Ako vec Fossil onda neki obicne metalne boje.
Inače, Fossil satovi imaju najljepše modele za cijenu od 200 do 400 KM (imam 3 njihova modela), i puno su mi ljepšii od ovih gore navedenih Citizen modela.
No, opet, sve je stvar ukusa
I ja sam imao par fossil satova, i jako su dobro sluzili. Neke sam proslijedio dalje, a jos jedan je kod mene. Izuzetno pouzdani, a nisu puno placeni jer su kupljeni po fabrickim cijenama.
rida1976 wrote:Ne valja. Za tu cijenu idi na Citizen Eco-Drive. Provjereni quartz mehanizmi plus nema potrebe za mijenjanjem baterije. Evo primjera nekih
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gdje ima ovaj citizen, sa prve slike za 135 eura????
MMM1977 wrote:Hocu da suprugi kupim solidan sat, ima li neki prijedlog? Budzet do 2000 km
Malo je nezgodno uzimati stvari zeni a ne znati sta preferira. Ako voli vece satove koji se mogu svakodnevno nositi onda je Citizen Eco Drive FC0000-59D jako dobar izbor. Uzeo ja zeni prije 3 godine i radi bezprijekorno. Ovo je jedan od vecih zenskih satova sa 39 mm a uz to je radio controlled sat tj. dobija atomic signal svake veceri tako da je tacan u stotinku. Otporan na vodu 100m uz safirno staklo. Uz taj Eco Drive ovaj solarni nikad ne treba bateriju.
Ako voli modne satove onda se mani tih Fossil satova, Calvin Kleina itd. Ako vec uzimas sat, uzmi kvalitetan koji ce joj sluziti dugi niz godina. Sto se tice tih fashion satova, za 2000 km mozes uzeti Movado sat koji je po meni jedan od boljih dizajnerskih satova a kvarcni modeli se daju naci povoljnije. Movado Bold serija ima jeftinije modele a daju sa uzeti i sa Swarowski kristalima. Jedan od primjera je:
Dati 2000 KM za sat i uzeti CK, Emporio i slične marke može samo budala. Za te pare se uzima marka sa tradicijom. A i u low budget varijanti, prije bih gledao Fossil, Festinu, Citizen nego te gore šminkerske marke.
Dr Baltazar wrote:Dati 2000 KM za sat i uzeti CK, Emporio i slične marke može samo budala. Za te pare se uzima marka sa tradicijom. A i u low budget varijanti, prije bih gledao Fossil, Festinu, Citizen nego te gore šminkerske marke.
Ovo je za one sto nisu puno pri kesu a zeljeli bi da obraduju hanumu. Ako imaju nekoga u Njemackoj onda je ovo odlican deal, za duplo losije satove ovdje ce platiti 3x vise, po 500, 600 KM.
Ako je bas da se potrosi 2milje moze se naci i Longines, Tag... Doduse bez stoperica, prilicno klasicnog dizajna, al markirani[emoji4]
Sve zavisi sta gospodja voli
Ja bih uzeo Longinesa. Iako su oba švicarski satovi, Longines će sa tim automatik modelom duže čuvati cijenu. Isto tako, crna boja diala nije baš poželjnija kod žena koje vole svijetlije boje u pozadini.
Hvala ti na odgovoru. Ako se na mene odnosio i drugi dio odgovora o crnoj podlozi drugog sata vjerovatno si me pomješao sa nekim od forumaša koji su napisali poruke poslije mene. U mom slučaju ja sat dobijam na poklon pa zato ovako detaljno i istražujem. Nebitno, ali čisto da se zna.
MHAB wrote:Hvala ti na odgovoru. Ako se na mene odnosio i drugi dio odgovora o crnoj podlozi drugog sata vjerovatno si me pomješao sa nekim od forumaša koji su napisali poruke poslije mene. U mom slučaju ja sat dobijam na poklon pa zato ovako detaljno i istražujem. Nebitno, ali čisto da se zna.
Polupao lončiće! Odgovor je bio za onog što je tražio savjet za uzimanje sata supruzi mada mi je na prvu ruku bilo sumnjivo jer su oba sata izgledala kao muški satovi.
Ma taj Longines je pravo dobar a uvijek će držati vrijednost dok kvarcnom satu cijena brzo pada.
Već dugo pratim temu i vidim da ima jako stručnih ljudi ovdje pa bi mi trebala mala pomoć. Imam par satova muških koje bih želio malo utegnuti (narukvicu, staklo i sve što dolazi uz sat). Ko to najbolje radi u Sarajevu ?
I pitanje za jedan sat za kojeg ne znam ni odakle mi u kući. Sat je brenda Elements New York i zanima me vrijedi li to šta i kakav je mehanizam u njemu.
Imaš ih nekoliko na Baščaršiji koji su veoma dobri.
Moraš sam da se godiš za cijenu.
Meni je uzeo 3 KM za skraćivanje narukvice. Veoma sam zadovoljan!!!
kr0 0ss wrote:Imaš ih nekoliko na Baščaršiji koji su veoma dobri.
Moraš sam da se godiš za cijenu.
Meni je uzeo 3 KM za skraćivanje narukvice. Veoma sam zadovoljan!!!
Može li preporuka za tih par jer njih tamo ima dosta.