saramara wrote:Pa brate nisam ja debil ja se mogu praviti budala i reći sve je bajno (što sam primijetio da je kod vas generalno zaludjenost Amarom iako će on jedini iz cijele priče izaći dobar) ali i vrapci na grani znaju da nije dobro. I ja sam svjestan od prvog dana da je ono bila samo ubleha i prevara ali je raju povuklo, malo se i rezultat na početku poklopio da bi poslije bilo šta je bilo. I afera sa gladju i ovim je instruirana i isforsirana kako bi se neke druge sile predstavile ljudinama i spasiocima ali ja se ne stidim to priznati, reći napisati. A vama je problem da napišete da su se Amar i Cviko rastalili od vaših para za "retro dresove", da se ne zna gdje je prva rata od Džeke da visi negdje u zraku, da je pare od UEFE od prošle godine uzeo Amar lično za svoje hirove, da su se radnici nakon toga pobunili jer nisu dobili dinara plata pa da su se pare od Bekrića bukvalno sakrile od Burduša, da bi se dalo tim ljudima nešto, da pola ekipe koja je u klubu je protiv Amara i njegovog ponašanja i to svi vi koji hoćete da znate znate ali ne pišete.
Isto kao što i dosta ljudi ne podržava BP ali ih prećutno da kažem pušta da vide dokle i kako idu. Sarajevo se diglo u zadnje vrijeme i stasava i tu se vide pomaci ali nikada u životu me neće proganjati sljepilo koje kod vas vlada.
Pojam drskosti Burduša je Lazar Popović. Ali vi to zamotate i kažete da je simpatično pa neka je neka vam bude i dalje
Navijačka scena
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#401 Re: Navijačka prepucavanja
-
LSD
#402 Re: Navijačka prepucavanja
Šta bolan autonomneThe 51st State wrote:ne prosipaj se vise nego sto jesi, sve i jedna odluka hordi zla je i tada kao i sada, autonomna, jeste majstori za izvrtanje cinjenica, to vam niko ne moze osporiti, zato ste i simpaticni ko prosjecan gnom.LSD wrote:Samo kažem: Svaka cast onim hordašima i pitarima (bilo ih je na sjeveru) koji su došli tu noc na Grbavicu da daju podršku svom klubu i koji nisu popušili Blekijev šupljak...te poštujem (koji god da su, a možda ih ima i ovdje na forumu) i njima svaka cast.
-
saramara
#403 Re: Navijačka prepucavanja
Ja ne znam kako ti to na to gledaš vjerovatno navijački i drugim očima. Ali vjeruj sve je to jedno isto kolo. Sabahudin - nijaz - Amar osovina iz one prošle ekipe se i vratila prije dvije godine i nastavila sa radom i meni je to dovoljno. Medjutim ima sada jedna razlika a to je da dosta bliskih ljudi Osimu sada nema strpljenja za njega i njegove hirove. sada je glupo da javno spominjem imena ali i sam si rekao da si svjestan nekih stvari. A sve ovo sam rekao samo na prozivanje za tri mambe kako rekoste. ne bih svakako ni ulazio u polemike jer znam da je nemoguće da se sada nekome kaže da je to tako jednako kao ni 2001-, 2002-e nij emoglo dok vam onda forumi nisu preplavljeni bili sa pekarom iz Goražda Višegrada ili čega već.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#404 Re: Navijačka prepucavanja
ti se fakat ne pravis lud !LSD wrote:Šta bolan autonomneThe 51st State wrote:ne prosipaj se vise nego sto jesi, sve i jedna odluka hordi zla je i tada kao i sada, autonomna, jeste majstori za izvrtanje cinjenica, to vam niko ne moze osporiti, zato ste i simpaticni ko prosjecan gnom.LSD wrote:Samo kažem: Svaka cast onim hordašima i pitarima (bilo ih je na sjeveru) koji su došli tu noc na Grbavicu da daju podršku svom klubu i koji nisu popušili Blekijev šupljak...te poštujem (koji god da su, a možda ih ima i ovdje na forumu) i njima svaka cast.iskreno receno, te odluke hordi zla su karina živa i zayebancija obicna...i ne bi se trebao ponostiti sa tim glupostima, vec bi se trebao distancirati od toga.
-
The 51st State
#405 Re: Navijačka prepucavanja
ako je tebi karina, sto smo trazili humane uslove, udure.LSD wrote:Šta bolan autonomneThe 51st State wrote:ne prosipaj se vise nego sto jesi, sve i jedna odluka hordi zla je i tada kao i sada, autonomna, jeste majstori za izvrtanje cinjenica, to vam niko ne moze osporiti, zato ste i simpaticni ko prosjecan gnom.LSD wrote:Samo kažem: Svaka cast onim hordašima i pitarima (bilo ih je na sjeveru) koji su došli tu noc na Grbavicu da daju podršku svom klubu i koji nisu popušili Blekijev šupljak...te poštujem (koji god da su, a možda ih ima i ovdje na forumu) i njima svaka cast.iskreno receno, te odluke hordi zla su karina živa i zayebancija obicna...i ne bi se trebao ponostiti sa tim glupostima, vec bi se trebao distancirati od toga.
- nemam_ideje
#406 Re: Navijačka prepucavanja
manijak1 wrote:Čitajući ovopomisliću da su na strateškim mjestima njihovi ljudi
![]()
Ali da kad ne znaju šta će više onda padaju uvrede najnižeg tipa , mahalanja iz kafića prepričana od slučajnih prolaznika .
Al što @saramara izli žuč na temi, iznenadih se. Da je baš nešto tačno napisao bilo bi lijepo. Čuj Amar i Cviko se rastalili od retro dresova a to Bukijev projekat
Bolest je napredovala
- nemam_ideje
#407 Re: Navijačka prepucavanja
Ako krov spada u humane uslove, onda ste humanistiThe 51st State wrote:
ako je tebi karina, sto smo trazili humane uslove, udure.
-
saramara
#408 Re: Navijačka prepucavanja
Pitaj tog što je njegov projekat gdje su pare 
I ja sam out iz ovog jer ja dokazivati vama greške vaše uprave a vi meni naše nema potrebe stvarno ni meni ni vama želim vam sve najbolje i da budete na mjestu gdje ste uvijek i bili
I ja sam out iz ovog jer ja dokazivati vama greške vaše uprave a vi meni naše nema potrebe stvarno ni meni ni vama želim vam sve najbolje i da budete na mjestu gdje ste uvijek i bili
Last edited by saramara on 17/08/2011 20:32, edited 1 time in total.
-
The 51st State
#409 Re: Navijačka prepucavanja
samo mi cire u cijoj si frakciji, buhtlaskoj ili piromanskoj?nemam_ideje wrote:Ako krov spada u humane uslove, onda ste humanistiThe 51st State wrote:
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#410 Re: Navijačka prepucavanja
internet huliganskoj
- nemam_ideje
#411 Re: Navijačka prepucavanja
Znaš da si se zajeboleet wrote:internet huliganskoj
-
LSD
#412 Re: Navijačka prepucavanja
51....Ne , nemoj tu pricu sad potezati...nije fer...humani uslovi
ma daj ba 51, 15 godina ste pohodili iste sektore i imali iste uslove i nije bilo price o dehumanizaciji...oko yebenog slova 0 ste napravili citav cirkus....zapravo par jeftinih varalica koji su to jedva docekali da sebi naprave brzinski posao.
Šuplja je to prica sve bila, to sam ti rekao i onda kad je bilo friško, ako se sjecas
Šuplja je to prica sve bila, to sam ti rekao i onda kad je bilo friško, ako se sjecas
Last edited by LSD on 17/08/2011 20:35, edited 1 time in total.
- nemam_ideje
#413 Re: Navijačka prepucavanja
tuJ sam, oni ti ga puše Zijade iz LukomiraThe 51st State wrote:samo mi cire u cijoj si frakciji, buhtlaskoj ili piromanskoj?nemam_ideje wrote:Ako krov spada u humane uslove, onda ste humanistiThe 51st State wrote:
-
The 51st State
#414 Re: Navijačka prepucavanja
pravi si grohotlija..., no to ti jedino i preostaje, da ne bi plako kad vidis koga slijedis...tuJ sam, oni ti ga puše Zijade iz Lukomira
- nemam_ideje
#415 Re: Navijačka prepucavanja
Što gledaš ljude prema sebi. Ako si ti mlad i naivan, doduše nisi jedini, većina vas je takva, što bih i ja morao takav biti.
Ako tebi treba neko da ti govori šta da radiš nemoj automatski smatrati da su svi takvi. Neki koriste mozak i ne vjeruju baš u sve što im pričaju drugi
Ako tebi treba neko da ti govori šta da radiš nemoj automatski smatrati da su svi takvi. Neki koriste mozak i ne vjeruju baš u sve što im pričaju drugi
- jeza u ledja
#416 Re: Navijačka prepucavanja
Zar ne vidis da je prosla ljude furka zajebavanja na ovoj temi?
Satima niko nista ne pise, ali zato si ti tu.
Vidi se da si pravi navijac.
Satima niko nista ne pise, ali zato si ti tu.
Vidi se da si pravi navijac.
- nemam_ideje
#417 Re: Navijačka prepucavanja
Zato ti sve znaš i meritoran si da objasniš šta se dešava.
Vidi se da si pravi "čovjek"
Vidi se da si pravi "čovjek"
-
Ismiro
#418 Re: Navijačka prepucavanja
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=22562
Gledalaca : 15 000
http://www.sutra.ba/novost/38126/Zeljez ... el-Aviv-02
Gledalaca : 12 000
Znam da nije bas najmjerodavniji scsport.ba kao portal, ali et pretrazi ti druge.
Tu je i slika sa Orebra, a Spartu ne trazi to vec nije lijepo
http://www.fksinfo.com/slike/sarajevo_o ... ma_vel.jpg
- smurf
#419 Re: Navijačka prepucavanja
Mozda je covjek mislio na gostujuce navijace, fakat su ih imali puno vise nego mi, a ruku na srce i njih je bilo vise na gostujucim utakmicama ove Euro turneje.
- JThomas
#420 Re: Navijačka prepucavanja
izvući ćemo i mi nekad protivnika na evropskom kontinentu!
jal ove sad godine, jal sljedeće, jal one tamo...
jal ove sad godine, jal sljedeće, jal one tamo...
- ganjeta
#421 Re: Navijačka prepucavanja
A sto da ne tražim Spartu ? Jel' zato što nas je bilo duplo više protiv Maccabia u odnosu na vas protiv Sparte!?Ismiro wrote:http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=22562
Gledalaca : 15 000
http://www.sutra.ba/novost/38126/Zeljez ... el-Aviv-02
Gledalaca : 12 000
Znam da nije bas najmjerodavniji scsport.ba kao portal, ali et pretrazi ti druge.
Tu je i slika sa Orebra, a Spartu ne trazi to vec nije lijepo
http://www.fksinfo.com/slike/sarajevo_o ... ma_vel.jpg
-
north
#422 Re: Navijačka prepucavanja
Ovaj ganjeta se baš pravi blesav....i još postavlja kako je nekome šuknuo...niđe veze....valjda će drugi put razmisliti prije nego šta napiše.....
-
saabsa
#423 Re: Navijačka prepucavanja
ŽELJEZNIČAR – HAPOEL TA 0:1
0:1 Da Silva 76'
SARAJEVO – Stadion Asim Ferhatović Hase. Gledalaca: oko 5.000.
Nogometaši Sarajeva u revanš utakmici 3. kola kvalifikacija Evropske lige večeras su na stadionu "Asim Ferhatović Hase" pored oko 7.000 gledalaca poraženi od Sparte iz Praga sa 0:2 (0:2).
Nogometaši Sarajeva u revanš utakmici 3. kola kvalifikacija Evropske lige večeras su na stadionu "Asim Ferhatović Hase" pored oko 7.000 gledalaca poraženi od Sparte iz Praga sa 0:2 (0:2).
-
north
#424 Re: Navijačka prepucavanja
Nemoj tako, dečko poredi utakmicu Sarajevo - Sparta i Željezničar Maccabi....i tu pokazuje kako je šuknuo...saabsa wrote:ŽELJEZNIČAR – HAPOEL TA 0:1
Šta ima veze što je na utakmici Sarajevo - Orebro bilo najviše gledalaca.....
- ganjeta
#425 Re: Navijačka prepucavanja
Jel' se vi pravite ćoravi pored očiju ili ste da ne kažem nešto teže?!
Jel' ovo izjavio dotični :
jest krvnih zrnaca
.
U drugom pretkolu vas više 3 milje.Pošteno.
U trećem pretkolu nas više 7 milja.
Kako je onda vas bilo više u pretkolima evropske lige kako izjavi baltazar? Kojom računicom? Nekom divovskom
Jel' ovo izjavio dotični :
Znači bilo vas je više u pretkolima evropske ligeBaltazar_khan wrote:a i ove sezone u pretkolima evropske lige nas je bilo više na koševu od vas.
U drugom pretkolu vas više 3 milje.Pošteno.
U trećem pretkolu nas više 7 milja.
Kako je onda vas bilo više u pretkolima evropske lige kako izjavi baltazar? Kojom računicom? Nekom divovskom