NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Locked
dale cooper

#401 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by dale cooper »

NightSkyWalker wrote:Sta god on da uradi, dobro je, jer je nasa boja.
Naravno, to je ta logika glasačke baze SDA (i ostalih nacionalnih stranaka) koja je i
dovela ovu zemlju do ruba propasti. Neka je naš pa makar bio i najveći lopov.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#402 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by plain vanilla »

NightSkyWalker wrote:
plain vanilla wrote:
Zlaja, sa svim svojim manama, je najbolji od svih lidera stranaka u BiH.
Evo, sta sam rekao. U sridu. :wink:
nemoj da mi rezhes postove :oops:

ne budi trol, odgovori na pitanje
lider koje partije u BiH je sposobniji od zlaje?
srklet

#403 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by srklet »

Koolin1 wrote:
srklet wrote:
Koolin1 wrote: Mlad sam, i zivim izvan BIH vec duze vrijeme...ali godinama pratim politicku scenu u BIH preko novina i web portala... i moram priznati da me niko nije odusevio kao Zlatko i SDP
ova emisija pokazuje koliko je covjek pametan i da ima jasne ciljeve i spreman je na sve da te ciljeve sprovede u djelo...cak i to da bude opozicija. dok bi mnogi pristali na sve za fotelju...
nisam jos nikada izasao na izbore i jos nikad nisam glasao...al od danas SDP ima jos jednog novog glasaca...nadam se samo da to i drugi vide...
Da mlad si.

Vjeruj mi mladicu ovaj covjek je i mene tako odusevljavao prije desetak i vise godina.
A danas, danas mu zaista ni face ne mogu gledati. Ne znam zasto, volio bih da mi neko objasni sta je u njemu tako odbojno i pored, relativno prihvatljive price.
Ali i ta "prihvatljiva" prica je za pricu...
Nema veze, fino je to kad se u nekoga zatreskas, ne bih da ti kvarim to stanje.
Potpuno razumljivo, nebi bio prvi put da pogrijesim...dali ce i sad biti moja lose procjena neznam...vrijeme ce pokazati... samo volio bi znati tko je za tebe bolje rijesenje od njega i njegove partije? jer sve sto sam do sad procito i vidio o BH politicarima mi je toliko jadno da nikad nisam ni pomislio izaci i glasati za nekog od njih... po onom sto sam ja vidio i onoliko koliko sam ja upucen, Zlatko je najbolje rijesenje. Posto si iskusni volio bi znati dali ima neko koga smatras boljim rijesenjem za BIH?
Posto vidim da si fin, sto je na ovom forumu rijetkost, kratko cu ti odgovoriti:

Bolje rjesenje od Njega i Njegove partije bi bila - NJEGOVA PARTIJA BEZ NJEGA.

Na mnogim mjestima i u mnogim raspravama oko SDP ces upravo to cuti.
A kako je SDP i pored njega takvog dobio ovoliko glasova je veoma lako odgovoriti - ovdje ti niko ne osvaja glasove vec okuplja odbjegle iz drugih partija. Tako da ovdje imamo ovu tragikomicnu klackalicu - SBIH uzme od SDA, pa ond SDA od SBIH, pa onda SDP uzme malo od njih, pa onda se pojavi Radoncic pa uzme malo od SDA i potpuno uzme od SBIH a SDP se vrati na staro...i tako ti se to vrti od izbora do izbora.
Ali nasa najveca nesreca je da niko ne prebacije u drugi entitet i u druge narode.

Zapamti ovo i razmisli sad onako objektivno sta je u svemu ovome SDP - bosanska ili bosnjacka partija?
Kad on jednog dana ode, ako se to ikada desi, ispostavice se strasna stvar - SDP je mogao biti i tamo gdje ga nema u RS i u "hrvatskim" podrucjima i mogao je biti bosanska stranka. A to je jedino bitno, sve drugo je beskorisno.

Oduzi a odgovor ti je, ponavljam, ovo gore - kako da vjerujemo covjeku koji ne vjeruje nikome osim sebi.
plain vanilla

#404 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by plain vanilla »

zagazaga wrote:
plain vanilla wrote:
Zlaja, sa svim svojim manama, je najbolji od svih lidera stranaka u BiH.

Ako grijesim, reci ziv bio jasno i glasno,predsjednik koje stranke u BiH je bolji od Zlaje?????
pa hare......hem je leeeep hem pametan, pa sta da ti pricam :roll:
nije vala ni lep, stari je od onih mojih djuturma :lol:
NightSkyWalker

#405 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by NightSkyWalker »

dale cooper wrote:
Naravno, to je ta logika glasačke baze SDA (i ostalih nacionalnih stranaka) koja je i
Eto vidi se da ni SDP-ovci nisu nista bolji. Crveni kriminal je cool.

Ja sam glasac SDA, ali ovoga puta smatram da ne traba da budu u vlasti. Usrali su motku.
plain vanilla

#406 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by plain vanilla »

NightSkyWalker wrote:
dale cooper wrote:

Ja sam glasac SDA, ali ovoga puta smatram da ne traba da budu u vlasti. Usrali su motku.
jel Tihic bolji od Zlaje?
MrMaliJoe

#407 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by MrMaliJoe »

NightSkyWalker wrote:
dale cooper wrote:

To je bilo tako teško za provaliti. Jesi li Tihićev ili Šajin tj. Juniorov ! :D
Last edited by MrMaliJoe on 30/01/2011 23:15, edited 1 time in total.
klixober

#408 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by klixober »

srklet wrote:
Zapamti ovo i razmisli sad onako objektivno sta je u svemu ovome SDP - bosanska ili bosnjacka partija?
Kad on jednog dana ode, ako se to ikada desi, ispostavice se strasna stvar - SDP je mogao biti i tamo gdje ga nema u RS i u "hrvatskim" podrucjima i mogao je biti bosanska stranka. A to je jedino bitno, sve drugo je beskorisno.

Oduzi a odgovor ti je, ponavljam, ovo gore - kako da vjerujemo covjeku koji ne vjeruje nikome osim sebi.
Vidimo kako je NS(mahom bivši sdp-ovci koji su furali priču da bi SDP bio super,samo da nema Z.L.) prošla u RS, ili zapadnoj Hercegovini. Nema ih! U Rudom, rodnom mjestu predsjednika stranke 42 glasa.
Šuplja je priča da je to do Lagumdžije.
dale cooper

#409 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by dale cooper »

NightSkyWalker wrote:
dale cooper wrote:

Ja svoj glas dajem ili ne dajem po zaslugama. Ti smatraš da SDA ne treba da bude u vlasti jer su
zasrali, ali opet si glasao za njih. Gdje je tu logika?
NightSkyWalker

#410 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by NightSkyWalker »

plain vanilla wrote: lider koje partije u BiH je sposobniji od zlaje?
Ovdje nije rijec o tome ko je sposobniji, vec o time sta se kome oprasta. Mozda Zlaja jeste najsposobniji(?), ali je li to razlog da budes njegov vjerni stopostotni sljedbenik. U tome je fazon. Ovdje je u igri ko je nasa boja a ne ko je sposobniji. I siguran sam da u drzavi ima puno boljih i sposobnijih od svih dosadasnjih politicara zajedno, ali nisu u politici i nemaju infrastrukturu za bavljenje politikom.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#411 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by -LIBERO- »

Najjaca izjava gosp.Zlatka Lagumdzije u ovom izdanju:
(prafraziram).."...ja sam poznavao Josipovica i bio dobar sa njim i prije nego sto sam na izborima dobio ovih 300.000 glasova..."

Gdje si (crni) Zlatko na ovim izborima TI dobio tih 300.000 glasova. Jesi,VALJDA, mislio SDP kao partija... :D

Imperator Zlatan drugi Lagumdzija VELICANSTVENI :dance: :lol: :run:
NightSkyWalker

#412 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by NightSkyWalker »

dale cooper wrote:
Ja svoj glas dajem ili ne dajem po zaslugama. Ti smatraš da SDA ne treba da bude u vlasti jer su
Nisam galasao ni za koga ovaj put, jer necu da budem dio lopovluka, ni ove ni one boje.
klixober

#413 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by klixober »

NightSkyWalker wrote:
Ovdje nije rijec o tome ko je sposobniji, vec o time sta se kome oprasta. Mozda Zlaja jeste najsposobniji(?), ali je li to razlog da budes njegov vjerni stopostotni sljedbenik. U tome je fazon. Ovdje je u igri ko je nasa boja a ne ko je sposobniji. I siguran sam da u drzavi ima puno boljih i sposobnijih od svih dosadasnjih politicara zajedno, ali nisu u politici i nemaju infrastrukturu za bavljenje politikom.
Za koje si ti sposobne glasao? Navedi stranku i ličnosti...
MrMaliJoe

#414 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by MrMaliJoe »

NightSkyWalker wrote:
Ej LJudi pošalite mi onaj smajlić kada SE MALI ŽUTI UDARI U ČELO.
klixober

#415 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by klixober »

-LIBERO- wrote:Najjaca izjava gosp.Zlatka Lagumdzije u ovom izdanju:
(prafraziram).."...ja sam poznavao Josipovica i bio dobar sa njim i prije nego sto sam na izborima dobio ovih 300.000 glasova..."

Gdje si (crni) Zlatko na ovim izborima TI dobio tih 300.000 glasova. Jesi,VALJDA, mislio SDP kao partija... :D

Imperator Zlatan drugi Lagumdzija VELICANSTVENI :dance: :lol: :run:
Na izborima za parlament BiH?
NightSkyWalker

#416 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by NightSkyWalker »

plain vanilla wrote: jel Tihic bolji od Zlaje?
Ja dajem glas onome za koga znam da je dobar insan i da ce pokrenuti stvari na bolje, a ne za onog ko je sposobniji. Sloba je bio sposoban politicar, pa ne znaci da bi trebalo glasati za njega.
Komrad

#417 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by Komrad »

NightSkyWalker wrote:
Ja dajem glas onome za koga znam da je dobar insan i da ce pokrenuti stvari na bolje, a ne za onog ko je sposobniji. Sloba je bio sposoban politicar, pa ne znaci da bi trebalo glasati za njega.
kako ce pokrenuti stvari na bolje ako nije sposoban
plain vanilla

#418 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by plain vanilla »

NightSkyWalker wrote:
Pa ja danas kritikovala Zlaju, nisi uradio domaci zadat, citaj sve
Ali to ne mijenja cinjenicu da je najsposobniji lider u BiH. I tebi rekoh maloprije, bolji je Zlaja s koferom nego Tihi i Bakir, Covic i Ljubic, Dodik ili....

To je ono sto vi ne mozete podnijeti, zavist je cudo, zaslijepila vas mrznja
plain vanilla

#419 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by plain vanilla »

NightSkyWalker wrote:
Tihic i Bakir su bas dobri insani.
aferim :skoljka:
Koolin1

#420 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by Koolin1 »

srklet wrote:
Bolje rjesenje od Njega i Njegove partije bi bila - NJEGOVA PARTIJA BEZ NJEGA.

Na mnogim mjestima i u mnogim raspravama oko SDP ces upravo to cuti.
A kako je SDP i pored njega takvog dobio ovoliko glasova je veoma lako odgovoriti - ovdje ti niko ne osvaja glasove vec okuplja odbjegle iz drugih partija. Tako da ovdje imamo ovu tragikomicnu klackalicu - SBIH uzme od SDA, pa ond SDA od SBIH, pa onda SDP uzme malo od njih, pa onda se pojavi Radoncic pa uzme malo od SDA i potpuno uzme od SBIH a SDP se vrati na staro...i tako ti se to vrti od izbora do izbora.
Ali nasa najveca nesreca je da niko ne prebacije u drugi entitet i u druge narode.

[/quote]

Upravu si, vec sam nekoliko puta procito to kako bi SDP bolje funkionisala bez njega...kao sto sam vec rekao, neznam dovoljno al trudim se naucit... i hvala ti na odgovoro, ako vec pratis rad te partije 10 i kusur godina i donio si takav zakljucak onda tu stvarno ima i istine, pogotovo sto nisi prvi koji je to rekao...
njonjica

#421 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by njonjica »

NightSkyWalker wrote:

Milosevic je bio los politicar...izgubio je sve ratove koje je zapoceo.

Zbog "insana" smo imali "20 najtezih godina zajedno" :oops:
NightSkyWalker

#422 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by NightSkyWalker »

Plain, nisi ti glasala za Zlaju sto je on sposobniji, vec za njegovu boju. I tu boju ces braniti bez obzira na sve. :wink:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#423 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by -LIBERO- »

Ako neko kaze JA sam dobio 300 000 glasova onda valjda misli na sebe kao pojedinca.

Zasto nije rekao SDP je dobila 300 000 glasova?

A da ,kod vas u partiji je to svejedno,Zlatko to je SDP :dance: :mrgreen: :thumbup:
dale cooper

#424 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by dale cooper »

NightSkyWalker wrote:
dale cooper wrote:
Nisam galasao ni za koga ovaj put, jer necu da budem dio lopovluka, ni ove ni one boje.
Maloprije reče SDA glasač, ali eto sad ko nije glasao za njih. Šta se to kod njih toliko promijenilo u odnosu na
zadnjih par izbora, da te je natjeralo da ne glasaš za njih?
emigrazione

#425 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija

Post by emigrazione »

Po cemu je zlaya uopste uspjesan, ili uspjesniji od ostalih?
Locked