Naravno, to je ta logika glasačke baze SDA (i ostalih nacionalnih stranaka) koja je iNightSkyWalker wrote:Sta god on da uradi, dobro je, jer je nasa boja.
dovela ovu zemlju do ruba propasti. Neka je naš pa makar bio i najveći lopov.
Naravno, to je ta logika glasačke baze SDA (i ostalih nacionalnih stranaka) koja je iNightSkyWalker wrote:Sta god on da uradi, dobro je, jer je nasa boja.
nemoj da mi rezhes postoveNightSkyWalker wrote:Evo, sta sam rekao. U sridu.plain vanilla wrote:Zlaja, sa svim svojim manama, je najbolji od svih lidera stranaka u BiH.NightSkyWalker wrote:Sta god on da uradi, dobro je, jer je nasa boja.
Posto vidim da si fin, sto je na ovom forumu rijetkost, kratko cu ti odgovoriti:Koolin1 wrote:Potpuno razumljivo, nebi bio prvi put da pogrijesim...dali ce i sad biti moja lose procjena neznam...vrijeme ce pokazati... samo volio bi znati tko je za tebe bolje rijesenje od njega i njegove partije? jer sve sto sam do sad procito i vidio o BH politicarima mi je toliko jadno da nikad nisam ni pomislio izaci i glasati za nekog od njih... po onom sto sam ja vidio i onoliko koliko sam ja upucen, Zlatko je najbolje rijesenje. Posto si iskusni volio bi znati dali ima neko koga smatras boljim rijesenjem za BIH?srklet wrote:Da mlad si.Koolin1 wrote: Mlad sam, i zivim izvan BIH vec duze vrijeme...ali godinama pratim politicku scenu u BIH preko novina i web portala... i moram priznati da me niko nije odusevio kao Zlatko i SDP
ova emisija pokazuje koliko je covjek pametan i da ima jasne ciljeve i spreman je na sve da te ciljeve sprovede u djelo...cak i to da bude opozicija. dok bi mnogi pristali na sve za fotelju...
nisam jos nikada izasao na izbore i jos nikad nisam glasao...al od danas SDP ima jos jednog novog glasaca...nadam se samo da to i drugi vide...
Vjeruj mi mladicu ovaj covjek je i mene tako odusevljavao prije desetak i vise godina.
A danas, danas mu zaista ni face ne mogu gledati. Ne znam zasto, volio bih da mi neko objasni sta je u njemu tako odbojno i pored, relativno prihvatljive price.
Ali i ta "prihvatljiva" prica je za pricu...
Nema veze, fino je to kad se u nekoga zatreskas, ne bih da ti kvarim to stanje.
nije vala ni lep, stari je od onih mojih djuturmazagazaga wrote:pa hare......hem je leeeep hem pametan, pa sta da ti pricamplain vanilla wrote:Zlaja, sa svim svojim manama, je najbolji od svih lidera stranaka u BiH.NightSkyWalker wrote:Sta god on da uradi, dobro je, jer je nasa boja.
Ako grijesim, reci ziv bio jasno i glasno,predsjednik koje stranke u BiH je bolji od Zlaje?????
Eto vidi se da ni SDP-ovci nisu nista bolji. Crveni kriminal je cool.dale cooper wrote:Naravno, to je ta logika glasačke baze SDA (i ostalih nacionalnih stranaka) koja je iNightSkyWalker wrote:Sta god on da uradi, dobro je, jer je nasa boja.
jel Tihic bolji od Zlaje?NightSkyWalker wrote:Eto vidi se da ni SDP-ovci nisu nista bolji. Crveni kriminal je cool.dale cooper wrote:Naravno, to je ta logika glasačke baze SDA (i ostalih nacionalnih stranaka) koja je iNightSkyWalker wrote:Sta god on da uradi, dobro je, jer je nasa boja.
Ja sam glasac SDA, ali ovoga puta smatram da ne traba da budu u vlasti. Usrali su motku.
To je bilo tako teško za provaliti. Jesi li Tihićev ili Šajin tj. Juniorov !NightSkyWalker wrote:Eto vidi se da ni SDP-ovci nisu nista bolji. Crveni kriminal je cool.dale cooper wrote:Naravno, to je ta logika glasačke baze SDA (i ostalih nacionalnih stranaka) koja je iNightSkyWalker wrote:Sta god on da uradi, dobro je, jer je nasa boja.
Ja sam glasac SDA, ali ovoga puta smatram da ne traba da budu u vlasti. Usrali su motku.
Vidimo kako je NS(mahom bivši sdp-ovci koji su furali priču da bi SDP bio super,samo da nema Z.L.) prošla u RS, ili zapadnoj Hercegovini. Nema ih! U Rudom, rodnom mjestu predsjednika stranke 42 glasa.srklet wrote:
Zapamti ovo i razmisli sad onako objektivno sta je u svemu ovome SDP - bosanska ili bosnjacka partija?
Kad on jednog dana ode, ako se to ikada desi, ispostavice se strasna stvar - SDP je mogao biti i tamo gdje ga nema u RS i u "hrvatskim" podrucjima i mogao je biti bosanska stranka. A to je jedino bitno, sve drugo je beskorisno.
Oduzi a odgovor ti je, ponavljam, ovo gore - kako da vjerujemo covjeku koji ne vjeruje nikome osim sebi.
Ja svoj glas dajem ili ne dajem po zaslugama. Ti smatraš da SDA ne treba da bude u vlasti jer suNightSkyWalker wrote:Eto vidi se da ni SDP-ovci nisu nista bolji. Crveni kriminal je cool.dale cooper wrote:Naravno, to je ta logika glasačke baze SDA (i ostalih nacionalnih stranaka) koja je iNightSkyWalker wrote:Sta god on da uradi, dobro je, jer je nasa boja.
Ovdje nije rijec o tome ko je sposobniji, vec o time sta se kome oprasta. Mozda Zlaja jeste najsposobniji(?), ali je li to razlog da budes njegov vjerni stopostotni sljedbenik. U tome je fazon. Ovdje je u igri ko je nasa boja a ne ko je sposobniji. I siguran sam da u drzavi ima puno boljih i sposobnijih od svih dosadasnjih politicara zajedno, ali nisu u politici i nemaju infrastrukturu za bavljenje politikom.plain vanilla wrote: lider koje partije u BiH je sposobniji od zlaje?
Nisam galasao ni za koga ovaj put, jer necu da budem dio lopovluka, ni ove ni one boje.dale cooper wrote:
Ja svoj glas dajem ili ne dajem po zaslugama. Ti smatraš da SDA ne treba da bude u vlasti jer su
zasrali, ali opet si glasao za njih. Gdje je tu logika?
Za koje si ti sposobne glasao? Navedi stranku i ličnosti...NightSkyWalker wrote:Ovdje nije rijec o tome ko je sposobniji, vec o time sta se kome oprasta. Mozda Zlaja jeste najsposobniji(?), ali je li to razlog da budes njegov vjerni stopostotni sljedbenik. U tome je fazon. Ovdje je u igri ko je nasa boja a ne ko je sposobniji. I siguran sam da u drzavi ima puno boljih i sposobnijih od svih dosadasnjih politicara zajedno, ali nisu u politici i nemaju infrastrukturu za bavljenje politikom.plain vanilla wrote: lider koje partije u BiH je sposobniji od zlaje?
Ej LJudi pošalite mi onaj smajlić kada SE MALI ŽUTI UDARI U ČELO.NightSkyWalker wrote:Ovdje nije rijec o tome ko je sposobniji, vec o time sta se kome oprasta. Mozda Zlaja jeste najsposobniji(?), ali je li to razlog da budes njegov vjerni stopostotni sljedbenik. U tome je fazon. Ovdje je u igri ko je nasa boja a ne ko je sposobniji. I siguran sam da u drzavi ima puno boljih i sposobnijih od svih dosadasnjih politicara zajedno, ali nisu u politici i nemaju infrastrukturu za bavljenje politikom.plain vanilla wrote: lider koje partije u BiH je sposobniji od zlaje?
Na izborima za parlament BiH?-LIBERO- wrote:Najjaca izjava gosp.Zlatka Lagumdzije u ovom izdanju:
(prafraziram).."...ja sam poznavao Josipovica i bio dobar sa njim i prije nego sto sam na izborima dobio ovih 300.000 glasova..."
Gdje si (crni) Zlatko na ovim izborima TI dobio tih 300.000 glasova. Jesi,VALJDA, mislio SDP kao partija...![]()
Imperator Zlatan drugi Lagumdzija VELICANSTVENI![]()
![]()
Ja dajem glas onome za koga znam da je dobar insan i da ce pokrenuti stvari na bolje, a ne za onog ko je sposobniji. Sloba je bio sposoban politicar, pa ne znaci da bi trebalo glasati za njega.plain vanilla wrote: jel Tihic bolji od Zlaje?
kako ce pokrenuti stvari na bolje ako nije sposobanNightSkyWalker wrote:Ja dajem glas onome za koga znam da je dobar insan i da ce pokrenuti stvari na bolje, a ne za onog ko je sposobniji. Sloba je bio sposoban politicar, pa ne znaci da bi trebalo glasati za njega.plain vanilla wrote: jel Tihic bolji od Zlaje?
Pa ja danas kritikovala Zlaju, nisi uradio domaci zadat, citaj sveNightSkyWalker wrote:Ovdje nije rijec o tome ko je sposobniji, vec o time sta se kome oprasta. Mozda Zlaja jeste najsposobniji(?), ali je li to razlog da budes njegov vjerni stopostotni sljedbenik. U tome je fazon. Ovdje je u igri ko je nasa boja a ne ko je sposobniji. I siguran sam da u drzavi ima puno boljih i sposobnijih od svih dosadasnjih politicara zajedno, ali nisu u politici i nemaju infrastrukturu za bavljenje politikom.plain vanilla wrote: lider koje partije u BiH je sposobniji od zlaje?
Tihic i Bakir su bas dobri insani.NightSkyWalker wrote:Ja dajem glas onome za koga znam da je dobar insan i da ce pokrenuti stvari na bolje, a ne za onog ko je sposobniji. Sloba je bio sposoban politicar, pa ne znaci da bi trebalo glasati za njega.plain vanilla wrote: jel Tihic bolji od Zlaje?
[/quote]srklet wrote:
Bolje rjesenje od Njega i Njegove partije bi bila - NJEGOVA PARTIJA BEZ NJEGA.
Na mnogim mjestima i u mnogim raspravama oko SDP ces upravo to cuti.
A kako je SDP i pored njega takvog dobio ovoliko glasova je veoma lako odgovoriti - ovdje ti niko ne osvaja glasove vec okuplja odbjegle iz drugih partija. Tako da ovdje imamo ovu tragikomicnu klackalicu - SBIH uzme od SDA, pa ond SDA od SBIH, pa onda SDP uzme malo od njih, pa onda se pojavi Radoncic pa uzme malo od SDA i potpuno uzme od SBIH a SDP se vrati na staro...i tako ti se to vrti od izbora do izbora.
Ali nasa najveca nesreca je da niko ne prebacije u drugi entitet i u druge narode.
Zapamti ovo i razmisli sad onako objektivno sta je u svemu ovome SDP - bosanska ili bosnjacka partija?
Kad on jednog dana ode, ako se to ikada desi, ispostavice se strasna stvar - SDP je mogao biti i tamo gdje ga nema u RS i u "hrvatskim" podrucjima i mogao je biti bosanska stranka. A to je jedino bitno, sve drugo je beskorisno.
Oduzi a odgovor ti je, ponavljam, ovo gore - kako da vjerujemo covjeku koji ne vjeruje nikome osim sebi.
NightSkyWalker wrote:Ja dajem glas onome za koga znam da je dobar insan i da ce pokrenuti stvari na bolje, a ne za onog ko je sposobniji. Sloba je bio sposoban politicar, pa ne znaci da bi trebalo glasati za njega.plain vanilla wrote: jel Tihic bolji od Zlaje?
Maloprije reče SDA glasač, ali eto sad ko nije glasao za njih. Šta se to kod njih toliko promijenilo u odnosu naNightSkyWalker wrote:Nisam galasao ni za koga ovaj put, jer necu da budem dio lopovluka, ni ove ni one boje.dale cooper wrote:
Ja svoj glas dajem ili ne dajem po zaslugama. Ti smatraš da SDA ne treba da bude u vlasti jer su
zasrali, ali opet si glasao za njih. Gdje je tu logika?