Komentatori i SP
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
#401 Re: Komentatori i SP
ispruzio nogu, takozvani đon???

-
Rookie
#402 Re: Komentatori i SP
"I neće sada tu ništa biti, ovo je ofsajd, mislim da je ofsajd, nije, to je gol."
- karanana
#403 Re: Komentatori i SP
mislim da je ofsajd, mora da je ofsajd......
nema govora o ofsajdu......
jeli mi se ucinilo ili je rekao gej grupa?
vjerovatno mi se ucinilo.
- ryan
#404 Re: Komentatori i SP
i menikaranana wrote:jeli mi se ucinilo ili je rekao gej grupa?
"u ovoj G-ey grupi"
-
Rookie
#405 Re: Komentatori i SP
I ja sam tako čuo, ali j slovo je varljivo... Mada, sad kad znam da nisam jedini... Do njega je.ryan wrote:i menikaranana wrote:jeli mi se ucinilo ili je rekao gej grupa?
"u ovoj G-ey grupi"
Grupa smrti ili Gay grupa!
-
Zux
#406 Re: Komentatori i SP
Mozda to ima veze s onim sto je rekako "brazil ce u svojoj zadnjoj grupnoj utakmici..." Neki se grupnjaci spominju. Kemo k'o da je sad iz Zagreba s paradeRookie wrote:I ja sam tako čuo, ali j slovo je varljivo... Mada, sad kad znam da nisam jedini... Do njega je.ryan wrote:i menikaranana wrote:jeli mi se ucinilo ili je rekao gej grupa?
"u ovoj G-ey grupi"
Grupa smrti ili Gay grupa!
- Hunkar
#407 Re: Komentatori i SP
20 VI ulazi u anale
kemo & dragisa uber alles 
-
LSD
#408 Re: Komentatori i SP
Sve tacnokaranana wrote:mislim da je ofsajd, mora da je ofsajd......
A Gej grupa je najkrvavija provala
- Šibicar
#409 Re: Komentatori i SP
1946 wrote:Ko ih ne bi pomiješao kad su k'o blizancihz__semir wrote:"Kaka, Kaka, sebičan je sada Kaka i šutira Kaka, pogledajte samo ovaj šut Kake... pardon to je ipak bio Robinho"
Kemo, a ko bi drugi![]()
![]()
- cyprus
#410 Re: Komentatori i SP
Znači puno propustih što nisam gledo večerašnju utakmicu
Kad je repriza?
- motachjointa
#411 Re: Komentatori i SP
a kako se izgovara ako nije jedna od ove 4 varijantehz__semir wrote:Sreća pa Marwijk nije zvao Seedorfa, ja mislim da se do danas još nikad nisu odlučili kako se ispravno čita njegovo prezime "Sedorf", "Zedorf", "Sidorf", "Zidorf"Robben wrote:Robinjo je opet zapucao jednu priliku...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Molim Boga da Dindane izađe iz igre da me više ne nervira pogrešnim izgovorom prezimena ovog igrača...![]()
Glupan jedan nepismeni, gdje ih samo nalaze ovako zatucane i neinformisane.
"Vodeči igrač po pretrčanosti, pretrčao je 5.5 hiljada kilometara"![]()
- Obuca9
#412 Re: Komentatori i SP
Nemam pojma ni ja, ja vazda kažem "Zedorf", a šta je pravilno nikad nisam saznao, baš kao ni naši komentatori 
Edit:
Evo guglo sam malo i po ruskoj verziji Wikija pravilno je: zeːdɔrf
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0% ... 0%BD%D1%81
Edit:
- Bosanski_kralj
#413 Re: Komentatori i SP
Ja sam igrao fudbal pasivno i mogu reći da me najviše nerviraju Spaho i Šuko.Zvezdas wrote: ma ja vala i ne obracam puno paznju na imena igraca, bitno mi je da komentator poznaje fudbal, a ne da citav prenos cita statistiku, jer ne moze da prepozna nesto na terenu. igrao sam fudbal aktivno i tvrdim da su spaho i taj sa hayata najbolji poznavaoci fudbala (kad vec nema bahe). ali eto neko voli da slusa statistiku i razne gluposti oko privatnog zivota fudbalera, ja ne volim...
evo pocinje 2.pol. i odmah kemo i statistika - a sta ce drugo kad ne zna analizirati 1.pol.
- studeni76
#414 Re: Komentatori i SP
Haj ba negriješe samo naši,šta ste se navalili.
Gledam na Eurosportu emisiju Soccer City Live,i Elber daje svoje stručno mišljenje. Prognoza je da će grupu proć Italija i Slovačka,još kaže da mu se Slovačka igra dopala. Matematički nemoguce da prođu obje ekipe al et. e sad čija god da je greška,velika je. il je Elber pogriješio il srpski komentator. ima gorih od naših
Gledam na Eurosportu emisiju Soccer City Live,i Elber daje svoje stručno mišljenje. Prognoza je da će grupu proć Italija i Slovačka,još kaže da mu se Slovačka igra dopala. Matematički nemoguce da prođu obje ekipe al et. e sad čija god da je greška,velika je. il je Elber pogriješio il srpski komentator. ima gorih od naših
-
F.G.R.
#415 Re: Komentatori i SP
Bas su oni najbolji, realno.Bosanski_kralj wrote:Ja sam igrao fudbal pasivno i mogu reći da me najviše nerviraju Spaho i Šuko.Zvezdas wrote: ma ja vala i ne obracam puno paznju na imena igraca, bitno mi je da komentator poznaje fudbal, a ne da citav prenos cita statistiku, jer ne moze da prepozna nesto na terenu. igrao sam fudbal aktivno i tvrdim da su spaho i taj sa hayata najbolji poznavaoci fudbala (kad vec nema bahe). ali eto neko voli da slusa statistiku i razne gluposti oko privatnog zivota fudbalera, ja ne volim...
evo pocinje 2.pol. i odmah kemo i statistika - a sta ce drugo kad ne zna analizirati 1.pol.
-
F.G.R.
#416 Re: Komentatori i SP
To su krivi komentatori sa HRT-a jer su prvi poceli govoriti Sedorf pa neki i Cedorf, gdje sam se isitnski sokiraohz__semir wrote:Sreća pa Marwijk nije zvao Seedorfa, ja mislim da se do danas još nikad nisu odlučili kako se ispravno čita njegovo prezime "Sedorf", "Zedorf", "Sidorf", "Zidorf"Robben wrote:Robinjo je opet zapucao jednu priliku...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Molim Boga da Dindane izađe iz igre da me više ne nervira pogrešnim izgovorom prezimena ovog igrača...![]()
Glupan jedan nepismeni, gdje ih samo nalaze ovako zatucane i neinformisane.
"Vodeči igrač po pretrčanosti, pretrčao je 5.5 hiljada kilometara"![]()
- felipe kajetano
#417 Re: Komentatori i SP
Pravilno je onako kako kazu na HTV-uhz__semir wrote:Nemam pojma ni ja, ja vazda kažem "Zedorf", a šta je pravilno nikad nisam saznao, baš kao ni naši komentatori
Edit:
- cyprus
#418 Re: Komentatori i SP
A gdje je Klojfert? 
- Bosanski_kralj
#419 Re: Komentatori i SP
Meni nisuF.G.R. wrote:Bas su oni najbolji, realno.Bosanski_kralj wrote:Ja sam igrao fudbal pasivno i mogu reći da me najviše nerviraju Spaho i Šuko.Zvezdas wrote: ma ja vala i ne obracam puno paznju na imena igraca, bitno mi je da komentator poznaje fudbal, a ne da citav prenos cita statistiku, jer ne moze da prepozna nesto na terenu. igrao sam fudbal aktivno i tvrdim da su spaho i taj sa hayata najbolji poznavaoci fudbala (kad vec nema bahe). ali eto neko voli da slusa statistiku i razne gluposti oko privatnog zivota fudbalera, ja ne volim...
- felipe kajetano
#420 Re: Komentatori i SP
Ti Holandezi vazda imaju misteriozna prezimenacyprus wrote:A gdje je Klojfert?
-
F.G.R.
#421 Re: Komentatori i SP
cyprus wrote:A gdje je Klojfert?
-
F.G.R.
#422 Re: Komentatori i SP
Klojfert i Cedorf, da HRT je ispravanfelipe kajetano wrote:Pravilno je onako kako kazu na HTV-uhz__semir wrote:Nemam pojma ni ja, ja vazda kažem "Zedorf", a šta je pravilno nikad nisam saznao, baš kao ni naši komentatori
Edit:
- felipe kajetano
#423 Re: Komentatori i SP
A ti si pretpostavljam ovlasteni tumac za holandski jezikF.G.R. wrote: Klojfert i Cedorf, da HRT je ispravan
-
F.G.R.
#424 Re: Komentatori i SP
Dafelipe kajetano wrote:A ti si pretpostavljam ovlasteni tumac za holandski jezikF.G.R. wrote: Klojfert i Cedorf, da HRT je ispravan
- Šibicar
#425 Re: Komentatori i SP
Ono "van" u holandskom se čita "fan",i tu su Hrvati bili u pravu,dok su naši govorili Van Gal,Hrvati su govorili Fan Hal,jbg možda je nama to smiješno,ali se vjerovatno tako pravilno izgovara.felipe kajetano wrote:A ti si pretpostavljam ovlasteni tumac za holandski jezikF.G.R. wrote: Klojfert i Cedorf, da HRT je ispravan