Momcino, mi ovdje pricamo o kvalifikacijama za WM 2010 u Juznoj Africi. Seniorsko takmicenje, kontas? U redu, kad si vec sam zaisko. Belgija je igrala polufinale U-21, 2007 god. Pisac hoce reci da je ovaj tim predodredjen da sutra-prekosutra dominira evropskim fudbalomNema veze što se poznaje 5-6 igrača.Nema veze što su napravili dobar rezultat.Salihović, Džeko, Ibišević se poznaju iz mlade ekipe, pa vidiš da ima efekta.A šta su napravili(ispali u baražu od Čeha-sudijskom nepravdom, al su ispali) A što su ti isti mladi Belgijanci napravili.Ne znaš, pa ću ti reći: igrali 1/2 EP do 21 godine.Gdje smo mi ispali u baražu A sad se susreću u A ekipama.Kome bi ti dao prednost.Bosni, jel
Ovo je je tim vise zanimljivo, jer u toj reprezentaciji nema niti jedan igrac koji je igrao polufinale takmicenja koje spomnije kolega nikad_izvini( da, i mladi englezi su bili polufin.) Kako? Pa ti momci su sigurno bolji od ovih sadasnjih, oni su “statistikom” I dijalektikom predodredjeni za velike stvari.
Jos da pruipitam, a sta bjese od Ukrajine koja je igrala finale U- 21 2006 god.? Nekako, ti momci nikako da dodju do izrazaja
A znas li ti, o prosvjetitelju, ko je osvajao ta U21 prvenstva pominjanih godina? Niko drugi do Holandija. I ima li vajde na seniorskom nivou? Tanko. Izgleda da im je plafon cetvrtfinale. A bili su predodredjeni da uzmu zadnje euro.(valjda je kruna U 21 prvaka najveci garant
Da, prosele, pretprosle, zaprosle…I takoSjećaš se Ajaxa od prošle godine i ispadanja od Dinama i završena priča.Neozbiljni su ala Leverkuzen
Igracki razvalila, naravno. Kao sto je razvalila i evropskog finalistu. ALI, mnogima je puno bitniji krajnji rezultat, nego opsti dojam. Siguran sam da ce se evropski prvak iz 2004 g. slozit s mojom opservacijomTo što nam je Španija zabila "samo jedan gol" ne znači da nas nije razvalila, kao što jeste, nego da smo igrali bunker i kad smo primili gol, kao što jesmo
Arogancija i usiljen smijeh odavno nije argument za raspravu. To si vec negdje morao cuti.A tvrdnja da imamo PROSJEČNU odbranu![]()
![]()
te malo diskvalifikuje iz ozbiljne rasprave.A konstatacija da to možda i ne mora utjecati na rezultat te obara na godinu.Sjedi jedan.Čuj ne mora
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja sam svjestan svih falinki tih, uglavnom ogranicenih igraca, ali je ipak jedan gol u mrezi protiv evropskog prvaka, i dobro branjenje vecim djelom utakmice, pokazatelj..necega
Koga boli k. za te Olimpijske. Ove jace drzave moraju na koljenima molit da pronadju 3 asa, starija od 23 god. I onaj koji se odazove, ode iz zajebancije, avantursitckog porivaViše ne propadaju i rezultati to potvrđuju.Ah da, OI su bezveze takmičenje, pravo loši sastavi otišli.4 mjesto jr truba kao i polu finale EP do 21 godine.Nema veze što su uzeli bod Turskoj u Istanbulu, to je srećaNe bih rekao.....Da malo više pratiš fudbal ili da si stariji, možda se ne bi tako provaljivao.
Bitno je poentirat s onim: ne provaljuj se. Jelda?
Lagano mi vec postajes dosadan. Sada I WBA postade ozbiljan klub.Bayernu, Sevilji, Citiju, WBA, AjaxuRijetko
![]()
![]()
Zaključujem da ti imaš maksimalno 18-19 godina.Čim porediš Ajax sa Leverkuzenom.Ako si stariji, onda zaista veze nemaš o fudbalu
Sto se bolan samo jos vise zavaljujes? Ja nikada necu ocekivat da Italija nekog “razvali” ( ni u rezultatskom ni u igrackom/terenskom smislu) ali od Italije, kao ozbiljne I izuzetno postovane reprezentacije(ma kolkiko mi bili mrski) uvjek ocekujem velike rezultate I svakako pobjede.Također expert da ti malo objasnim da uopšte nema veze koliko zabiješ golova nego koliko imaš bodova.Po tebi je Italija odron jer dobije Kipar 1:2 i Crnu Goru 2:1.Kontaš šta želim da ti kažem? Ne kontaš, znam ja, premlad si ili imaš kratko pamćenje.
Pominjanje godina je najcesce potegnuti “argument” u raspravi onog koji pushi raspravu. Drugi je gramatika.
E da fakat rezmiramo. Ja rekoh da reprezentacija BiH moze ocekivati 4 boda iz dvomeca sa Belgijom; ja takodjer rekoh da se ne bih iznenadio porazu u belgiji, ali da mislim da je kvalitet na nasoj strani; ja sam takodjer u vise svojih postova iznosio sve mane nase reprezenetacije, koje su nam svima poznate i td.Da rezimiram, ta levatska Belgija je igrala 1/2 EP-a do 21 godine.Onda je ta ista ekipa osvojila 4 mjesto na OI a sada pojačana sa par dobrih starijih igrača igra odlično kvalifikacije sa SP 2010.
Naravno, ovo tebi ne ulazi u glavu jer su dobili Estonce samo 3:2 ,Armeniju samo 2:0
Medjutim, dodje lik I poce u stilu
Eto, nadam se da me vise nece vuci za jezik, jerbo...
A ko je bio u pravu, sacekajmo 5 mj. iako ja rekoh da mozemo izgubiti, ali jok uz otvorenu igru, neke izmjene u timu (2 napadaca se podrazumjevaju) maximalno zalaganje, koncentraciju ...i tako to...sitnice.
btw. zasto ces ici kad unaprijed znas da cemo popusit?
Zdraoo...i dodji na casove