Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
new_jazzWa wrote:Kupusovic...pa Imamovic...i onda Bulic...
ova emisija postaje smjeshna. pobjedjuju favoriti iz avaza. tj. avazovi omiljeni likovi. ovo samo govori koliki je uticaj te opskurne novine na nase stanovistvo, koje ne misli svojom glavom.
ocekujem ako se pojave da pobjede i ostali favoriti avaza, prije svih deen, reis ceric, nedzad reciklaza brankovic, muhamed alaim, enes begovic, emerik gudelj, amela radan i ostali manekeni i manekenke i ublehashi. to je nase javno mnijenje kreirano od nepismenih novinara
jos samo jedan dokaz da je sovinizam ono najljepse sto ovo drustvo moze ponuditi! sto se mene tice KUPUS moze na goli otok zbog izjave da je batinanje zena, ponekad i na mrtvo ime, opravdano jer ne more balkanski muski stvor jezika...
crk'odabogda!
i takva sirovina da pobeeeeedi! FUJ!
neka neko njemu objasni kako jadno izgleda turbofolk bennd i to ZENSKI u njegovoj reziji, ali ne verbalno nego samarima...
uf
zlotscha wrote:sto se mene tice KUPUS moze na goli otok zbog izjave da je batinanje zena, ponekad i na mrtvo ime, opravdano jer ne more balkanski muski stvor jezika...
crk'odabogda!
zlotscha wrote:sto se mene tice KUPUS moze na goli otok zbog izjave da je batinanje zena, ponekad i na mrtvo ime, opravdano jer ne more balkanski muski stvor jezika...
crk'odabogda!
oj majko pa kad je to rekao?
u okviru teme o otvaranju sigurnih kuca za muskarce...
Kaže voditeljica neću govoriti u padežima da ne biste pretpostavili o kome se radi " ...E, Medžida, Medžida...padeži su nešto sasvim drugo od gramatičkih rodova po kojima se , da se "govorilo u njima" , moglo pretpostaviti da li vodi muško Vlasta ili ženske Emina i ona Banjalučanka...
Večeras u Piramidi:
SVETLANA CENIĆ
SULEJMAN KUPUSOVIĆ
EMINA GANIĆ
Uz sve to - nagrada je 2500 KM, a u slijedećoj emisiji - PRVO SUPERFINALE - 6000 KM.
Šta vi mislite, ko pobjeđuje večeras?
nije ni "fluid" za odbaciti. iako je ne gotivim i bila mi je oduvijek odbojna, prosli put me je, iskreno, prijatno iznenadila.
a, mogla bi i ceca pobediti, bez obzira na kljuc
sad tek vidjeh sta napisah... ganicijeva nije za odbaciti glede piramide, a ne glede teskih vremena... gluho i daleko bilo! koliko god vremena teska bila
skojotovski wrote:sad tek vidjeh sta napisah... ganicijeva nije za odbaciti glede piramide, a ne glede teskih vremena... gluho i daleko bilo! koliko god vremena teska bila
Thomas25 wrote:Večeras u Piramidi:
SVETLANA CENIĆ
SULEJMAN KUPUSOVIĆ
EMINA GANIĆ
Uz sve to - nagrada je 2500 KM, a u slijedećoj emisiji - PRVO SUPERFINALE - 6000 KM.
Šta vi mislite, ko pobjeđuje večeras?