Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ludzak
#401 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Idemo negatore pobjediti 
-
swanfilter
#402 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Danas procitah izjavu u vezi Hadzikadunica i bas me Sergej iznenadi.
Ako je manjak volje primjecen kod doticnog, ma sta god to znacilo, popricas da covjekom prije odluke ko ce od igraca u zapisnik.
Ovako, vi nesto primjetili i haj ti tribine. Bezze im je to i podsjeca na prosle, diskutabilne odluke.
Barisic je svako malo u bolnici i tek je nesto poceo igrati. Ne moze biti opcija prije Denisa, da mi moj caca tvrdi suprotno.
A tek da onaj Mujakic bude cak i u prvih 11 prije Denisa. Igrac kojem su Hajduk i raspali Partizan najpoznatiji klubovi u CV, a tokom karijere nigdje nije bio duze od sezone. Igracem dokazane nesigurnosti degradiras drugog igraca istog godista, ali sa mnogo boljim referencama iz ruske, spanske i njemacke lige. Niđe veze.
Ja se nadam da ovaj slucaj nema veze sa odnosima između Barbareza i HSV.
I ne bude li Denisa protiv Mađara u protokolu, moja prva ozbiljna zamjerka strucnom stabu. Obecali su promjene i drugaciji pristup. Ovako vec u startu sami sebe demantiraju ...
Ako je manjak volje primjecen kod doticnog, ma sta god to znacilo, popricas da covjekom prije odluke ko ce od igraca u zapisnik.
Ovako, vi nesto primjetili i haj ti tribine. Bezze im je to i podsjeca na prosle, diskutabilne odluke.
Barisic je svako malo u bolnici i tek je nesto poceo igrati. Ne moze biti opcija prije Denisa, da mi moj caca tvrdi suprotno.
A tek da onaj Mujakic bude cak i u prvih 11 prije Denisa. Igrac kojem su Hajduk i raspali Partizan najpoznatiji klubovi u CV, a tokom karijere nigdje nije bio duze od sezone. Igracem dokazane nesigurnosti degradiras drugog igraca istog godista, ali sa mnogo boljim referencama iz ruske, spanske i njemacke lige. Niđe veze.
Ja se nadam da ovaj slucaj nema veze sa odnosima između Barbareza i HSV.
I ne bude li Denisa protiv Mađara u protokolu, moja prva ozbiljna zamjerka strucnom stabu. Obecali su promjene i drugaciji pristup. Ovako vec u startu sami sebe demantiraju ...
Last edited by swanfilter on 09/09/2024 19:05, edited 2 times in total.
- Edin H.
#403 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Anel trola Spahu, isključio telefon. 
-
swanfilter
#404 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
On kao i Besic sa ocem na VI, kako sam skontao. Mogao bi i on polako sa karijerom nizerazredno. Umjesto da nastavi prema gore klubom u Premiershipu, on sa 25 cupka u mjestu.
Spaha jeste mustra teska, al ako se sa takvim ne mozes izboriti, onda idi zeni kuhaj.
-
last mohicans
#405 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Piša se papak po njima, reprezentaciji i navijačima. Nek svaku gubimo, papka ne treba zvati više. Nisam vjerovao da ce me Sergej ovako rano nervirati sa izjavama i stavom. Lako je bilo palamuditi po twiteru sa kratkim rečenicama, kad su se drugi prospali. De ih naloži kao Ćiro što je znao. Izgleda nikakav motivator.. Čuj ne sekira se što mu se ne javlja, niti sto ovaj drugi nema volje i želje. Kao da je selektor Mađara, a ne nas. Jebali te Mađari, ako si njima fasciniran, sta si spremio za njih, vidjet cemo sutra.
Last edited by last mohicans on 09/09/2024 21:33, edited 1 time in total.
-
kiligonzales
#406 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Da se Anel i mali Hadzikadunic nisu malo kurcinjali, iole bi ozbiljan sastav mogli izvesti i nasi bekovi nebi morali igrati veznjake. Dedic i Gazibegovic igrali u vezi. Zadnja linija bili Tahirovic, Mujakic, Barisic, Katic.swanfilter wrote: ↑08/09/2024 01:39Ja vec protiv Mađarske ocekujem prvu nasu iole ozbiljnu utakmicu. Vjerujem da konacno necemo izgubiti. Dobise i oni porciju danas.
Mene ljuti cinjenica da je odbrana danas bas za plakanja bila. Protiv Eng i Ita nije bilo ovako losih reakcija.
Vezni red se trazi. Huseinbasic ce ubuduce sigurno biti standardan. Tahirovic sigurno van. A Gigovic kako se pokaze u Bundes ligi. Prvi ozbiljan nogomet za njega. Krunic ce u CZ igrati LP i bude li standardan, zna se.
Bajraktarevica vec sada stavio u prvih 11. U 30 min vise agilnosti pokazao nego Visca ikada. A tek ubacaj ...
Za kvalifikacije ocekujem da cemo liciti na nesto.
Sutra da se mene pita, na teren bi istrcali u sljedecem sastavu i formaciji 4-2-3-1.
Piric na golu. Dedic desno, Gazibegovic lijevo, stoperski par Katic, Barisic, ispred njih Huseinbasic, Tahirovic jer nemamo Hajradinovica na raspolaganju, kao zadnji vezni njih dvoje, ispred njih Demirovic, Bajraktarevic, Krunic i u spici Dzeko.
Vjerujem da bi nasa ekipa dobila na brzini, disciplini, formacijskoj tacnosti, a bome bi i odbrana i napad mogli od toga da trijumfuju.
- luckylaka
#407 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Nakon jedne utakmice poceo me Barba nervirati svojim djecijim izjavama.Prozivas Hadzikadunica po novinama umjesto da sjede sa njim i ako mozete rijesite problem.Drugo.Anel se ne javlja,otpisi ga javno iz reprezentacije za sva vremena a ne igrate sa sa njim ko da je Messi u pitanju.Sto bi rekao Demirovic pokazi muda,napravi reda a ne kukaj po portalima.Kome se igra Bujrum ko nece otjerati u 3 p.m.
- Logovan
#408 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Je li moguće ovo jebo te? Nije prvi put da se ne javlja selektoru. Ponaša se isto kao dijete koje redovno izbjegava odlaske u školu, po cijele dane ga nema kući, roditeljima se ne javlja, itd.S Ahmedhodžićem se nismo čuli. Očekivao sam od njega da se javi, direktor Spahić ga je kontaktirao, ali nije se javio.
-
kiligonzales
#409 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Ocekuje da mora igrati jer eto u ligi je petice. Prije bi nekog stopera iz nase premijer lige pozvao nego njega.Logovan wrote: ↑09/09/2024 20:31Je li moguće ovo jebo te? Nije prvi put da se ne javlja selektoru. Ponaša se isto kao dijete koje redovno izbjegava odlaske u školu, po cijele dane ga nema kući, roditeljima se ne javlja, itd.S Ahmedhodžićem se nismo čuli. Očekivao sam od njega da se javi, direktor Spahić ga je kontaktirao, ali nije se javio.
Rekao bi covjek da je zaduzio nas igrama, pa se podrazumjeva da je u timu.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#410 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Pa to se prekrizi sa spiska za sva vremena..ne moze jedan igrac biti veci od reprezentacije.
-
swanfilter
#411 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Tahirovic je tek 21 godina. Iz vedra neba se pojavi i mozda se za njega sve od tada prebrzo odvijalo. Da ne kazem da je mozda i preskocio jednu stepenicu. I morao je ici u drugi klub ovo ljeto. U Ajaxu ce izgubiti sezonu kada mu je najpotrebnije.kiligonzales wrote: ↑09/09/2024 20:24Da se Anel i mali Hadzikadunic nisu malo kurcinjali, iole bi ozbiljan sastav mogli izvesti i nasi bekovi nebi morali igrati veznjake. Dedic i Gazibegovic igrali u vezi. Zadnja linija bili Tahirovic, Mujakic, Barisic, Katic.swanfilter wrote: ↑08/09/2024 01:39Ja vec protiv Mađarske ocekujem prvu nasu iole ozbiljnu utakmicu. Vjerujem da konacno necemo izgubiti. Dobise i oni porciju danas.
Mene ljuti cinjenica da je odbrana danas bas za plakanja bila. Protiv Eng i Ita nije bilo ovako losih reakcija.
Vezni red se trazi. Huseinbasic ce ubuduce sigurno biti standardan. Tahirovic sigurno van. A Gigovic kako se pokaze u Bundes ligi. Prvi ozbiljan nogomet za njega. Krunic ce u CZ igrati LP i bude li standardan, zna se.
Bajraktarevica vec sada stavio u prvih 11. U 30 min vise agilnosti pokazao nego Visca ikada. A tek ubacaj ...
Za kvalifikacije ocekujem da cemo liciti na nesto.
Sutra da se mene pita, na teren bi istrcali u sljedecem sastavu i formaciji 4-2-3-1.
Piric na golu. Dedic desno, Gazibegovic lijevo, stoperski par Katic, Barisic, ispred njih Huseinbasic, Tahirovic jer nemamo Hajradinovica na raspolaganju, kao zadnji vezni njih dvoje, ispred njih Demirovic, Bajraktarevic, Krunic i u spici Dzeko.
Vjerujem da bi nasa ekipa dobila na brzini, disciplini, formacijskoj tacnosti, a bome bi i odbrana i napad mogli od toga da trijumfuju.
Treba ga istrpiti definitvno. Druge nam nema jer boljih nemamo. Al se vidjelo na primjeru Huseinbasica sta znaci odigrati sezonu u Bundes ligi. I koliko Tahirovic i Gigovic jos uvijek kaskaju kada je ovaj nivo nogometa u pitanju.
-
swanfilter
#412 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Sa Anelom su bile zavrzlame i kada je mijenjao drzavljanstvo, ko se sjeca. Sve bila prica menadzer, Sveđani.
Koliko upratih, sa ocem nije najbolji ima vremena. Al kako ozeni Fionu, bas ko da je nagazio.
Pljuvalo se Misimovica zbog disciplinske, al ocito nije bez razloga bilo.
Pljuje se Dzeku godinama svaki dan. Isti taj Dzeko kao GOAT reprezentacije nije nikada sebi dozvolio bas ovakvo ponasanje. A imao je kredita izivljavati se na razne nacine gledajuci javasluk oko reprezentacije.
Negdje sam procitao da se zbog Denisa naljutio.
Sto mene ljuti, zasto se samo kod nas desavaju i rijesavaju problemi i nezadovoljstvo na ovako djetinjast nacin. Konstantno od 95.
Pa ce sutra Anel izaci u javnost o ovome i onome. Kao Lulic, Begovic i Medunjanin. Koga boli briga sta vam nije bilo po volji 5 godina nakon oprostaja.
Buraz moj, ko misli dobro, sprijecava prije lijecenja ...
Koliko upratih, sa ocem nije najbolji ima vremena. Al kako ozeni Fionu, bas ko da je nagazio.
Pljuvalo se Misimovica zbog disciplinske, al ocito nije bez razloga bilo.
Pljuje se Dzeku godinama svaki dan. Isti taj Dzeko kao GOAT reprezentacije nije nikada sebi dozvolio bas ovakvo ponasanje. A imao je kredita izivljavati se na razne nacine gledajuci javasluk oko reprezentacije.
Negdje sam procitao da se zbog Denisa naljutio.
Sto mene ljuti, zasto se samo kod nas desavaju i rijesavaju problemi i nezadovoljstvo na ovako djetinjast nacin. Konstantno od 95.
Pa ce sutra Anel izaci u javnost o ovome i onome. Kao Lulic, Begovic i Medunjanin. Koga boli briga sta vam nije bilo po volji 5 godina nakon oprostaja.
Buraz moj, ko misli dobro, sprijecava prije lijecenja ...
-
last mohicans
#413 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Spaha kakav god je, uvijek dolazio, pod injekcijama igrao, isto tako Konjić, Hibić, nije se ni znalo da povrijeđeni igraju, tako i većina bivših reprezentativaca (sem još jednog šupka Hasana). Onda papčić iz druge lige Engleske glumi Van Dyika. Mrš, još prije dvije noći onaj jedan ga brani ovdje, ne razumiju ga, hudnika. Vidim danas neki komentari kao namece mu se i izmišlja pozicija, pa koja, gdje. Pa selektor mu igrao kod Bake umrlu poziciju libera bez prigovora, a sportski direktor na glavu se bacao i njemu se na javiš. Ma ko si, šta si. Sikter, ko te jebe.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#414 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.

evo tata je otkrio gdje su problemi
-
last mohicans
#415 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Otkad je ova starleta mu "primila" islam on je šenuo. Kaki sihiri i bakrači.
https://www.instagram.com/marijana.ahme ... I1N3Q3M3pv
- dječak sa šibicama
#416 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Komentari "navijaca" su dno dna, otkud ti pravo da zeni na privatni nalog pises, prijete joj, psuju, pljuju, cigankom nazivaju.
Polupismeni debil misli da je "ciganka" uvreda.
- Point.
#417 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Naljutio zbog toga što je Denis završio na tribinama?
-
swanfilter
#418 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
-
Lug
#419 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
znas li ti ikakav drugi komentar ostaviti osim prozivanja Anela?!? Ti haman kao neki bot, siris defetizam ovdje,last mohicans wrote: ↑09/09/2024 22:00 Otkad je ova starleta mu "primila" islam on je šenuo. Kaki sihiri i bakrači.
Sta ako ga je Dzeko (na nagovor Vice) ispljuvao zbog prijasnjeg nedolaska kod Milosevica ili nesto slicno. Momak se jos nije oglasio, sigurno je da je uvrijedjen, ceka da prodju utakmice, sto je korektno od njega, saznace se uskoro koji je pravi razlog.. Pustite momka na miru, nece igrati i okrenimo se onima koji ce igrati. Ko mahaluse..
-
swanfilter
#420 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Toj seljadiji su imena djece i slika sa jelkom glavna preokupacija u zivotu. Dzeko kao nogometas i reprezentativac nije tema. Tema je Amra. Samo jedan primjer.dječak sa šibicama wrote: ↑09/09/2024 22:08 Komentari "navijaca" su dno dna, otkud ti pravo da zeni na privatni nalog pises, prijete joj, psuju, pljuju, cigankom nazivaju.
- luckylaka
#421 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Ja sam dugo branio Anela ali sad stvarno mislim da momak ima neki veci problem.Moze.o samo nagadjati sta je ali mi je bljuvotina prozivati njegovu zenu.Valja njemu zasto je to nama tesko prihvatiti.Bio sam za to da se otjera i to sto prije ALI treba vidjeti sta je problem.Momak nije dobro
-
last mohicans
#422 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Eh, baš nek si me podsjetio da si taj forumaš. Oglašava se on ima skoro 2 godine, nema potrebe. Nisam ga se ja uhvatio, nego cijela drzava, selektor i sportski direktor. Pošto skačeš da ga braniš, očito su blizak. De reci da se ne zajebaje i nek se javi Spahi, a može i starom. A defetizam i razdor unosi taj momak, niko drugi.Lug wrote: ↑09/09/2024 22:40znas li ti ikakav drugi komentar ostaviti osim prozivanja Anela?!? Ti haman kao neki bot, siris defetizam ovdje,last mohicans wrote: ↑09/09/2024 22:00 Otkad je ova starleta mu "primila" islam on je šenuo. Kaki sihiri i bakrači.
Sta ako ga je Dzeko (na nagovor Vice) ispljuvao zbog prijasnjeg nedolaska kod Milosevica ili nesto slicno. Momak se jos nije oglasio, sigurno je da je uvrijedjen, ceka da prodju utakmice, sto je korektno od njega, saznace se uskoro koji je pravi razlog.. Pustite momka na miru, nece igrati i okrenimo se onima koji ce igrati. Ko mahaluse..
-
DonieBrasco
#423 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Tek ga nece nigdje biti kad mu para zafali a ova nađe bogatijeg.
-
Lug
#424 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
eto kao nisi znao koje ostavio komentar..last mohicans wrote: ↑09/09/2024 22:49Eh, baš nek si me podsjetio da si taj forumaš. Oglašava se on ima skoro 2 godine, nema potrebe. Nisam ga se ja uhvatio, nego cijela drzava, selektor i sportski direktor. Pošto skačeš da ga braniš, očito su blizak. De reci da se ne zajebaje i nek se javi Spahi, a može i starom. A defetizam i razdor unosi taj momak, niko drugi.Lug wrote: ↑09/09/2024 22:40znas li ti ikakav drugi komentar ostaviti osim prozivanja Anela?!? Ti haman kao neki bot, siris defetizam ovdje,last mohicans wrote: ↑09/09/2024 22:00 Otkad je ova starleta mu "primila" islam on je šenuo. Kaki sihiri i bakrači.
-
swanfilter
#425 Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Ovo gore fakat nije tema. Nit treba biti.Lug wrote: ↑09/09/2024 22:40znas li ti ikakav drugi komentar ostaviti osim prozivanja Anela?!? Ti haman kao neki bot, siris defetizam ovdje,last mohicans wrote: ↑09/09/2024 22:00 Otkad je ova starleta mu "primila" islam on je šenuo. Kaki sihiri i bakrači.
Al, isto tako ne zna se tacno zasto dođe tada do situacije sa Milosevicem. Ne moze ni on samo tako biti povrijeđen, a vec za vikend igrati za klub. Sto se tada desilo. Eto, za vikend ce mu klub igrati, pa da vidimo.
Kako rece Sergej za onog iz Borca, sutra ce neko drugi biti selektor. A, Anelu vec drugi put i kod dva selektora isto se ponavlja.
Ocekivao sam i od samog Barbareza kakvog ga pamtimo od prije da bude mnogo direktniji i ostriji. Sta god da je u pitanju. Ovaj mlak pristup do sada samo steti kada nam je najgore. I zbog ovakvih slucajeva cemo malo sutra privuci nove igrace.
Jel onaj iz Rangersa dosao ne jedno okupljanje i lik se odjavi, a da nije opreme zaduzio. Pa Seferovic ili mozda Omeragic.
Ako je do Anela i njegove glave zadnje vrijeme, a ima tu nesto, odj...ebi ga bez pardona. Samo tako ce sjesti i razmisliti.