vjesticanametli wrote:Allahhselamet vasa visosti u eriji![]()
Booking.com ALL ABOUT
- cendlerbing
#401 Re: Booking.com ALL ABOUT
- 512MB
#402 Re: Booking.com ALL ABOUT
Dobro Havanin apartman jeste osrednja žalost, pogotovo iz perspektive porodičnog čovjeka sa malom djecom. U suštini na prvi pogled fali: balkon, lift, garaža, u kupatilu kada, sobe i kreveti su mali, duhan se čuje, itd. Sve u svemu ne bih ga bookiro da je i 10€ po danu. One tambure i ostale zajebancije bi mi samo smetale.
Iz perspektive mladih ljudi koji dođu na par dana da se oleše u Rajvosa i koji trebaju samo krov nad glavom i wc je poprilično ok. Na prvi pogled je čist i uredan, vjerujem da je bolji od drugih stanova u toj zgradurini.
Iz perspektive mladih ljudi koji dođu na par dana da se oleše u Rajvosa i koji trebaju samo krov nad glavom i wc je poprilično ok. Na prvi pogled je čist i uredan, vjerujem da je bolji od drugih stanova u toj zgradurini.
Last edited by 512MB on 08/08/2019 13:23, edited 1 time in total.
-
moonca
#403 Re: Booking.com ALL ABOUT
..samo da se duhan ne --- čuje 
- 512MB
#404 Re: Booking.com ALL ABOUT
Pa izvini al to je nogo.moonca wrote:..samo da se duhan ne --- čuje
- pustopoljina
#405 Re: Booking.com ALL ABOUT
Zadnji put u sa, smjestaj izabran zbog pogleda na vijecnicu nocu
->bistrik->brdo.
=taxi
Na svakom cosku, uvijek dostupan i kad dodjes iz vana, gdje je start 5 eur, def. nije skupo (3-4-5 maraka)...mozes piti, mozes sta ho's.
=taxi
Na svakom cosku, uvijek dostupan i kad dodjes iz vana, gdje je start 5 eur, def. nije skupo (3-4-5 maraka)...mozes piti, mozes sta ho's.
- vjesticanametli
#406 Re: Booking.com ALL ABOUT
Skija smajlistoriga512MB wrote:Pa izvini al to je nogo.moonca wrote:..samo da se duhan ne --- čuje
Na ulici po mirisu znas sta ko pusi fuuuj
-
hava123
#407 Re: Booking.com ALL ABOUT
Negov apartman je hotel hilton kakve se rupe rentaju512MB wrote:Dobro Havanin apartman jeste osrednja žalost, pogotovo iz perspektive porodičnog čovjeka sa malom djecom. U suštini na prvi pogled fali: balkon, lift, garaža, u kupatilu kada, sobe i kreveti su mali, duhan se čuje, itd. Sve u svemu ne bih ga bookiro da je i 10€ po danu. One tambure i ostale zajebancije bi mi samo smetale.
- petunija
#408 Re: Booking.com ALL ABOUT
inače postovi su ti
- vjesticanametli
#409 Re: Booking.com ALL ABOUT
DZe si moja begoonijopetunija wrote:vjesticanametli wrote:Allahhselamet vasa visosti u eriji![]()
![]()
![]()
inače postovi su ti![]()
![]()
- 512MB
#410 Re: Booking.com ALL ABOUT
Da je Hilton onda ne bi bio skoro pa đabaleskuhava123 wrote:Negov apartman je hotel hilton kakve se rupe rentaju512MB wrote:Dobro Havanin apartman jeste osrednja žalost, pogotovo iz perspektive porodičnog čovjeka sa malom djecom. U suštini na prvi pogled fali: balkon, lift, garaža, u kupatilu kada, sobe i kreveti su mali, duhan se čuje, itd. Sve u svemu ne bih ga bookiro da je i 10€ po danu. One tambure i ostale zajebancije bi mi samo smetale.
-
moonca
#411 Re: Booking.com ALL ABOUT
.Objasnio je zasto je dao tu cijenu.... i nije tako niska....
- 512MB
#412 Re: Booking.com ALL ABOUT
Pa to mu je i realna cijena, ako digne biće mu pola vremena prazan. Ne može on uzet 100€ za njega zbog tambure i pet satova što vise po zidu.
Jedino šta je dobro je lokacija, za one koji vole bit u centru.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#413 Re: Booking.com ALL ABOUT
- mobsterc
#414 Re: Booking.com ALL ABOUT
Je li ista cijena tokom cijele godine ili sada u sezoni?
U sezoni nema dana da je slobodno, ali skakljivo novembar-maj sa izuzetkom nove godine...
U sezoni nema dana da je slobodno, ali skakljivo novembar-maj sa izuzetkom nove godine...
-
moonca
#415 Re: Booking.com ALL ABOUT
..Ja sam dolazila van sezone - i opet. dobijesh popust ako je boravak duzi od 15 dana..
-
moonca
#416 Re: Booking.com ALL ABOUT
Zasto tako razmisljas.. pa Sarajevo je -nije Venecija--- i iskreno sta nudi .. skupo je ..512MB wrote:Pa to mu je i realna cijena, ako digne biće mu pola vremena prazan. Ne može on uzet 100€ za njega zbog tambure i pet satova što vise po zidu.
- zlo zlo
#417 Re: Booking.com ALL ABOUT
zbog satova bi od mene dobio negativnu ocjenu512MB wrote:Pa to mu je i realna cijena, ako digne biće mu pola vremena prazan. Ne može on uzet 100€ za njega zbog tambure i pet satova što vise po zidu.
- HAVANA
#418 Re: Booking.com ALL ABOUT
Znas sta je najbolje ovde? Lijep stan,kvalitetno renoviran,na top lokaciji sa sigurnim skokom cijene.A gosti zadovoljni.Povrat investicije kompletan, za 7 godina.Lijepa bosna sto se ulaganja tice.512MB wrote:Pa to mu je i realna cijena, ako digne biće mu pola vremena prazan. Ne može on uzet 100€ za njega zbog tambure i pet satova što vise po zidu.
- 512MB
#419 Re: Booking.com ALL ABOUT
Druže, mene kao gosta ne zanima tvoj povrat investicije, ulaganje i skok cijene, ako je tako kako kažeš čestitam ti na tome.HAVANA wrote:Znas sta je najbolje ovde? Lijep stan,kvalitetno renoviran,na top lokaciji sa sigurnim skokom cijene.A gosti zadovoljni.Povrat investicije kompletan, za 7 godina.Lijepa bosna sto se ulaganja tice.512MB wrote:Pa to mu je i realna cijena, ako digne biće mu pola vremena prazan. Ne može on uzet 100€ za njega zbog tambure i pet satova što vise po zidu.
Jedino šta je dobro je lokacija, za one koji vole bit u centru.Ti neces u salzburgu ostvariti povrat investicije za 20 godina a puno vise para ces uloziti.Stavi kadu,mozda brze bude islo
I zabrani pusenje,cuke,mace...Ja necu,ja sam bosanac.Pusim,pijem,guzim,lajem...
-
Hakiz
#420 Re: Booking.com ALL ABOUT
Dokle ba mi da se prilagođavamo.HAVANA wrote:Znas sta je najbolje ovde? Lijep stan,kvalitetno renoviran,na top lokaciji sa sigurnim skokom cijene.A gosti zadovoljni.Povrat investicije kompletan, za 7 godina.Lijepa bosna sto se ulaganja tice.512MB wrote:Pa to mu je i realna cijena, ako digne biće mu pola vremena prazan. Ne može on uzet 100€ za njega zbog tambure i pet satova što vise po zidu.
Jedino šta je dobro je lokacija, za one koji vole bit u centru.Ti neces u salzburgu ostvariti povrat investicije za 20 godina a puno vise para ces uloziti.Stavi kadu,mozda brze bude islo
I zabrani pusenje,cuke,mace...Ja necu,ja sam bosanac.Pusim,pijem,guzim,lajem...
- HAVANA
#421 Re: Booking.com ALL ABOUT
Od nepusaca nema smora veceg na planeti.Sinoc sam s derneka otiso radi nake budale iz amerike sto citavu noc drobi kako ne treba pusit,kako skupo placa prirodni paradajz,kako je strasno skupo u san francisku al kako on zaradi blablabla...Dobro ba jebo ti paradajz mater i cigara i tvoja plata i od cega ti je kuca.Sve radim.Pijem,pusim,prdim,jedem rukama,sve,samo da ne postanem onakav.
Kome ba da se mi prilagodjavamo,nek se oni nama prilagodjavaju. 
-
moonca
#422 Re: Booking.com ALL ABOUT
.nisam citala komentare --ali, ako ti nesto smeta.. sklonis iz vidokruga ---- no, i to pusenje- ja, ne bih u stan gdje je dozvoljeno imati cuke i pusenje... ako je naveo. a trebalo bi biti ..zlo zlo wrote:zbog satova bi od mene dobio negativnu ocjenu512MB wrote:Pa to mu je i realna cijena, ako digne biće mu pola vremena prazan. Ne može on uzet 100€ za njega zbog tambure i pet satova što vise po zidu.
Jedino šta je dobro je lokacija, za one koji vole bit u centru.![]()
sve neki što kucaju, pređi na digitalu
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#423 Re: Booking.com ALL ABOUT
Pa doso je da to prica razumi ga.
-
Hakiz
#424 Re: Booking.com ALL ABOUT
Istorija pokazuje da se, na kraju, ipak mi njima prilagodimo.HAVANA wrote:Od nepusaca nema smora veceg na planeti.Sinoc sam s derneka otiso radi nake budale iz amerike sto citavu noc drobi kako ne treba pusit,kako skupo placa prirodni paradajz,kako je strasno skupo u san francisku al kako on zaradi blablabla...Dobro ba jebo ti paradajz mater i cigara i tvoja plata i od cega ti je kuca.Sve radim.Pijem,pusim,prdim,jedem rukama,sve,samo da ne postanem onakav.Kome ba da se mi prilagodjavamo,nek se oni nama prilagodjavaju.
Ja sam nepušač
- HAVANA
#425 Re: Booking.com ALL ABOUT
Ja kad sam bio mali svi glumci i glavni jebaci pusili.Reklama ko u prici.I svi poceli pusit.Hapsili nas radi trave,hashishari kaze,padavicari,zlo,drogiraju se...Hakiz wrote:Istorija pokazuje da se, na kraju, ipak mi njima prilagodimo.HAVANA wrote:Od nepusaca nema smora veceg na planeti.Sinoc sam s derneka otiso radi nake budale iz amerike sto citavu noc drobi kako ne treba pusit,kako skupo placa prirodni paradajz,kako je strasno skupo u san francisku al kako on zaradi blablabla...Dobro ba jebo ti paradajz mater i cigara i tvoja plata i od cega ti je kuca.Sve radim.Pijem,pusim,prdim,jedem rukama,sve,samo da ne postanem onakav.Kome ba da se mi prilagodjavamo,nek se oni nama prilagodjavaju.
Ja sam nepušač