Booking.com ALL ABOUT

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
cendlerbing

#401 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by cendlerbing »

vjesticanametli wrote:Allahhselamet vasa visosti u eriji :lol: :lol:
:pisnula: :pisnula: :pisnula:
512MB

#402 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by 512MB »

Dobro Havanin apartman jeste osrednja žalost, pogotovo iz perspektive porodičnog čovjeka sa malom djecom. U suštini na prvi pogled fali: balkon, lift, garaža, u kupatilu kada, sobe i kreveti su mali, duhan se čuje, itd. Sve u svemu ne bih ga bookiro da je i 10€ po danu. One tambure i ostale zajebancije bi mi samo smetale.

Iz perspektive mladih ljudi koji dođu na par dana da se oleše u Rajvosa i koji trebaju samo krov nad glavom i wc je poprilično ok. Na prvi pogled je čist i uredan, vjerujem da je bolji od drugih stanova u toj zgradurini.
Last edited by 512MB on 08/08/2019 13:23, edited 1 time in total.
moonca

#403 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by moonca »

..samo da se duhan ne --- čuje :oops:
512MB

#404 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by 512MB »

moonca wrote:..samo da se duhan ne --- čuje :oops:
Pa izvini al to je nogo.
pustopoljina

#405 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by pustopoljina »

Zadnji put u sa, smjestaj izabran zbog pogleda na vijecnicu nocu :lol: ->bistrik->brdo.
=taxi
Na svakom cosku, uvijek dostupan i kad dodjes iz vana, gdje je start 5 eur, def. nije skupo (3-4-5 maraka)...mozes piti, mozes sta ho's.
vjesticanametli

#406 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by vjesticanametli »

512MB wrote:
moonca wrote:..samo da se duhan ne --- čuje :oops:
Pa izvini al to je nogo.
Skija smajlistoriga :run:
Na ulici po mirisu znas sta ko pusi fuuuj
hava123

#407 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by hava123 »

512MB wrote:Dobro Havanin apartman jeste osrednja žalost, pogotovo iz perspektive porodičnog čovjeka sa malom djecom. U suštini na prvi pogled fali: balkon, lift, garaža, u kupatilu kada, sobe i kreveti su mali, duhan se čuje, itd. Sve u svemu ne bih ga bookiro da je i 10€ po danu. One tambure i ostale zajebancije bi mi samo smetale.

Iz perspektive mladih ljudi koji dođu na par dana da se oleše u Rajvosa i koji trebaju samo krov nad glavom i wc je poprilično ok. Na prvi pogled je čist i uredan, vjerujem da je bolji od drugih stanova u toj zgradurini.
Negov apartman je hotel hilton kakve se rupe rentaju
petunija

#408 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by petunija »

:lol: :kiss:
inače postovi su ti :thumbup: :thumbup: :thumbup:
vjesticanametli

#409 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by vjesticanametli »

petunija wrote:
:lol: :kiss:
inače postovi su ti :thumbup: :thumbup: :thumbup:
DZe si moja begoonijo :kiss: :) nismo mi iz erije :lol: :lol:
512MB

#410 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by 512MB »

hava123 wrote:
512MB wrote:Dobro Havanin apartman jeste osrednja žalost, pogotovo iz perspektive porodičnog čovjeka sa malom djecom. U suštini na prvi pogled fali: balkon, lift, garaža, u kupatilu kada, sobe i kreveti su mali, duhan se čuje, itd. Sve u svemu ne bih ga bookiro da je i 10€ po danu. One tambure i ostale zajebancije bi mi samo smetale.

Negov apartman je hotel hilton kakve se rupe rentaju
Da je Hilton onda ne bi bio skoro pa đabalesku :)
moonca

#411 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by moonca »

.Objasnio je zasto je dao tu cijenu.... i nije tako niska....
512MB

#412 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by 512MB »

Pa to mu je i realna cijena, ako digne biće mu pola vremena prazan. Ne može on uzet 100€ za njega zbog tambure i pet satova što vise po zidu.

Jedino šta je dobro je lokacija, za one koji vole bit u centru.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#413 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

:lol: :lol:
mobsterc

#414 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by mobsterc »

Je li ista cijena tokom cijele godine ili sada u sezoni?
U sezoni nema dana da je slobodno, ali skakljivo novembar-maj sa izuzetkom nove godine...
moonca

#415 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by moonca »

..Ja sam dolazila van sezone - i opet. dobijesh popust ako je boravak duzi od 15 dana..
moonca

#416 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by moonca »

512MB wrote:Pa to mu je i realna cijena, ako digne biće mu pola vremena prazan. Ne može on uzet 100€ za njega zbog tambure i pet satova što vise po zidu.

Zasto tako razmisljas.. pa Sarajevo je -nije Venecija--- i iskreno sta nudi .. skupo je .. :lol: nama je lijepo jer je nashe .. jer moramo doci zbog kojekavih razloga... ali, s obzirom da ustanes u ostanes u tushu nashamponiran, ne mozes se saprati.. :shock: je prica za sebe
zlo zlo

#417 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by zlo zlo »

512MB wrote:Pa to mu je i realna cijena, ako digne biće mu pola vremena prazan. Ne može on uzet 100€ za njega zbog tambure i pet satova što vise po zidu.

zbog satova bi od mene dobio negativnu ocjenu :lol: :lol: sve neki što kucaju, pređi na digitalu :lol: :lol:
HAVANA

#418 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by HAVANA »

Znas sta je najbolje ovde? Lijep stan,kvalitetno renoviran,na top lokaciji sa sigurnim skokom cijene.A gosti zadovoljni.Povrat investicije kompletan, za 7 godina.Lijepa bosna sto se ulaganja tice. :) Ti neces u salzburgu ostvariti povrat investicije za 20 godina a puno vise para ces uloziti.Stavi kadu,mozda brze bude islo :D I zabrani pusenje,cuke,mace...Ja necu,ja sam bosanac.Pusim,pijem,guzim,lajem... :D
512MB

#419 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by 512MB »

HAVANA wrote:

Znas sta je najbolje ovde? Lijep stan,kvalitetno renoviran,na top lokaciji sa sigurnim skokom cijene.A gosti zadovoljni.Povrat investicije kompletan, za 7 godina.Lijepa bosna sto se ulaganja tice. :) Ti neces u salzburgu ostvariti povrat investicije za 20 godina a puno vise para ces uloziti.Stavi kadu,mozda brze bude islo :D I zabrani pusenje,cuke,mace...Ja necu,ja sam bosanac.Pusim,pijem,guzim,lajem... :D
Druže, mene kao gosta ne zanima tvoj povrat investicije, ulaganje i skok cijene, ako je tako kako kažeš čestitam ti na tome. :thumbup:
Hakiz

#420 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by Hakiz »

HAVANA wrote:

Dokle ba mi da se prilagođavamo.
HAVANA

#421 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by HAVANA »

Od nepusaca nema smora veceg na planeti.Sinoc sam s derneka otiso radi nake budale iz amerike sto citavu noc drobi kako ne treba pusit,kako skupo placa prirodni paradajz,kako je strasno skupo u san francisku al kako on zaradi blablabla...Dobro ba jebo ti paradajz mater i cigara i tvoja plata i od cega ti je kuca.Sve radim.Pijem,pusim,prdim,jedem rukama,sve,samo da ne postanem onakav. :-) Kome ba da se mi prilagodjavamo,nek se oni nama prilagodjavaju. :lol:
moonca

#422 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by moonca »

zlo zlo wrote:

zbog satova bi od mene dobio negativnu ocjenu :lol: :lol: sve neki što kucaju, pređi na digitalu :lol: :lol:
.nisam citala komentare --ali, ako ti nesto smeta.. sklonis iz vidokruga ---- no, i to pusenje- ja, ne bih u stan gdje je dozvoljeno imati cuke i pusenje... ako je naveo. a trebalo bi biti ..
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#423 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

Pa doso je da to prica razumi ga.
Hakiz

#424 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by Hakiz »

HAVANA wrote:Od nepusaca nema smora veceg na planeti.Sinoc sam s derneka otiso radi nake budale iz amerike sto citavu noc drobi kako ne treba pusit,kako skupo placa prirodni paradajz,kako je strasno skupo u san francisku al kako on zaradi blablabla...Dobro ba jebo ti paradajz mater i cigara i tvoja plata i od cega ti je kuca.Sve radim.Pijem,pusim,prdim,jedem rukama,sve,samo da ne postanem onakav. :-) Kome ba da se mi prilagodjavamo,nek se oni nama prilagodjavaju. :lol:
Istorija pokazuje da se, na kraju, ipak mi njima prilagodimo.

Ja sam nepušač :evil:
HAVANA

#425 Re: Booking.com ALL ABOUT

Post by HAVANA »

Hakiz wrote:
HAVANA wrote:Od nepusaca nema smora veceg na planeti.Sinoc sam s derneka otiso radi nake budale iz amerike sto citavu noc drobi kako ne treba pusit,kako skupo placa prirodni paradajz,kako je strasno skupo u san francisku al kako on zaradi blablabla...Dobro ba jebo ti paradajz mater i cigara i tvoja plata i od cega ti je kuca.Sve radim.Pijem,pusim,prdim,jedem rukama,sve,samo da ne postanem onakav. :-) Kome ba da se mi prilagodjavamo,nek se oni nama prilagodjavaju. :lol:
Istorija pokazuje da se, na kraju, ipak mi njima prilagodimo.

Ja sam nepušač :evil:
Ja kad sam bio mali svi glumci i glavni jebaci pusili.Reklama ko u prici.I svi poceli pusit.Hapsili nas radi trave,hashishari kaze,padavicari,zlo,drogiraju se... :evil: Ja presto pusit travu a pusim cigare.Sad odjednom trava dobra a cigare ne valjaju.Jebo lud zbunjenog.Ko bi vam ugodio.
Post Reply