muniza wrote:
Do '93 se može reći da su branili naravno, to niko ne spori ali kasnije, smjenom "nepodobnih" generala, pogažena je ideja o jedinstvenoj BiH i dr. Frankenštain je oživio Bošnjaštvo, produkt toga, Dejton i nakaradno uređenje države sa nagrađenim zločinima. Hvala vozdra.
Ti curo, znas li sta pricas? Ja hebem svakom Bosnjaku mater koji nije za cjelovitu i jedinstvenu BiH. Cak sta vise, puno njih bi je vidjelo do Zadra, Kosovske Mitrovice

. Posto ce nas Bosnjaka biti oko 45 % a vas tz. Bosanaca 10 % BiH populacije, vidi se ko je taj koji ne zeli jacu BiH, jer da je zelite, jednostavno bi se pikljucili bosnjackom korpusu i time dokazali i sebi i komsijama i svjetu, da nas ima vise nego 55%, kojih smo za cjelovitu i unitarnu i jedinstvenu BiH. Jer bez Bosnjaka nema BiH a Bosanci tu dodju samo kao steta, nesto sto se mora pod hitno otsraniti, bilo s lijekovima, bilo hiruski. Vi ste, sve samo ne domoljubi, vi ste najobicni klasicni trojanski konj. Stvoreni ste da bi unistili BiH i sve sto je sveto u ovoj zemlji. Vi imate opasnu krizu identiteta. Da se(ili svi vi Bosnaci) kojim slucajom ti sutra nadjes u Hrvatskoj ili Srbiji, pisala bi se objerucke, kao Hrvatica ili pak Srpkinja. Vi Bosanci ne postojite da bi sebe uzdigli, nego postojite da bi nas Bosnjake ponizili i umanjili. Ja sam prvo covjek, pa Bosnjak, pa Bosanac i
Hercegovac. A samo Bosanac, nikako nisam!