Mirza Teletovic all about

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Butmiran

#3976 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Butmiran »

Taylor će jednom poginut' na terenu, ovakva kamikaza se ne viđa često.
nema me tamo

#3977 Re: Mirza Teletovic all about

Post by nema me tamo »

Ipak moram pogledat do kraja utakmicu..
Joj koja je ovo meni patnja, mogu mislit kakva je za prave navijace Brooklyna.. :lol:
Lakat Jebić

#3978 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Lakat Jebić »

daj mirza 2 faula da idem spavat :D
BegA_

#3979 Re: Mirza Teletovic all about

Post by BegA_ »

Toko :lol: :lol:
jasko_ba

#3980 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

Lakat Jebić wrote:daj mirza 2 faula da idem spavat :D
Ma trebo je tamo kraj trece cetvrtina odmah to uraditi, ovako se bezveze forsira zbog niceg
Butmiran

#3981 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Butmiran »

Dobro je, nek' je ušla ova trojka-

Shengelia :lol: :lol:
Butmiran

#3982 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Butmiran »

Koja je pička ovaj Kid, pa pusti Evansa malo da igra jadu. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3983 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

Okruglo 30 :mrgreen:
Dobar, Kidd :thumbup:
BegA_

#3984 Re: Mirza Teletovic all about

Post by BegA_ »

Butmiran wrote:Koja je pička ovaj Kid, pa pusti Evansa malo da igra jadu. :D
Bas krenuh ovo napisati. Steta sto nismo vidjeli koju Redzinu bravuru.
nema me tamo

#3985 Re: Mirza Teletovic all about

Post by nema me tamo »

Ako sad ovaj Jason ne dobije nogu...
E onda stvarno.. :lol:

Inace Mirza spasio sve one koji su igrali under Carmela.. :D :izet:
Butmiran

#3986 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Butmiran »

BegA_ wrote:
Butmiran wrote:Koja je pička ovaj Kid, pa pusti Evansa malo da igra jadu. :D
Bas krenuh ovo napisati. Steta sto nismo vidjeli koju Redzinu bravuru.
Pa oca mi. Može ga ubaciti u garbage timeu komotno, uživam gledajući ga a i žao mi čovjeka, svi dobili minute osim njega. :D
Butmiran

#3987 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Butmiran »

Laku noć raja. :D
tataćusak

#3988 Re: Mirza Teletovic all about

Post by tataćusak »

Sreća pa zaspah na poluvremenu :mrgreen:
insaneinthebrain

#3989 Re: Mirza Teletovic all about

Post by insaneinthebrain »

evo i mirza zavrsio na Shaqtin' A Fool :D :izet:
na 2:03

Static-X

#3990 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Static-X »

Fakat sta vi vidite u Mirzi. Citav tim karina, a ruku na srce po onome sto mirza pokazuje, nije tip za nba. Sve sto ima je sut iz daljine, drugacije nikako nemoze pomoci timu. Medjutim problem je sto mu ni taj sut ne ide.
relativno84

#3991 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

Static-X wrote:Fakat sta vi vidite u Mirzi. Citav tim karina, a ruku na srce po onome sto mirza pokazuje, nije tip za nba. Sve sto ima je sut iz daljine, drugacije nikako nemoze pomoci timu. Medjutim problem je sto mu ni taj sut ne ide.
Gledas li ti utakmice BN :?

Vidis li razliku u napadu kad je Mirza u igri i kad nije :-) koliko je protok lopte brzi, koliko svi imaju vise prostora jer se odbrana rasiri. Ok Mirzu sut ne sluzi kako se ocekuje od njega ali ocito da opet ti treneri posvecuju mu paznje pa ga ne pustaju da visi sam na trici nege se citava odbrana pomjeri, sto automatski olaksava ostalim igracima BN da ulaze pod kos.

A tim BN trenutno jeste dramaticno los ali to je vise zbog toga sto nemaju trenera nego sto su svi zaboravili igrati kosarku preko noci :D
Herr Flick

#3992 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Herr Flick »

Njemu bi najbolje legao Denver :)
Static-X

#3993 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Static-X »

relativno84 wrote:
Static-X wrote:Fakat sta vi vidite u Mirzi. Citav tim karina, a ruku na srce po onome sto mirza pokazuje, nije tip za nba. Sve sto ima je sut iz daljine, drugacije nikako nemoze pomoci timu. Medjutim problem je sto mu ni taj sut ne ide.

Vidis li razliku u napadu kad je Mirza u igri i kad nije :-) koliko je protok lopte brzi, koliko svi imaju vise prostora jer se odbrana rasiri. Ok Mirzu sut ne sluzi kako se ocekuje od njega ali ocito da opet ti treneri posvecuju mu paznje pa ga ne pustaju da visi sam na trici nege se citava odbrana pomjeri, sto automatski olaksava ostalim igracima BN da ulaze pod kos.

A tim BN trenutno jeste dramaticno los ali to je vise zbog toga sto nemaju trenera nego sto su svi zaboravili igrati kosarku preko noci :D
Zajebajes?

Eto ti to uocio, kad mirza udje 10orica odma na njemu.
Prodju tri napada dok mu neko doda loptu. Eto recimo da je to donekle istina sto ti zboris, ti ako mislis da ce mu to donijeti neki doprinos, minutazu, slavu, popularnost... mastaj i dalje.
relativno84

#3994 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

Static-X wrote:
relativno84 wrote:

Zajebajes?

Eto ti to uocio, kad mirza udje 10orica odma na njemu.
Prodju tri napada dok mu neko doda loptu. Eto recimo da je to donekle istina sto ti zboris, ti ako mislis da ce mu to donijeti neki doprinos, minutazu, slavu, popularnost... mastaj i dalje.
Malo :D

Pa sad 10orica bas i ne :? , 5na5 se igra :oops:
Lopta moze da kruzi oko njega koliko god treba, to nije bitno sve dok samo njegovo prisustvo na terenu ima uticaja da pomaze ostalim saigracima :D

Slavu i popularnost vec ima :izet: a minutaza je svakako relativna stvar :zen:
uncas

#3995 Re: Mirza Teletovic all about

Post by uncas »

Mislim da ovdje Mirza nije problem vec taj sto u ovom timu on predstavlja jednu od hopa opcija i zato onako proslijedjuje lopte kao da je ne zna voditi uopste. Cak nisam vidio akciju za njega i neki sut (koji je puno bolji od svih drugih igraca u netsima izuzev mozda od johnsona). Takodjer nije mi jasno i smeta me kako nema drskosti da trazi loptu. Jebga ipak on nije neki balavi rookie. Kad Taylor moze silovati svaku probaj brate i ti pa te mozda krene.

Sent from my GT-I9100
nema me tamo

#3996 Re: Mirza Teletovic all about

Post by nema me tamo »

Fazon je sto uopce i ne pratiš Mirzu pa nemas pojma o cemu govoris..Da pratiš znao bi' da ima akcija za njega koju u ovom momentu trenutni igraci koji organizuju napad ne znaju da izvedu..I da Relativno jeste uocio razliku kad je na parketu ili ne jer sam je i ja uocio..A to je zbog toga jer gledamo svaku utakmicu...
I realno da nije Mirze bilo izgubili bi i ovu jedinu utakmicu sto su dobili u zadnjih pun kurac utakmica!
Ne kazem ja da je savršen, al' trenutno je jedan od boljih igraca u ovom katastrofalnom timu..
Doduše prije ove 3, 4 tekme bio je loš jedno 4..Slazem se s tobom sto se tice toga da u 80 % situacija nema drskosti da trazi loptu..
uncas

#3997 Re: Mirza Teletovic all about

Post by uncas »

nema me tamo wrote:Fazon je sto uopce i ne pratiš Mirzu pa nemas pojma o cemu govoris..Da pratiš znao bi' da ima akcija za njega koju u ovom momentu trenutni igraci koji organizuju napad ne znaju da izvedu..I da Relativno jeste uocio razliku kad je na parketu ili ne jer sam je i ja uocio..A to je zbog toga jer gledamo svaku utakmicu...
I realno da nije Mirze bilo izgubili bi i ovu jedinu utakmicu sto su dobili u zadnjih pun kurac utakmica!
Ne kazem ja da je savršen, al' trenutno je jedan od boljih igraca u ovom katastrofalnom timu..
Doduše prije ove 3, 4 tekme bio je loš jedno 4..Slazem se s tobom sto se tice toga da u 80 % situacija nema drskosti da trazi loptu..
Ma vidim ja da si mu ti prvi pratioc..

Sent from my GT-I9100
spree

#3998 Re: Mirza Teletovic all about

Post by spree »

Herr Flick wrote:Njemu bi najbolje legao Denver :)
ja mislim da bi mu houston bio najbolja opcija. imaju howarda na niskom postu koji bi dobio vise prostora , a lopta bi kruzila na perimetru. nesto slicno sto je igrao orlano kad je howard bio tamo. mirza bi mogao glumiti rasharda lewisa ili ryana andersona. ionako me stilom igre pravo podsjeca na andersona. jos da to neki gm-ovi vide, ali jbg.
relativno84

#3999 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

Optimisticna lica :lol:
Image
BegA_

#4000 Re: Mirza Teletovic all about

Post by BegA_ »

:lol:

Valjda pobijede veceras. Bucksi su karina.
Post Reply