Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Butmiran
#3976 Re: Mirza Teletovic all about
Taylor će jednom poginut' na terenu, ovakva kamikaza se ne viđa često.
-
nema me tamo
#3977 Re: Mirza Teletovic all about
Ipak moram pogledat do kraja utakmicu..
Joj koja je ovo meni patnja, mogu mislit kakva je za prave navijace Brooklyna..
Joj koja je ovo meni patnja, mogu mislit kakva je za prave navijace Brooklyna..
- Lakat Jebić
#3978 Re: Mirza Teletovic all about
daj mirza 2 faula da idem spavat 
- BegA_
- jasko_ba
#3980 Re: Mirza Teletovic all about
Ma trebo je tamo kraj trece cetvrtina odmah to uraditi, ovako se bezveze forsira zbog nicegLakat Jebić wrote:daj mirza 2 faula da idem spavat
- Butmiran
#3981 Re: Mirza Teletovic all about
Dobro je, nek' je ušla ova trojka-
Shengelia

Shengelia
- Butmiran
#3982 Re: Mirza Teletovic all about
Koja je pička ovaj Kid, pa pusti Evansa malo da igra jadu. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3983 Re: Mirza Teletovic all about
Okruglo 30
Dobar, Kidd
Dobar, Kidd
- BegA_
#3984 Re: Mirza Teletovic all about
Bas krenuh ovo napisati. Steta sto nismo vidjeli koju Redzinu bravuru.Butmiran wrote:Koja je pička ovaj Kid, pa pusti Evansa malo da igra jadu.
-
nema me tamo
#3985 Re: Mirza Teletovic all about
Ako sad ovaj Jason ne dobije nogu...
E onda stvarno..
Inace Mirza spasio sve one koji su igrali under Carmela..

E onda stvarno..
Inace Mirza spasio sve one koji su igrali under Carmela..
- Butmiran
#3986 Re: Mirza Teletovic all about
Pa oca mi. Može ga ubaciti u garbage timeu komotno, uživam gledajući ga a i žao mi čovjeka, svi dobili minute osim njega.BegA_ wrote:Bas krenuh ovo napisati. Steta sto nismo vidjeli koju Redzinu bravuru.Butmiran wrote:Koja je pička ovaj Kid, pa pusti Evansa malo da igra jadu.
- Butmiran
#3987 Re: Mirza Teletovic all about
Laku noć raja. 
- tataćusak
#3988 Re: Mirza Teletovic all about
Sreća pa zaspah na poluvremenu 
- insaneinthebrain
#3989 Re: Mirza Teletovic all about
evo i mirza zavrsio na Shaqtin' A Fool
na 2:03
na 2:03
-
Static-X
#3990 Re: Mirza Teletovic all about
Fakat sta vi vidite u Mirzi. Citav tim karina, a ruku na srce po onome sto mirza pokazuje, nije tip za nba. Sve sto ima je sut iz daljine, drugacije nikako nemoze pomoci timu. Medjutim problem je sto mu ni taj sut ne ide.
- relativno84
#3991 Re: Mirza Teletovic all about
Gledas li ti utakmice BNStatic-X wrote:Fakat sta vi vidite u Mirzi. Citav tim karina, a ruku na srce po onome sto mirza pokazuje, nije tip za nba. Sve sto ima je sut iz daljine, drugacije nikako nemoze pomoci timu. Medjutim problem je sto mu ni taj sut ne ide.
Vidis li razliku u napadu kad je Mirza u igri i kad nije
A tim BN trenutno jeste dramaticno los ali to je vise zbog toga sto nemaju trenera nego sto su svi zaboravili igrati kosarku preko noci
- Herr Flick
#3992 Re: Mirza Teletovic all about
Njemu bi najbolje legao Denver 
-
Static-X
#3993 Re: Mirza Teletovic all about
Zajebajes?relativno84 wrote:Gledas li ti utakmice BNStatic-X wrote:Fakat sta vi vidite u Mirzi. Citav tim karina, a ruku na srce po onome sto mirza pokazuje, nije tip za nba. Sve sto ima je sut iz daljine, drugacije nikako nemoze pomoci timu. Medjutim problem je sto mu ni taj sut ne ide.![]()
Vidis li razliku u napadu kad je Mirza u igri i kad nijekoliko je protok lopte brzi, koliko svi imaju vise prostora jer se odbrana rasiri. Ok Mirzu sut ne sluzi kako se ocekuje od njega ali ocito da opet ti treneri posvecuju mu paznje pa ga ne pustaju da visi sam na trici nege se citava odbrana pomjeri, sto automatski olaksava ostalim igracima BN da ulaze pod kos.
A tim BN trenutno jeste dramaticno los ali to je vise zbog toga sto nemaju trenera nego sto su svi zaboravili igrati kosarku preko noci
Eto ti to uocio, kad mirza udje 10orica odma na njemu.
Prodju tri napada dok mu neko doda loptu. Eto recimo da je to donekle istina sto ti zboris, ti ako mislis da ce mu to donijeti neki doprinos, minutazu, slavu, popularnost... mastaj i dalje.
- relativno84
#3994 Re: Mirza Teletovic all about
MaloStatic-X wrote:Zajebajes?relativno84 wrote:Gledas li ti utakmice BNStatic-X wrote:Fakat sta vi vidite u Mirzi. Citav tim karina, a ruku na srce po onome sto mirza pokazuje, nije tip za nba. Sve sto ima je sut iz daljine, drugacije nikako nemoze pomoci timu. Medjutim problem je sto mu ni taj sut ne ide.![]()
Vidis li razliku u napadu kad je Mirza u igri i kad nijekoliko je protok lopte brzi, koliko svi imaju vise prostora jer se odbrana rasiri. Ok Mirzu sut ne sluzi kako se ocekuje od njega ali ocito da opet ti treneri posvecuju mu paznje pa ga ne pustaju da visi sam na trici nege se citava odbrana pomjeri, sto automatski olaksava ostalim igracima BN da ulaze pod kos.
Eto ti to uocio, kad mirza udje 10orica odma na njemu.
Prodju tri napada dok mu neko doda loptu. Eto recimo da je to donekle istina sto ti zboris, ti ako mislis da ce mu to donijeti neki doprinos, minutazu, slavu, popularnost... mastaj i dalje.
Pa sad 10orica bas i ne
Lopta moze da kruzi oko njega koliko god treba, to nije bitno sve dok samo njegovo prisustvo na terenu ima uticaja da pomaze ostalim saigracima
Slavu i popularnost vec ima
-
uncas
#3995 Re: Mirza Teletovic all about
Mislim da ovdje Mirza nije problem vec taj sto u ovom timu on predstavlja jednu od hopa opcija i zato onako proslijedjuje lopte kao da je ne zna voditi uopste. Cak nisam vidio akciju za njega i neki sut (koji je puno bolji od svih drugih igraca u netsima izuzev mozda od johnsona). Takodjer nije mi jasno i smeta me kako nema drskosti da trazi loptu. Jebga ipak on nije neki balavi rookie. Kad Taylor moze silovati svaku probaj brate i ti pa te mozda krene.
Sent from my GT-I9100
Sent from my GT-I9100
-
nema me tamo
#3996 Re: Mirza Teletovic all about
Fazon je sto uopce i ne pratiš Mirzu pa nemas pojma o cemu govoris..Da pratiš znao bi' da ima akcija za njega koju u ovom momentu trenutni igraci koji organizuju napad ne znaju da izvedu..I da Relativno jeste uocio razliku kad je na parketu ili ne jer sam je i ja uocio..A to je zbog toga jer gledamo svaku utakmicu...
I realno da nije Mirze bilo izgubili bi i ovu jedinu utakmicu sto su dobili u zadnjih pun kurac utakmica!
Ne kazem ja da je savršen, al' trenutno je jedan od boljih igraca u ovom katastrofalnom timu..
Doduše prije ove 3, 4 tekme bio je loš jedno 4..Slazem se s tobom sto se tice toga da u 80 % situacija nema drskosti da trazi loptu..
I realno da nije Mirze bilo izgubili bi i ovu jedinu utakmicu sto su dobili u zadnjih pun kurac utakmica!
Ne kazem ja da je savršen, al' trenutno je jedan od boljih igraca u ovom katastrofalnom timu..
Doduše prije ove 3, 4 tekme bio je loš jedno 4..Slazem se s tobom sto se tice toga da u 80 % situacija nema drskosti da trazi loptu..
-
uncas
#3997 Re: Mirza Teletovic all about
Ma vidim ja da si mu ti prvi pratioc..nema me tamo wrote:Fazon je sto uopce i ne pratiš Mirzu pa nemas pojma o cemu govoris..Da pratiš znao bi' da ima akcija za njega koju u ovom momentu trenutni igraci koji organizuju napad ne znaju da izvedu..I da Relativno jeste uocio razliku kad je na parketu ili ne jer sam je i ja uocio..A to je zbog toga jer gledamo svaku utakmicu...
Sent from my GT-I9100
- spree
#3998 Re: Mirza Teletovic all about
ja mislim da bi mu houston bio najbolja opcija. imaju howarda na niskom postu koji bi dobio vise prostora , a lopta bi kruzila na perimetru. nesto slicno sto je igrao orlano kad je howard bio tamo. mirza bi mogao glumiti rasharda lewisa ili ryana andersona. ionako me stilom igre pravo podsjeca na andersona. jos da to neki gm-ovi vide, ali jbg.Herr Flick wrote:Njemu bi najbolje legao Denver
- relativno84
#3999 Re: Mirza Teletovic all about
Optimisticna lica

- BegA_
#4000 Re: Mirza Teletovic all about
Valjda pobijede veceras. Bucksi su karina.