Secer_033 wrote:Duzu samo ako ce njegovati kosu. Ne volim masne, nepocesljane frizure. I volim man bun

ahhh
Secer_033 wrote:Duzu samo ako ce njegovati kosu. Ne volim masne, nepocesljane frizure. I volim man bun

Njanjavi wrote: E ovo ti necu halalit NIKAAAD![]()
Sve moze al rec da ne hejtam dobro, HEREEEZAAAAA![]()
Odo sad rondat po sta ste kuhale danas uzinat
Odes par puta na put s arsenalom stvari. Prvo ukazivanje istine dozivis kad ti prisjedne podizati kofer. Drugo kad se vratis kuci pa shvatis da je omjer koristenih spram nekoristenih stvari 20:80. Ja volim putovati neoptereceno i moci trcati sa svojim koferom jer uvijek kasnim.Bloody wrote:Sta nosite na putovanje? Kako odredite neophodno a da vam ne zafali nista? Mene kritikuju da nosim sve osim stola za peglanje,kako bih drugacije kad mi sve trebaDajte mi poneki pametan savjet.Hvala
Ma polako damice, kad napunis 28. sve ce biti lakse.Gabrielo the Saint wrote:Pozdrav dame,
Mene zanima nesto, a to nesto je, vjerujete li vi u musko-zenska prijateljstva? Ja sto sam stariji sve manje vjerujem u to.
Gabrielo wrote:Pozdrav dame,
Mene zanima nesto, a to nesto je, vjerujete li vi u musko-zenska prijateljstva? Ja sto sam stariji sve manje vjerujem u to.
Secer_033 wrote:Ja sam sve zivo nosila, moj kofer je uvijek bio najveci i najtezi ali sam s vremenom shvatila da mi toliko stvari ne treba.
Sad kao prvo stavim peglu za kosu, bez toga stvarno ne mogu i u flasici maloj nosim neki sprej za fleke jer uhljup kao ja bi u stvari morao nositi masinu za ves ali posto to ne mogu, nosim neki sprej ili vanish sa sobom
Ako idem na more nosim naravno kupaci kostim, ili 2,3
Haljinicu ili pareo za plazu, jedan veliki peskir za plazu, 2 mala za tusiranje koja perem (ako vec nema u hotelu i sl.), japanke, 1 par cipela za navecer i spakujem najdrazu garderobu. Zavisi koliko dana idem ali najmanje nosim 2 hlace ili suknje i 3-4 bluzice. Zvuci malo ali Boga mi, vise ti i ne treba, koliko god isla.
Od kozmetike nosim sve u mini flasicama, nekad se uspijemo dogovoriti da jedna kupuje sampon, druga regenerator, treca neku kremicu itd.
Sve mi mora stati u jedan kofer i mora ostati mjesta za suvenire
Meni je problem sto sam dobro gradjen. Ne smijem kad sam sa prijateljicama dolaziti u uskim majicam ili onim bez rukava. Mogu misliti o cemu razmisljaju.Secer_033 wrote:Ja vjerujem, ni ti je meni moj prijatelj nesto posebno lijep niti sam ja njemu a drugi prijatelj je peder, on svakako nece da me kara.
joj problemaGabrielo wrote:Meni je problem sto sam dobro gradjen. Ne smijem kad sam sa prijateljicama dolaziti u uskim majicam ili onim bez rukava. Mogu misliti o cemu razmisljaju.Secer_033 wrote:Ja vjerujem, ni ti je meni moj prijatelj nesto posebno lijep niti sam ja njemu a drugi prijatelj je peder, on svakako nece da me kara.
Momci im debeli i zapusteni. Sigurno se potajno nadaju necemu.sadie_forever wrote:joj problemaGabrielo wrote:Meni je problem sto sam dobro gradjen. Ne smijem kad sam sa prijateljicama dolaziti u uskim majicam ili onim bez rukava. Mogu misliti o cemu razmisljaju.Secer_033 wrote:Ja vjerujem, ni ti je meni moj prijatelj nesto posebno lijep niti sam ja njemu a drugi prijatelj je peder, on svakako nece da me kara.
hajd jedan selfie ...Gabrielo wrote:Meni je problem sto sam dobro gradjen. Ne smijem kad sam sa prijateljicama dolaziti u uskim majicam ili onim bez rukava. Mogu misliti o cemu razmisljaju.Secer_033 wrote:Ja vjerujem, ni ti je meni moj prijatelj nesto posebno lijep niti sam ja njemu a drugi prijatelj je peder, on svakako nece da me kara.
Prije ili poslije depilacijeGabrielo wrote:Meni je problem sto sam dobro gradjen. Ne smijem kad sam sa prijateljicama dolaziti u uskim majicam ili onim bez rukava. Mogu misliti o cemu razmisljaju.Secer_033 wrote:Ja vjerujem, ni ti je meni moj prijatelj nesto posebno lijep niti sam ja njemu a drugi prijatelj je peder, on svakako nece da me kara.
#SelfieSephora wrote:hajd jedan selfie ...Gabrielo wrote:Meni je problem sto sam dobro gradjen. Ne smijem kad sam sa prijateljicama dolaziti u uskim majicam ili onim bez rukava. Mogu misliti o cemu razmisljaju.Secer_033 wrote:Ja vjerujem, ni ti je meni moj prijatelj nesto posebno lijep niti sam ja njemu a drugi prijatelj je peder, on svakako nece da me kara.pa da vidimo sta to "te tamo vide".... slobodno se utegni ..
..
Secer_033 wrote:Prije ili poslije depilacijeGabrielo wrote:Meni je problem sto sam dobro gradjen. Ne smijem kad sam sa prijateljicama dolaziti u uskim majicam ili onim bez rukava. Mogu misliti o cemu razmisljaju.Secer_033 wrote:Ja vjerujem, ni ti je meni moj prijatelj nesto posebno lijep niti sam ja njemu a drugi prijatelj je peder, on svakako nece da me kara.
Bloody wrote:Sta nosite na putovanje? Kako odredite neophodno a da vam ne zafali nista? Mene kritikuju da nosim sve osim stola za peglanje,kako bih drugacije kad mi sve trebaDajte mi poneki pametan savjet.Hvala
Ako je ona lezbejka, a on homoseksualac, onda... hm, ako je ona lezbejka i "musko" u toj vezi, a on homoseksualac i "zensko" u svojoj, znaci li to da... su njih dvoje potencijalni par?Gabrielo wrote:Pozdrav dame,
Ovo radim ili sam bar radila do prosle godine kad sam s malim bila na visedmicnom odmoru i skontala da pola stvari nismo obukli (on pogotovo) jer smo sasvim normalno kao i kod kuce prali ves i vazda nosili ono sto najvise volimo. I jedno i drugo.Bloody wrote:Sta nosite na putovanje? Kako odredite neophodno a da vam ne zafali nista? Mene kritikuju da nosim sve osim stola za peglanje,kako bih drugacije kad mi sve trebaDajte mi poneki pametan savjet.Hvala
Poslije.Secer_033 wrote:Prije ili poslije depilacijeGabrielo wrote:Meni je problem sto sam dobro gradjen. Ne smijem kad sam sa prijateljicama dolaziti u uskim majicam ili onim bez rukava. Mogu misliti o cemu razmisljaju.Secer_033 wrote:Ja vjerujem, ni ti je meni moj prijatelj nesto posebno lijep niti sam ja njemu a drugi prijatelj je peder, on svakako nece da me kara.