Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
exliberal-ex wrote: ↑12/04/2020 01:19
moze ako imas elektricni rostilj.
ja imam za balkona...ispadne dobro... pravio sam i na njemu, tikvice, patlidjan...
GandalfSivi wrote: ↑11/04/2020 19:37
Nasao sam cijelu skarpinu (grouper), mojoj sreci nema kraja
u Dalmaciji je skarpina (scorpion fish) a vidim da i ova sto si ti napisao (grouper) izgleda isto,samo nije crvena
je li to iz iste porodice riba
ali meni nema ribe do brancina sa gradela ...uh evo pljuvacka mi krenu
Evo ti da te zelja mine
stavi bibera po njemu i dosta maslinovog ulja poljevaj ili mazi...da upije masnocu u sebe,ako imas grancicu ruzmarina,mazi ulje ruzmarinom...uh pa onda kada je gotov,opet ga preliti maslinovim uljem pa onda umociti u to ulje meso...huh
exliberal-ex wrote: ↑12/04/2020 01:19
moze ako imas elektricni rostilj.
ja imam za balkona...ispadne dobro... pravio sam i na njemu, tikvice, patlidjan...
..imam plinski... u garazi...
..u kuci ne kuvam..
Jel mi vjerujes da neznam da pravim rostilj na plin...nema sanse....drva ili ugalj...elektricni kad je na balkonu al to je ono emergency only
exliberal-ex wrote: ↑12/04/2020 01:31
Jel mi vjerujes da neznam da pravim rostilj na plin...nema sanse....drva ili ugalj...elektricni kad je na balkonu al to je ono emergency only
Dobro- uzitak i ukus je bolji- mozda.. ali, razvijes drugi ukus-- i bude ok..
.u restoranima su rostilji, na plin.. bar vecini...
vjesticanametli wrote: ↑12/04/2020 16:46
Jel ovo tikvenica svaka cast predobra....imam i ja sad brasna ....leci ce pita ovih dana
Pita ti je mrak .....10 lajkova od mene
Jel ovo tikvenica svaka cast predobra....imam i ja sad brasna ....leci ce pita ovih dana