Champions League 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
just principe

#3951 Re: Champions League 2011/12

Post by just principe »

BHF_Manijak wrote:Jebo mjaku uvijek od jednog te istog lika podje rasprava o sudjenju, siljenju i slicno! Daj ba ohladite malo sa vadjenjem utakmice od prije 100 godina i nanovo raspravljanja, kako vam ne dosadi vise!

Dosad 100 tema usrano sa jednom te istom raspravom koja nece nista promjeniti.

Sto se jucerasnje utakmice tice, evo slika pa nek svak sam prosudi:

http://i44.klix.com/15g6l1t.jpg

Obratite paznju na Coentraoa, Ramos nije upitan ali ulijetanje Coentraoa jeste!

"This time it was Mario Gomez brought down in the box. Referee Howard Webb did not blow his whistle – and replays showed one Real Madrid defender make a perfect sliding challenge, while another also slid in, tripping the German striker without getting close to the ball. A difficult call, to say the least - but Gomez had a clear opinion on the matter."

Ramos izbio loptu, a Gomez tek poslije toga pada..S desne strane Coentrao Gomeza nije ni dirnuo, dakle ulijetanje Coentraa je bilo suvise kasno jer je prije toga Gomez bio vec pri padu..I ne valja ti ta slika kad si ustopao http://i.imm.io/mtGw.png Naravno, ovdje loptu ne vidimo jer je ona daleko od Gomeza koji je odlucio da na prevaru dodje do penala..Iako su realovci krvnici sto je pokazao sinoc Marcelo u ovom slucaju rijeci nije bilo o penalu.
BHF_Manijak

#3952 Re: Champions League 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Mislim da je Moruinhu sam uspjeh sto je uspio(ako uspije naravno) skinuti Barcu sa trona, to je njegov primarni cilj bar kada je Primera u pitanju.
On je takav egocentrik da se njemu jebe sto nije Barcu uspio nijednom dobiti, frajer cilja na titulu, dobio-ne dobio Barcu.
Ne pravdam ga majkemi nego poznavajuci ga dosad on tako razmislja, osvojiti titulu po svaku cijenu i skinuti Barcu sa vrha.

Schustera i Capella su nidje veze otjerali, pa i Del Bosquea, kakav je to samo genije, ali Real ima tu cudnu politiku. Schuster im nije valjo jer nije imo uspjeha u LP(A nakon njega su ko imali :roll: ) a Capello jer nije lijepo igrao, ma sta to znacilo! :shock: :roll:

Cudna politika skroz...

@Just, mislis da je Gomezu bilo draze da iscenira penal nego da da gol? Mislim ipak da mu je prioritet bio gol, ali ga nije uspio postici jer mu je Ramos oduzeo loptu. Moje misljenje naravno, za razliku od recimo Riberya u prvom kada je mogo zadrzati loptu, dodati u sredinu, ali on ide na ofiran penal! :roll: :roll: :-?
oridjidji

#3953 Re: Champions League 2011/12

Post by oridjidji »

Acheron wrote:
oridjidji wrote:
Acheron wrote:Majstore, a koliko su Schuster i Fabio vodili Real?

Jednu sezonu.

Dakle, ko kaze da njih dvojica ne bi ponovila Murinjov uspjeh 'polufinala', da im je pruzena sansa na duze staze? Mozda bi i oni napravili progres u LP. Al' to nikad necemo saznati. Djubre osvojilo Kup kralja, a ova dvojica prvenstvo. Teska odluka.

+ za mene je ova ekipa Reala jaca od one koju su imala na raspolaganju gorenavedena dvojica. I obojica su uzeli Barcelonu u prvenstvu, mislim jednom. Kako ovaj pokvarenjak stoji po tom pitanju?
to nemozemo znati

Zasto ne mozemo znati? Zasto JM nije dobio otkaz jos prosle godine? Zbog napredka u igri i polufinala LP?
prema tome neumanjuj murinjov uspijeh.
Koji uspjeh?
medjutim tada barsa nije bila ova barsa.
Nije bilo Messia, Xavija, Inieste, Eto'oa?

Jel se bavis politikom? Mogao bi unovcit svoje supljiranje.
real je i tada kao i sada poimenice bio silna ekipa jer oni su bili 2006/2007 i 2007/2008 treneri. suster je jedino uspio da pobjedi barsu i to u maju 2008, ali tada je ekipu vodio rajkard.

Izvini, ucinilo mi se da si rekao.....pobjedio? ...Bernd Šuster??
A Capello?
barsina nova era je krenula sa gvardiolom u sezoni 2008/2009, a tada je suster vodio real do decembra,
Pojam ti nemas. Ovo nije vrijedjanje, nego puka konstatacija.
murinjo nestoji najbolje sa realom protiv ovako jake barse. ima tek jednu pobjedu cini mi se i par remija.
Mourinho nema nijednu pobjedu u prvenstvenim duelima, iako je tu duze i od Capella i Schustera.

Skloni se, covjece.
Ti poredis dvije barse Rajkardovu Barsu koja je osvojila trofej 2006 u lp i Gvardiolinu Barsu koja je osvojila dvije lige prvaka i od 2008 igra peto polufinale uzastopno. I koje je od sezone 2008/2009 caruje gotovo u svim takmicenjima bez prestanka.

Tebi nije uspijeh sto je takvoj Barsi, jedino Murinjo oteo trofeje sto prvo na euro sceni sa Interom, pa potom u Spaniji kup kralja i to u sezonama kada su prakticno osvajali sve. A sa svojom drugom sezonom vec je u stanju da im odnese titulu u la ligi, pa i u lp-u.

Barsa jeste imala Messija koji nije bio na nivou ovih igara, kao i Xavija i Iniestu. Eto je samo jednu sezonu odigrao pod Gvardiolinom palicom.

Kapelo i Suster su pobjedili Rajkardovu Barselonu, ne Gvardiolinu. Suster je 8 decembra 2008 prije el klasika sa Gvardiolinom ekipom dao otkaz, pa je Huande Ramos izgubio tu utakmicu sa 2-0 iako se od njega ocekivalo da pobjedi Barsu. Gvardiola je u tim po dolasku na ljeto 2008 u A tim promovirao Busketsa i Pedra, te Dzefrena, te kupio Keitu, Hleba, Dani Alvesa, Pikea, te sastavio novi tim za ovu eru. Potom je vecinu igraca iz Rajkardove ere rasprodao. Kapela se nisam dotakao jer Barsin tim, tad i sad tek su imali male veze po imenima u samome timu i njihovom ulogom na terenu.

Ako je tebi to ista Barsa po igrama i kvaliteti, onda stvarno ne znam. Nije mi jasno samo kako povlacis poredjenje izmedju dvije razlicite ere toga kluba.

Pitaj navijace Reala i Barse imam li pojma.
Acheron

#3954 Re: Champions League 2011/12

Post by Acheron »

oridjidji wrote:
Ti poredis dvije barse Rajkardovu Barsu koja je osvojila trofej 2006 u lp i Gvardiolinu Barsu koja je osvojila dvije lige prvaka i od 2008 igra peto polufinale uzastopno. I koje je od sezone 2008/2009 caruje gotovo u svim takmicenjima bez prestanka.
Zasto nas obavjestavas o necemo sto svi znamo. Da budem precizan, zasto si dosadan?

Mislis da je kvantitet kvalitet?
Tebi nije uspijeh sto je takvoj Barsi, jedino Murinjo oteo trofeje sto prvo na euro sceni sa Interom
Kakav Inter sad? Uvidjevsi da JM nema uspjeha* (*za Realove standarde) s Real Madridom, ukljucujes Inter u pricu?

Priberi se malo.
pa potom u Spaniji kup kralja i to u sezonama kada su prakticno osvajali sve.
Ovo je strasno. Klubu koji ima 9 titula LP i 30-ak osvojenih prvenstava, ovaj demagog navodi Kup kralja kao podvig vrijedan divljenja.

Kome i ja odgovaram.
A sa svojom drugom sezonom vec je u stanju da im odnese titulu u la ligi, pa i u lp-u.
Velis 'druga sezona'. Zanimljivo, Capello i Schuster nisu imali privelegiju 'dvije sezone'. Ali, eto, jeste trener koji je razguzen sa 5:0 od najljuceg rivala. Moram li opet napominjat da su ova dvojica uzela prvenstvo, a drugi samo Kup kralja.

Evidentno je kakva je besmislica navodit polufinale kao uspjeh. Barem za Realove standarde.
Barsa jeste imala Messija koji nije bio na nivou ovih igara, kao i Xavija i Iniestu. Eto je samo jednu sezonu odigrao pod Gvardiolinom palicom.
:momenti šuplje:
Kapelo i Suster su pobjedili Rajkardovu Barselonu, ne Gvardiolinu.
Kakve ovo veze ima s bilo cim, osim sto impliciras da je Guardiola bolji trener od JM?
Suster je 8 decembra 2008 prije el klasika sa Gvardiolinom ekipom dao otkaz, pa je Huande Ramos izgubio tu utakmicu sa 2-0 iako se od njega ocekivalo da pobjedi Barsu.

Gospoda Schuster i Capello, pobjedjivali su Barcelonu u prvenstvenim utakmicama. Kraj price. Mogu ti ponoviti hiljadu puta ako treba. Treba?
Gvardiola je u tim po dolasku na ljeto 2008 u A tim promovirao Busketsa i Pedra, te Dzefrena, te kupio Keitu, Hleba, Dani Alvesa, Pikea, te sastavio novi tim za ovu eru. Potom je vecinu igraca iz Rajkardove ere rasprodao.
Opet, nicim izazvana, suplja predavanja.

Hajde, ako nista, makar smo saznali da su Keita, Hleb, Jefren...i ko sve ne, preporodili Barcu i zaustavili dominaciju Reala u prvenstvu. :D Nevjerovatan momak, taj oridjidji. Pratite ga samo.
Ako je tebi to ista Barsa po igrama i kvaliteti, onda stvarno ne znam. Nije mi jasno samo kako povlacis poredjenje izmedju dvije razlicite ere toga kluba.
Da sam zloban, sad bi se nasmijao na ovu nemoc. Iako vlada konsenzus da je vladavina Barcelone krenula od 2006. (da budem jasan, pojavom Messia) ovaj prica o nekakvim razlicitim 'erama' :D koje se odvijaju u razdoblju od par (vezanih) godina, i previdja cinjenicu da je igracki kadar, manje-vise, isti. Kicma je ista.

Postedi me kilometarskih postova, prepunih opcenitosti, statistike i suplje.

Fino sma te upozoravao da se sklonis. Zasto si mazohista, i zasto mi oduzimas vrijeme?

Zavrsio sam s tobom.
leo karan

#3955 Re: Champions League 2011/12

Post by leo karan »

jesi ga opr'o svaka cast
nemoj vise, imaj milosti
2407

#3956 Re: Champions League 2011/12

Post by 2407 »

Mourinho je jedan pokvarenjak koji je u kraljevski klub uspio dovesti takav ciganluk da mi nije jasno kako to nikome nije zasmetalo. Pokvarenu narav ima skroz, voli prozivati i praviti od muhe medvjeda kad treba i ne treba.

U njegovo fudbalsko znanje se ne moze i ne smije sumnjati tu mu kapu skidam ali ovo sto radi u javnosti je odvratno.
ultima_palabra

#3957 Re: Champions League 2011/12

Post by ultima_palabra »

Opet @acheron piše o klubu o kojem nema pojma... par puta mu objasniš pa se ušuti, onda kasnije opet po svom. Senilan, valjda šta li... šta reći o fudbalskom znalcu kome su Ozil i Sahin isti tip igrača :oops:
skenderija04

#3958 Re: Champions League 2011/12

Post by skenderija04 »

ITV4 spekulise da ce Torres poceti za Chelsea?
Acheron

#3959 Re: Champions League 2011/12

Post by Acheron »

ultima_palabra wrote:Opet @acheron piše o klubu o kojem nema pojma... par puta mu objasniš pa se ušuti, onda kasnije opet po svom. Senilan, valjda šta li... šta reći o fudbalskom znalcu kome su Ozil i Sahin isti tip igrača :oops:
Ono ti bjese onaj koji bi Kezmana stavio ispred Shearera...i taj rad?

Kakav Sahin i Ozil?

Oko cega sam se ja usutio? :shock: O dvostrukim mjerilima Realove uprave?

Da nisi posenilio? U prilog tvoje senilnost navodim tvoju izjavu da vise ne komunicras sa mnom.

Ili se samo javljas da mi smjestis ban, lukavce jedan.

Dabogda vas JM vodio jos 10 godina. I osvajao Kupove kralja i poneko prvenstvo. Ako ste vi sretni sa njim, hej, ko sam ja da prigovaram. :-D
Jack Be Nimble

#3960 Re: Champions League 2011/12

Post by Jack Be Nimble »

Kako vam ne dojadi rasprava o stalno jednim te istim kartonima? Otvorim istu temu za 2010-11 sezonu u ovom mjesecu i istu raspravi mogu da citam. Razumijem da se o tome prica 30 miuta nakon utakmice, bilo i proslo.
todd_smith

#3961 Re: Champions League 2011/12

Post by todd_smith »

skenderija04 wrote:ITV4 spekulise da ce Torres poceti za Chelsea?
Ne zna se, nije Terry nista jos odlucio
leo karan

#3962 Re: Champions League 2011/12

Post by leo karan »

torres???

Image
matt9

#3963 Re: Champions League 2011/12

Post by matt9 »

Jack Be Nimble wrote:Kako vam ne dojadi rasprava o stalno jednim te istim kartonima? Otvorim istu temu za 2010-11 sezonu u ovom mjesecu i istu raspravi mogu da citam. Razumijem da se o tome prica 30 miuta nakon utakmice, bilo i proslo.
:thumbup:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#3964 Re: Champions League 2011/12

Post by Entropio »

leo karan wrote:
torres???

Image
:lol:
Jack Be Nimble

#3965 Re: Champions League 2011/12

Post by Jack Be Nimble »

Image
ultima_palabra

#3966 Re: Champions League 2011/12

Post by ultima_palabra »

Acheron wrote:
ultima_palabra wrote:Opet @acheron piše o klubu o kojem nema pojma... par puta mu objasniš pa se ušuti, onda kasnije opet po svom. Senilan, valjda šta li... šta reći o fudbalskom znalcu kome su Ozil i Sahin isti tip igrača :oops:

Kakav Sahin i Ozil?

Da nisi posenilio? U prilog tvoje senilnost navodim tvoju izjavu da vise ne komunicras sa mnom.

Dabogda vas JM vodio jos 10 godina. I osvajao Kupove kralja i poneko prvenstvo. Ako ste vi sretni sa njim, hej, ko sam ja da prigovaram. :-D
Ne znam o čemu govoriš.

Ozil i Sahin... ah to je bio @lord blackadder, izvinjavam se :lol:

Povučeš me za jezik, jest da je i ovaj @oridjidji potežak lik :-D

Već sam objasnio ranije, Capello je se posvađao sa pola ekipe i čitavim stadionom... par utakmica je visio na rubu otkaza, osvojio titulu zbog muda par igrača i dosta sreće. Schuster dobio drugu sezonu, bio šesti u decembru i dobio otkaz, logično. Po meni su više nefer bili prema Pellegriniju.

A vidjećemo priču kad Jose jedan dan preuzme United, biće zanimljivo :D
skenderija04

#3967 Re: Champions League 2011/12

Post by skenderija04 »

Ne igra Torres :D
Jedino relativno iznenadjenje je Meireles umjesto Kaloua
BHF_Manijak

#3968 Re: Champions League 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Sahin je tip igraca ala Xabi Alonso, Schweinsteiger itd dok je Ozil tip Xavija, Zidanea, Lamparda(mada mislim da je trunku defanzivniji Lamps, ili bar tako u Chelseau igra) itd...To je bar jasno.

Acheron je poredio Gerrarda, Lampsa sa Ozilom, mislim da nije reko da su Sahin i Ozil isti tip, ili sam bar ja taj dio previdio. :)
Acheron

#3969 Re: Champions League 2011/12

Post by Acheron »

@up

Fakat ne znam da sam ikad spominjao Sahina u kontekstu sa Ozilom. Ovaj prvi je 'kreativac' Pirlovog profila. (deep- lying playmaker, kako se to kaze.) a prvi cisti playmaker, recimo Zidanovog profila.

Mene ne zanima s kim se svadjao Capello, koliko je imao srece ili ne; ili u kojem je kolu druge sezone Schuster dobio otkaz - nije je odradio do kraja. Ja samo vidim njihov krajnji ucinak na kraju sezone (tako valjda i gazde klubova) i pravim komparaciju, te sam fino istresao na stol neke pokazatelje. Ne zanima me cak ni sto neki fudbaleri Reala prizeljkuju Joseov odlazak. Ili uzmi LP, ili ne mozes reci da si 'obavio stvar' u Realu.

Helem, polufinale LP - nije uspjeh. Kao ni nacionalno prvenstvo. (al ga nije lose uzet) Tvrdim da nijedan trener Reala ne bi prezivio poraz od Barcelone 5-0. Sutri dan bi dobio otkaz. Ali vjerovatno i uprava vise nije zeljela pravit cirkus i los publicitet precestim promjenama trenera - donekle ponukana prethodnim iskustvima, tj bespotrebnim smjenama.

(Upravo zato sto i jeste potezak, morao sam dejstvovat. Inace tolerisem razna neslaganja, pa cak i izjavu da je Balo jedan od najboljih svjestkih spiceva.)

Ako Necastivi dodje u ManU, moje simpatije prema tom klubu ce imati status 'zamrznuto'. To budi siguran.
todd_smith

#3970 Re: Champions League 2011/12

Post by todd_smith »

Cech, Ivanović, Cahill, Terry, Cole, Lampard, Mikel, Meireles, Ramires, Mata and Drogba.

Messi ima da pojede Cahilla za uzinu :-)
ultima_palabra

#3971 Re: Champions League 2011/12

Post by ultima_palabra »

Acheron wrote:@up

Fakat ne znam da sam ikad spominjao Sahina u kontekstu sa Ozilom. Ovaj prvi je 'kreativac' Pirlovog profila. (deep- lying playmaker, kako se to kaze.) a prvi cisti playmaker, recimo Zidanovog profila.

Mene ne zanima s kim se svadjao Capello, koliko je imao srece ili ne; ili u kojem je kolu druge sezone Schuster dobio otkaz - nije je odradio do kraja. Ja samo vidim njihov krajnji ucinak na kraju sezone (tako valjda i gazde klubova) i pravim komparaciju, te sam fino istresao na stol neke pokazatelje. Ne zanima me cak ni sto neki fudbaleri Reala prizeljkuju Joseov odlazak. Ili uzmi LP, ili ne mozes reci da si 'obavio stvar' u Realu.

Helem, polufinale LP - nije uspjeh. Kao ni nacionalno prvenstvo. (al ga nije lose uzet) Tvrdim da nijedan trener Reala ne bi prezivio poraz od Barcelone 5-0. Sutri dan bi dobio otkaz. Ali vjerovatno i uprava vise nije zeljela pravit cirkus i los publicitet precestim promjenama trenera - donekle ponukana prethodnim iskustvima, tj bespotrebnim smjenama.

(Upravo zato sto i jeste potezak, morao sam dejstvovat. Inace tolerisem razna neslaganja, pa cak i izjavu da je Balo jedan od najboljih svjestkih spiceva.)

Ako Necastivi dodje u ManU, moje simpatije prema tom klubu ce imati status 'zamrznuto'. To budi siguran.
Real Madrid nije običan klub, tu PR ima veze isto kao i rezultati... Heynckes je dobio otkaz iako je donio LP nakon 32 godine, Toshack je dobio otkaz zato što je rekao da će prije svinje poletjeti oko Bernabeua nego što će on dobiti otkaz :lol:

Osvojeno prvenstvo je uvijek i svugdje uspješna sezona, ako se nisi baš obrukao u Evropi. Prvi put kad je RM prekršio to pravilo i otpustio Del Bosquea, nisu ništa uzeli tri sezone. Nisam ja baš lud za Mourinhom i njegovim trenerskim kvalitetima, smatram ga previše ziherašem i premalo improvizatorom u važnim tekmama... ali činjenica je da su njegovim dolaskom konkurenti za CL nakon dugo godina.

Ne kontam čemu taj toliki animozitet prema njemu, ako on podsjeća na nekog karakterom onda je to SAF :D
oridjidji

#3972 Re: Champions League 2011/12

Post by oridjidji »

Acheron wrote:
oridjidji wrote:
Zasto nas obavjestavas o necemo sto svi znamo. Da budem precizan, zasto si dosadan?

Mislis da je kvantitet kvalitet?
Tebi nije uspijeh sto je takvoj Barsi, jedino Murinjo oteo trofeje sto prvo na euro sceni sa Interom
Kakav Inter sad? Uvidjevsi da JM nema uspjeha* (*za Realove standarde) s Real Madridom, ukljucujes Inter u pricu?

Priberi se malo.
pa potom u Spaniji kup kralja i to u sezonama kada su prakticno osvajali sve.
Ovo je strasno. Klubu koji ima 9 titula LP i 30-ak osvojenih prvenstava, ovaj demagog navodi Kup kralja kao podvig vrijedan divljenja.

Kome i ja odgovaram.
A sa svojom drugom sezonom vec je u stanju da im odnese titulu u la ligi, pa i u lp-u.
Velis 'druga sezona'. Zanimljivo, Capello i Schuster nisu imali privelegiju 'dvije sezone'. Ali, eto, jeste trener koji je razguzen sa 5:0 od najljuceg rivala. Moram li opet napominjat da su ova dvojica uzela prvenstvo, a drugi samo Kup kralja.

Evidentno je kakva je besmislica navodit polufinale kao uspjeh. Barem za Realove standarde.
:momenti šuplje:
Kapelo i Suster su pobjedili Rajkardovu Barselonu, ne Gvardiolinu.
Kakve ovo veze ima s bilo cim, osim sto impliciras da je Guardiola bolji trener od JM?
Suster je 8 decembra 2008 prije el klasika sa Gvardiolinom ekipom dao otkaz, pa je Huande Ramos izgubio tu utakmicu sa 2-0 iako se od njega ocekivalo da pobjedi Barsu.

Gospoda Schuster i Capello, pobjedjivali su Barcelonu u prvenstvenim utakmicama. Kraj price. Mogu ti ponoviti hiljadu puta ako treba. Treba?
Gvardiola je u tim po dolasku na ljeto 2008 u A tim promovirao Busketsa i Pedra, te Dzefrena, te kupio Keitu, Hleba, Dani Alvesa, Pikea, te sastavio novi tim za ovu eru. Potom je vecinu igraca iz Rajkardove ere rasprodao.
Opet, nicim izazvana, suplja predavanja.

Hajde, ako nista, makar smo saznali da su Keita, Hleb, Jefren...i ko sve ne, preporodili Barcu i zaustavili dominaciju Reala u prvenstvu. :D Nevjerovatan momak, taj oridjidji. Pratite ga samo.
Da sam zloban, sad bi se nasmijao na ovu nemoc. Iako vlada konsenzus da je vladavina Barcelone krenula od 2006. (da budem jasan, pojavom Messia) ovaj prica o nekakvim razlicitim 'erama' :D koje se odvijaju u razdoblju od par (vezanih) godina, i previdja cinjenicu da je igracki kadar, manje-vise, isti. Kicma je ista.

Postedi me kilometarskih postova, prepunih opcenitosti, statistike i suplje.

Fino sma te upozoravao da se sklonis. Zasto si mazohista, i zasto mi oduzimas vrijeme?

Zavrsio sam s tobom.
Koji crni kvantitet? To hoces da kazes da je Rajkardova Barsa bila bolja u odnosu na ovu?

Spomenuo sam crni inter jer je on prekinuo Gvardiolinu seriju uspijeha u ligi prvaka.

Ko si ti da odlucujes sta je mjerilo jednome Florentino Perezu sa Realom uspijeh? Da slusa tebe Murinja bi zamjenio vjerovatno neki poludaroviti trener koji nemoze u istu recenicu sa njim. Sta ti je priberi se?
Nije Rajkardova Barsa slovila za najbolju ikada momcad koja je postojala u modernom fudbalu, vec ova Gvardiolina.

Da uzeli su protiv Barselone, koja nije ni bila nalik ovoj, u timu kojem nisu bili glavna zvijezda Messi i Iniesta jer su bili premladi da bi nosili jednu Barsu, cak ni Xavijeve igre nisu bile na ovome nivou. Pogledaj ko su bile glavne zvjezde tima. Sta se pravis prepametan? Jos ti navedem godine i informacije kada je ko vodio Real i Barsu, trebam li ti jos navoditi razlike u sastavu i postavci igre kod Rajkarda i Gvardiole tada i sada.

Realove standarde ne kreiramo ja i ti. Nijedan se uspijeh ne stvara horuk. Zadnji trofej u lp je Real osvojio jos daleke 2002 godine. Od 2004 godine nisu mogli preko 4 - finale da prebace. Od 2005 do 2011 nisu mogli preko osmine finala da prebace u ligi prvaka, a ti se pravis pametan i zakljucujes kako je Murinjov doprinos u popravljanju Realove igre mal i kako su Kapelo i Suster napravili vise iako su osvojili prvenstvo. Obojica smjesno ispali iz lige prvaka jedan od bajerna, drugi od rome i to u osmini finala. ODLICNO JE TO ZA REALOVE STANDARDE. Na kraju ce Kapelo i Suster ispasti mnogo bolji od Murinja.

Izgubiti od ove Barselone pet nula, pa na kraju od iste osvojiti makar jedan trofej i ispasti u ligi sampiona od buduceg sampiona nije mala stvar. Real je u svojoj igri mnogo uznapredovao u odnosu kada su Kapelo i Suster vodili ekipu.

Cuj momenti suplje!

Neimpliciram da je Gvardiola bolji strucnjak od Murinja.

Velikog li argumenta! Pa sta ako su je pobjedili u prvenstvu kad nije rijec o istoj ekipi. Od odbrane, sredine, pa i veze, do trenera haman je sve razlicito bilo.

Ti ocito uzivas u popljuvavanju onih s cijim se misljenjem ne slazes. Sigurno su tvoj Kapelo i Suster preporodili Real ispadajuci od Rome i Bajerna u ligi prvaka. Ne kaki molim te.

Ne znam ciji ti je to konsensuz, ali vecina navijaca Barse prave razliku izmedju Rajkardove Barse i Gvardioline, a bogme to i rade strucnjaci.

Cija je kicma ista? Jesi li ti corav? Ronaldinjo, Eto, Deko,xavi, Pujol Markez, Silvinjo, Markez, Beleti, Mota, Gio, Zambrota, Edmilson, Gudjonsen, Zili... to ti je ekipa iz 2006 godine. 2008 je Gvardiolina Barsa vec drugacije izgledala sto imenima u timu, sto u postavci igre, te sa posve drugacijom igrom od one Barse. Kako je kostur ekipe isti? Mesi i Iniesta imali smjesnu minutazu, za razliku od danas, ni priblizno nisu bili efikasni.

Nemoj molim te praviti se prepametan i znalac kad pojma nemas.
ultima_palabra

#3973 Re: Champions League 2011/12

Post by ultima_palabra »

Hrabro od Pepita... u ovoj postavi je samo Busquets viši od metar i 80 :-) Vidjećemo na šta će to izaći...
Tomahawk11
Globalni moderator

#3974 Re: Champions League 2011/12

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:Hrabro od Pepita... u ovoj postavi je samo Busquets viši od metar i 80 :-) Vidjećemo na šta će to izaći...
Tika-taka udara na nebeskoplave nebodere :-D
oridjidji

#3975 Re: Champions League 2011/12

Post by oridjidji »

Acheron wrote:

Kakav Sahin i Ozil?

Kada su Suster i Capelo vodili Real predsjednik kluba je bio Kalderon. Prema tome suti malo.
Locked