Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Satori

#39276 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Satori »

zrakomlat wrote: 05/11/2023 14:23 Kamermanu neke tv kuće poginulo 4 djece i još tri člana porodice. U zadnje vrijeme sam više puta naletio na vijest da je poginuo novinar s komplet porodicom ili većina članova porodice i sl.
Može biti slučajnost, ogroman broj projektila pada ali mi više izgleda da imaju podatke o mjestima boravka novinara i porodica i da ciljano gađaju.
Bio je video, mislim da je caak i ovdje postavljan, da postoje zatvorene grupe na kojima razmjenjuju podatke o novinarima, a i ostalim "zasluznim" osobama. Liste za odstrel, doslovno.
Pa i onog Semira Sejfovica, sto je izvjestavao za Anadolu agency, su vratili u Sarajevo jer su imali njegovu i sliku kamermana, trazili su ih da ih likvidiraju.
HelaS

#39277 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by HelaS »

Satori wrote: 05/11/2023 15:21
zrakomlat wrote: 05/11/2023 14:23 Kamermanu neke tv kuće poginulo 4 djece i još tri člana porodice. U zadnje vrijeme sam više puta naletio na vijest da je poginuo novinar s komplet porodicom ili većina članova porodice i sl.
Može biti slučajnost, ogroman broj projektila pada ali mi više izgleda da imaju podatke o mjestima boravka novinara i porodica i da ciljano gađaju.
Bio je video, mislim da je caak i ovdje postavljan, da postoje zatvorene grupe na kojima razmjenjuju podatke o novinarima, a i ostalim "zasluznim" osobama. Liste za odstrel, doslovno.
Pa i onog Semira Sejfovica, sto je izvjestavao za Anadolu agency, su vratili u Sarajevo jer su imali njegovu i sliku kamermana, trazili su ih da ih likvidiraju.
"5. kolona" ili profi obavještajci u Gazi?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#39278 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

Image

Evo update
toska

#39279 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by toska »

apsidejzi wrote: 05/11/2023 12:07 ...
A prica o ljudskim pravima i slobodama te nekim uzvisenim vrijednostima je samo lijepo pakovanje onog sto je u prirodi oduvijek funkcionisalo: Prirodna selekcija i opstanak jaceg. Ko se bolje lakta, bolje prodje.
svjestan šta pišeš?
omega369

#39280 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by omega369 »

splinter wrote: 05/11/2023 14:23
bhnapoleon1 wrote: 05/11/2023 14:01
omega369 wrote: 05/11/2023 12:43
Opet ti relativiziras. Sad su krivi mediji, jucer su krivi palestinci jer uce djecu da bacaju kamenje...samo cionosti nisu krivi.
Kakav fasisticki narativ. Vama treba braniti pristupe forumima
Lik ministar u Vladi dakle nije neki predstavnik neparlamentarne stranke nego saveznik Netanyahua
Lik je cionistička verzija Vulina.
Priča ono što Benđi misli.
Ali nema ništa od toga.
No zanimljivo je da je ta izjava izrečena, napisana il puštena u javnost dan nakon sinoćnjih masovnih proteste u Tel Avivu gdje su demonstrirale porodice otetih Izraelaca.
Čal su neki i lišeni slobode i brutalno prebijeni.
Vrhunac je bio kad su se sudionici protesta uputili ka Benđijevoj rezidenciji.
I onda jutros ta afera sa tim ministrom, kojeg potom Benđi suspenduje.
Kao ono u fazonu, ako odem ja doći ovi puno gori od mene.
Mislim ono, komedija živa.
Isti likovi koji vode cionistima ovu kampanju, vode i Vucicu. Zato je matrica nastupa, postupaka identicna
skrbavi-admin

#39281 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by skrbavi-admin »

splinter wrote: 05/11/2023 14:52
sunce drago kako je lijep ko lutkica :( :( :( :( :( :cry:
HelaS

#39282 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by HelaS »

splinter wrote: 05/11/2023 14:23 Lik je cionistička verzija Vulina.
Ali nema ništa od toga.
No zanimljivo je da je ta izjava izrečena, napisana il puštena u javnost dan nakon sinoćnjih masovnih proteste u Tel Avivu gdje su demonstrirale porodice otetih Izraelaca.
Koristiš li Benjaminovo ime - Benđi, od milja, ili pogrdno :?

Prikladnije bi bilo "monstrum"
leki hz

#39283 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by leki hz »

Monstrumi
skupljac_zeljeza

#39284 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by skupljac_zeljeza »

splinter wrote: 05/11/2023 14:52
Spoiler
Show
by

Vedrana Rudan
Nakon masakra koji im je u planu Izrael će Židovima postati njihova vlastita Gaza. Naravno da će, bogati su, imati i vodu i struju i hranu ali može li bilo koje ljudsko biće živjeti i preživjeti mržnju koju će probuditi u milijardama ljudi diljem Kugle? Ili će ipak poludjeti?

Ne govorim napamet. Zločin nad zločinima koji će biti i veći i strašniji od Holokausta ma što Židovi o tome govorili pretvorit će im život u pakao. Već danas, što će tek biti kad nad Palestincima provedu konačno rješenje, nazire se njihova sudbina. Trenutno se Židovi u Njemačkoj ne usuđuju pustiti svoju djecu u vrtić jer nisu sigurni da bi ona taj izlazak iz kuće preživjela. Zatvara se Louvre, Versailles…

To se dešava danas u Njemačkoj. To se dešava danas u Francuskoj. To će se dešavati i u Kini, Australiji, na Madagaskaru, Madridu, Ženevi, Indiji… U svakom dijelu Kugle Židovi će uskoro biti meta. Ne, ne, ne, neće samo “muslimanski teroristi” biti strijelci. Židovima koji izvan Izraela prežive masakr u Gazi jedini će spas biti odlazak u Obećanu zemlju, među svoje, ne uvijek i među sebi slične.

Nisu svi Židovi esesovci 21. vijeka, daleko od toga, ali će to jako teško moći bilo gdje dokazati ako se dogodi ono što planiraju oni drugi. Istrebljenje Palestinaca, nemojmo se zavaravati, nije samo Natanyahuov i Bidenov plan. Ništa se ne bi dogodilo da stotine tisuća Židova ne žele pobiti nesretnike kojima su oteli zemlju.

Ne razmišljaju o svojoj budućnosti i budućnosti svoje djece. Ne znaju kako je to živjeti u Gazi, ne znaju koliko je suludo kad sam sebi u ime profita i ludila generacijama onih koji dolaze kopaš grob u kome će živi trunuti.

Jasno mi je da misle kako je svijet sedamdeset i pet godina žmirio i kako će žmiriti i dalje. Ja, možda sam jedina na svijetu, u to ne vjerujem. Židovi, žao mi vas je jer obuzeti mržnjom ne vidite da ima ljudi na ovome svijetu koji mrze vaš fašizam.

Ne, ZLOČIN koji planirate neće vam biti oprošten ma koliko amerika stajalo iza vas. Milijarde nas nismo Amerika. Milijarde nas mrzile smo Hitlera onako kako danas mrzimo vas ako učinite odvratni, u konačnici ipak samoubilački korak.

Očito, moćni ste a moćni ubijaju i ubijat će nekažnjeno. Nekažnjeno? Ponavljam, kad diljem svijeta milijarde krenu u boj protiv vas i mesa vašeg mesa ma gdje ono bilo možda će vam pasti na pamet da su u onoj razorenoj Gazi živjeli ljudi poput vas koji su patili onako kako ćete vi patiti dugo, dugo, dugo, dugo, dugo…

https://www.rudan.info/zao-mi-je-zidova/
sajber87

#39285 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sajber87 »

hilmija frlj wrote: 05/11/2023 10:15
sajber87 wrote: 05/11/2023 07:57
omega369 wrote: 04/11/2023 21:45
Da se konc logori zatvore i da daju palestincima drzavu. Dakle, da cionisti vise ne muce i ubijaju te ljude i da ih puste u njihovoj drzavi, nestace hamas istog trena
Palestinci ce na kraju dobiti drzavu i to jer je zapad na strani palestinaca (ne hamasa) sa hamasom je nikad nece dobiti svidjalo se to nama ili ne , natanjahuov ekstremisticki rezim ce pasti i to izraelci ce ga skinuti, palestinci nikad ne bi mogli skinuti hamas zbog prirode vladanja hamasa(citaj putin i rusija sjeverna koreja iran itd) jedino krvavim palestinsko palestinskim sukobom sto nije realno. Ova tvoja zadnja recenica da bi hamas nestao ako bi bio skinut netanjahu je najblaze receno netacna i govori da razmisljas srcem a ne hladne glave sto mogu razumjeti i nema veze sa realnoscu jer izrael je mjenjao vlasti a hamas ostajao sa istom politikom, hamas u gazi vlada strahom i silom i prema palestincima koji ne misle kao oni tako da je bespredmetno pricati o tom.
Da zakljicim, palestinci ce na kraju dobiti drzavu jer je zapad na njihovoj strani za razliku od rezima natanjahua hamasa irana rusije koji bi zrtvovali zadnjeg palestinca za svoje zlocinacke ciljeve. Zapitaj se na kraju zasto bi ogromna vecina palestinaca da mogu otisla na zapad da zivi a ne u rusiji iran bjelorusiju itd, hladne glave postavi sebi to pitanje i bice ti jasno. LP
PS
Kada kazes da bi hamas sam pao ako bi sad bilo po njegovom i da dobije drzavu gdje bi oni vladali to je kao kada bi rekao dodik bi sam pao ako bi smit otisao ugasio se ohr osnovao cik u rs u gdje bi dodik sam organizovao izbore, priznaces da su sanse za to nepostojece
Zapad, bla, palestinci, bla, zapad, bla, zapad, Hamas, zapad, bla, zapad, gaza, zapad, bla, zapad...
Jebo te zapad, koji dopusta genocid i zmiri na njega kao i '95te
Argumentacija bla bla bla na nivou, da jedini put bosne i bosnjaka je zapad, znas li mozda bolji, na stranu sto nemas pojma i sto ti je za kisu sunce dan noc jutro zoru... kriv zapad zbog ogromne mrznje koju gajis prema istom a koja se vidi iz tvojih postova, a onaj moj post na koji si odgovorio sa bla bla bla zapamti dobro
skupljac_zeljeza

#39286 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by skupljac_zeljeza »

I ovo su džahili, trebalo bi tu porodicu skinuti jer kraljevi i šerijat su u kontradikciji.
Saudijska Arabija je zabranila da se u džamijama uče dove za genocidom pogođen palestinski narod. Pored toga, zabranjeno je i isticanje palestinske zastave bilo gdje na javnom mjestu.

https://senzor.ba/saudijska-arabija-zab ... i3XGNLGxbk
Athlon64

#39287 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Athlon64 »

Hajvan

#39289 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hajvan »

Prava se daju samo onima koji su spremni umrijeti za njih
elcaliente

#39290 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by elcaliente »

Hajvan wrote: 05/11/2023 16:58 Prava se daju samo onima koji su spremni umrijeti za njih
A tamo i jedni i drugi spremi umrijeti za svoja prava. Znaci veselo.
Danas sam gledao dokmunetarac o “ omladini sa brda” u Izraelu ludilo kakvi ekstremi.
skrbavi-admin

#39291 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by skrbavi-admin »

ovakvo hororsko orgijanje je prekucano na svaki moguci nacin - preciznim bombama pogodit kucu jos jednog novinara i pobit familiju ukazuje samo na to da se taj ološ boji istine po svijetu.... sad sumnjam i u sluzbene informacije o napadu hamasa na civile jer nema apsolutno nikakvog razloga da im se daje kredibilitet kad obiluju lazima.... pogotovo lazi da je Hamas kao upao u Izrael iznenada i na prepad a da "oni nista nisu znali"....
splinter

#39292 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by splinter »

Prvi klip: zlostavljanje dječaka sa dounovim sindromom od strane neustrašivih bojovnika IDF-a

Peticija nekoliko stotina izraelskih ljekara za ravnanjem i uništavanjem bolnica u Gazi, konkretno Al Shifa bolnice.
elcaliente

#39293 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by elcaliente »

HelaS wrote: 05/11/2023 15:41
splinter wrote: 05/11/2023 14:23 Lik je cionistička verzija Vulina.
Ali nema ništa od toga.
Koristiš li Benjaminovo ime - Benđi, od milja, ili pogrdno :?

Prikladnije bi bilo "monstrum"
Valjda BiBi odakle tepanje Bendzi. Dusa slatka itd.
skrbavi-admin

#39294 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by skrbavi-admin »

ako je istina onda je monstruozno..... :-) :shock: :shock:
Mishelinke

#39295 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Mishelinke »

Cionizam
Fašizam
Nacizam
Komunizam
Fundamentalizam
Terorizam

"-izam", zajednički nazivnik zlih ideologija. Ideologija koje su nastale od istog oca i iste majke. Ideologije zla, ubistva, genocida.

Nema razlike između cionizma i nacizma, fašizma i komunizma, fundamentalizma i terorizma. Sve je to isto.
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#39296 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by hilmija frlj »

sajber87 wrote: 05/11/2023 15:49
hilmija frlj wrote: 05/11/2023 10:15
sajber87 wrote: 05/11/2023 07:57
Palestinci ce na kraju dobiti drzavu i to jer je zapad na strani palestinaca (ne hamasa) sa hamasom je nikad nece dobiti svidjalo se to nama ili ne , natanjahuov ekstremisticki rezim ce pasti i to izraelci ce ga skinuti, palestinci nikad ne bi mogli skinuti hamas zbog prirode vladanja hamasa(citaj putin i rusija sjeverna koreja iran itd) jedino krvavim palestinsko palestinskim sukobom sto nije realno. Ova tvoja zadnja recenica da bi hamas nestao ako bi bio skinut netanjahu je najblaze receno netacna i govori da razmisljas srcem a ne hladne glave sto mogu razumjeti i nema veze sa realnoscu jer izrael je mjenjao vlasti a hamas ostajao sa istom politikom, hamas u gazi vlada strahom i silom i prema palestincima koji ne misle kao oni tako da je bespredmetno pricati o tom.
Da zakljicim, palestinci ce na kraju dobiti drzavu jer je zapad na njihovoj strani za razliku od rezima natanjahua hamasa irana rusije koji bi zrtvovali zadnjeg palestinca za svoje zlocinacke ciljeve. Zapitaj se na kraju zasto bi ogromna vecina palestinaca da mogu otisla na zapad da zivi a ne u rusiji iran bjelorusiju itd, hladne glave postavi sebi to pitanje i bice ti jasno. LP
PS
Kada kazes da bi hamas sam pao ako bi sad bilo po njegovom i da dobije drzavu gdje bi oni vladali to je kao kada bi rekao dodik bi sam pao ako bi smit otisao ugasio se ohr osnovao cik u rs u gdje bi dodik sam organizovao izbore, priznaces da su sanse za to nepostojece
Zapad, bla, palestinci, bla, zapad, bla, zapad, Hamas, zapad, bla, zapad, gaza, zapad, bla, zapad...
Jebo te zapad, koji dopusta genocid i zmiri na njega kao i '95te
Argumentacija bla bla bla na nivou, da jedini put bosne i bosnjaka je zapad, znas li mozda bolji, na stranu sto nemas pojma i sto ti je za kisu sunce dan noc jutro zoru... kriv zapad zbog ogromne mrznje koju gajis prema istom a koja se vidi iz tvojih postova, a onaj moj post na koji si odgovorio sa bla bla bla zapamti dobro
Zapad Bot Alert !!!
Sve je tamo zlatno i super, cak i kad podržavaju genocid. Live. Na malim ekranima i mobitelima. :thumbup:
Last edited by hilmija frlj on 05/11/2023 17:16, edited 1 time in total.
MUNAFIK

#39297 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by MUNAFIK »

Ovi cionisti se bas trude da prestignu naciste...

Iako je sve jasno odavno ko su i sta su, evo sada prave paradu pred cijelim svijetom da se pokazu u najgorem zlocinackom obliku...

A uz sve to na zapadu preko poslusnih politicara uvode sada uredbe i zakone kojima se zabranjuje bilo kakva kritika Izraela i cionista... Nevjerovatno
Bodkin

#39298 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bodkin »

I amerikanci dovlace protivraketne sisteme u saudiju da ih brane od jemena. Jer treba im pomoc da se brane od jemenaca u papucama dok ih ubijaju gladju.

Naravno koga boli kurko za to jer eto ne ubijaju ih jevreji

Zli zapad, nece da zaustavi zlocine. Vjerovatno se treba okrenuti rusima i kinezima da pomognu
Mishelinke

#39299 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Mishelinke »

skrbavi-admin wrote: 05/11/2023 17:05 ovakvo hororsko orgijanje je prekucano na svaki moguci nacin - preciznim bombama pogodit kucu jos jednog novinara i pobit familiju ukazuje samo na to da se taj ološ boji istine po svijetu.... sad sumnjam i u sluzbene informacije o napadu hamasa na civile jer nema apsolutno nikakvog razloga da im se daje kredibilitet kad obiluju lazima.... pogotovo lazi da je Hamas kao upao u Izrael iznenada i na prepad a da "oni nista nisu znali"....
Cionistima je ranije polazilo za rukom da dobiju medijski rat, da uvijek ispadnu žrtve.

Danas, u eri društvenih mreža, neviđene brzine protoka informacija, po prvi put u historiji, cionosti su izgubili medijski rat,l i to na brutalan način.

Hvala Musk, hvala Zuckerberg, hvala Gates.

Koliko god loše bile društvene mreže, bez njih bi ovo sve bilo zataškano, kao što se zataškavalo posljednjih 70 godina.

Sada je cijeli svijet protiv cionista. Ogromna većina ljudi u SAD-u, u Evropi, pa i u samom Izraelu (skoro 50%).

Ovo ubistvo novinara i njegove porodice pokazuje da su očajni, da više ne biraju sredstva i ovo je prvi pokazatelj poraza koji im slijedi.

Dobro im je premijer rekao, nakon ovog rata ništa više neće biti isto. I neće, ali ne onako kako su oni zamislili, već obratno. Izgubili su podršku ljudi, izgubili su podršku većine, cijeli svijet sada vidi ko su i šta su. Nazad nema.
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#39300 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by hilmija frlj »

Bodkin wrote: 05/11/2023 17:16 I amerikanci dovlace protivraketne sisteme u saudiju da ih brane od jemena. Jer treba im pomoc da se brane od jemenaca u papucama dok ih ubijaju gladju.

Naravno koga boli kurko za to jer eto ne ubijaju ih jevreji

Zli zapad, nece da zaustavi zlocine. Vjerovatno se treba okrenuti rusima i kinezima da pomognu
Jok, palestinci se trebaju okrenuti Americi koji podržavaju cioniste u okupaciji palestinske zemlje više od 50 godina :D
Locked