jebace mu nanu naninu...Micaha wrote:Joj sta ce mu zena napravit kad dode kucipoostar wrote:postade ovaj crveni zvijezda u roku sat vremena
a vidi ga gore sa gospodarima prstenova...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
jebace mu nanu naninu...Micaha wrote:Joj sta ce mu zena napravit kad dode kucipoostar wrote:postade ovaj crveni zvijezda u roku sat vremena
To zavisi od toga kako odigraju naši...SaNsEo wrote:to samo bosnje mogu , neznam dali da placem ili se smijemPriNc_ba wrote:prevario sam seseljakluku ipak nema kraja
i rostilj su lole raspalili
HahahahahahahahahPartijaner wrote:
![]()
![]()
![]()
Triput je sestra zvala da joj kaze da se sprdaju sa Izetom. Ceka da se mali vrati iz skole pa da joj internet ukljuci (promjenili nesto kad su novi kompjuter uzeli)...fantom slobode wrote:jebace mu nanu naninu...Micaha wrote:Joj sta ce mu zena napravit kad dode kucipoostar wrote:postade ovaj crveni zvijezda u roku sat vremena![]()
![]()
![]()
on kurve po Slovackoj gledat' .... nece taj vise utakmice vidjet'...ovo mu je zadnja...
![]()
![]()
![]()
a vidi ga gore sa cuvarima prstenova...![]()
![]()
![]()
![]()
hobit pravi...
![]()
![]()
_mufljuz_ wrote:e tako hadzo je na avataru
_mufljuz_ wrote:e tako hadzo je na avataru
De zumiraj i plavku ba.Mustang1 wrote:Meni ce najvise na dusu ja sam ga zoomiro
hvala gdje cuo i ne cuo...Mustang1 wrote:Meni ce najvise na dusu ja sam ga zoomiro
fantom slobode wrote:_mufljuz_ wrote:e tako hadzo je na avataru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja evo ima sat vremena placem od sege...
![]()
![]()
-LIBERO- wrote:Dobro realno gledajuci i ova je jaka...
http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... G_1254.JPG
Ovaj već u Brazilukandelabar wrote:ipak srce nije moglo izdrzatiPartijaner wrote:Vidi ovog jest se demoliro.![]()
![]()
Dukat bi dao da znam sta mu je u kesi. Batak u foliji? Dvi teretne?_mufljuz_ wrote:e tako hadzo je na avataru
i ja, i jaLegollas wrote:Majke mi imam osjećaj da ćemo večeras dobit
Jos Abid Sakalas u pozadini dere.Travnički Noćni Šetač wrote:Moja raja iz Travnika...
.
.
.
Mora uvijek biti meze... za dobro navijanje...
Kemal MalovcicPartijaner wrote:Mozda ovaj ima nick na forumu, jebace vas sve od reda kad procita.![]()