Evo, zabilježi ovaj post, pa ćemo vidjeti hoće li budući selektor zvati Tina. Da ne pričamo dalje.Point. wrote:@A_A_Akcija
Bolan, Pape je na foru uvukao bratica u repku, javno slagao da je defanzivni vezni, kad su svi govorili da on to nije. Znaci lazov. Pa je preko noci postao standardan.
Papeta je iznenadila Nigerija po trcanju i fizickoj spremi. Da nije neradnik, proucio bi igru Nigerije i nebi ga poslije zacudilo. Takodjer, neradniku se nije islo skautirati Kipar u Rijeku, pa se onda iznenadio kako su nam uvalili dva gola na kontru. Sto je prepoznatljiva igra Kipra. Neradnik par ekselanc.
Ubleha i neznalica nije pronasao treceg napadaca za pet i po godina. Da ga je trazio u Indiji, nasao bi ga. Pa smo izgubili dva napadaca, jer neradniku je bilo ispod casti da kontaktira i posjeti ovu dvojicu. Ispod casti nije npr bilo selektorima Svedske i Svicarske.
Jedino fudbalsku neznalicu i sarlatana moze iznenaditi to sto su nigerijanci fizicki i trkacki spremni i sto Kipar igra na kontre. Jedino neznalicu, pa ti seri po Sergeju i suzi za Papetom, koliko hoces.
Ogromna je razlika između mene i tebe i tebi sličnih. Ja nikada neću pljuvati po niti jednoj našoj legendi. Bio to Pape ili Barbarez. Sa druge strane, Barbareza čeka Papetov scenario i to je ono što me boli. Jedan od krivaca ćeš biti ti i slični, koji ste uveli kao normu kreatvno pljuvanje i omalovažavanje.
Prvi put kada neko od novih lešinara nanjuši krv i primjeti prvi kiks kod budućeg selektora biće uvučen u septičku jamu iz koje neće izaći. Ti i slični ćete samo glupo i neznajući odraditi posao. Naravno ima i onih koji ga naplaćuju.
Kontaš? Kontaš klinac!
Neću da komentarišem priču o Papetu, jer je sve već rečeno na njegovoj temi i argumenti jednostavno ne piju vode. Sto puta je postavljena statistika sa utakmice sa Nigerijom gdje je jasno da su naši nadtrčali Nigerijce, ali džaba, udari po tome da su nas iznenadili...