Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
A_A_AKCIJA

#3851 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by A_A_AKCIJA »

Point. wrote:@A_A_Akcija

Bolan, Pape je na foru uvukao bratica u repku, javno slagao da je defanzivni vezni, kad su svi govorili da on to nije. Znaci lazov. Pa je preko noci postao standardan.

Papeta je iznenadila Nigerija po trcanju i fizickoj spremi. Da nije neradnik, proucio bi igru Nigerije i nebi ga poslije zacudilo. Takodjer, neradniku se nije islo skautirati Kipar u Rijeku, pa se onda iznenadio kako su nam uvalili dva gola na kontru. Sto je prepoznatljiva igra Kipra. Neradnik par ekselanc.

Ubleha i neznalica nije pronasao treceg napadaca za pet i po godina. Da ga je trazio u Indiji, nasao bi ga. Pa smo izgubili dva napadaca, jer neradniku je bilo ispod casti da kontaktira i posjeti ovu dvojicu. Ispod casti nije npr bilo selektorima Svedske i Svicarske.

Jedino fudbalsku neznalicu i sarlatana moze iznenaditi to sto su nigerijanci fizicki i trkacki spremni i sto Kipar igra na kontre. Jedino neznalicu, pa ti seri po Sergeju i suzi za Papetom, koliko hoces.
Evo, zabilježi ovaj post, pa ćemo vidjeti hoće li budući selektor zvati Tina. Da ne pričamo dalje.

Ogromna je razlika između mene i tebe i tebi sličnih. Ja nikada neću pljuvati po niti jednoj našoj legendi. Bio to Pape ili Barbarez. Sa druge strane, Barbareza čeka Papetov scenario i to je ono što me boli. Jedan od krivaca ćeš biti ti i slični, koji ste uveli kao normu kreatvno pljuvanje i omalovažavanje.

Prvi put kada neko od novih lešinara nanjuši krv i primjeti prvi kiks kod budućeg selektora biće uvučen u septičku jamu iz koje neće izaći. Ti i slični ćete samo glupo i neznajući odraditi posao. Naravno ima i onih koji ga naplaćuju.

Kontaš? Kontaš klinac!

Neću da komentarišem priču o Papetu, jer je sve već rečeno na njegovoj temi i argumenti jednostavno ne piju vode. Sto puta je postavljena statistika sa utakmice sa Nigerijom gdje je jasno da su naši nadtrčali Nigerijce, ali džaba, udari po tome da su nas iznenadili...
A_A_AKCIJA

#3852 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by A_A_AKCIJA »

JoseMujica wrote: vodi Papketa kući kad ti je dobar, a usput pogledaj stanje na tabeli grupe B

ko god da dođe dobro je došao i poželimo mu sreću i uspjeh, a i moje mišljenje je tu da je Hadžibegić najlošiji izbor od ovih imena što se vrte...pardon lažem Štimac je jedini gori kandidat
Vodićeš ti Hadžiju ili Štimca kući, ali ćemo biti 35+ na FIFA listi i u trećem šeširu dok se i oni isprobaju...
SkyLimit

#3853 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by SkyLimit »

A_A_AKCIJA wrote: Evo, zabilježi ovaj post, pa ćemo vidjeti hoće li budući selektor zvati Tina. Da ne pričamo dalje.

Ogromna je razlika između mene i tebe i tebi sličnih. Ja nikada neću pljuvati po niti jednoj našoj legendi. Bio to Pape ili Barbarez. Sa druge strane, Barbareza čeka Papetov scenario i to je ono što me boli. Jedan od krivaca ćeš biti ti i slični, koji ste uveli kao normu kreatvno pljuvanje i omalovažavanje.

Prvi put kada neko od novih lešinara nanjuši krv i primjeti prvi kiks kod budućeg selektora biće uvučen u septičku jamu iz koje neće izaći. Ti i slični ćete samo glupo i neznajući odraditi posao. Naravno ima i onih koji ga naplaćuju.

Kontaš? Kontaš klinac!

Neću da komentarišem priču o Papetu, jer je sve već rečeno na njegovoj temi i argumenti jednostavno ne piju vode. Sto puta je postavljena statistika sa utakmice sa Nigerijom gdje je jasno da su naši nadtrčali Nigerijce, ali džaba, udari po tome da su nas iznenadili...
Sto puta je postavljen i grafikon koji pokazuje da su nas Nigerijci cijelo vrijeme napadali preko našeg lijevog boka, odakle smo uostalom i primili gol, jer je naš selektor odlučio jedinog normalnog lijevog beka Kolašinca ostaviti na klupi.

I ne znam što se više spominje Sušić, hvala Bogu da je otišao i ne treba ga ni spominjati više, dabogda ga moje oči nikad više ne vidjele, a vjerujem da ovo mišljenje dijeli ogroman broj navijača BiH.

I da postavimo božićno drve na klupu poslije Sušića to bi bio korak naprijed, i imalo bi drvce moju podršku!
Last edited by SkyLimit on 10/12/2014 13:20, edited 2 times in total.
FreakyStyley

#3854 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by FreakyStyley »

Ovaj Akcija je troll, ne odgovarajte mu na postove.

Molim da moderacija sankcionise.

pozz
Radio Sarajevo

#3855 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Radio Sarajevo »

FreakyStyley wrote:Ovaj Akcija je troll, ne odgovarajte mu na postove.

pozz
Zašto je trol, po čemu?
FreakyStyley

#3856 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by FreakyStyley »

Radio Sarajevo wrote:

pozz
Zašto je trol, po čemu?
Iskreno, to je vise neko moje nadanje, nego sto imam dokaze za to.

Jednostavo, odbijam da vjerujem da ovakvi ljudi zive medju nama.
Zmijuga loma

#3857 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Zmijuga loma »

@Akcija prešaltao u petu. Da se podsjetimo o kakvom se kolosalnom kapacitetu radi:
A_A_AKCIJA wrote:
hrasno38 wrote:Ivica Osim:"Ovo Safet nije zaslužio"!

Svi su se urotili protiv njega pogotovo mediji koji su izmišljali vijesti o njegovom bratu kako je on menadžer igračima i kako dovodi Safet samo one igrače u reprezentaciju kojima je on menadžer.
Svi znate da to nije istina,a evo i ja vam sada kažem da nije.Ako vam išta vrijedi moja riječ jer nakon što vam je Safet svima bio najbolji,sada vam je najgori i to dokazuje da smo narod kakav ne treba biti.Ne kaže se dzaba kakv narod takva država.
Selektor za kojeg tvrdite da ne zna ništa nas je odveo na SP,ako on ne zna ništa kakvi su onda neznalci oni što nas nisu odveli ni na SP ni EP?
Iskreno ja sam Safeta nagovarao da prihvati posao selektora i sad me je stid što je ovo doživio jer djelimično sam i ja odgovoran.
Jednostavno me stid i osječam se nikad gore!
Tražit će mo mi ponovo Safeta-jer tek kad izgubite nešto onda to nešto počnete cijenit.Evo to vidimo i sad svi oni koji su ga do jučer blatili,danas kažu pa dobro i nije tako loš bio-SRAMOTA!

https://www.youtube.com/watch?v=06tdOMS6TME
Osim objasnio, svaka mu je zlatna po sto puta. Neki nikada neće shvatiti. Tačno znam kako se osjeća.

A vidim, već je krenula priča protiv Vahe. Možda ipak i bude nešta od svega :)
:drndavi:

Tačno zna kako se osjeća. :facepalm:
FreakyStyley

#3858 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by FreakyStyley »

Eto vam dokaz da je troll.

Ovo Ivica Osim NIKAD nije izjavio.

Ko tvrdi da jeste, neka navede izvor. Samo da izvor nije forumski post.
Zmijuga loma

#3859 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Zmijuga loma »

FreakyStyley wrote:Eto vam dokaz da je troll.

On iz izmišljenog intervjua TAČNO ZNA kako se Osim osjeća. Jebo Gandalfa.
Radio Sarajevo

#3860 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Radio Sarajevo »

FreakyStyley wrote: Iskreno, to je vise neko moje nadanje, nego sto imam dokaze za to.

Nisi u pravu fakat.

Ako neko ne pljuje po Papetu, ima svog favorita među ovim preostalim kandidatima, i ne želi čovjeka bez iskustva na mjestu selektora, odmah je trol. Bzvz...
Logovan

#3861 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Logovan »

pozz
Čuj da ga moderacija sankcioniše. :lol:

Daj ne provaljuj se. :wink:
LSD

#3862 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by LSD »

:lol: :lol: :lol:

nemoj ga više Zmijuga i on je necije dijete
and

#3863 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by and »

A_A_AKCIJA wrote:
groove wrote:
Velkoski wrote:
Ali daj mi jedan primjer u svijetu gdje je čovjek bez jednog SATA trenerskog iskustva dobio nešto ovakvo u ruke? Reprezentacija BiH više nije mali tim.
jürgen klinsmann ;-)
Koji ništa nije osvojio u svojoj trenerskoj karijeri do prošle godine (dakle, trebalo mu je 9 godina). Vodio Njemačku i Bayern i nula titula. Zakuhavao sa Kahnom i slične stvari.

Barbarez je legneda, ali i Pape je bio. Ove generacije što pamte Barbareza moraju biti svjesne da se fudbal igrao i prije njih. Sa ovakvim stavom navijača i njegovim iskustvom, put od legende do blata bi bio kratak. Ja poslije Papeta to ne želim da gledam. Zato sam protiv. Želim da Barbareza pamtim onakvog kakav je bio.
samo se priča o barbinom iskustvu.kakvo je guardiola imao iskustvo kad je barsu preuzeo?ako dobije priliku vidjećemo kakve su mu sposobnosti i mogućnosti.priliku je zaslužio.
Radio Sarajevo

#3864 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Radio Sarajevo »

Pa nije on postavio, nego Hrasno38...
FreakyStyley

#3865 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by FreakyStyley »

Logovan wrote:

pozz
Čuj da ga moderacija sankcioniše. :lol:

Daj ne provaljuj se. :wink:
Stvarno si limitiran ako mislis da sam ozbiljan.

Predlazem ti da ne pises svoje postove, idi parafraziraj i citiraj tudje, to radis godinama i dobro ti ide.
OldMayor

#3866 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by OldMayor »

Osim ovo nikad nije izjavio, sta vam je ba...

Pa provjerite li barem neku vijest ili je onako samo kopirate, dok pise negdje na zmajevi.3r2iur5.blogspot mora da je istina...

:run:
A_A_AKCIJA

#3867 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by A_A_AKCIJA »

and wrote: samo se priča o barbinom iskustvu.kakvo je guardiola imao iskustvo kad je barsu preuzeo?ako dobije priliku vidjećemo kakve su mu sposobnosti i mogućnosti.priliku je zaslužio.
Argumenti, kao najveći neprijatelj vas koji lupate.

Pep je vodio dvije godine B tim Barcelone, prije prvog tima.

Barba jeste zaslužio beskonačno poštovanje kao borac na terenu, legendarni kapiten i još puno toga. Prilika za posao se ne zaslužuje tako, jer se lako može dovesti da uništi dvije, meni jako drage stvari: svoju reputaciju i reprezentaciju BiH. Ne iz loše namjere nego iz neznanja.
A_A_AKCIJA

#3868 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by A_A_AKCIJA »

Zmijuga loma wrote:@Akcija prešaltao u petu. Da se podsjetimo o kakvom se kolosalnom kapacitetu radi:
A_A_AKCIJA wrote:
hrasno38 wrote:Ivica Osim:"Ovo Safet nije zaslužio"!

Svi su se urotili protiv njega pogotovo mediji koji su izmišljali vijesti o njegovom bratu kako je on menadžer igračima i kako dovodi Safet samo one igrače u reprezentaciju kojima je on menadžer.
Svi znate da to nije istina,a evo i ja vam sada kažem da nije.Ako vam išta vrijedi moja riječ jer nakon što vam je Safet svima bio najbolji,sada vam je najgori i to dokazuje da smo narod kakav ne treba biti.Ne kaže se dzaba kakv narod takva država.
Selektor za kojeg tvrdite da ne zna ništa nas je odveo na SP,ako on ne zna ništa kakvi su onda neznalci oni što nas nisu odveli ni na SP ni EP?
Iskreno ja sam Safeta nagovarao da prihvati posao selektora i sad me je stid što je ovo doživio jer djelimično sam i ja odgovoran.
Jednostavno me stid i osječam se nikad gore!
Tražit će mo mi ponovo Safeta-jer tek kad izgubite nešto onda to nešto počnete cijenit.Evo to vidimo i sad svi oni koji su ga do jučer blatili,danas kažu pa dobro i nije tako loš bio-SRAMOTA!

https://www.youtube.com/watch?v=06tdOMS6TME
Osim objasnio, svaka mu je zlatna po sto puta. Neki nikada neće shvatiti. Tačno znam kako se osjeća.

A vidim, već je krenula priča protiv Vahe. Možda ipak i bude nešta od svega :)
:drndavi:

Tačno zna kako se osjeća. :facepalm:
Sabura, obećao Švabo da će progovoriti kad se izabere selektor, sabura :)
Zmijuga loma

#3869 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Zmijuga loma »

Radio Sarajevo wrote:

Pa nije on postavio, nego Hrasno38...
I? Obojica su poletili da konstatuju kako je I.O. neupitno u pravu bez da provjere vjerodostojnosti izvora. Prijeko je bila potrebna konfirmacija njihovih patetičnih stavova od strane neupitnog autoriteta da im čak ni polupismenost kojom odiše taj 'intervju' nije upala u oči.

Ovakve trojanske konje treba s vremena na vrijeme staviti da se filtriraju plićaci. 8-) Ko god se najlijepi istog trena ga banovati, očuvanje kvaliteta foruma zagarantovano. :oops:
A_A_AKCIJA

#3870 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by A_A_AKCIJA »

FreakyStyley wrote:
Radio Sarajevo wrote:

pozz
Zašto je trol, po čemu?
Iskreno, to je vise neko moje nadanje, nego sto imam dokaze za to.

Neš vjerovat, postoje ljudi koji vjeruju više argumentima nego gomili neobrazovanih balavaca koji ne znaju provjeriti osnovne informacije.

Argument za : ja hoću Barbareza za selektora je ravan tome da ja hoću janjetinu za ručak. Samo želja i ništa iza toga :)
FreakyStyley

#3871 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by FreakyStyley »

Zasto mislis da sam ja za Barbareza?

Ne govorim o tvom misljenju o Barbarezu, nego o tvom misljenju o Safetu Susicu.
Radio Sarajevo

#3872 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Radio Sarajevo »

FreakyStyley wrote:Zasto mislis da sam ja za Barbareza?

Pa i njegovo mišljenje o Papetu je legitimno, i po meni, vrlo ispravno. Čovjek je statistički ubjedljivo najuspješniji selektor. Naši osjećaji da nije neki trener ne piju vode, a pljuvanje po njemu je degutantno. Otišao je i svi smo manje - više bili za to, ali pustite čovjeka na miru više.
FreakyStyley

#3873 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by FreakyStyley »

Radio Sarajevo wrote:
FreakyStyley wrote:Zasto mislis da sam ja za Barbareza?

Pa i njegovo mišljenje o Papetu je legitimno, i po meni, vrlo ispravno. Čovjek je statistički ubjedljivo najuspješniji selektor. Naši osjećaji da nije neki trener ne piju vode, a pljuvanje po njemu je degutantno. Otišao je i svi smo manje - više bili za to, ali pustite čovjeka na miru više.
Pustamo ga na miru.

Jedini koji Papeta spominju su ovi koji zale za njegovim odlaskom.
mushkile chibira

#3874 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by mushkile chibira »

AcaLukas wrote:Mogu vam rec da je sve potpisano, hadzija novi selektor. Bice zvanicno za 8-9 dana.

Nazalost
Ako je vec tako k'o sto pises onda neka mu je sa srecom. Vrijeme vec pokaze koliko on sam vrijedi ili ne i hoce li biti ikakvih pomaka u igri repke. Nadam se da njegova prica bude barem mrvu kvalitetnija od Papetove (bez obzira na plasman na SP) i da ce isti barem nesto popraviti od Papetovih nebuloza o kojima sam nedavno pisao.
Jes'' mi malo krivo sto niko od trojca kojeg sam pominjao nece dobiti posao ali to nije razlog da pljujem po Hadziji i bez obzira na mozebitni nacin kako je isti dobio posao (aludiram na kuloarske price u vezi lobiranja kao i "vrebanja" da Papetu "padne glava").
Po meni je fakat bilo ispravnije dati repku nekom od ove dvojice mladjih i pustiti ga da se pokusa izgraditi uz kao i samu repku ali sta je tu je. Neka smo se samo makli od onog ublehasa iz Pariza pa se nadati najboljemu. Valjda nece prica sa Hadzijom zavrsiti odmah po zavrsetku kvala jer bi u tom slucaju bilo nepovratno izgubljeno dragocijeno vrijeme a trazenje novog selektora u manje od godine dana bi nas definitivno vratilo u nekakav evropski prosjek i obitavanje u nekim nepozeljnim "sesirima". Ovo pogotovo ako pod Hadzijom ne bude nikakvih pozitivnih pomaka a ovi iz saveza ga nastave forsirati poslije ovih kvala.
Imamo problema i oni ce vremenom biti jos gori a sve zahvaljujuci savezu i Papetu, treba nam manja liga i pokusaj "koncentracije kvaliteta", trebaju nam posteniji i strucniji ljudi u savezu i reprezentativnim kategorijama, trebaju nam ruku na srce svi ti polu i talenti koji rastu i razvijaju se u drugim zemljama i neko ko ce se za njih boriti a ne imati stav kao govnar iz Pariza, trebamo dati sansu svakome od igraca koji "bljesnu" negdje u nekom klubu u ma kojoj ligi (racunajuci i nasu) kao i igracima iz mladjih kategorija. Jbg-a treba raditi, ispravno prije svega pa se nadati da rezultati dodju vremenom.
Imali smo taj "momenat" sa A repkom a koji se na zalost nije iskoristio sve zahvaljujuci Papetu. Umjesto da ostavimo dublji trag na prvom vecem takmicenju na koje smo otisli i iskoristimo taj povoljan vjetar u ledja u vidu privlacenja novih, mladjih igraca na koje smo mogli racunati u buducnosti, mi dozvolimo govnaru da ne samo dovede preko noci nekakve "igrace" u repku i ustali ih u istoj nego i da otjera neke sa kojima smo mogli jos racunati a onako usput se popisa i posere na svaki moguci talenat koji je "vapio" za makar pruzenom sansom da se dokaze. Neko je vec napisao da je lista potencijalnih reprezentativaca izgubila pravo dobra imena i iskreno nas to moze skupo kostati u buducnosti. O pisanju po onima koji su ostali i bili u repki necu ovom prilikom kao ni o "ubijanju u pojam" postavljanjem istih na neprirodne pozicije u nebuloznim formacijama i gdje je vecinu nas natjerao da pljujemo po igracima i prozivamo iste zbog slabih partija ili pak pozivanjem igraca koji su mu samo statirali na klupi. On da voli Bosnu i da mu je stalo do repke ne bi nikada radio to sto je vec radio ali je pokazao ko je i sta je vremenom, njemu je samo bilo stalo da promovise neke igrace kao i da zaradi konacno na prvom "masnijem" ugovoru a koji su mu ovi majmuni iz saveza ponudili.
Iz ovih razloga mu nisam zahvaljivao nakon otkaza i mislim da je puno vise stete napravio nego sto je dobra donio repki i neka mu je daleko kuca od nase.
Kako god bilo nas cekaju teska vremena, ima prostora da se mnogo toga poboljsa a neke stvari su nepovratno izgubljene i ne vrijedi vise zaliti za njima.
Point.

#3875 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Point. »

A_A_AKCIJA wrote:
Point. wrote:@A_A_Akcija

Bolan, Pape je na foru uvukao bratica u repku, javno slagao da je defanzivni vezni, kad su svi govorili da on to nije. Znaci lazov. Pa je preko noci postao standardan.

Papeta je iznenadila Nigerija po trcanju i fizickoj spremi. Da nije neradnik, proucio bi igru Nigerije i nebi ga poslije zacudilo. Takodjer, neradniku se nije islo skautirati Kipar u Rijeku, pa se onda iznenadio kako su nam uvalili dva gola na kontru. Sto je prepoznatljiva igra Kipra. Neradnik par ekselanc.

Ubleha i neznalica nije pronasao treceg napadaca za pet i po godina. Da ga je trazio u Indiji, nasao bi ga. Pa smo izgubili dva napadaca, jer neradniku je bilo ispod casti da kontaktira i posjeti ovu dvojicu. Ispod casti nije npr bilo selektorima Svedske i Svicarske.

Jedino fudbalsku neznalicu i sarlatana moze iznenaditi to sto su nigerijanci fizicki i trkacki spremni i sto Kipar igra na kontre. Jedino neznalicu, pa ti seri po Sergeju i suzi za Papetom, koliko hoces.
Evo, zabilježi ovaj post, pa ćemo vidjeti hoće li budući selektor zvati Tina. Da ne pričamo dalje.

Kontaš? Kontaš klinac!

Sta bolan udri, Pape ti je sam rekao da su ga iznenadili africki orlovi. Izgubili smo protiv Nigerije i Kipra, jer su obje ekipe iznenadile Papeta. To ti on veli. Kakav bi ti veci argument, koji pije vode, da ti se nacrta?

I za pljuvanje ublehe, pa sta da ti kazem. Sve po zasluzi, dobri moj Akcija. Radovo sam se ko malo dijete kad je Pape doso, super je to na trenutke izgledalo, al dodjose nova vremena i Pape se promijeni, pa poce sulude taktike bez bekova, krila i na kraju napadaca. Sumnjam da je Barbarez toliko lud, da nastavi tim putem.
Locked