Bio sam za ovog malo Šahina, sada ga treba ohladiti. Ne možeš ti si dozvoliti primati onakve golove. Jedan, dva, tri, ma previše sine da si Casilas u nastajanju. Sjetimo se nakon početničkih grešaka Vladana koji je i dalje primao golove, ali nikad pacerske. Golman treba da te vadi, ne da ti bude slaba tačka. Slab golman i stoperi, izgubljena utakmica i kada ide naprijed, a mi smo naprijed odron, golman te može unazaditi. Čak je kod drugog gola malo i stopera zajebao, koji je očekivao da će boksovati loptu. Kriv je i stoper, svakako, jer nije ispratio, baš kao što je i Bilbija ispratio i zabio. Nisam očekivao lepršavu igru, nemoguće je sa ovolikim brojem novih igrača. Mi mislili Zrinjski će pasti nakon odlaska Sergeja, jest kurko, oni na istom levelu. Taktički nas pojeli ljudi na sredini gdje se dobijaju utakmice. Još im dozvoliš dva zicera i ćao, ćao vozdrica, drugari. Mislim da će zalizani biti pod sve većim pritiskom, jer se ne može žaliti na roster, a širina koju imamo će mu biti otežavajući faktor, jer lik zajedno sa ostatkom "stručnog"

štab nisu u stanju sve to posložiti. Nije on Mancini da podjednako zna koristiti Edina, Aguera i Balotelija. Večeras nekoliko pogrešnih startera , Avdija, Tomašević

pa je li čovjek pogledo njegovu i jednu bravuru u prvom dijelu. Ovaj sa 4 imena, ja ne znam je li igrao uopće, kao ni Čirjak. Izgledali smo kao skupina nasumično nabacanih igrača gdje se ne zna ni ko pije a ni ko plaća. Ziljkić zna lopte, treba mu dati širinu i reći igraj majstore šta znaš. Kada bi se Vrančić i on mogli naći u isto vrijeme, moglo bi nešto od toga biti.