Znas li mozdra gdje je tvoja mama kupovala sjeme zare, jel' se ima kupiti u apoteci? Evo, upravo sam kupila tothemu i vitamin C i omega-3, sve sam ovo popila, jos sam i jela, ne smijem ni da zamislim kakva ce sad mucnina da nastupinova_korisnica wrote:za poboljsanje zeljeza je moja mama pila sjeme zare pomjesano sa medom...kasicicu svako jutro...nakon 2 mjeseca krvna slika joj je bila super...prije toga je pila nekakvih preparata (iz apoteke) tonu i nista nije pomagalo...probaj to...
sto se tice umora, ja ti samo mogu reci da sam ja na pocetku trudnoce bila non-stop umorna...gdje god bih naslonila glavu, zaspala bih...u voznji od 10-ak min, ja bih uspjela da odspavam...kuci takodjer...glavna mi je bila recenica: necu ja spavati, samo malo glavu da naslonim...dvije sec kasnije![]()
nikad bolje nisam spavala! eh, zadnjih par sedmica se to totalno promjenilo...znala sam samo po 3-4h spavati i ne moze vise i gotovo...sad je onako normalno
za imunitet neki preparat ti ne bih znala preporuciti (nisam hvala bogu nikad problema imala stim), ali se u svakom slucaju konsultuj sa ljekarom...
za bebu se ne sekiraj, ona ce sebe namiriti...a tebi sta ostanesto bi Alhemicarka rekla: tako ti je to..od sada, pa nadalje i ubuduce
Hvala vam svima na savjetima.