danas slusam u tramvaju 3 trebe pričaju o tuči trebaPera Trta wrote:Catfight!!!!terra_incognita wrote:Je li neko upratio trebe koje se biju u Dalmatinskoj ?![]()
Pa što ih ne snimi?![]()
bome "ubili" su jednu
danas slusam u tramvaju 3 trebe pričaju o tuči trebaPera Trta wrote:Catfight!!!!terra_incognita wrote:Je li neko upratio trebe koje se biju u Dalmatinskoj ?![]()
Pa što ih ne snimi?![]()

Dile wrote:a vidi kolika je zebra sa desne strane![]()
pa samo kazem da to nije da nema nista kao sto ti receeeeeeee wrote:Dile wrote:a vidi kolika je zebra sa desne strane![]()
Hajd mi reci kako ces na drugu stranu preci??? da preletimo aaa
kao sto rekoh skola je tu
Osjecam se prozvanim... Jer sam ja napisao "ipak su projektanti zavrsili neke skole"...Haris.ba wrote:Saće se jedan drug forumaš javiti i reći da su projektanti te raskrsnice ipak završili neke škole, i da oni ipak uradili dobar posao i da se ovdje radi o nepoštivanju signalizacije(čega sigurno i ima). Raskrsnica je niđe veze. Bila su još dva sudara na toj cesti, samo niže.maxell_sarajevo wrote:Nadlezni nece rijesiti ovu raskrsnicu dok neko ne pogine.Evo u dvadesetak dana dva udesa i to kvalitetna
Ma ja ti to po profesiji, ne po tebi.kurty wrote:Osjecam se prozvanim... Jer sam ja napisao "ipak su projektanti zavrsili neke skole"...
to ono sto je bilo jucer oko 20h, vidjela sam kola hitne i ostatke kamenja ispred Peka cini mi se....drekalica28 wrote:Nažalost nisam čula kompletnu vijest sad u autu na radiju....ali, momku je u Ferhadiji pao komad fasade na glavu.![]()
Odnosno povrijeđena mu je glava i lakat valjda.
Uz povike hajde, hajde.. udri, udri..., iz mraka je iskočila veća skupina muškaraca, uglavnom s kratkim bradama i nogavicama, te očito jedino motivirani neistomišljeništvom ili puke obijesti nasrnuli na dvoje mladih ljudi, Minela i Martinu.
Po nasilništvu je prednjačilo njih desetak, među kojima su jedni lupali palicama po vozilu a drugi tukli mladića, kojem je naknadno ušivana glavu u bolnici. Ustrašenu djevojku su za to vrijeme odvukli u stranu, a vrhunac incidenta se dogodio kada je netko ispalio dva hica u smjeru svoje “žrtve”. Pukom srećom, izbjegnuta je tragedija. Napadači su se razbježali, a policija je ujutro našla dvije puščane čahure kalibra 7,65 mm, tragove krvi i dio polomljene palice koja se, inače, može vidjeti u rukama specijalaca.
Kao onom momku prošle godine možda?respo wrote:sto bi trebalo otici 20-ak momaka satro sa djevojkama ili onako pa ih sastaviti sa zemljom da im vise nikad ne padne na pamet serijatska policija
Bra'o, i da opet strada neko ko sa cijelom scenom nije imao nista...Pera Trta wrote:Kao onom momku prošle godine možda?respo wrote:sto bi trebalo otici 20-ak momaka satro sa djevojkama ili onako pa ih sastaviti sa zemljom da im vise nikad ne padne na pamet serijatska policija
???? ne znam za taj slucajPera Trta wrote:Kao onom momku prošle godine možda?respo wrote:sto bi trebalo otici 20-ak momaka satro sa djevojkama ili onako pa ih sastaviti sa zemljom da im vise nikad ne padne na pamet serijatska policija
Onaj mladić što su ga namrtvo pretukli u Mostaru, sumnjalo se da je vehabija, prošle godine se dosta o tome po ovom forumu pisalo. Dizdarević se prezivao, čini mi se...respo wrote:???? ne znam za taj slucajPera Trta wrote:Kao onom momku prošle godine možda?respo wrote:sto bi trebalo otici 20-ak momaka satro sa djevojkama ili onako pa ih sastaviti sa zemljom da im vise nikad ne padne na pamet serijatska policija
Magdi DizdarevicOnaj mladić što su ga namrtvo pretukli u Mostaru, sumnjalo se da je vehabija, prošle godine se dosta o tome po ovom forumu pisalo. Dizdarević se prezivao, čini mi se...