Bilo koga mi zastupa buraz pametnjakovicu.Arteta wrote:Strucnjace, koga bi ti stavio?bjelave wrote:Otuda Vrsajevic u prvoj postavi kojeg btw zastupa Sejo Susic,
Uostalom, primili smo go kada je Vrsajevic izasao i ta tvoja teorija ti pada u vodu.
BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bjelave
#3776 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#3777 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Citiraj cijeli post i pokusaj odgovoriti, ovaj je rekao da ce mi se javiti ako pobijedimo veceras... K'o biva eto Safet ce pobijediti pa ce se on meni javiti i dokazati da je Safet dobar... Ja sam rekao zasto je on meni los trener, pa makar veceras dobili 10:0 opet mi je los, i subjektivan sam i objektivan, al' za njega je Vaha doktor nauka...
-
ja71
#3778 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Fakat, po Avdiji se redovno pljuje a tip NIJE zakazo protiv Slovacke.Arteta wrote:Strucnjace, koga bi ti stavio?bjelave wrote:Otuda Vrsajevic u prvoj postavi kojeg btw zastupa Sejo Susic,
Uostalom, primili smo go kada je Vrsajevic izasao i ta tvoja teorija ti pada u vodu.
Cak ne bih rekao da je iko pojedinacno zakazao.
Nismo se mi premalo trudili nego su nas Slovaci odlicno blokirali.
Zakazala je taktika pa smo se previse otvorili.
Jeßote trecinu utakmice su Bicakcic i Spahic igrali u protivnickoj polovini.
Ne mislim samo kad smo ga primili jer je gol pao nesretno nego mislim na one 2-3 dobre prilike Slovaka da smo im ostavili previse prostora.
Objektivno ni nerijeseno nama nije odgovaralo ali sada ne bi atmosfera bila ovako crna
-
Stari
#3779 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
A hocel veceras biti ono - 3 kornera penal ... i nakon toga mozes birati hoces sa 3 metra "jedne noge" ...ili sa po igralista "bez golmana" ... ?
- Infaze Studio
#3780 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Logika ti je nepostojeca, jer govoris da je Pape los trener zbog izgulbjene utakmice I da je krivac za poraz(e) repke, a kada ti covjek kaze da cemo dobiti veceras ti kazes da Pape s pobjedom ne bi imao apsolutno nista. Kakva je to logika? Pa Ismar Hadzibajric ima ucinka u uspjehu I neuspjehu repke a kamoli nece selektor.JOINT_1921 wrote:Citiraj cijeli post i pokusaj odgovoriti, ovaj je rekao da ce mi se javiti ako pobijedimo veceras... K'o biva eto Safet ce pobijediti pa ce se on meni javiti i dokazati da je Safet dobar... Ja sam rekao zasto je on meni los trener, pa makar veceras dobili 10:0 opet mi je los, i subjektivan sam i objektivan, al' za njega je Vaha doktor nauka...
Nema veze.. uzivaj
-
aut
#3781 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pape treba podnijeti ostavku. Jer je Baja_Zvjerka-JOINT_1921-kakanjski murinjo rekao da je on pre, pre, preloš trener!JOINT_1921 wrote:Citiraj cijeli post i pokusaj odgovoriti, ovaj je rekao da ce mi se javiti ako pobijedimo veceras... K'o biva eto Safet ce pobijediti pa ce se on meni javiti i dokazati da je Safet dobar... Ja sam rekao zasto je on meni los trener, pa makar veceras dobili 10:0 opet mi je los, i subjektivan sam i objektivan, al' za njega je Vaha doktor nauka...
I tu se sva priča završava. Kada je njemu loš zašto bi nekome bio dobar.
- velikibrnjo
#3782 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
vidi stoke zene po slovackoj bihuzureMustang1 wrote:Vidi lesinaraInfaze Studio wrote:A ni njoj nije mrsko cim prolazi tuda
- shalla
#3783 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Samo da se citiram, ovo sam napisao prije prošle tekme i i dalje tako mislim (moj drug Obuća9 je to samo potvrdio
)
Dakle sve se nekako potajno nadam da će Pape ipak izvršiti još jednu izmjenu i ubaciti Rahimića umjesto Salihovića...
Dakle sve se nekako potajno nadam da će Pape ipak izvršiti još jednu izmjenu i ubaciti Rahimića umjesto Salihovića...
Obuca9 wrote:S ovim timom nam je zijan k'o kuća. Previše će ovdje biti propuha. Bičakčić neuigran, Mujdža nedovoljno opravljen, Salihović je ionako rupa u zadnje vrijeme, kad na to dodaš da u vezi nemaš nijednog defanzivca, sve sami ofanzivci, a čak ni trkača (Medunjanin, Miske i Pjanić zajedno pretrče ko jedan kvalitetan zadnji vezni), nema od nas ništa.shalla wrote:Ma nema teorije da će igrati bez ijednog klasičnog dmc-a, nema šanseam2804 wrote:Begović
Mujdža Bičakčić Spahić Salihović
Pjanić Medunjanin Misimović Lulić
Ibišević Džeko
Iako sam mislio da će general igrati, Pape će po ovim zadnjim uigravanjima izvesti potpuno ofanzivnu ekipu.
Realno, nama pobjeda samo odgovara, jer i sa remijem bi opet morali gore dobiti.
Svaka čast PAPE, dosta je bilo taktiziranja.![]()
Medunjanin to nije, nadam se da ne misli da će Medo to pokriti...
- Infaze Studio
#3784 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ovaj u Crvenoj majici navija k'o da je na stadionu. Jos izgleda I uzvikuje nestovelikibrnjo wrote:vidi stoke zene po slovackoj bihuzureMustang1 wrote:Vidi lesinaraInfaze Studio wrote:A ni njoj nije mrsko cim prolazi tuda
- JOINT_1921
#3785 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moja logika je, igraci igraju, igraci naviknu jedni na druge (2 zadnja vezna, Lulic i Salihovic ne idu skupa), igraci imaju los dan, trener treba promijeniti nesto, on to ne uradi nit' ima plan za to... Igraci igraju najbitniju utakmicu, on dodje i kaze najjaci smo na svijetu, pa 2 dana poslije "ne mogu garantovati nista"... Psiholoska priprema 0 bodova jer protiv Slovacke ama bas NIKO nije bio inspirisan da napravi nesto vise, svi su bili kolektivno letargicni, to je do trenera... Naravno da ima uticaja jbte, nisam rekao da je nikakav, vec da je zasluga skoro 100% igracka, a kod poraza je trener taj koji donosi poteze koji ce promijeniti tok utakmice ako ti igraci koji "vode kolo" zakazu...Infaze Studio wrote:Logika ti je nepostojeca, jer govoris da je Pape los trener zbog izgulbjene utakmice I da je krivac za poraz(e) repke, a kada ti covjek kaze da cemo dobiti veceras ti kazes da Pape s pobjedom ne bi imao apsolutno nista. Kakva je to logika? Pa Ismar Hadzibajric ima ucinka u uspjehu I neuspjehu repke a kamoli nece selektor.JOINT_1921 wrote:Citiraj cijeli post i pokusaj odgovoriti, ovaj je rekao da ce mi se javiti ako pobijedimo veceras... K'o biva eto Safet ce pobijediti pa ce se on meni javiti i dokazati da je Safet dobar... Ja sam rekao zasto je on meni los trener, pa makar veceras dobili 10:0 opet mi je los, i subjektivan sam i objektivan, al' za njega je Vaha doktor nauka...
Nema veze.. uzivaj
Last edited by JOINT_1921 on 10/09/2013 15:12, edited 1 time in total.
-
Micaha
#3786 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Misimovic ima snage za pola sata. I to zadnjih pola, kad ostali malo padnu. Ne razumijem zasto insistira na njemu
- drug_profi
#3787 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
E hebemu logiku i ko je izmisli....
I kad dobar trener to nesto zik izmjeni kad igraci imaju los dan, sta se onda desi? Pobjede, jel? I onda tu trener nema nista nego su igraci zasluzni sto ih je trener zik nesta?
I kad dobar trener to nesto zik izmjeni kad igraci imaju los dan, sta se onda desi? Pobjede, jel? I onda tu trener nema nista nego su igraci zasluzni sto ih je trener zik nesta?
-
ADP
#3788 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Imam 2 karte za ovu utakmicu, uzo ih davno ali nisam mogo dobit slobodno.Ako je neko zainteresovan nek se javi. 
- JOINT_1921
#3789 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ako uradi dobru stvar onda vidis promjenu, ovaj napravio 3 izmjene, gubimo 1:0, MORAMO dobiti ili makar izjednaciti, igra jos gora, nismo imali ni jedne sanse, nelogicne izmjene, ne prepoznaje slabe tacke u igri jednostavno...drugi profil wrote:E hebemu logiku i ko je izmisli....
Glavna greska Safeta je sto se ovu tekmu pravio pametan, eto ko nesto ce on pokusati, najavljuje nekakve pobjede, najjaci na svijetu, suti ba, izvedi kao sto si i do sad, teleci gledaj u novinare i reci da cemo se boriti pa sta bude i eto... Al' jok, strucnjak je to, golem...
-
am2804
#3790 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ako je s pivom u ruci, onda je garant on.shake69 wrote:Ama ljudi, na jednoj slici u Zilini, covjek sjedi medju nasim navijacima - isti Mustafa Ceric!?
-
Stari
#3791 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
U Italiji 1990 su Nijemci pobijedili ... prilicno ubijedljivo ... i medju novinarima je bila javna tajna da sastav ... spisak//listu 11-rice koji idu "u vatru" ...ne pravi Franz Beckenbauer nego je samo administrira ...u medjuvremenu sastav su Odredjivali tipovi zvani "unutrasnji kruzok" ....Lothar Matteus , Andreas Brehme ... i ako me pamcenje ne vara Augentaler i Klinsman.
Koliko je tu bilo istine ...nikad nije objelodanjeno ...ali ej zanimljivo da se niko od spoemutih kasnije nije nesto proslavio kao trener. A tad su "zajedno" ...bili najbolji ...najblize im je u toj generaciji mozda mogla prici ekipa Nizozemske ...u utakmici koju su novinari nazvali ""atomskim nogometom"" su im se Nijemci revansirali za izgubljen EP kod svoje kuce 2 godine ranije.
Rekoh ...nema niceg loseg u tome ako nogometasi sami odredjuju ko je najpodesniji za jednu odredjenu utakmicu ...
Ukoliko su svi za ...naravno
Koliko je tu bilo istine ...nikad nije objelodanjeno ...ali ej zanimljivo da se niko od spoemutih kasnije nije nesto proslavio kao trener. A tad su "zajedno" ...bili najbolji ...najblize im je u toj generaciji mozda mogla prici ekipa Nizozemske ...u utakmici koju su novinari nazvali ""atomskim nogometom"" su im se Nijemci revansirali za izgubljen EP kod svoje kuce 2 godine ranije.
Rekoh ...nema niceg loseg u tome ako nogometasi sami odredjuju ko je najpodesniji za jednu odredjenu utakmicu ...
Ukoliko su svi za ...naravno
- Zavatoni
#3792 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Košarkaši su sinoć postavili letvicu fudbalerima...sve ispod onog transa...ludila...fanatizma u igri...će biti bijedno sa njihove strane...
Čak i ovi 'tračevi i priče' koje kruže...i koje su možda i osnovane...mogu biti dovoljan motiv da naši večeras polude...
Uz fudbalski kvalitet koji imamo to će biti dovoljno da uništimo slovake...i rezultatski i psihički!!!
Fudbaleri (i Pape) su gledali košarku...barem snimke...slušali avdića po netu...gledali acinu konferenciju za novinare...
Valjda im je jasno šta treba da urade...valjda im je jasno da ovo nije 'about them'...valjda im je jasno da njihovi lični animoziteti ne smiju da budu ispred radosti nacije...radosti bosanske djece koji nosaju njihove dresove...
Zato igrajte p****...igrajte kao što su sinoć igrali Đedović, Teletović, Kikanović...ni Papetu ne bilo loše da pokaže malo emocija...
Moraju svi večeras pokazati da im je stalo...a to će značiti pobjedu...
...a ja vjerujem u nju...večeras u Zilini zabijamo najmanje 3 gola.
Čak i ovi 'tračevi i priče' koje kruže...i koje su možda i osnovane...mogu biti dovoljan motiv da naši večeras polude...
Uz fudbalski kvalitet koji imamo to će biti dovoljno da uništimo slovake...i rezultatski i psihički!!!
Fudbaleri (i Pape) su gledali košarku...barem snimke...slušali avdića po netu...gledali acinu konferenciju za novinare...
Valjda im je jasno šta treba da urade...valjda im je jasno da ovo nije 'about them'...valjda im je jasno da njihovi lični animoziteti ne smiju da budu ispred radosti nacije...radosti bosanske djece koji nosaju njihove dresove...
Zato igrajte p****...igrajte kao što su sinoć igrali Đedović, Teletović, Kikanović...ni Papetu ne bilo loše da pokaže malo emocija...
- House
#3793 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Infaze Studio wrote:
Dobra braco
- Iago
#3794 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
To smo ti mi... Izgubili jednu, i onda njesra krene. Džeko na TV o miševima, te ne valja atmosfera, te Izet 'vako, te Izet 'nako. Hebo ti nas....
Živce ste mi pojeli, i meni i sinu mi, sve ove godine. Mrzno se po BP, trpio ciganluke, gužve, ženino brojanje... i sad te neke priče, intervjui, sranja... Utakmica za koji sat, a adrenalina nigdje. Samo ljutnja... Pa hebemu više, nešto ti ne godi, idi u Manchester i ne vraćaj se, šuti Manciniju, Pellegriniju, kepecima, hebli te oni. Ma svejedno mi hoćeš li dat' go večeras, tipični Bošnjo, i kad je dobro, napravi njesra, zamuti malo, zato mi nikad nećemo mrdnut' nigdje. Hebo ti nas...
Živce ste mi pojeli, i meni i sinu mi, sve ove godine. Mrzno se po BP, trpio ciganluke, gužve, ženino brojanje... i sad te neke priče, intervjui, sranja... Utakmica za koji sat, a adrenalina nigdje. Samo ljutnja... Pa hebemu više, nešto ti ne godi, idi u Manchester i ne vraćaj se, šuti Manciniju, Pellegriniju, kepecima, hebli te oni. Ma svejedno mi hoćeš li dat' go večeras, tipični Bošnjo, i kad je dobro, napravi njesra, zamuti malo, zato mi nikad nećemo mrdnut' nigdje. Hebo ti nas...
- amidzazeher
#3795 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Zavatoni wrote:Košarkaši su sinoć postavili letvicu fudbalerima...sve ispod onog transa...ludila...fanatizma u igri...će biti bijedno sa njihove strane...
-
Micaha
#3796 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Plava beton otpozadi. Ovaj s naocalama se postidio, glavu okrenu, ko mladaHouse wrote:Infaze Studio wrote:
Dobra braco
- Edin H.
#3797 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Hajde mi ih posalji golubom pismonosomRedArmyMostar wrote:Imam 2 karte za ovu utakmicu, uzo ih davno ali nisam mogo dobit slobodno.Ako je neko zainteresovan nek se javi.
- velikibrnjo
#3798 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Zavatoni wrote:Košarkaši su sinoć postavili letvicu fudbalerima...sve ispod onog transa...ludila...fanatizma u igri...će biti bijedno sa njihove strane...
to je to nek se ne pederisu nek razbiju atom na terenu, kao sto su to oni acini zmajevi uradili
nisu se hvatali za slamku spasa nego orali pa ko ziv ko mrtav
zato mogu doci u sarajevo uzdignute glave
ja ni fudbalerima ne zamjeram, cisti su bli do zenice, hajmo reci to u zenici neki prenos kiks bio
ali jarane ne mogu da im opravdam ono vucaranje po terenu nikako
oni ako veceras batale ne bio im u kozi
trebaju sto prije shvatiti da ne igraju za sebe nego za ovaj ocajni narod!
-
eroslav
#3799 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
dvije loše tekme u nizu baš i nisu izgledan scenarij.....nadam se 2..mada je X realnija opcija
- Partijaner
#3800 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pa ako ih nismo u stanju pobjediti jednom u ove 2 tekme nismo ni zasluzili da odemo na Brazil.