Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Oznaka Tablica

#37726 Re: Utakmice.

Post by Oznaka Tablica »

last mohicans wrote: 14/10/2022 19:57
Pitar sa Kariba wrote: 14/10/2022 19:53 Brukamo se boga mi. Bezmudije uprave, strucnog staba i igraca od ove garniture Sarajevo nije vidjelo.
Nek' se kurca napuse!
Ma ovo je za tojage. U 11 kola da nisi u stanju 4-5 pobjeda imati. Odmah se rokni,kako igrači, tako i trener. Vjerujem da ni trener amater ne bi ovakav niz napravio. Pa da su im skresali barem plate. Ponavljam,mi smo najpozeljniji poslodavac. Extra lovu ubireš, a zajebajes se bez posljedica. Ima li to igdje? Mozemo li se mi na poslu zajebavati? U Sarajevu očito moze bez posljedica. Ali zato smo najjači u influesanju, najbolji i najorganizovaniji klub. Let's gooo :lol:
Konkretno, u ovom slucaju je samo kriv trener.
Suljic nije zabb igrati, ni Catakovic, ni Djafic, ni Mulahusjenovic, ni Cirjak, ni niko preko noci.

To su igraci sa kvalitetom koju je trener tima ucinio kao da ne postoji.

Nemas discipline u ekipi. Nismo mi krivi

Ko nam je kriv sto smo Sablica pustili niz vodu, a covjek nike ni cackalicu dobio sto je trazio. Ovaj je zinuo sve dobio i opet gori.
zbunjola71sa

#37727 Re: Utakmice.

Post by zbunjola71sa »

i da, mirvicu da bi digao moral ekipi poHiti se slikati sa bakirom al u trojci sa stojnicem i nek vas ajla sa salom zelje slika
last mohicans

#37728 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

zbunjola71sa wrote: 14/10/2022 20:31
last mohicans wrote: 14/10/2022 20:27 Pa zato i jeste ovako što se on kurčio bez pokrića i pokušao je na silu. Vidimo šta smo dobili, a očito manjak kvalitete kod njega a i nekih igrača. Neko kad pogleda ovu Slogu i sve ekipe koju su nas popišale, pomislio bi neke ekipe ranga Zrinje,a ono jebena Sloga te dobije gdje dva igrača na nešto liče. Ali imaju damu, znaju šta hoće i streme ka tome za razliku od nas. Mislim da je ovo sad i sabotiranje. Izgubio je svlačionicu i to je nepovratno. Vjerovatno je to šupački od igrača, ali neko je doveo do toga. Još nešto, ja sam za intelektualne sposobnosti našeg predsjednika zabrinut. Ko ovo može trpiti i plaćati, ja sam frapiran tom činjenicom. Ne znam je li mu palo na pamet vec na pola ovih očajnih rezultata postroji Duduka, stručni štab i da ih lijepo urazumi. Ako ne pali a očito ne pali, onda udariš po dzepu. Pa ako im nije žao para, ko ih jebe, makar je klub tu nadobitku.
koliko sam se samo u zadnjih 20g se naslusao toga "svlacionica bojkotuje trenera" bez obzira ko u tom trenutku bio trener :-)
Pa ti možes vjerovati ili ne. Tvoj izbor, iz prilično pouzdanog izvora sam čuo da je puklo između igrača i Duduka. Sjeti se Kodre, da li su ga bojkotovali ili ne? Šta bi za jedno kolo, kad je Berberovic pozivao na podršku. Tad uzesmo titulu. Evo Kodrine statistike 11 pobjeda, 2 remija i 4 poraza i otjerali smo takvog čovjeka a ovaj papak ima najgoru mogucu statistiku.
Logovan

#37729 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

last mohicans wrote: 14/10/2022 20:31
Dinostula wrote: 14/10/2022 20:27 Moje misljenje da se ovo namjerno radi da se Dudek otjera nema nikakvog logicnog objasnjenja ili plate nisu dobili par mjeseci ali neki problem postoji samo sto ga mi ne znamo. :cry:
Ne bih rekao da su finansije problem, odnos igrači-trener je pukao neko vrijeme. Očekivalo se da ce otici sam, očito šupak ne misli da je išta kriv,pa ne nudi ostavku. Koji smo mi peh od kluba.
Na to uvijek pomislim, kontam možda se nikako ne slažu sa njim, ali opet kako je moglo pući nakon kratkog vremena? Mi već odavno ovako igramo, znači puklo je ima sedmica i sedmica.

I ako je puklo, kako se niko nije pametan našao da kaže, hej ljudi pustite se gluposti, dok se svađate klub gubi bodove, nemojte tjerati inat, klub pati zbog vas. :?

I ne znam otkud igračima pravo da bojkutuju i da se zajebavaju sa trenerom, ako im se ne sviđa način vođenja treninga i utakmica. Otkud ti pravo da određuješ ko će biti trener, mislim ako ti se ne sviđa reci ne sviđa mi se, neću da igram ovako i završit ćeš na tribinama ili ćeš dobiti papire. Razumijem ja treneri znaju srati pa igrači ispaštaju, ali nemoj ni ti tjerati svoj inat.

Šta sad trebamo, dovedemo novog trenera, onda im se ni on neće svidjeti, opet će puknuti i dokle ovako? :-)
sencobih

#37730 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Ma vala ne ide ni ovo silovanje mozga, ljudi, lopte, para svega mogućeg
Dinostula

#37731 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Logovan wrote: 14/10/2022 20:50
last mohicans wrote: 14/10/2022 20:31

Ne bih rekao da su finansije problem, odnos igrači-trener je pukao neko vrijeme. Očekivalo se da ce otici sam, očito šupak ne misli da je išta kriv,pa ne nudi ostavku. Koji smo mi peh od kluba.
Na to uvijek pomislim, kontam možda se nikako ne slažu sa njim, ali opet kako je moglo pući nakon kratkog vremena? Mi već odavno ovako igramo, znači puklo je ima sedmica i sedmica.

I ako je puklo, kako se niko nije pametan našao da kaže, hej ljudi pustite se gluposti, dok se svađate klub gubi bodove, nemojte tjerati inat, klub pati zbog vas. :?

I ne znam otkud igračima pravo da bojkutuju i da se zajebavaju sa trenerom, ako im se ne sviđa način vođenja treninga i utakmica. Otkud ti pravo da određuješ ko će biti trener, mislim ako ti se ne sviđa reci ne sviđa mi se, neću da igram ovako i završit ćeš na tribinama ili ćeš dobiti papire. Razumijem ja treneri znaju srati pa igrači ispaštaju, ali nemoj ni ti tjerati svoj inat.

Šta sad trebamo, dovedemo novog trenera, onda im se ni on neće svidjeti, opet će puknuti i dokle ovako? :-)
Zasto bi igraci isli iz kluba kad za poraz ili pobjedu imaju ista primanja.Ja prvi sutra ne bi se borio nego bi se zajebavao ako ce mi ista para leci pa tako i oni.Ali kad bi mi Mirvic prisao i rekao slusaj imaces 1000KM ako se budes zajebavao a ako dadnes maksimum bice 5000KM onda bi grizao na terenu a toga kod nas nema.
rocco_siffredi

#37732 Re: Utakmice.

Post by rocco_siffredi »

Za ono pljuvanje Kodre odmah mu otkaz dati, a Duduku ako se ne sviđa može zajedno sa njim. Na svoju štetu.
zbunjola71sa

#37733 Re: Utakmice.

Post by zbunjola71sa »

Logovan wrote: 14/10/2022 20:50

pa o tome ja pricam ,uvijek je lakse svaliti na trenera,mada ima i do njih,nego na igrace upravu predjednika-finansijera ,mada gledajuci nase okruzenje i poslovanje prije ce biti do predjenika direktorice uprave pa do igraca a trener je KOLATERIJALNA steta ,koja u konacnici uvijek prva i zadnja najebe
last mohicans

#37734 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Jbg,događa se to i u velikim ekipama, očito smo samo po tome veliki. :lol: Mislim da je odnos prema dresu kao svetinji manjkav i nikakav,pa igrači si to dozvoljavaju. Ne mislim da su željeli ovako loš niz, jednostavno se desilo, sad djeluje nepopravljivo,još ako Duduk sve fakturiše njima, mora pući. Prati njegove izjave zadnjih 6-7 kola. Uglavnom se odgovornost na igrače svaljivala.
velaxsa

#37735 Re: Utakmice.

Post by velaxsa »

Vareski mag je imao odrijesene ruke da sastavi ekipu po svom ukusu. Otjerao je neke igrace (opravdano) i dobio pojacanja koja je on trazio. Strucnjak do dan danas nije uspio sastaviti standardnih 11, na stranu povrede. Kod nas se ne zna ni taktika, ni pozicije...stalno neke rotacije..igra nam ni po cemu nije prepoznatljiva...rastimani orkestar-svaki prekid protiv nas je gol sansa, mi iz prekida ne znam kad smo zabili...niti idemo na centarsuteve po bokovima ...niti kroz sredinu...da ne nabrajam, znamo svi...jednostavno ne izgledamo kao ekipa. Strucnjak je rekao da ce prvi otici ako bude smetao. Dudiola da ima imalo obraza davno bi otisao ili bar ponudio ostavku. On to ne radi jer se uhljebio i pokrio ugovorom. Ako ga otpustimo treba platiti debelu odstetu, a koga naci adekvatnog u pola sezone. Dudic nece otici sam i kad bi ispali u drugu ligu, toliko o obrazu i postenju. Njemu je jos olaksavajuca situacija sto ne igramo na Kosevu, nema tog pritiska s tribina kao sto bi bilo ovdje. Vjerovatno ce neki degenek morati uslijediti da bi otisao....
P.S. Stvarno je zalosno gledati sta nam rade od kluba pored svih uslova koje imaju. Da nas ovako deru nizerazredne ekipe dok mi idemo ka.... stvaranju "evropskog Sarajeva i najjaceg kluba na Balkanu"
rocco_siffredi

#37736 Re: Utakmice.

Post by rocco_siffredi »

Dobiješ Borac protiv sudija, protiv sviju i onda odeš Slogi u Doboj i Ahmet fuli onu šansu, pa hajde i to, nego i Ikić bježi od praznog gola. Kao da ne žele dati gol. Ili je svlačionica pukla ili neko igra kladionicu. Broj kartona?
Ima li treća mogućnost? :roll:
Logovan

#37737 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Dinostula wrote: 14/10/2022 20:57 Zasto bi igraci isli iz kluba kad za poraz ili pobjedu imaju ista primanja.Ja prvi sutra ne bi se borio nego bi se zajebavao ako ce mi ista para leci pa tako i oni.Ali kad bi mi Mirvic prisao i rekao slusaj imaces 1000KM ako se budes zajebavao a ako dadnes maksimum bice 5000KM onda bi grizao na terenu a toga kod nas nema.
Zar je moguće da je kod većine igrača problem "što bih se trudio ako ću dobiti iste pare"? Shvatam ako ih je par, ali većina igrača je ispod svakog nivoa. Izdvojio bih jedino Šahinovića i Đokanovića. Ako ima ovakvih, pa daj uradi nešto povodom ovoga. Nemoj Čirjaka koristiti ako će se ponašati kao da je sa rajom na terminu. Odvoji ga od ekipe, pošalji ga na tribine i daj nekog ko će se truditi. Ili ga natjeraj da gine na terenu. Suspenduj, udari po džepu, itd.
zbunjola71sa wrote: 14/10/2022 20:58 pa o tome ja pricam ,uvijek je lakse svaliti na trenera,mada ima i do njih,nego na igrace upravu predjednika-finansijera ,mada gledajuci nase okruzenje i poslovanje prije ce biti do predjenika direktorice uprave pa do igraca a trener je KOLATERIJALNA steta ,koja u konacnici uvijek prva i zadnja najebe
Ma po meni svako ima svoj dio krivice. Trener svoje, igrači svoje, itd. Nije niko kriv Dudiću što stalno zavlači Čatakovića na krilo, što mu Đokanović igra na stoperskoj poziciji pored zdravog stopera, što mu Ikić igra beka, itd. A igračima niko nije kriv za promašene čiste šanse, tipa kao što je danas Ikić propustio da postigne gol. Majku mu prošao si golmana, trčiš prema praznom golu i ne postigneš gol. :-)

Svi, od prvog do zadnjeg, neka se zamisle da li su krivi za ovakve rezultate. Ne odmah prebacivati krivicu na nekog drugog, kao što se kod nas obično radi. Stani ispred ogledala i zamisli se jesi li šta uradio pogrešno, da li si mogao bolje, itd.
zbunjola71sa

#37738 Re: Utakmice.

Post by zbunjola71sa »

rocco_siffredi wrote: 14/10/2022 21:33
kod nas su odavno nemogucnosti,od mirvica do igraca
izbjeglica_iz_besmisla

#37739 Re: Utakmice.

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

rocco_siffredi wrote: 14/10/2022 21:33 Dobiješ Borac protiv sudija, protiv sviju i onda odeš Slogi u Doboj i Ahmet fuli onu šansu, pa hajde i to, nego i Ikić bježi od praznog gola. Kao da ne žele dati gol. Ili je svlačionica pukla ili neko igra kladionicu. Broj kartona?
Ovo za kladionicu je i meni palo na pamet. Navijam i za Parmu od devedesetih, i tamo čim je klub kupio Amerikanac 2020. godine, odmah je počeo nevidjeni cirkus s rezultatima i čak ispadanje iz lige.

Važniji je biznis, preprodaja igrača, NFT tokeni, fan shop, brend, nego sportski segment.. Važniji je čak projekat renoviranja stadiona jer su i tu dobre pare. Pa pošto je očito klub kupljen da se para vrti, ne bi me čudilo da se uzimaju pare na neočekivane rezultate.

PS koji još ima klub da osvaja trofeje s Amerikancima vlasnicima, osim Liverpoola? Arsenal proigrao sad nakon 15 godina prosjeka, u Italiji sad ima 5-6 takvih klubova niko iznad 5. mjesta nije dobacio.
Last edited by izbjeglica_iz_besmisla on 14/10/2022 21:45, edited 2 times in total.
Anquilla

#37740 Re: Utakmice.

Post by Anquilla »

Meni je nevjerovatna jedna stvar.

Zar nije moguce napraviti ugovor s trenerom i navesti da ce se aneks istog napraviti u kojem ce se definisati ciljevi u skladu s igrackim kadrom?
Pa kad se kompletira igracki kadar, po njegovim zeljama, dogoovre se ciljevi nakon 10-15 kola, polusezone i sezone.
Ako je to npr. 3 mjesto, postoje bonusi ukoliko bude klub bolje plasiran na tom presjeku sezone kako je drfinisano, a kazne za losiji plasman.
I naravno, uslovi raskida da ovise o plasmanu.
last mohicans

#37741 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Normalno da je to moguce, pravnik pripravnik bi to sastavio da se zašititi klub. Ili smo dovoljno glupi ili nam nije u interesu. Ne vidim nesto trece. Ako se igra kladionica, zaboli me, ali nemoj me hajcati i traziti podrsku. Budite Olimpik bez navijača ili mrš iz kluba,pa bijeda,bijeda. Ovako smo prevazisli virsle,Melunovice,ne naumpada mi gora bruka.
rocco_siffredi

#37742 Re: Utakmice.

Post by rocco_siffredi »

Gdje treba potpisati viršle, samo da ovo ne gledam.
Više sam ponosan na taj period nego ovo što gledam dvije godine.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#37743 Re: Utakmice.

Post by F&N »

rocco_siffredi wrote: 14/10/2022 21:33 Dobiješ Borac protiv sudija, protiv sviju i onda odeš Slogi u Doboj i Ahmet fuli onu šansu, pa hajde i to, nego i Ikić bježi od praznog gola. Kao da ne žele dati gol. Ili je svlačionica pukla ili neko igra kladionicu. Broj kartona?
Ima, karma, Bozija pravda ili kako vec da se to nazove.
Otjeras Dupovca koji ti se nudio da bude 4. stoper samo da ostane u klubu, pa dodje situacija da ti Dzokan koji je visok ko šiša igra stopera i lik ti zabije gol na njemu danas. Otjeras igrace koji su ti donijeli 2 titule i 2 kupa i objavis to a s ljudima nisi ni sjeo da im kazes sta mislis i...

Ima brate karme. Dudic koji je dosao i poslije prve pripremne utakmice se ispišao po svim bivsim trenerima FKS, a gori mu je ucinak nego Sablicu koji nije imao priprema, ekipu skrpio i dobio tek na pola prvenstva, ni sam nije vodio utakmice do pola prvenstva. Njega nabijes nogom satro ne zna ne valja.

Bahatili smo se 2015 pa smo dozivjeli veliko otreznjenje sa izjavama tipa necemo igrati po livadama, sad se bahatimo s nekim izjavama da cemo biti najbolji klub u regionu ili model poslovanja krac palac.
last mohicans

#37744 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Nisam pametan, kod mene bi imali sesije i cikluse predavanja o historijatu kluba,najprije kada kroče u klub. Gledali bi mi filmove o Hasetu,Papetu i ostalima. Da vide gdje i u kakav klub su dosli. Kakve su gromade trčale istim terenima. Da mi nemamo naših izadanaka u ekipi,pa hajde,nego tu su i naša djeca, Dal, Trako, Andrej,Šahinović (jedina dvojica koja opravdavaju dres i grb na njemu),vratili su se Suljic, Hamza. Ahmet je tu godinama,kao da je ponikao kod nas i da oni ne mogu stvoriti neku kritičnu masu i drmnuti ekipu, ne shvatam. Očito posrijedi nešto drugo. Eto i taj Avramovski se čekao ko gospa, ništa, mrtav kao i vecina. Povrede igrača su isto enigma, lahko se povređuju a sporo oporavljaju. Jbt, mi smo trenere tjerali nakon par kikseva, ovo je sad neviđenih razmjera. Obaramo negativne rekorde.
last mohicans

#37745 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

F&N wrote: 14/10/2022 22:36
Ima, karma, Bozija pravda ili kako vec da se to nazove.
Otjeras Dupovca koji ti se nudio da bude 4. stoper samo da ostane u klubu, pa dodje situacija da ti Dzokan koji je visok ko šiša igra stopera i lik ti zabije gol na njemu danas. Otjeras igrace koji su ti donijeli 2 titule i 2 kupa i objavis to a s ljudima nisi ni sjeo da im kazes sta mislis i...

Ima brate karme. Dudic koji je dosao i poslije prve pripremne utakmice se ispišao po svim bivsim trenerima FKS, a gori mu je ucinak nego Sablicu koji nije imao priprema, ekipu skrpio i dobio tek na pola prvenstva, ni sam nije vodio utakmice do pola prvenstva. Njega nabijes nogom satro ne zna ne valja.

Bahatili smo se 2015 pa smo dozivjeli veliko otreznjenje sa izjavama tipa necemo igrati po livadama, sad se bahatimo s nekim izjavama da cemo biti najbolji klub u regionu ili model poslovanja krac palac.
U razgovoru sa jednim sad bivsim djelatnikom isto smo konstatovali,karma is bitch. Očito smo se prema nekim dobro zajebali pa sve se vraca,sve se placa. Plus, nadmenost i prepotentnost Fergija je kao lijepak privukla negativu i otreznjenje je bolno.
svi u napad

#37746 Re: Utakmice.

Post by svi u napad »

Analiza se pravi od vrha prema dole. Dakle bez obzira na finansijsku potporu koju je dao Mirvic je pokazao da je neiskusan i nedorastao zadatku. Ko je doveo ili dao saglasnost za povratak celave ublehe. Gazda. Koje doveo direktoricu koja navija za Zelju i do sada je prije ove uloge bila u svem zivotu na 3 utakmice Zelje. Koje je doveo kcerku Dzaferovica. Svi znamo odgovor - Mirvic. Dakle g. Mirvic morate shvatiti da niste dorasli zadatku i da vam treba 3-4 godine rada da pocnete razumjevati koju ulogu imate i sta je fudbal uopste. Da bi ste nesto pametno uradili potrebno je da odmah otjerate Celu i direktoricu a zatim odete u Hercegovinu i kleknete pred Mamica i ispunite sve njegove zahtjeve u vezi preuzimanja direktorske funkcije u nasoj svetinji. Bukvalno sve st pozeli ispunite mu i za 4 godine ce i Bosna imati svoj Dinamo. Nadam se da sta shvatili sta vam je zadatak tj. prio od svih prioriteta.
Imali smo slbije sastave od rata na ovamo ali nikad ovakve rezultate. Pa mi vise primamo golova nego sto dajemo. E sad pored dovodjenja sumnjivih polovnjaka koje nam je doveo celava ubleha ja moram priznati da i mi navijaci zivimo u nekim svojim svjetovima i prihvatamao lazi uprave o dovodjenju nekih igracina. Kad sam neki dan razmisljao usporedjujuci nas sa strumfovima dosao sam do bolnog zakljucka da mi nemamo igraca kao sto je Stilic ili u odbrani kao sto je Cocalic. Jos kad dodam Bekrica koji udje protiv nas zadnjih 20 minuta i uvijek nas povalja ponovo dolazimo do struke (direktor i trener) koja pojma nema. Trebam li podsjetiti pamotno prodavanje jedinog odbrambenog igraca nakon treceg kola. Mi trenutno imamo golmana i Djokanovica koji su standardni i izvrsavaju svoje obaveze na visokom nivou. Sta je sa Ikicem koji je odlicno poceo i sad je pao u formi. Covjek bio najbolji igrac Sirokog i kod nas ni upola nije kao sto je bio mada ja licno mislim da je on jedini od novaljija koji nesto valja. Igraci koje mi otjeramo u drugim ekipama postanu igracine. Zasto ne igra mali Salcin umjesto Suljica koji jos samo moze igrati sa rajom na male. Treba dati sansu nasim momcima jer ova sezona je svakako izgubljena.
Na kraju bez obzira sta ko mislio treba otjerati i Fergusona jer je sve dobio a nista nije uradio. Sramota je da se Ferguson i Kodro ponasju onako nakon utakmice (posebno Kodro). Ko god da dodje podici ce bar malo ekipu koja je zaista propala i ako se ne uradi carski rez bit ce svasta. Zivjeli
Piaty

#37747 Re: Utakmice.

Post by Piaty »

Fascinantno je kada vidim da se gleda ovaj fudbal, ako to neko fudbalom moze zvati.
Nevjerovatno je da neko dovodi propalitete i da se ocekuje nesto od njih jer je eto receno da su to igraci za FKS?

Realno, ova ekipa je otprilike za 2. Hrvatske Lige po snazi, a cisto sumnjam da bi i tu nesto vise uradili osim samog opstajanja u ligi te jacine.
Piaty

#37748 Re: Utakmice.

Post by Piaty »

last mohicans wrote: 14/10/2022 20:42
zbunjola71sa wrote: 14/10/2022 20:31

koliko sam se samo u zadnjih 20g se naslusao toga "svlacionica bojkotuje trenera" bez obzira ko u tom trenutku bio trener :-)
Pa ti možes vjerovati ili ne. Tvoj izbor, iz prilično pouzdanog izvora sam čuo da je puklo između igrača i Duduka. Sjeti se Kodre, da li su ga bojkotovali ili ne? Šta bi za jedno kolo, kad je Berberovic pozivao na podršku. Tad uzesmo titulu. Evo Kodrine statistike 11 pobjeda, 2 remija i 4 poraza i otjerali smo takvog čovjeka a ovaj papak ima najgoru mogucu statistiku.
Ja sjećam da je Denijal Pirić nekada otjeran iako nije imao poraza.

To nema u pizdi materinoj, samo kod nas.
PhilJacksonIzvala

#37749 Re: Utakmice.

Post by PhilJacksonIzvala »

Piaty wrote: 15/10/2022 08:47
last mohicans wrote: 14/10/2022 20:42

Ja sjećam da je Denijal Pirić nekada otjeran iako nije imao poraza.

To nema u pizdi materinoj, samo kod nas.
Pa Husref otjeran kao aktuelni sampion i prvi na tabeli utakmicu prije polusezone :-)
last mohicans

#37750 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Evo, opet zatišje, još sinoć je trebao mu otkaz uručiti. Ovakav način vođenja kluba će i ono malo navijača koji idu u Zenicu rastjerati.Ne pada mi napamet ici u Zenicu zbog ovakvih performansi i trnerskih vještina.
Post Reply