I da je ovo matematika je sljedeca:
30% od 7 miliona je 2,100,000. 3325 umrlo. Smrtnost od korone je 0.158333%. Smijesno sta se radi, majkemi. Cemu ba vakcine? Za sta?
Moderator: O'zone
"Najvažnije pitanje, da li se neko ko je vakcinisan može zaraziti i u određenom slučaju postati prenosilac virusa, još uvek nije riješeno", kaže Mertens.
Drugim riječima, neko bi mogao da se zarazi na skupu na kojem su svi prisutni vakcinisani. Ni njemačka Vlada nije znala da navede kada će više znati o ovome.
Ne znaju ko fol oni ništa o tome kako ce vakcina djelovat, ne znaju ništa o virusu, a druga strana je napravili vakcinu za manje od godinu dana za virus o kojem ništa ne znaju, al znaju da vakcina djeluje 95 %, al opet ne znaju nuspojave i hoćel te zaštiti od virusa ili hoćeš moći i dalje virus prenijeti?laik1981 wrote: ↑04/01/2021 19:06 Ne znaju da li vakcinisani moze biti prenosilac virusa ali se slomise sa fasistickim prijetnjama..
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/dw-k ... /210104090"Najvažnije pitanje, da li se neko ko je vakcinisan može zaraziti i u određenom slučaju postati prenosilac virusa, još uvek nije riješeno", kaže Mertens.
Drugim riječima, neko bi mogao da se zarazi na skupu na kojem su svi prisutni vakcinisani. Ni njemačka Vlada nije znala da navede kada će više znati o ovome.
Sva sreca pa je Srbija bila potpuno transparentna u objavljivanju svih podataka vezano za COVID pa im se moze vjerovati.Medobrundo25 wrote: ↑04/01/2021 18:39I da je ovo matematika je sljedeca:
30% od 7 miliona je 2,100,000. 3325 umrlo. Smrtnost od korone je 0.158333%. Smijesno sta se radi, majkemi. Cemu ba vakcine? Za sta?cemu ba zatvaranje svega? Politicki virus , kraj price. Tanka je granica izmedju naivnog i glupog.
Zar nisi ti ili daddy pisali kako se trebamo ugledati na srbiju jer testiraju puno ljudi?
Dakle, da bi istrajala na svojoj tvrdnji da je smrtnost 1,34%, ili koliko vec tvrdis, spremna si izjaviti da je Srbija sakrila 25000 mrtvih i da je u stvarnosti u Srbiji od covida umrlo 28140 ljudi..Mogy87 wrote: ↑04/01/2021 19:42
Sva sreca pa je Srbija bila potpuno transparentna u objavljivanju svih podataka vezano za COVID pa im se moze vjerovati.Medobrundo25 wrote: ↑04/01/2021 18:39I da je ovo matematika je sljedeca:
30% od 7 miliona je 2,100,000. 3325 umrlo. Smrtnost od korone je 0.158333%. Smijesno sta se radi, majkemi. Cemu ba vakcine? Za sta?cemu ba zatvaranje svega? Politicki virus , kraj price. Tanka je granica izmedju naivnog i glupog.
Nije da su ih uhvatili u lazi i friziranju podataka
BIRN: Broj umrlih i zaraženih višestruko veći od zvanično saopštenog
https://www.danas.rs/drustvo/birn-broj- ... aopstenog/
Da je epidemiologija prosta matematika ne bi se ljudi skolovali 10+ godina da steknu to zvanje.laik1981 wrote: ↑04/01/2021 20:31Dakle, da bi istrajala na svojoj tvrdnji da je smrtnost 1,34%, ili koliko vec tvrdis, spremna si izjaviti da je Srbija sakrila 25000 mrtvih i da je u stvarnosti u Srbiji od covida umrlo 28140 ljudi..Mogy87 wrote: ↑04/01/2021 19:42
Sva sreca pa je Srbija bila potpuno transparentna u objavljivanju svih podataka vezano za COVID pa im se moze vjerovati.Medobrundo25 wrote: ↑04/01/2021 18:39
Nije da su ih uhvatili u lazi i friziranju podataka
Nevjerovatno je dokle si spremna ici u nebulozama samo zbog unaprijed formiranog stava..
Pravi si primjer tvrdoglavosti koja se ne moze izlijeciti. Ja nemam zivaca niti volje tebi crtati neke stvari, tu nema pomoci. Jeste u pravu si sve. StrasnoMogy87 wrote: ↑04/01/2021 20:42Da je epidemiologija prosta matematika ne bi se ljudi skolovali 10+ godina da steknu to zvanje.laik1981 wrote: ↑04/01/2021 20:31Dakle, da bi istrajala na svojoj tvrdnji da je smrtnost 1,34%, ili koliko vec tvrdis, spremna si izjaviti da je Srbija sakrila 25000 mrtvih i da je u stvarnosti u Srbiji od covida umrlo 28140 ljudi..Mogy87 wrote: ↑04/01/2021 19:42![]()
Sva sreca pa je Srbija bila potpuno transparentna u objavljivanju svih podataka vezano za COVID pa im se moze vjerovati.Nije da su ih uhvatili u lazi i friziranju podataka
Nevjerovatno je dokle si spremna ici u nebulozama samo zbog unaprijed formiranog stava..
Za podatak od 30% nije objavljeno bilo sta osim te brojke. Ni studija, niti bilo kakvi podaci o velicini uzorka, dizajnu studije. Samo broj. I to je to. A dokazano su ranije frizirali podatke. Mene vise iznenadjuje manjak skepticizma za izvor za koji se zna da lazira podatke.
Pay/postNivelacija wrote: ↑04/01/2021 20:47 Meni samo nije jasno sta je krajnji cilj forumasa mogy..nevjerovatno mi je da neko mjesecima u bilo koje doba dana i noci prisustvuje na temi o koroni.
Nemoj me provaljivati pred Gejcom za prosli mjesec mi je smanjio naknadu jer si me raskrinkaovatreni__poljubac wrote: ↑04/01/2021 20:49Pay/postNivelacija wrote: ↑04/01/2021 20:47 Meni samo nije jasno sta je krajnji cilj forumasa mogy..nevjerovatno mi je da neko mjesecima u bilo koje doba dana i noci prisustvuje na temi o koroni.
Ma kakva tvrdoglavost. Odavno je to postalo samo obicno trolanje..Medobrundo25 wrote: ↑04/01/2021 20:47Pravi si primjer tvrdoglavosti koja se ne moze izlijeciti. Ja nemam zivaca niti volje tebi crtati neke stvari, tu nema pomoci. Jeste u pravu si sve. StrasnoMogy87 wrote: ↑04/01/2021 20:42Da je epidemiologija prosta matematika ne bi se ljudi skolovali 10+ godina da steknu to zvanje.laik1981 wrote: ↑04/01/2021 20:31
Dakle, da bi istrajala na svojoj tvrdnji da je smrtnost 1,34%, ili koliko vec tvrdis, spremna si izjaviti da je Srbija sakrila 25000 mrtvih i da je u stvarnosti u Srbiji od covida umrlo 28140 ljudi..
Za podatak od 30% nije objavljeno bilo sta osim te brojke. Ni studija, niti bilo kakvi podaci o velicini uzorka, dizajnu studije. Samo broj. I to je to. A dokazano su ranije frizirali podatke. Mene vise iznenadjuje manjak skepticizma za izvor za koji se zna da lazira podatke.![]()
Neko rekao 30% ljudi steklo imunitet i sad je sasvim uobicajeno da se slijepo vjeruje, bez obzira sto ne postoji nikakva studija niti izvor? Jel to ta tvrdoglavost?Medobrundo25 wrote: ↑04/01/2021 20:47Pravi si primjer tvrdoglavosti koja se ne moze izlijeciti. Ja nemam zivaca niti volje tebi crtati neke stvari, tu nema pomoci. Jeste u pravu si sve. StrasnoMogy87 wrote: ↑04/01/2021 20:42Da je epidemiologija prosta matematika ne bi se ljudi skolovali 10+ godina da steknu to zvanje.laik1981 wrote: ↑04/01/2021 20:31
Dakle, da bi istrajala na svojoj tvrdnji da je smrtnost 1,34%, ili koliko vec tvrdis, spremna si izjaviti da je Srbija sakrila 25000 mrtvih i da je u stvarnosti u Srbiji od covida umrlo 28140 ljudi..
Za podatak od 30% nije objavljeno bilo sta osim te brojke. Ni studija, niti bilo kakvi podaci o velicini uzorka, dizajnu studije. Samo broj. I to je to. A dokazano su ranije frizirali podatke. Mene vise iznenadjuje manjak skepticizma za izvor za koji se zna da lazira podatke.![]()
Ja koliko vidim i ti si poprilicno aktivan. A kad se pogleda ko je najaktivniji, tu su definitivno 4-5 redovnih teoreticara zavjera kojima ne promice ni jedan facebook post. Tu ne racunam na one padobrance koji su se tek registrovali.Nivelacija wrote: ↑04/01/2021 20:47 Meni samo nije jasno sta je krajnji cilj forumasa mogy..nevjerovatno mi je da neko mjesecima u bilo koje doba dana i noci prisustvuje na temi o koroni.
Odgovori mi na pp vec danima sutisMogy87 wrote: ↑04/01/2021 20:53Nemoj me provaljivati pred Gejcom za prosli mjesec mi je smanjio naknadu jer si me raskrinkaovatreni__poljubac wrote: ↑04/01/2021 20:49Pay/postNivelacija wrote: ↑04/01/2021 20:47 Meni samo nije jasno sta je krajnji cilj forumasa mogy..nevjerovatno mi je da neko mjesecima u bilo koje doba dana i noci prisustvuje na temi o koroni.![]()
Kakav show i obmana. Niko ne kaze da virus ne postoji i da nije opasniji od obicne gripe, ali ovo je vrijedjanje inteligencije i igranje sa covjecanstvom. Sreca pa nam se desila malina onog srebrenickog papka, Solak i ostale afere, te stoji da smo kokuzi, pa nas ne mogu zakljucavati.
https://www.slobodnaevropa.org/a/31026775.htmladsubzero wrote: ↑04/01/2021 20:58Neko rekao 30% ljudi steklo imunitet i sad je sasvim uobicajeno da se slijepo vjeruje, bez obzira sto ne postoji nikakva studija niti izvor? Jel to ta tvrdoglavost?Medobrundo25 wrote: ↑04/01/2021 20:47Pravi si primjer tvrdoglavosti koja se ne moze izlijeciti. Ja nemam zivaca niti volje tebi crtati neke stvari, tu nema pomoci. Jeste u pravu si sve. StrasnoMogy87 wrote: ↑04/01/2021 20:42
Da je epidemiologija prosta matematika ne bi se ljudi skolovali 10+ godina da steknu to zvanje.